Boşanmış anneler , burada toplanalım, hayatı paylaşalım !

Bnde boşanmak üzere olan bi anneyim 3 yaşında bi kızim var herseyden korkuyorum ama sanırım en.dogrusu bu birsekilde ayakta durmm lazım bu gücü nasıl bulucam bilmiyorum 4 senedir çalışmiyorum yeni bir iş yeni bir hayat ve kızımla nasıl olacak bilmiyorum

Geçmiş olsun. Allah yardımcımız olsun. Maddi konularda çok korkmuyorum ben. Maddiyat bir şekilde aşılır, mesleğiniz varda iş bulursunuz inşallah, yoksa bile bulursunuz. Benim en üzüldüğüm nokta çocukların yaşayacağı sıcak yuva hasreti. Anneli babalı düzgün aile ortamlarını görünce kendimden çok kızım geliyor aklıma, ne şanssızmış diyorum. Allah onlara güzel yuvalar nasip etsin inşallah.
Boşanma sebebiniz ve süreciniz nasıldı. Yani barışmanız için bir umut var mı

Allah sizinde yardimciniz olsun isim mesleğim yok lise mezunuyum böyle bir aile de büyüyecegine bn yetiştirirm diyorum ama türkiyede hayat zor ve pahalı kimseye muhtaç etmmk istiyorum lise mezunuyum ins iyu bir iş bulup yeniden baslayabilirim

Eminim bulursunuz iş, severek yapmasanız da başlangıç yaparsınız. Neye beceriniz ilginiz varsa, ayıbı da olmaz helalinden ekmek parasının. Zamanla daha iyi iş, daha iyi kazanç da olur. Önce huzur. Kızınızın huzuru, sizin vicdanınızın rahat olması ve geleceğe umut. Çocuk varken boşanmak çok zor. Ben daha şimdiden çok zorlanıyorum, kızım reşit olana kadar da zorlanacağım sanırım. O zaman da yaşlanıcam. Bende umut kalmadı, biraz da bende olabilseydi şu meret

Kimse çocuklarını yüz üstü bırakmak istemez ama sinirleri iyice yipraniyo insanın 4 buçuk senelik evliligimde çok emek verdim yıprandim düzelir diye bekledim kendimi iyiden iyiye saldım çok pişmanım hiç birşey duzelmedi kendimi kandirdim sadece ona hicbirsey olmadı yine tek ve yalnız olan bnm bosanmadikcs başıma kalkicam kendi kendimin sizde öyle düşünün eminim bir kadın isterse o gücü bulur kendinde

Bende artık boşanma aşamasına geldim sanırım daha fazla dayanmaya tahammülüm taakatim kalmadı.2 yaşında bebeğim var işim var ortalama bir gelire sahibim ailem her zaman arkamda ama nasıl başedecegim bu süreçle içim kan ağlarken nasıl aileme karşı dik duracagım bilmiyorum.

Allah yardımcımız olsun rabbim hakkımızda ne hayırlısı ise onu nasıp etsin

Küçük çocuğunuz varken durduk yerde yuvanız yıkılsın istememişsinizdir. Siz de elinizden geleni yapmışsınızdır. Kurtarmak için umudunuz varsa bunu düşünün, destek alın. Yoksa alışıcaz, 4,5aydır ayrıyız biz de henüz duruşmamız da olmadı yani bu bekleme süreci de çok sıkıntılı ama hayat devam ediyor ve yapacak bi şey yok. Allah yardımcımız olsun. İçinizi dökmek isterseniz dinleriz, bu süreçte insan içini dökecek birini bulamayabiliyor

Aynen 5 yıldır mücadele veriyorum önceden aileme yansıtmamaya çalışıyordum ama artık bir bebeğim var çalıştıgım için annem bakıyor kayınavlide artık beni yıldırdı bıktım ama eşim ailesi ile o kadar iyiyki dayanamıyorum yapılan haksızlıklara.düşünün ki torununun ne dogumgunu ne melütü ne başka bişeyi hiç birine katılmadı 1,5 yılda 5 defa gördü ve 9 aydır görmüyor her gördüklerinde kavga gürültü

Bnm eşim evi terkedilmiş iki sokak aşağıda oturan annesinde kalıyo kızım ve bn tekiz bnm kaynana bna cok yaptı Allaha bıraktım yüzüm gülmedi 3 buçuk sene çocuklarına baktım 1 sene önce memleketen geldi evli oglunuda çekip aldı resmn sürekli ümit edip eşimin duzelmesini beklemek daha çok yordu bni

evdende gitmiş işte boşan gitsin

Ben de bosandim. İnanın boşanmak mesele değil. Hele ki çocuk varsa hersey daha kötü. Bi milyon kere düşünün. Boşanmak çözüm değil.

merhaba hanımlar. bende akıl almak istiyorum yardım edin 2014 te evlen 2 tane evladm var amaeşimle nlaşamıyoruz 2 gün iyisek 1 hafta kötğyğz sürekli iyi olması için dua edip bekliyorum. kaynana zaten oğku tek kalsn diye uğraşıyo. eşim kafamı toplamam lazm deyip beni annemlere bırakıyo 1 2 ay kalıyorum. artık yoruldm bana sütekli ben evlendiğime pişmanm evlilik bana göre değil sen annen glde kal yada ev tutm herseyinizi kalsılaym orda kal umrmda bile değilsizn diyo. artık yoruldm çocuklarımı o adamla büyütmek istemiyorum ne yapacağımı sasırdm

biz vöyle çocuklarımızn sıcak yuvası olsn diye düşünğyoruz üzülüyoruz ama eşlerimz olacak o insablar bunu düşünmüyo umurlarında değil onlara göre değişen bişey yok haytlarında
s

maşallah oğlunuzada sizede allah bir sıkıntısını göstermesn inşallah evladınızın. bende ayrılmayı düşünüyorum 2 evladm var ama korkuyorum yapabilr miyim diye eşimn umrunda değiliz zatn. çocuklarda umrumda dedğilsenden değilsin der sğrekli. o yüzden düzelmesini bekleyip çocklarımı huzursuz bir ortamda büyütüp kavgacı olmalarındansa sakn bir ortamda sizin evladınz gibi büyütmey terciğ ediyorm aslında. ama dediğim gibi endişelerim var yapablrmiyim diye onlara güzel bir hayat sunablrmiyim diye.

Aminn canim. Allah evlatlarimizin yolunu acik etsin. Her guzelligin bir zorlugu var dimi. Ben en cok maddi anlamda bunaldim. Cunku bana destek kimse yoktu. Basimizi sokacak bir ev vardi ama karnimiz doyuyordu sadece uvey anne sayesinde. Eger anneniz varsa hayattaysa hic korkmayin. Dilerim hersey gonlunuzce olur.

evet ailem var suanonlarn yanındaym ve eşimle 3 gndür konşmuyoruz

evet ailem var suanonlarn yanındaym ve eşimle 3 gndür konşmuyoruz
Boşanmayı hem de 2çocukla boşanmayı kaldırabilir misiniz onu iyice düşünün derim ben bu süreçte. Ben çok zorlananlardanım mesela ama benim tek umudum kalmadığı için bu evliliği devam ettirmekten yana ayrılığa alıştırmaya çalışıyorum kendimi. Eğer siz de zorlanacaksanız önce tek başınıza profesyonel bir destek almayı sonra aile terapistine gitmeyi deneseniz. Hiç değilse youtube dan veya genel aramalardan çiftlerde bağlanma terapisi, bağlanma bozukluğunu bir araştırsanız. Önce bir farkındalığınız olsa ve sonra karar alsanız. Yapabileceğiniz ne varsa deneyin, olmuyorsa öyle boşanmayı düşünün derim. Hakkınızda hayırlısı olsun.

terapiste gitmedm tek giderim ama eşim asla gelmez. zaten iki çocuğmda olsa 4 senenin toplam 2 senesini bir arada geçirmişiz oda parça parça dolu dolu bir evliliğim olmadı hiç. canı sıkılnca odasını değişir tek yatar yanlz kalmak ister işi düşünce yanıma gelr bu kezde ben uzak kalmak istiyorum ona yaklaşmak içimden gelmiyor eşimn bana dabranşlarını görğnce artık umursamamaya başladm. zaten bir evde iki yabancı gibiolduk artık. böyle olmamızın sebebi benmişim ona göre işten gelr yemeğini yer çayını kah esini hazrlarm çocuklardn fırsatbulursam şakalaşmaya çalışırım biraz çock gibi olurm biraz yüzü gülsn bizihatrlasn diye ama olmuyo her zaman iş iş iş başka bir düşüncesiolmuyor.yani yanlz yaşamaya ben alştım. tek korkum çocklarımı büyğteblr myim ondanda pek korkm yok aslında iki tane ağbm var babam var.onlar destek oluyolar çovk annemfeln. bir haftadır oğlum bir kere bile babasını sormadı oğlm 2 buçk yaşnda burda eşimn ilgilendiğinden daha fazla ilgileniyolar o yğzden hiç aramıyor bile oğlm

Youtube dan Adem güneş in eşler arası bağlanma, saygın evlilik konulu videoları var. Onları izleyip önce kendinizi bir gözden geçirseniz. Sonra da eşinize “ben kendimi onarmak istiyorum benimle terapiye gelip senin gözünden beni anlatır mısın”diyerek terapiye götürseniz ve böylece kendisindeki yanlışları da görse ve düzeltse diye düşündüm. Görünürde bir probleminiz yok gibi yazdıklarınıza bakılırsa. Eşiniz de problem çözmek yerine kaçmayı tercih ediyor. Siz bir şans verin ve kurtarın evliliğinizi derim. Olmuyorsa boşanma kaçınılmazsa o zaman düşünürsünüz sonrayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…