- 24 Mart 2017
- 7
- 2
- 6
- 39
- Konu Sahibi duvarklima
-
- #1.281
Offf uzun bir zamandan sonra tekrar yazıyorum daha önce hamileydim buraya yazdığımda boşanma aşamasındaydık şimdi oğlum 1 yaşında ve biz yine boşanma aşamasındayız bu kez kurtarılacak bir evlilik kalmadı ilerde pişman olur muyum bilmiyorum kafam çok karışık. Sürekli kavga ediyoruz. Eşim sürekli bana bağırıyor artık tahammülüm kalmadı. Ya ilerde çocuğum beni suçlarsa niye boşandın diye çok kötüyüm çok
Teşekkür ederim cevap verdiğin için diyorlar ki dayak Yoksa boşanma peki kavga etmek yeterli değil mi Yani boşanmak için sürekli bağrışmak yeterli değil mi anlamıyorum. Ailesi de garip ayrıca çok yalancı insanlar birşey olduğunda onları tutması benim yanımda olmaması yeterli değil mi anlamıyorum kafam çok karışık. Yine devam kararı aldık ama bu şekilde ne kadar sürer bilmiyorum. Siz kaç sene evli kaldınız?Ayni zamanda ayni seyleri yasamisiz sanirim bosandim ve oyle mutluyum ki bunca zaman kendimi yiprattigma kiziyorum
Teşekkür ederim cevap verdiğin için diyorlar ki dayak Yoksa boşanma peki kavga etmek yeterli değil mi Yani boşanmak için sürekli bağrışmak yeterli değil mi anlamıyorum. Ailesi de garip ayrıca çok yalancı insanlar birşey olduğunda onları tutması benim yanımda olmaması yeterli değil mi anlamıyorum kafam çok karışık. Yine devam kararı aldık ama bu şekilde ne kadar sürer bilmiyorum. Siz kaç sene evli kaldınız?
Sorumluluklar konusunda hiç sıkıntı Yok fazlasıyla yerine getiriyor. bizim sıkıntımız ailesi onlara inanıyor daima onlar haklı onlar iyi ben kötüyüm. Ve işte evin içinde olan şeyler çok büyüyor kalbim çok kırılıyor söyledikleri karşısında. Çok ağır konuşuyor eskiden küfür vardı küfür ederdi oğlum doğduğundan bu yana etmiyor artık ama işte çok bağırıyor o sesine hakim olamıyor. Zaman ne gösterir bilmiyorum ama kendisi de diyor ama 2 gün sonra ama 5 yıl sonra bu evlilik bitecek belli diyor ama ikinci çocuğu da istiyor aynı zamanda ilginç biri YaniKoskoca 10 yilimi heba etti bu adam hep affettim sonuc yine ayni...
Sunu iyi analiz et her evde tartisma kavga olabilir bunlar normal ama hic uyumlu degilsenz evliliginin birlikteliginin devam edecegini aklin kesmiyorsa kendini omrunu heba etme...cok iyi dusun size karsi sorumluluklarini yerine getirebiliyor mu sahipleniyor mu hepsini iyi dusun
Can'ım valla bende bu sorunun cevabını arıyorum bizde hiç anlaşamıyoruz bir gün iyiysek 6 gün kavgalıyız yani eşim sorumluk sahibi biri filan ama beni sürekli tersliyor ve bağırıyor benim de tahammülüm kalmadı artık bu akşam sinir krizi geçirdim resmen ne yapıcam bende bilmiyorumMrb arkadaşlar.ben 1.5 yıllık evliyim ve 8 aylık hamileyim.evliliğin ilk zamanlarından itibaren sürekli tartışmalarımız oluyor.sosyal hayatımda yaşadığım sorunları anlattigimda hepsinde her zaman beni suclayip hatanın bende olduğunu söylüyor.bütün kavgalarimizda da hatalı benim.onun akrabaları bana istedikleri herseyi söyleyebilir ama ben söylersem yine hatalı benim.ailesi 1.5 saat uzakta oturuyor ayda 1 yada 2 defa gidip kaliyoruz ama benim annem tek başına yasidigi halde en fazla 1 2 saat durup hadi kalkalim diyor.bütün akrabalarim ile bağlantıyı kestim.gidelim dersem hep surat yapıyor senin yüzünden gorusmuyoruz dediğimde Hayır ben herseyi yapıyorum hayatımı sana verdim deyip hiç birzaman kabullenmiyor(ailesinin yanından taşınıp yanima gelmesinden bahsediyor).oturup defalarca konuştum her seferinde tamam haklısın deyip en fazla 3 gün sonra benzer bişey yaşıyoruz sonrada hep sen kavga cikartiyorsun oluyor. Kısacası 10 yıldır babasız tek başına hayatta duran biriyim ve evlenmeden önce herseyi kendim başardım. Simdi Plansız bebek sahibi oluyorum ve ayrılık asamasindayim. Ayrilip babasiz bi cocuk yetistirmek mi? Yoksa tartismalar icinde mutsuz bir ailede cocuk yetistirmek mi?Aklımı kaçırmak üzereyim ya bebeğim ilerde beni suclarsa ya annesiz babasız psikolojik sorunlar yasarsa. Ne yapacağımı bilemiyorum lütfen yasadiklarinizdan yardım edin.
Aynen canım hamileyim bide bi çocuğumu düşünüyorum onu babasız bırakmak bi kendimi düşünüyorum nasıl olacak diye. Cok bencil, bisey istediğim zaman hep surat hep isteksiz, ev disindaki butun islerde bende. Evlenmeden once zaten ben hepsini yapiyordum yoruldum artik.Istersen ac dava dovmuyorum sövmüyorum bagirmiyorum karımı Seviyorum ayrılmak istemiyorum derim bosanamazsin diyor. Zamana bıraktım artık Allah hakkımızda hayırlısını versin belki çocuk olunca değişirCan'ım valla bende bu sorunun cevabını arıyorum bizde hiç anlaşamıyoruz bir gün iyiysek 6 gün kavgalıyız yani eşim sorumluk sahibi biri filan ama beni sürekli tersliyor ve bağırıyor benim de tahammülüm kalmadı artık bu akşam sinir krizi geçirdim resmen ne yapıcam bende bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?