Boşanmış Erkekle evlilik olur mu ?

Dün boşanmış bir kadın olarak yazıyorum endişelerin çok yersiz.
Onlar devam etmek istese ederdiler.
Ama yollarını ayırmışlar.
Hatta üzerinden öyle vakit geçmiş ki ya da hazır hissetmiş ki yeniden biriyle hayatını birleştirmek istiyor.
Siz boşanmış olmasını dezavantaj bile görebilirdiniz ancak bunu sükse gibi düşünüyorsunuz.
Bence de terapi almalısın bu sekilde yanlış evlilik kararı alabilirsiniz.
30 yaş hiç de geç değil. Keşke ben de Bekleseydim diyorum ama yaşanacaklar yaşanıyor. Takılıncak mesele bu olmamalı sizin için.

Olmaz kesinlikle bosanmis erkekleri muzeye aliyoruz :))

Bir evlilik yurumedi diye ikincisi yurumez bu kotu insandir diyemeyiz. Evlilik tek tarafli kusurla bitmez her zaman. Uyumsuzluk olur, inat olur, her sey olur... Bu adamlar sonucta hic evlenmemisken evlenip sonra boşandı degil mi?

Bence mutlaka denemelisin. Yasin genc. Aceleye gerek yok. Tanımaya çalış..

Çok yanlış düşünceler bunlar. 30 yaş geç değil. Ama diyelim ki artık evlenmek istiyorsun.

Birincisi damatlık giyeceği için, düğünü olacağı için kaç tane erkek heyecanlanıyor? Erkekler için çok da önemli değil bu detaylar bence. En azından bizim kadar değil.

İkincisi sen başıma kakar diye korkuyorsun da, illa başa kakılacaksa onun 2.evliliği. Onun ilk evliliği olup, sen 2. evliliğini yapsan hadi bunu düşün acaba, sorun eder mi diye. Asıl sevinmesi gerek onun bence...

Sanki 60 yaşındasın da adam lütfedip seninle evleniyor gibi yazmışsın. Bana çok garip geldi.

Ayrıca işte sevmiş de evlenmiş de bu daha kötü bir mantık. Adam bütün sevgilileriyle sevgisizce çıkmış, gezmiş gönlünü eğlendirmiş. Sonra birini sevip evlenmiş. Böyle biri olmaması için dua et bence...

Mühim olan ilk olarak önceki evliliğinin neden bittiğini öğrenmek. İhanet, yalan gibi problemler olduysa boşanmış olmasından ziyade bunlar ciddi anlamda sorun olur diye düşünüyorum. Adam gerçekten karakterliyse, dürüst ve saygılıysa boşanmış olması solda sıfır. Ki kaldı ki bazı insanlar ikinci evliliğinde yaşıyor ilk evliliğinde yaşayamadığı heyecan ve mutlulukları..

Ben esimin 2. Hanimiyim ayninduygulari yasadim evliykende yaşadım bi sürü sorular sorup esimi de bunalttip durdum kafayi yiyecektim neredeyse. Sonra bi gün kalktım ve esimin beni ne kadar sevdiğini düşündümm. Benim icin katlandiklari bana bakisi yasadiklarimiz film seridi gibiydi. Ve o gün son oldu bi daha dusunmedim bu konulari. Yani anlayacagin nasil bakarsan öyle görürsün. Hatta sunu da soyleyeyim ilk esi ile olan fotgraflarini ilk tanistigimizda atmak istedi ben aldim onlari bi kutuya koydum ilerde o esinden olan kizina vermek icin.

Cidden ne kadar hastalıklı düşünceler içindesiniz ya.
Okurken utanç duydum.
30 yaşında bir kadın nasıl etrafta bekar yok der ya.
Size denk gelmemiştir.
Evlenmemiş bir sürü adam var.
Ayrıca önemli olan sevmek saymak iyi anlaşmak. Daha önce evlenmiş olmasının sevdikten sonra bir sıkıntı oluşturmaması gerekir.
Bunların haricinde yaş 30 olmuş ama belli ki ilişkiler konusunda hiçbir bilginiz yok. Gayet toy geldiniz bana.
Şunu da bilin ki aşkından ölerek evlenmiyor herkes. Ve aşkından ölerek evlenmiş de olsa o duygular zamanla sıfırlanabiliyor.
Ayrıca ne güzel tecrübeli erkek.
Cinsellik konusunda tecrübeli adam süperdir.
Bir de kendinize biraz değer verin. Ezik olduğunuza inanırsanız karşı taraf da sizi bir ezik olarak görür. Çok itici cidden.

Evlilik kazanıp kaybetmek ile alakalı değil bence, "bana nikah kıyacaksa" diyorsunuz ama aynı anda siz de ona nikah kıymış oluyorsunuz, adam size bir ihsan bahşetmiyor. Öncelikle kendinizi küçük görmeyin lütfen.

30dan sonra aşk meşk olmaz diyorsunuz, hayat damarlarınız kurumuş gibi cümleleriniz var. Eşim 35 ben 31, dibine kadar da kumrular gibiyiz çok şükür.

Eşimin ikinci evliliği. Bir kere bile kıyaslamadım, açıkçası aklıma bile gelmedi. Doğru olduğunu düşünüp evlenmiş, doğru değilmiş meğer. Yaşayıp görmüş ne var bunda?

Nişan, evlilik vb konularda benden daha hevesliydi hem kendisi hem ailesi, hala da gözümün içine bakarlar her konuda. Gelinlik, damatlık vs her şeyi gereksiz bulan bendim ama ikimizin ailesi de çok istediği yaptık, bana kalsa imzayı atar geçerdim.

Başa kakma konusuna gelirsek, ben zaten evlenmeyi kesinlikle düşünmüyordum, eşim ikna etti. O olmasa yine evlenmezdim. "Evde kalmak" diye bir şey benim kitabımda yazmadığı için yaşım da umrumda değildi, 30 yaşımdaydım, dibine kadar yaşıyordum mis gibi, kendimle her türlü mutluydum.

Siz bence fikirlerinizi değiştirin. Sağlıklı düşünmüyorsunuz.

Boşanmış erkekle evlenmekle alakalı zibilyon tane konu var, bir çok eski mesajımda farklı açılardan yorum yaptım, arşiv tararsanız size yardımcı olacak fikirler bulabilirsiniz.

Vesveselerinizle adama rahat vermeyecekseniz görüşmeyin ona da yazık.

Ben de senin gibi dusunuyorum ve hissediyorum. Evlilik fobim vardi, sevgilim oldu tabi ama evlenme noktasına getiremedi hep kaçtım, uzattim, vazgecemesem bile o gitsin diye uğraştım. Evlilik büyük bir sınır benim için. Bunu daha önce astiysa eğer mutsuz olurum. Yapamazdim yani, kıskançlıktan farkli bir duygu bu.

Bu benim de kafama takıldı ama ilk görüşmemiz olmasından dolayı çok soru sormam yakışık almaz diye düşündüm.

Görücü usulü tanıştığım adamda böyle hissettiysem, boşanmış adama aşık olursam daha beter olurum. Eski eşiyle neler yaşadığını düşünürüm sürekli, çok kıskanırım.

Eger bunu mesele haline getirecekseniz gorusmeyin derim. Cunku evlenirseniz acaba eski karısıyla daha mi mutlu oldu diye hep bir kiyaslamaya gireceksiniz.gerek yok kendinizi yipratirsiniz. Evlenmemis birileriyle tanışmaya bakın

Ben de öyle hissediyorum, kıyas yapmaktan korkuyorum. Keşke tanışabilsem ama herkes erkenden yuvasını kuruyor. 30 üstü sıfır erkek bulmak çok zor.

Bence bu durumu çok takma. Tanımaya çalış belki nice bekar erkekten daha kalitelidir. Bilinmez

Bilemiyorum, "sorunlu olmasa eski karısı boşamaz, kadın için mutlu yuva hayati önem taşır hiçbir kadın yuvasını bırakmaz" düşünceleri kafamı karıştırıyor.

evlenmeyi bir başarı zafer olmak görmek çok hatalı
evlilik hayatınızın içindeki bir durum değişikliğidir
daha fazla abartmaya gerek yok
Evliliğe bu kadar anlam yuklerseniz
beklenti bu kadar yüksek olursa kimle evlenirseniz evlenin hayal kırıklığı yaşarsınız

Aslında toplum evlenmeyi bir başarı olarak görmüyor mu? 30 üstündeki bekarlara acınarak bakılıyor. Bir erkeğe nikah kıydırtmayı başarabilmiş kadına zafer kazanmış olarak yaklaşılıyor. Bütün kadınlar da buna ulaşmayı, o bembeyaz gelinliği giyebilmeyi hayal ediyor. Ben bu toplumda büyüdüm yetiştim, etkileniyorum.Bekarlık süresi uzadıkça baskıların dozajı da artıyor. Evlilik kafadadaha da büyümeye, daha büyük bir olay halini almaya başlıyor.

Bi insan kendini neden bu kadar ezikler basite alir siz karsinizdaki insandan once basta kendi kendinize deger verin, bunu aşmadan da bekar bosanmiş farketmez kimseyle evlenmeyin.

bütün kadinlar demişsiniz ama genelleme yın mesela ben hiç öyle abartılı evlilik hayalim yok şimdi Sevgilimle mutlu muyum evet gün gelir medeni durumumuzu degistirmek istersek evleniriz belki de bir sorun olur ayriliriz belki de hic evlenmem ama bu durumlar içerisinde en önemli şey benim mutlu olup olmadığım
yatıp kalkıp evlilik düşünmüyorum
toplumu bu kadar kafanıza takarsaniz hayatınızda hep mutsuz olursunuz
ben elalem ne der diye yaşayıp mutlu olan hiç görmedim

Evet ama düğün günü erkekler de heyecan yaşıyorlar kadınlar kadar olmasa da. Başa kakmak derken, hani adamın 2. evliliği,zamanında evliliği tatmış heyecanını yaşamış benimle 2. turuna başlıyor. Hani yoğurdu yeyip posasını bırakmak deyimi vardır onun gibi. Benimse ilk heyecanım ilk gelinlik giyişim olucak. "Ben seni almasam evde kalmıştın, ben evliliği tatım sen tadamamıştın sayemde beyaz gelinliği giydin" vs. diye kafama kakar mı

Evet 30 genç olabilir ama evlilik için çok da genç değil maalesef insanlar 25-28arası yuvasını kuruyor gözlemlerime göre. 30 sonrası kalan bizler de çerez tabağında sona kalanlar olarak görülüyoruz

hele bir yaşınız 30 olsun. 20'li yaşlarda ben de rahattım.

Bence sen bu adamla bir daha görüşme.
Çünkü evlensende kafanda hep aynı seyler dönüncek.
Acaba eski karisina bunu yaptimi bunu aldimi onlada buraya gitti mi onada bunu dedimi uzar gider bu....
Sizde nutlu olamazsiniz.
Insanlara boşanmış ya da bekar diye degil de;
iyi insan kötü insan diye bakarsak herşey daha guzel olur...

Sevse zaten boşanmazdı değil mi asıl sende ona yaptığı hataları yapmaz herşeyi görmüş geçirmiş sen çok daha kıymetli olursun öyle düşünme

isterse 50 olayım yine de fikrim değişmez
çünkü kendimi seviyorum
hiçbir zaman kendimi bu kadar ezik duruma düşürmem
ne biçim laf o öyle, ne demek eziklik?? nerem ezikmiş benim ?

ben de seviyorum kendimi. kendimi sevdiğim için yuva kurmaya çabalıyorum, çünkü yaşlılığımı ve geleceğimi düşünüyorum, yaşlanınca yalnız kalmayım elimden tutanlar olsun istiyorum.kendimi sevmesem kendim için uğraşmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…