- Konu Sahibi blackberryli
-
Büyük konuşmak istemiyorum ama hayali bile beni korkuttu. Bir tane değilki 3 tane.Arkadaşlar merhaba ben bir çıkmazın içindeyim.. 8 aydır devam eden bir ilişkim var ben 86 sevgilim 76 doğumlu aramızda 10 yaş var çok iyi anlaşıyoruz, çok mutluyuz ve onu gerçekten çok seviyorum ama çok ciddi bir sorunumuz var erkek arkadaşım 18inde çocuk sayılacak yaşta evlenmiş 3 tane çocuğu var.. En büyüğü kız ve 19 yaşında, 15 ve 9 yaşında da iki oğlu var.. 2009 da evlerini ayırmışlar, 2011 de resmi olarak boşanmışlar. Eski eşine nafakasını ödüyor, çocuklarına da ayrıca düzenli olarak harçlıklarını veriyor.. Bana evlenme teklif etti defalarca kafamdaki soru işaretleri yüzünden hep öteledim.. Dün çok ciddi biçimde artık aynı evi paylaşalım hep yanımda ol neyi bekliyoruz konuş ailenle gelip isteyelim diye üstüme geldi.. Bütün ailesiyle tanışıyorum hepsi çok olumlu bakıyor ilişkimize.. Eski karısıyla neden boşandı diyeceksiniz kadın çok sorunlu bir kadın bizzat yaşayarak öğrendim, beni rahatsız etti, taciz etti, küçük düşürmeye rezil etmeye çalıştı boşandıklarını kabul etmiyor asla evlenmesine izin vermem diye tehdit bile etti.. Onu çok seviyorum ama ileride o psikopat kadınla yaşayacaklarımdan, yaptığım evlilikten pişman olmaktan çok korkuyorum.. Fikirlerinize ihtiyacım var.. Teşekkür ederim.
Canım bak iyi düşün
Eşi de aklı başında ama çocuk işi çok zor bide cadaloz kv si vardı attı çocukları başına en büyük 12, 9 ve 5 yaslarindaydi neler çekti hepsinden
Şimdi büyüdüler tabikide işte olan bizim kıza oldu
Eşi de ablama demiş benim oglumda var kizimda diye. Sen istiyorsan bi tane olsun demiş ablam 1 çocuk yaptı oldu 4 çocuk doğru dürüst cocuguylada ilgilenemedi zar zor 18 yıl geçti işte okuluydu çamaşırı yemeği bulaştığı bıktı iyce içine kapanık küstü hayataBenim arkadaşım tek çocuklu adamla evlendi o bile neler çekiyor. Bir tane çocukları oldu şimdi, başka da yapamazlar. Adam istemiyormuş. İki çocuktan fazlasına bakamam diyormuş.
Bu devirde çok bakmak büyütmek zaten zor. Bunun üniversitesi var. Evlenmesi var. Millet cesaret edip 2 den fazla çocuk yapamıyor artık. Arkadaşım istiyor çocuk yok olmaz. Kadın çalışıyor yoksa eski eşe nafaka ödeyemezler. Bin parçaya bölündü resmen.
Banane. Benim çocuğum değil. Anneligin o kadarsa günahı da senin vebali de. Zaten inanmıyorum ben yapacağına kadının. Kaldı ki bosanmislar ne bırakmaması. Çocuklarını öldürmekle tehdit ediyor diye şikayet edin. Bu suçtur çünkü. Çocuklarının elinden alınma tehlikesi olunca tutuşur paçalarıBende o da pabuç bırakmıyor konuştuklarını önemsemiyoruz bile ki sevgilimin annesi de gereken cevabı verdi ama ne yazık ki vazgeçmiyor.. Aşığım beni bırakamaz başkasıyla evlenemez gez toz ne yaparsan yap ama evlilik düşünme sizi evlendirmem 3 çocuğumu da kendimi de öldürürüm gene de evlendirmem dedi en son
Vallahi doğru keşke bu internet denen meret ablamin zamaninda olsaydı da gözü acilsaydi Hic değilse hayatı bitmezdi daha sağlam kararlar verirdiSenin aklın başına evlenince gelir ancak ne desek boş....
Eşi de ablama demiş benim oglumda var kizimda diye. Sen istiyorsan bi tane olsun demiş ablam 1 çocuk yaptı oldu 4 çocuk doğru dürüst cocuguylada ilgilenemedi zar zor 18 yıl geçti işte okuluydu çamaşırı yemeği bulaştığı bıktı iyce içine kapanık küstü hayata
Herkes başına bi iş mi geldide (yani biliyosun bizim kültür hemen yapıştırıyor bi işi) 3 çocuklu ile evlendin diye sormuş yemin etti bir daha çocuk yapmam diye tek oğlu var bıkmış çocuktan benim oğlumu bile sevemez yorulmuş gelmiyo çocuk sevmek diyo onu anlıyorum en yakını olarak
Valla cocukluyla evleneceklere tavsiye benden
Senin aklın başına evlenince gelir ancak ne desek boş....
Belli olmaz mutlu olurlar belki diyeceğim ama 3 tane çocuk ve eski eş hep aralarındayken çok zor. Asla cicim ayları olmayacak evliliğinde. O sanıyorki sadece eski eş sorun çıkarır çocuklar babalarını kıskanacak haliyle. Adamın ailesi onu sevmesini artı zannediyor. Tabi severler 3 çocuklu dul adam bundan iyisini bulamazdı nede olsaAynen buraya da öylesine konu açmış gibi. Yazacaklarmızın bir şeyi değiştireceğini sanmıyorum.
Aman Aman vallahi çocuklu çok zor biz kesinlikle tavsiye etmiyoruz gördük neler çektiğini ne kadar fedakarlık yaptığını çocuklar büyüdü şükürler olsun aralarida çok iyi çocuklarida çokta severiz ayırt etmeyizBu arkadaşımın sülalesi de az dedikodusunu yapmamış. Düşün ki senin ablan evleneli 18 yıl olmuş , hala öyle düşünenler sığ görüşlüler var. Çok zor ve çok büyük bir yük. Kız işten ayrılmıştı 2-3 ay nafaka veremediler diye kadın icraya verecekti. Burada da birisi konu açmıştı eşi maaşını eski eşinden olan çocuklara harcıyormuş, hatta araba almış onlara. Eve kadın zar zor bakıyormuş.
Beni biri ile tanıştırdılar, boşanmış bir kızı vardı yok yapamadım ben. Eşi sürekli arıyordu varlığımı öğrenmiş. Sürekli bir bahane ile arıyordu dedim ben gelemem bunlara vazgeçtim. Valla bir kere geldim dünyaya hiç bunları çekemem. Aşkından ölsem bile.Ablanda çok büyük sabır varmış helal olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?