5 yillik evliyim.11 aylik bebegimle evden ayrildim.Disarida mukemmel denecek kadar iyi gorunen konusan adeta bana tapan bir adam.muhendis kendisi...Ama evlendigim gunden beri evde en ufak sebeplerle sinirlenip hakaret kufur ediyordu.olumle tehdit ediyordu.o sirada ona tamam sen haklisin vs demezsem daha kotu olacagini soyluyordu.kendimi odalara mi kilitlemedim bayilmis numarasi mi yapmadim sirf o igrenc bagirmalarini hkaret kufurlerini duymayayim diye.sonra hicbirsey olmamis gibi sevip 'sen benim icimi biliyosun o anda sinirle oyle seyler yapiyorum ama sen aldirma vs diyodu.ayrica cocuklugunda hic sevgi grmedigini hep siddet gordugunu soylerdi.bende hem sevgimden hemde acimamdan dolayi yillarca yardim etmeye calstim...hep iyi taraflarini gorerek evliligimi surdurdum.gezmeyi,para harcamayi, bana alisveris yapmayi cok severdi.babasindan para alip hediyeler yemekler tatiller..calismak zor gelirdi adama 1.5 yil yatti evde.paraya mi ihtiycin var senin maasina dokunmuyorum bana karisma derdi...bu sureclerde cok hakaret isttim evden kovuldum.bazi geceler yakinlarimda kaldim.1 kere bile pismanligini belli etmedi.muthis ego lu bir insandir...Hayatinda ozur dilemez.hakli olsan bile senden ozur bekler o derece...hic kismaz, beni y dislarina arkadaslarimla tatile bile yollardi.Ama ona ters gelen birsey olsun yada ufcik hata yap cok kotu davranirdi.Ayrica takintiliydi da isten eve geldiginde duvarlar cizilmis (yurutecle gezen bebegim carpabikiyodu yada msafir yada temizlikci) yada temizlikci dis fircasiyl banyoyu(dusakbin lavabo vs) niye temizlemiyo diye sorun cikarirdi.Son olayda bana sokaklarda senibosayacgim bosanmayan serefsizdir diye bagrindi.sitedekiler de duymus.cocugumun yerine dusundum ve dedim kiannesini hep boyle ezik babasi tarafindan asagilanan bagrilan kadin olarak mi tanisin.ve evden o aksamciktim cekismeli olacak.yanasmadi anlasmaliya.1 bucuk aydir ailemleyim .cok sukur tam destekler...allah herkesin yardimcisi olsun...