Boşanmış 3 çocuklu biriyle evlilik

Valla bir uyemiz yazmis; ben de tam anlamiyla "cesaret edemezdim." Buyuk konusmayim ama bunu yapmak icin insanda cahil cesareti dedikleri seyin olmasi lazim. Iyi dusunun lutfen, sevgi bazen yetmiyor, hatta cogu zaman yetmiyor da yetirmeye razi oluyoruz iste.

Hiç bir erkek dava dosyasını evleneceği kadına göstermez kandırmak varken aşk sözleriyle

Bosanmis ve cocuklu biriyle evlilik kolay degil, eski es ne olursa olsun hayatta ve her an cocuklari kullanarak sizin evliliginizi tehdit edebilir bence
Iyi dusunun ona gore hareket edin derim, benim annem de babamla evlendi ayni sekilde babamin ilk evliliginden iki kizi vardi annem cok cok zor gunler gecirdi

Hiç bir erkek dava dosyasını evleneceği kadına göstermez kandırmak varken aşk sözleriyle
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer. Göstermezse kendi bilir. Ben göstermeye hazırsam kendi dosyamı onun da göstermesi lazım. Evde Örnekleri duruyor . Saklıyorum atmıyorum.

intihar gibi bisey bu
goz gore gore hayatini mahvetmek
anneler her zaman haklidir
kadinin yuregine indireceksin dert sahibi olunur boyle evlatla
lutfen biraz mantikli dusun,n tam ask sevgi guzel seyde bunlar hiçbiseye yetmezki
adam o çocuklari evlndirecek okutaack
anasi nin dediklerini yaparlar onlar, sana çemkirirler babalarindan para isterler ( babasu bakmak zorunda o ayri mesele )
sen tatil isteyince adam kuçugun okulu varn, buyugun ozel dersi var bilmem ne diye bhaneler çiksa napcaksin ?
kuzenlerin arladaslarin istedigi gibi yasarken sen haaytini,kocani, çalistigini, birikimini ,geceni gunduzunu o uç çocukla paylasmak zorundasin farkindamisin ?
anasina bisey olsa sizle yasayacakalr kimin yarina garantisi var?

bunlar simdilik aklima gelenler dusununce bi ton sorun çiakr daha
bunlar ve diger sorunlara razimisin ??

dava dosyasında yazılanlar çok mu doğru sanki?
iki tarafta kendini aklamak için binbir türlü iftiralar, abartmalar, suçlamalar yazıyor dilekçelerine. herkes kendi tarafından anlatıyor olayı. o yüzden dava dosyasına bakarak bir insanın günahını alıp, haksız yere de suçlayabilirsiniz. bence bu düşünce çok saçma. parayla tanık tutanlar bile var. daha ne olsun.
dava dosyası = iftiralar dosyası benim için

Komik olan kısmı da şu, adamın en küçük çocuğu 9 yaşında ve sözde eski eşi onu sırf boşanmamak için yapmış. Hayır sanki kendi tek başına yapmış. Yemek mi bu, kurabiye mi çocuk çocuk tek başına mı yapılıyor.
Madem boşanacaktın ne diye girdin kadının koynuna diye sorarlar adama. Mantığı olan sorar.

Konu sahibi incelemiş güya.
Valla dosya herseyi gösterir. Bu konuda ekstrem bir durum var. Adam az kusurlu tarafda olsa çocuklar ve anneleri şu an değilse bile ileride mutlaka problem olacaktır. Bunun canlı olayını şu an kendi kuzenimde görüyorum. Problem problem problem

Cocuklar kimde kaliyor?
Adam cocuklarina ne denli duskun?
Cocuklar sana karsi nasillar?

Aşağı yukarı anlaşılır. Sonuçta somut deliller de içerebilir dosya sadece beyana Dayalı olmayan. Tabiki iftiralar yalanlar olacak. Bilmiyorum ben mesleki olarak anlarım diye düşünüyorum tecrübemden dolayı. Ama tabi herkes için geçerli değil. Sonuçta ortada bir dava dosyası da olmayabilir. Anlaşmalıda boşanmış olabilirler.

Canım negerek var kendini bukadar zor bir evliliğin içine atmak istiyorsun,bu erkek milletinin çocuksuz ve boşanmamış olanları okadar zorken neden diye sorarlar insana,yeri geliyor insan kendi çocuğuna tahammül edemiyor kaldıki eşinin çocuklarına basıl tahammül edersin bilmem aileni arkana alacaksın bide işin bu yüzü var,iki ucu kakalı değnek

Kadın da zaten çaktırmadan araştıracak
Zaten adamın gösterme gibi bir durumu yoktur kim tüm duruşma zaptlarini dilekçeleri vs.saklar ki böyle şeyler ancak adliyede yerinde inceleyebilir
Ancak bir avukat tanıdığı rica edecek o dosyayı inceleyecek ancak öyle bakılır

Olsun iftira atılması bile kişilerin karakteri hakkında bilgi verir

Burada ki herkes olumsuz yanıt vermiştir eminim ki ben de olumsuz yönde cevap vereceğim zira.
Ama sen öyle bir yazmışsın ki, ben seviyorum evlenmek istiyorum siz ne diyorsunuz?
İki ayrı yöne doğru bölünüyorsun.

Bizim kararımızla evlenmekten vazgeçip bir ömür pişman olabilirsin, yine aynı şekilde kendi kararınla evlenipte pişman olabilirsin.

Ben böyle aşırı ciddi durumların burada yorumlanmasına karşıyım. Senin hayatın, senin geleceğin.
Bizimle konuşmak yerine bence ailen ve daha yakın çevren ile paylaşmalısın.
Evet burada bir çok kadın var, bir çok farklı karakter ve bir çok farklı bakış açısı ama bu senin hayatın.
Yani bu kv sorunu, eşinle ilgili sorun, sevgili sorunu, iş yerinde ki patron sorunu, ev bulma sorunu değil bu senin gelecek hayatını etkileyecek çok önemli bir mesele.

Konuyla alakalı yorumuma gelecek olursak,
Adam belli ki genç yaşta bir evlilik yapmış ve daha sonra zamanla kadının psikopatlığından dolayı ayrılmış ama ortada üç çocuk! Üç tane çocuğun sorumluluğu ki bunlardan bir tanesi kocaman kız. Diğer yandan sorunlu bir eski eş. Şimdiden sana sıkıntı veriyor, ileride ne yapacağını bilemiyoruz. Ben böyle bir durumda olsam bu kadar ileri getirmeden daha önce ilişkimi bitirirdim.

Ama sen seviyorsun, adam da seni seviyor. Bu adam eski eşinin sana zarar vermeyeceğinin garantisini veriyor mu?
Seni çok mutlu edeceğine, çocuklarına yeterli vakti ayırıp bu vakit içerisinde seni arada bırakmayacağına ve çocuklarla aranda sorun olmaması için elinden geleni yapacağına inanıyor musun?
Sana güven veriyor mu?ve sen gerçekten bu sorunlu eski eş ile başa çıkabilecek güçlü bir yapıya sahip misin?
Eğer bunların cevabı EVET ise o zaman evlenip üstesinden gelebilirsiniz.

Şimdi size bizzat Şahit Olduğum örnek vereyim. Kuzenim boşandı . Aradan on iki sene geçti. Çocuğu özel okulda okutuyor. Nafaka hersey fazlası ile veriliyor. Bir yıl önce bir çocuklu Kadınla evlendi. Şimdi oda hamile bide ortak çocukları olucak. Eski eşi sürekli taciz ediyor çocuğu bahane ederek. Para isteği hiç bitmiyor zaten. Çocuk desen ayrı problem. Ortada bisürü çocuk var . Hepsi birbirini kıskanıyor. Tatiller hepsinin kabusu. Bizim bile kabusumuz onların zırıltısı kıskançlıklarına senede iki kere bile dayanamıyoruz. 1 ay sonra yeni bebek geliyor. Kabus artacak . Sizin Çocuğunuz olduğu zaman onlara dayanmanız mümkün olmayacak, görünen köy klavuz istemez. Takdir sizin

Bende onu diyorum kimse de olmuyor ki o dosyalar. Ama konu sahibi inceledim diyor ilginç. Kuzenim biri ile nişanlanacaktı. Çok uğraştı ama olmadı. Adliyede ki memur gelene geçene dosya mı göstereceğiz demiş. Sonra para ile bir avukat bulup araştırttı, çünkü mesaj gelmişti facesine içine kurt düşmüştü. Kadın aldatıldığı için boşanmış. O kuzenime farklı anlatmış. Yalan söylediği için de kuzenim ayrıldı Allah'tan.

Aynen öyle. 2 yalancı şahitle insan hayatının karartıldığını bile gördüm ben. Hele ki Türkiye'de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…