Boşanmış 3 çocuklu biriyle evlilik

Büyük konuşmak istemiyorum ama hayali bile beni korkuttu. Bir tane değilki 3 tane.

Benim arkadaşım tek çocuklu adamla evlendi o bile neler çekiyor. Bir tane çocukları oldu şimdi, başka da yapamazlar. Adam istemiyormuş. İki çocuktan fazlasına bakamam diyormuş.
Bu devirde çok bakmak büyütmek zaten zor. Bunun üniversitesi var. Evlenmesi var. Millet cesaret edip 2 den fazla çocuk yapamıyor artık. Arkadaşım istiyor çocuk yok olmaz. Kadın çalışıyor yoksa eski eşe nafaka ödeyemezler. Bin parçaya bölündü resmen.

Eski esi ve 3 cocugunun sorunlari daima hayatinizda olacak.Cocuklardan birinin bi sıkıntısı olacak,mutsuz mutsuz dolasacak.Haliyle sizede,iliskinizede yansiyacak.Simdi dert etmezsiniz ama cocuklara verdigi harclik,esine verdigi nafaka sizinde kendi cocugunuz oldugunda,yada masraflariniz arttiginda gozunuze batacak.
Bir yakinim 17 yasinda cocugu olan birisi ile evlendi.Kendisininde ikinci evliligiydi.O cocugun sorunlari hep gundemleri...
Seviyorsaniz ayrilmasi zor olsa gerek,falat tum bunlari goz ununde bulundurarak evet deyin.

Eşi de ablama demiş benim oglumda var kizimda diye. Sen istiyorsan bi tane olsun demiş ablam 1 çocuk yaptı oldu 4 çocuk doğru dürüst cocuguylada ilgilenemedi zar zor 18 yıl geçti işte okuluydu çamaşırı yemeği bulaştığı bıktı iyce içine kapanık küstü hayata
Herkes başına bi iş mi geldide (yani biliyosun bizim kültür hemen yapıştırıyor bi işi) 3 çocuklu ile evlendin diye sormuş yemin etti bir daha çocuk yapmam diye tek oğlu var bıkmış çocuktan benim oğlumu bile sevemez yorulmuş gelmiyo çocuk sevmek diyo onu anlıyorum en yakını olarak

Valla cocukluyla evleneceklere tavsiye benden

Kesinlikle evlenme 3 çocuk eski esten var zaten ese nafaka var o cocuklar okuyacak hasta olacak evlenecek baba olarak onlara sahip cikmak zorunda omur boyu 1 tanede senin evladin olsa adam hangi birine yetisecek herseyi bir kenara biraksak bile ailen kesin karsi cikar

Banane. Benim çocuğum değil. Anneligin o kadarsa günahı da senin vebali de. Zaten inanmıyorum ben yapacağına kadının. Kaldı ki bosanmislar ne bırakmaması. Çocuklarını öldürmekle tehdit ediyor diye şikayet edin. Bu suçtur çünkü. Çocuklarının elinden alınma tehlikesi olunca tutuşur paçaları

Bu arkadaşımın sülalesi de az dedikodusunu yapmamış. Düşün ki senin ablan evleneli 18 yıl olmuş , hala öyle düşünenler sığ görüşlüler var. Çok zor ve çok büyük bir yük. Kız işten ayrılmıştı 2-3 ay nafaka veremediler diye kadın icraya verecekti. Burada da birisi konu açmıştı eşi maaşını eski eşinden olan çocuklara harcıyormuş, hatta araba almış onlara. Eve kadın zar zor bakıyormuş.
Beni biri ile tanıştırdılar, boşanmış bir kızı vardı yok yapamadım ben. Eşi sürekli arıyordu varlığımı öğrenmiş. Sürekli bir bahane ile arıyordu dedim ben gelemem bunlara vazgeçtim. Valla bir kere geldim dünyaya hiç bunları çekemem. Aşkından ölsem bile. Ablanda çok büyük sabır varmış helal olsun.

Bence otur iyi düsün bu adam sana hayat arkadaşı mi olacak yoksa ömrüne törpü mü??

Aynen buraya da öylesine konu açmış gibi. Yazacaklarmızın bir şeyi değiştireceğini sanmıyorum.
Belli olmaz mutlu olurlar belki diyeceğim ama 3 tane çocuk ve eski eş hep aralarındayken çok zor. Asla cicim ayları olmayacak evliliğinde. O sanıyorki sadece eski eş sorun çıkarır çocuklar babalarını kıskanacak haliyle. Adamın ailesi onu sevmesini artı zannediyor. Tabi severler 3 çocuklu dul adam bundan iyisini bulamazdı nede olsa

Bence de evlenme..hayatini bitirirsin.Ayni evin icine girince hersey cok degisecek.3 tane evladi varmis onlarin sorumlulugu maddi manevi yipratacak çünkü kendi cocuklarin degil.Dahasi 19 15 yaslari da büyük ne seni sayarlar ne de severler cunku anneleri var onlari dolduracak olan.

Aman Aman vallahi çocuklu çok zor biz kesinlikle tavsiye etmiyoruz gördük neler çektiğini ne kadar fedakarlık yaptığını çocuklar büyüdü şükürler olsun aralarida çok iyi çocuklarida çokta severiz ayırt etmeyiz
Ablam çok vicdan sahibi ailemde öyle
Ama ablamin kvsi tam çok fena düşman başına vermesin onu en çok üzen eşi ve kv si oldu

bence çocuklar değil ama eski eş sıkıntı
çocukları da doldurabilir lafta taşıtabilir her şey olabilir...

Beni taşlamayın ama ben şuanki sevdiceğim 3 çocuklu olsa, aramızdaki yaş farkına 5 yaş daha eklenmiş 10 olsa da evlenirdim sanki.Ama öyle birine de aşık olmazdım baştan sanırım, bilemedim.

Hayal alemimden çıkarsak, bence de evlenme çünkü gerçek hayatta aşk kalmıyor.Babamla biri evlenmek istese hiç bakmam iyi mi kötü mü neyin nesi, istemem, sevmem.4 düşman kazanacaksınız ömür boyu, iyi düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…