- Konu Sahibi duvarklima
-
- #1.381
bu anlattığım hiç bişey bubufak bişey asıl yaşadıklarımı anlatmadm ben ben hep iyi yaklaştıkca o hep tepki verdi onun yaptıklarına sustukca hep istemiyorm gidin dedi boşanalm dedi hep sustum ailesinin yaptığına kendi yaptığına hep sustm ama susmamda onun saknleşmesine yetmedi. benden çok farklı seyler istemeye başladıaçık videolarizledkce benden haram olanı istedi ben kaçtm doğm yaptım daha dikişlerm yeni benmlebirlikte olmaya kalktı anlatmaya çalştıkcda beni istemiyosn deyip boşanma lafjnı ağzına aldı benmle tartıştı. geve uykunun arasnda is yapmıyorm diye benmle tartştı henz regl m bitmeden birlikte olöak istedi olmaz dedm bitmedm dedm onda bile tartıştı. birlktelk sırasnda yaptklarını anlatmıyrm bile artık tiksiniyorm yaklaşmak isyemiyorum. bunun dışında daha çok sey var yani hangisini anltm bilmiyorumYoutube dan Adem güneş in eşler arası bağlanma, saygın evlilik konulu videoları var. Onları izleyip önce kendinizi bir gözden geçirseniz. Sonra da eşinize “ben kendimi onarmak istiyorum benimle terapiye gelip senin gözünden beni anlatır mısın”diyerek terapiye götürseniz ve böylece kendisindeki yanlışları da görse ve düzeltse diye düşündüm. Görünürde bir probleminiz yok gibi yazdıklarınıza bakılırsa. Eşiniz de problem çözmek yerine kaçmayı tercih ediyor. Siz bir şans verin ve kurtarın evliliğinizi derim. Olmuyorsa boşanma kaçınılmazsa o zaman düşünürsünüz sonrayı.
Çok geçmiş olsun. Çok zor şeyler yaşamışsınız, benimkilerden çok farklı olduğu için sizi iyi anlayamam muhtemelen ama eşinizin ciddi sorunları var o halde. Bir süre kendinizi dinleyin ve profesyonel destek alabilme imkanınız varsa gidin bence. Eşiniz kendi ruh halinin ve yaptıklarının farkında değildir bunu fark etmesine yardım ederseniz, birlikte çözebilirsiniz de. Evliliğinizi devam ettirmek için çabalarsanız sonuç olumsuz bile olsa denedim de olmadı diyip vicdanen rahat edersiniz ama düzeleceğine dair en ufak bir umut yoksa çocuklar daha fazla arada kalıp yıpranmasın diye bir an önce düzeninizi kurarsınız. Çok zor günler ama aileniz size destek sanırım. Allah yardımcınız olsun, hakkınızda hayırlısı olsun.bu anlattığım hiç bişey bubufak bişey asıl yaşadıklarımı anlatmadm ben ben hep iyi yaklaştıkca o hep tepki verdi onun yaptıklarına sustukca hep istemiyorm gidin dedi boşanalm dedi hep sustum ailesinin yaptığına kendi yaptığına hep sustm ama susmamda onun saknleşmesine yetmedi. benden çok farklı seyler istemeye başladıaçık videolarizledkce benden haram olanı istedi ben kaçtm doğm yaptım daha dikişlerm yeni benmlebirlikte olmaya kalktı anlatmaya çalştıkcda beni istemiyosn deyip boşanma lafjnı ağzına aldı benmle tartıştı. geve uykunun arasnda is yapmıyorm diye benmle tartştı henz regl m bitmeden birlikte olöak istedi olmaz dedm bitmedm dedm onda bile tartıştı. birlktelk sırasnda yaptklarını anlatmıyrm bile artık tiksiniyorm yaklaşmak isyemiyorum. bunun dışında daha çok sey var yani hangisini anltm bilmiyorum
evet ailem destek çok şükrbunlarda yaşadığımn bir kısmı sadece inanmıyorum düzeleceğine çok uğraştm çünkü düzelmesi için videolar izledm kendimde sorun aradm ama yok en ufak bişeym sorun oldu oda büyüdü nüyğttü. düşünün eşiniz size eski sevgilisnin spiral tktırdığını söylerse ne yaparsınz ben çıldrsm a yine sustumÇok geçmiş olsun. Çok zor şeyler yaşamışsınız, benimkilerden çok farklı olduğu için sizi iyi anlayamam muhtemelen ama eşinizin ciddi sorunları var o halde. Bir süre kendinizi dinleyin ve profesyonel destek alabilme imkanınız varsa gidin bence. Eşiniz kendi ruh halinin ve yaptıklarının farkında değildir bunu fark etmesine yardım ederseniz, birlikte çözebilirsiniz de. Evliliğinizi devam ettirmek için çabalarsanız sonuç olumsuz bile olsa denedim de olmadı diyip vicdanen rahat edersiniz ama düzeleceğine dair en ufak bir umut yoksa çocuklar daha fazla arada kalıp yıpranmasın diye bir an önce düzeninizi kurarsınız. Çok zor günler ama aileniz size destek sanırım. Allah yardımcınız olsun, hakkınızda hayırlısı olsun.
sizede çok geçmiş olsun allh yrdımcınz olsnİki çocukla bosandim. Kendi hatalarimla hem de. O kadar pişman oldum ki. Çocuklar perişan oldu. Benim psikilojim alt üst. Toparlanip ayağa kalkmak ne zor
herkezn kendine ait sıkıntıları var farklı farklı bazımz sbreder devam ederiz bazımz sabrwdemeyz. bende artık sabır taşı çatladı sabredemiyorum yoruldmİki çocukla bosandim. Kendi hatalarimla hem de. O kadar pişman oldum ki. Çocuklar perişan oldu. Benim psikilojim alt üst. Toparlanip ayağa kalkmak ne zor
Neden böyleyiz Bilmiyorum esim bna çok yanlış yaptı bn de hata yaptım ama onunkiler gibi değil o umursamiyo hiç evlilikmis çocuk eş hiç umrunda değil suan bnm içimde tarifi olmayan bir korku var ya pişman olursamİki çocukla bosandim. Kendi hatalarimla hem de. O kadar pişman oldum ki. Çocuklar perişan oldu. Benim psikilojim alt üst. Toparlanip ayağa kalkmak ne zor
Allah yardımcıniz olsun herseyden önce çok zor bir durum bende bni anlamayan değer vermeyen bir insanla evliyim boşanma olayını uzatıyor sebebini bilmiyorum ama benim neznimde bitti ki suda var bnmde sizin gibi korkularım olması gereken bir başkası için hayatinizi mahvetmeye değmezBende anlaşmalı bosanıyorum 8 ve 4 yasında ıkı cocugum var .evlenırken bıle dıdısırdık bırbırımıze uygun olmadıgımız bellıydı ama kader dıyıp gecıyoruz artık.sorumsuz gamsız tas olsan taşı catlatır cınsten.bendede sorun yok degıl fevrıyım sınırlerıme hakım olamıyorum .3 gundur aıleler konıstu aılesıde herkes bu adam gamsız bencıl baskası ıcın bısey dusunemez dedıler bende artık bıtmesı kararını verdım ama.bugune kadar hep bırı buna akıl versın bırı kafasına vursun duzelsın dıye bekledım yok yok.anlaşmalı bosanıyoruz her kavgadan sonra acaba sorumsuzda olsa basımda olsaydı dermıyım dıyorum hep vazgecıyordum. kendıde bosanıcaz dıyoruz ıcerde aıleler konusurken sarılıyor sonra vazgecıyorux ama yanlışlarını soyleyınce benım huyum bu degısmem dıyor aılem ınsanı catlatır bırak bitti dedıler.ama benım beynım almıyor bır ınsanın 10 kısı sen yanlıssın dıyorsa yok ben dogruyum demesı nedır yaa..suan bı kagıt ustunde ısteklerımı yazdım ımzaladık notere gıdıp yarın onaylatıcaz ve anlaşmalı bosanıcaz .ben cok korkuyorum ...neden anlaşamayacagını bıle bıle bır ınsanla evlendım ..ben napıcam bundan sonra bugun babasınada kotu konustum artık( haklıydım ) ..sınırlenınce gozum bıseyı gormuyor ..suan duzelecekse gelsın desem dıyorum ben hastayım takıntı yapmısım ..onla olamıyorum ama onsuzda olmak korkutuyor benı..sonra dusunuyorum deger vermıyor ben bılmıyorum belkı gercekten benı benden once dusunecek bırısı vardır dıyorum kendımı neden mutsuzlukla mutlu etmeye cabalıyorum ya neden neden normal bır ınsan degıl nasıl atlatıcam ben bunu
Allah yardımcıniz olsunBen de bosanmayi dusunuyorum buna mecburum. Esim olacak adam psikolojik hasta cikti. 2013 te evlendik. Ben hic anlamadım öncesinde 2 sene arkadastik. Ta ki ben hamile kalana kadar 2016 ocak ayinda hamile kaldigimi ogrendim hastalik cikti ortaya. Cok zor bi hamilelik gecirdim doguma bile aglayarak gittim.bebegim dogdu agustost. Emziremedim bile uzuntuden sut gepmedi. İsi birakti kendi memleketemize geldik. Tabi bu süreçte psikiyatristlere gidiyoruz surekli bir suru ilac. Memlekette 2 kere ise girdi ikisinde de cikarildi 1 ay dolmadan. Suan hala issiz ve gunden gune kotuye gidiyor. O annesinde ben evimde duruyorum arada iyi oldum deyip geliyor yine aynı seyleri yapiyor. Kendi kendine konusma vs. Hastaligi anlatmak bile istemiyorum sacma sapan seyler yapiyor. Sonra da beni suclayip annesine gidiyor. Yarin son kez dr la goruscem ona gore karar vercem bindan onceki 3 dr bosan dedi bana ama oglum için sabrettim iyi olur belki dedim. Ne yapcagimi bilmiyorum bosanirsam oglumu gormesini bile istemem. Calismadigi icn nagaka da vermez sanirim nasil gecinc nasil buyuycek oglum. Oturdugumuz ev annesinjn sanirim beni cikarirlar bu evden bosanirsam. Cok uzun oldu ama yazs sayfalar almaz. Allah hepimizin yardmcisi olsun benim de insallah
Bazen Burdada dertlerı okuyorum ya benımkı cok ıyımış dıyorum ..ben ne ıstedıgımı bılmıyorum ..karakterım saglam guclu degıl ..cok zor deger vermeyen bır ınsan ..sızın adınızada uzuldum ınsallh duzelırAllah yardımcıniz olsun herseyden önce çok zor bir durum bende bni anlamayan değer vermeyen bir insanla evliyim boşanma olayını uzatıyor sebebini bilmiyorum ama benim neznimde bitti ki suda var bnmde sizin gibi korkularım olması gereken bir başkası için hayatinizi mahvetmeye değmez
Allah hepimizin yardımcısı olsunBazen Burdada dertlerı okuyorum ya benımkı cok ıyımış dıyorum ..ben ne ıstedıgımı bılmıyorum ..karakterım saglam guclu degıl ..cok zor deger vermeyen bır ınsan ..sızın adınızada uzuldum ınsallh duzelır
Siz elinizden geleni yapmışsınız anlattığınız kadarıyla. Ve verdiğiniz karar da doğru gözüküyor. Bu ayrılık sürecinde eşiniz ve ailesinin bir tepkisi oldu mu merak ettim. Çocuk için bir şans isteyebilirler.5 yillik evliyim.11 aylik bebegimle evden ayrildim.Disarida mukemmel denecek kadar iyi gorunen konusan adeta bana tapan bir adam.muhendis kendisi...Ama evlendigim gunden beri evde en ufak sebeplerle sinirlenip hakaret kufur ediyordu.olumle tehdit ediyordu.o sirada ona tamam sen haklisin vs demezsem daha kotu olacagini soyluyordu.kendimi odalara mi kilitlemedim bayilmis numarasi mi yapmadim sirf o igrenc bagirmalarini hkaret kufurlerini duymayayim diye.sonra hicbirsey olmamis gibi sevip 'sen benim icimi biliyosun o anda sinirle oyle seyler yapiyorum ama sen aldirma vs diyodu.ayrica cocuklugunda hic sevgi grmedigini hep siddet gordugunu soylerdi.bende hem sevgimden hemde acimamdan dolayi yillarca yardim etmeye calstim...hep iyi taraflarini gorerek evliligimi surdurdum.gezmeyi,para harcamayi, bana alisveris yapmayi cok severdi.babasindan para alip hediyeler yemekler tatiller..calismak zor gelirdi adama 1.5 yil yatti evde.paraya mi ihtiycin var senin maasina dokunmuyorum bana karisma derdi...bu sureclerde cok hakaret isttim evden kovuldum.bazi geceler yakinlarimda kaldim.1 kere bile pismanligini belli etmedi.muthis ego lu bir insandir...Hayatinda ozur dilemez.hakli olsan bile senden ozur bekler o derece...hic kismaz, beni y dislarina arkadaslarimla tatile bile yollardi.Ama ona ters gelen birsey olsun yada ufcik hata yap cok kotu davranirdi.Ayrica takintiliydi da isten eve geldiginde duvarlar cizilmis (yurutecle gezen bebegim carpabikiyodu yada msafir yada temizlikci) yada temizlikci dis fircasiyl banyoyu(dusakbin lavabo vs) niye temizlemiyo diye sorun cikarirdi.Son olayda bana sokaklarda senibosayacgim bosanmayan serefsizdir diye bagrindi.sitedekiler de duymus.cocugumun yerine dusundum ve dedim kiannesini hep boyle ezik babasi tarafindan asagilanan bagrilan kadin olarak mi tanisin.ve evden o aksamciktim cekismeli olacak.yanasmadi anlasmaliya.1 bucuk aydir ailemleyim .cok sukur tam destekler...allah herkesin yardimcisi olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?