- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
- Konu Sahibi blackberryli
-
Yine büyük konuşmayayım ama birkez daha evlenecek olsam ve karşımdaki boşanmış olsa çocuksuz bile olsa Boşanma nedenlerini kendisinden değil dava dosyasından öğrenmeyi tercih ederim heralde. Kimsenin beyanına güvenmem. Benim eski eşimle evlenen kişi eğer dava dosyasını inceleseydi onunla asla evlenmezdi. Malesef şu an yaşarayarak Tecrübe ediyor.
Bosanmis ve cocuklu biriyle evlilik kolay degil, eski es ne olursa olsun hayatta ve her an cocuklari kullanarak sizin evliliginizi tehdit edebilir benceArkadaşlar merhaba ben bir çıkmazın içindeyim.. 8 aydır devam eden bir ilişkim var ben 86 sevgilim 76 doğumlu aramızda 10 yaş var çok iyi anlaşıyoruz, çok mutluyuz ve onu gerçekten çok seviyorum ama çok ciddi bir sorunumuz var erkek arkadaşım 18inde çocuk sayılacak yaşta evlenmiş 3 tane çocuğu var.. En büyüğü kız ve 19 yaşında, 15 ve 9 yaşında da iki oğlu var.. 2009 da evlerini ayırmışlar, 2011 de resmi olarak boşanmışlar. Eski eşine nafakasını ödüyor, çocuklarına da ayrıca düzenli olarak harçlıklarını veriyor.. Bana evlenme teklif etti defalarca kafamdaki soru işaretleri yüzünden hep öteledim.. Dün çok ciddi biçimde artık aynı evi paylaşalım hep yanımda ol neyi bekliyoruz konuş ailenle gelip isteyelim diye üstüme geldi.. Bütün ailesiyle tanışıyorum hepsi çok olumlu bakıyor ilişkimize.. Eski karısıyla neden boşandı diyeceksiniz kadın çok sorunlu bir kadın bizzat yaşayarak öğrendim, beni rahatsız etti, taciz etti, küçük düşürmeye rezil etmeye çalıştı boşandıklarını kabul etmiyor asla evlenmesine izin vermem diye tehdit bile etti.. Onu çok seviyorum ama ileride o psikopat kadınla yaşayacaklarımdan, yaptığım evlilikten pişman olmaktan çok korkuyorum.. Fikirlerinize ihtiyacım var.. Teşekkür ederim.
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer. Göstermezse kendi bilir. Ben göstermeye hazırsam kendi dosyamı onun da göstermesi lazım. Evde Örnekleri duruyor . Saklıyorum atmıyorum.Hiç bir erkek dava dosyasını evleneceği kadına göstermez kandırmak varken aşk sözleriyle
Hiç bir erkek dava dosyasını evleneceği kadına göstermez kandırmak varken aşk sözleriyle
dava dosyasında yazılanlar çok mu doğru sanki?Yine büyük konuşmayayım ama birkez daha evlenecek olsam ve karşımdaki boşanmış olsa çocuksuz bile olsa Boşanma nedenlerini kendisinden değil dava dosyasından öğrenmeyi tercih ederim heralde. Kimsenin beyanına güvenmem. Benim eski eşimle evlenen kişi eğer dava dosyasını inceleseydi onunla asla evlenmezdi. Malesef şu an yaşarayarak Tecrübe ediyor.
Valla dosya herseyi gösterir. Bu konuda ekstrem bir durum var. Adam az kusurlu tarafda olsa çocuklar ve anneleri şu an değilse bile ileride mutlaka problem olacaktır. Bunun canlı olayını şu an kendi kuzenimde görüyorum. Problem problem problemKonu sahibi incelemiş güya.
Aşağı yukarı anlaşılır. Sonuçta somut deliller de içerebilir dosya sadece beyana Dayalı olmayan. Tabiki iftiralar yalanlar olacak. Bilmiyorum ben mesleki olarak anlarım diye düşünüyorum tecrübemden dolayı. Ama tabi herkes için geçerli değil. Sonuçta ortada bir dava dosyası da olmayabilir. Anlaşmalıda boşanmış olabilirler.dava dosyasında yazılanlar çok mu doğru sanki?
iki tarafta kendini aklamak için binbir türlü iftiralar, abartmalar, suçlamalar yazıyor dilekçelerine. herkes kendi tarafından anlatıyor olayı. o yüzden dava dosyasına bakarak bir insanın günahını alıp, haksız yere de suçlayabilirsiniz. bence bu düşünce çok saçma. parayla tanık tutanlar bile var. daha ne olsun.
dava dosyası = iftiralar dosyası benim için
Hiç bir erkek dava dosyasını evleneceği kadına göstermez kandırmak varken aşk sözleriyle
dava dosyasında yazılanlar çok mu doğru sanki?
iki tarafta kendini aklamak için binbir türlü iftiralar, abartmalar, suçlamalar yazıyor dilekçelerine. herkes kendi tarafından anlatıyor olayı. o yüzden dava dosyasına bakarak bir insanın günahını alıp, haksız yere de suçlayabilirsiniz. bence bu düşünce çok saçma. parayla tanık tutanlar bile var. daha ne olsun.
Şimdi size bizzat Şahit Olduğum örnek vereyim. Kuzenim boşandı . Aradan on iki sene geçti. Çocuğu özel okulda okutuyor. Nafaka hersey fazlası ile veriliyor. Bir yıl önce bir çocuklu Kadınla evlendi. Şimdi oda hamile bide ortak çocukları olucak. Eski eşi sürekli taciz ediyor çocuğu bahane ederek. Para isteği hiç bitmiyor zaten. Çocuk desen ayrı problem. Ortada bisürü çocuk var . Hepsi birbirini kıskanıyor. Tatiller hepsinin kabusu. Bizim bile kabusumuz onların zırıltısı kıskançlıklarına senede iki kere bile dayanamıyoruz. 1 ay sonra yeni bebek geliyor. Kabus artacak . Sizin Çocuğunuz olduğu zaman onlara dayanmanız mümkün olmayacak, görünen köy klavuz istemez. Takdir sizinArkadaşlar merhaba ben bir çıkmazın içindeyim.. 8 aydır devam eden bir ilişkim var ben 86 sevgilim 76 doğumlu aramızda 10 yaş var çok iyi anlaşıyoruz, çok mutluyuz ve onu gerçekten çok seviyorum ama çok ciddi bir sorunumuz var erkek arkadaşım 18inde çocuk sayılacak yaşta evlenmiş 3 tane çocuğu var.. En büyüğü kız ve 19 yaşında, 15 ve 9 yaşında da iki oğlu var.. 2009 da evlerini ayırmışlar, 2011 de resmi olarak boşanmışlar. Eski eşine nafakasını ödüyor, çocuklarına da ayrıca düzenli olarak harçlıklarını veriyor.. Bana evlenme teklif etti defalarca kafamdaki soru işaretleri yüzünden hep öteledim.. Dün çok ciddi biçimde artık aynı evi paylaşalım hep yanımda ol neyi bekliyoruz konuş ailenle gelip isteyelim diye üstüme geldi.. Bütün ailesiyle tanışıyorum hepsi çok olumlu bakıyor ilişkimize.. Eski karısıyla neden boşandı diyeceksiniz kadın çok sorunlu bir kadın bizzat yaşayarak öğrendim, beni rahatsız etti, taciz etti, küçük düşürmeye rezil etmeye çalıştı boşandıklarını kabul etmiyor asla evlenmesine izin vermem diye tehdit bile etti.. Onu çok seviyorum ama ileride o psikopat kadınla yaşayacaklarımdan, yaptığım evlilikten pişman olmaktan çok korkuyorum.. Fikirlerinize ihtiyacım var.. Teşekkür ederim.
Kadın da zaten çaktırmadan araştıracak
Zaten adamın gösterme gibi bir durumu yoktur kim tüm duruşma zaptlarini dilekçeleri vs.saklar ki böyle şeyler ancak adliyede yerinde inceleyebilir
Ancak bir avukat tanıdığı rica edecek o dosyayı inceleyecek ancak öyle bakılır
dava dosyasında yazılanlar çok mu doğru sanki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?