Boşanmış Erkekle evlilik olur mu ?

Boyle dusunmeyn Bu kadar titiz olursanız iki gun sonra evlenipte ne yaparsanız yapın onlada yaptımı bunu onlada ettimi dersiniz bu size ve evliliginize zarar verir. eger seviyorsanız evlenin ama bunları aklınızdn silin sunu dusunun ikinizin bir bebegi olabilir?

Dusunce yapiniz tuhaf geldi bana.. Amacim tartismak degil, ama bir bakin yazdiklariniza..
Bosanmis olmasi degil, neden bosandigi onemli.. Evlilikler genelde erkek ve erkek ailesi yuzunden bittigi icin, cok iyi arastirmak ve emin olmak lazim.. Hos, bosanmamis olsa da emin olmak lazim..

Boşanmış erkekle evlenip evlenmemek size kalmış da, 30dan sonra evlenmemiş erkek olmadığı doğru değil. Sadece benim tanıdığım bir sürü erkek var 30 yaş üstü ve hiç evlenmemiş.

Simdi o bosandigim karaktersiz adam benim 'ilk göz agrim' mi oluyor konu sahibinin mantigina(!)gore? Eger insan olsaydi ve mutlu olsaydik evet; degerli bi yeri olabilirdi.. Ama artik sadece "kotu bi tecrube" benim icin..
Insanlarin ne yasadigini bilmeden yorumlamayin.. Hatta yasadiklarini bilseniz bile kafanizdan yorumlar katarak yeni manalar uydurmayin.. Niyet okumayin..
Konu sahibi, yorumlariniza baktim da, cok sığ geldi bana dunyaya ve olaylara bakış açınız..

öyle mi dersiniz? "ilk göz ağrısı" diye bir tabir var sonuçta. ilkin yeri hep ayrı, hep özel olmaz mı ?
Bana göre ilk göz ağrısı 15 yaşlarındaki ilk aşkindir:)yaşınız cok geç değil evlilik için,o yaşlarda bekar erkekler illaki vardır ama bi çoğu da ergenlikten yeni cikmis kizlar la beraber ki bu da bana göre bi çeşit sapik liktir.onlardan birini tercih etmektense evlenip boşanmış iyi anlasabilecegin biriyle evlenmek daha iyidir.

S sybellaa naptin yaa bu kadar didikleme
Sen de evlenip boşanmış olabilirdin ne var ki.
Ozaman esin evlenmemis olsa ben ikinciye damatlim seciyorim mu dicektin
Öyle başa kakma olmaz eğer kişilik bi insansa yapmaz.
Eşimin ikinci evliligi sen karsima cikmasan asla evlenmezdim tekrar der.
Asla kiyaslamaz bazen ben ariza cikariyorum ayip ediyorum valla

Yaş 30 olmasıyla evde kalmıyor insan ben 35 yaşındayım ve benden 4 yaş 5 yaş küçükler bile talip oluyor.
Bence böyle bir mantıkla yuva kurarsanız sonunuz hüsran olur.
Dul biriyle evlenmeyi ne mantığınız nede kalbiniz kabul ediyorken buradan fikir istemeniz bile saçma olmuş.
Benim bir tanıdığım da otuz yaşında kendinden on yaş büyük çocuksuz biriyle evlendi ve mutsuz çocuklarıda olmuyor. Adam ilk eşinin çocuğu olmadığı için ayrıldığını söylemiş ancak adam kısır çıktı 15 yıldır o adamla evli çocuğuda yok kıskançlık krizleri ve hayatı kendine ve çevresindekilere zehir ederek yaşıyor.

Bu yazdiklarinin hepsi yanlış ve cok dar perspektiften bakilarak yazilmis
Dunyaya daha genis bir gozle bakmani tavsiye ederim
Simdi yas olarak 30 oldugum icin rahatlikla yorum yapabilirim (eleştirine maruz kalmam en azindan 30 ol da gör diye)
Ben de yalniz yaşıyorum ve hayatimda kac yildir kimse yok, bu sehirde yalnizim ailem uzakta, cevrem de yok erkeklerle calisiyorum ama birkac komsu ve arkadas bana fazlasiyla yetiyor, hatta oyle ki evde yalniz kalmanin keyfi daha cazip geliyor. Evde kaldin laflarini duymuyorum çünkü insanlara bunu soyleme sansi bırakmiyorum ya da soylense de takmiyorum hee evde kalcam tabii sokakta mi kalayim diye geyige vuruyorum hic de canim yanmiyor gayet de rahatim. Birinin nikahina/kanatları altina girmeye gerek yok, kendi saltanatimda yasiyorum senin düşüncelerini cok ezik buldum gercekten. Kendini seven biri olarak sunu diyecegim ki:
Isrardan, kiyastan hoslanmam ve el ne dere cok takmam. Faturalarimi kirami o el mi ödüyor da hayatım hakkinda karar verebilsinler? bekar ve tek basina yasayan bir kadin olarak gayet de mutlu bir hayatim var sana da tavsiye ederim
ay gören de 30 degil de 45ine gelmis, menapoza girmek uzere oldugun icin hemen evlenip kendini cocuk dogurmak zorunda hisseden birisin sanir
Gercekten on sene sonra belki ben de böyle düşünürüm ama simdi daha genciz ya 30 yas sendromuna girmis, bu yas mevzuunu abartmissin gibi geldi
Bir de erkekler seni lütuf olarak görmeli, bu yasina kadar dogru insani beklemis diye :) erkek basima kakar mi demissin evet canim kakar çünkü sen boyle dusunuyorsun, dusunduklerin hayatini belirler - iyi düşün iyi olsun
Sen karsindakine "ben özgüveni düşük, azarlanmayi, hor gorulmeyi hak eden bir kadinim" enerjisini yayiyorsun bu yazdiklarinla aslinda

Yuh! Durun bakalim daha ne inciler dokulecek acaba konu sahibinden.

Konu sahibinin yasantisini, hayat tarzini merak etmiyor degilim. 30 yasindaki yetiskin bir kadin nasil bu kadar sig dusunebiliyor hayret ediyorum.
Bence ev kızı, calismiyor, bir cevresi yok. Cevreden de burada yazdığı gibi seyler duyuyor ister istemez onların soylediklerini kaniksamis, kendini evde kalmis görüyor
ne aci dimi guzel heyecanlarla, omur boyu mutlu olacagin hayaliyle kuruyorsun yuvani ama sonra geriye kalan yasadigin sıkıntılar oluyor ufacik yaşadığın mutluluklar, acilarin yaninda solda sıfır kaliyor oyle degil mi?

Ben konu sahibinim dusuncelerini cok ince ve hastalikli buldum. Bu kadar detaylara takilirsa degil bu adamla, kimseyle mutlu olamaz. Bekar biri olsa, ilk aşık oldugu kiz kimdi, onu ne kadar sevdi, elini tuttu mu, öptü mü diye kurgular gibime geldi

ayrıldğı kadını gördün mü başka bri gbi faceden fln tanışp neden ayrıldğını bide ondan dinlesen... aldatma şiddet olabilr işin içnde.. inanma derim.

Sen kendini böyle evliliye sartlarsan, bu adam son carem dersen, daha cok üzülürsün, keske hic evlenmeseydim dersin, benden sana söylemesi. Rahat ol, 30 cok fazla degil, kuzenim 35 yasinda 33 yasinda hic evlenmemis bir adamla evlendi. Önemli olan evlenmek degil, iyi bir insanla bir yuva kurmak.

Hem biri demis "Bosanmalar erkeklerden kaynaklaniyor diye".. cok sacma. Bosanma, ayni oranda, iki tarafdan kaynaklana bilir.

Ben 18 lik karısını eski eşiyle yattığı yatakta yatıran 30 küsür yaşında birini tanıyorum mesela

Bir erkeğin ikinci karısı olmak varmış çok kıymetli oluyor ilkinde yaptıklarını ikinciye yapmıyor ahhh ahhh ben hep derim dul adam alaydim :)

Birincisi yaş geçmiş değil :) ben evlendim 24 yaşındaydım eşim 36. Onun ikinci eşiyim. Bütün bu soruları hatta daha fazlasını sordum kendime açıkçası zor oluyor ama eşinin tutumu çok önemli. Bana hep dualarımın karsılıgısın sen der. Ömrüm boyunca böyle bi yuvanın hayalini kurdum der. Bunları duyunca sorularım cevaplandı. Evet onu da çok sevdi 9 sene evli kaldı belki en güzel çağını onunla yaşadı her şeyin ilkini belki onunla yaşadı ama benimle en güzelini yaşıyor benimle en mutlu günlerini yaşıyor bunu hissettiriyor dile getiriyor görüyorum biliyorum. Bi anda olmadı tabi zaman aldı. Çocuğu yoktu neden diye sordum sorunlardan sıra gelmedi dedi. Şimdi bi bebek bekliyoruz ve daha çok asıyorum bi şeyleri biz bi aileyiz. Daha da güzel olucaz diyorum. Ama biz asıktık birbirimize görücü usulü değildi farkli olabilir bu yönden onu bilemedim yani sırf evlenmiş olmak için evlenmeyin...

30 yas evlilik icin ideal bir yas.bence siz zihninizdeki dusuncelerden kurtulun.kendi kendinizi yasli psikolojisine sokmussunuz.bu arada bosanmis erkeklere herzaman onyargili yaklasirim.iyice arastirmadan sozlerine inanmayin derim.hatta sizin gibi hic evlenmemis biri onceliginiz olsun.
Asktan deliye dönüp evlenemezsiniz belki ama onemli olan askta degil zaten evlilikte.zamanla sevgi saygi olduktan sonra gerisi gelir.benim cevremdeki butun arkadaslarim 30 undan sonra evlendi.bende 28 yasinda evlendim.32 yasinda anne oldum.hicte gec olmus gibi dusunmuyorum.

Hayatimizin en guzel yillari bence 30 lu yaslar kiymetini bilin.

Adam defolu oldugu için boşanmamıstır
Anlasamamıs ve ayrılmıslardır
Benim de ikinci evliliğim
İlk evliliğimde o kadar tecrübesizmişim ki
İkinci evliliğimde daha cok heyecan yasadım ben
Asıl evlendiğimin o zaman vardım farkına
İkinci evliliğim 34 yasında oldu
Ben de hiç evlenmemiş biri ile evlendim
Bir de soyle birsey var
Ben kucuk bi yerde yasıyorum
Eski eşimle cok ortak arkadasımız var
Biz hiç anlasamadık mesela kedi köpek gbi
Birbiirmizi yedik
Biri onu bana sorsa asla yanasma derdim ama o da ikinci evliliğini yapmıs
O da hiç evlenmemiş biri ile evlenmiş
Ve o da cok mutluymus
Bence bunlar karsılıklı anlasma ile alakalı
Adam eski eşinden vazgecmıs ki boşanmıs yani
Sizi belki daha cok sevecektir
Hem erkekler öle canları yanınca ikinci evliliğe cook sıcak bakmazlar
Belki sizden daha cok etkilendi
Ama biraz deneyin ve arastırın cidden neden bitmiş bunları gizlice öğrenebilirseniz öğrenin

öyle mi dersiniz? "ilk göz ağrısı" diye bir tabir var sonuçta. ilkin yeri hep ayrı, hep özel olmaz mı ?
Hayır yaaa öle olur mu:))))
Ben kocama deli gbi asıgım cok seviyorum onu
Ee benim ikinci eşim
İlk kocam aklıma bile gelmıyor:)

Kazanmak da nedir
Niye 30 yaş geç olsun
Nasıl kendinizi bu kadar sevmiyorsunuz
İfadeleriniz dehşete düşürdü beni.

sana çok kızdım 30 yaşındasın sanki 60 yaşına gelmiş gibi davranıyosun ne demek bu benim son şansım? ben de 31 yaşındayım bekarım, kimseye de son şansım olarak bakmadım. oncelikle derhal bu psikolojiden çıkmalısın. ve ne demek kendimi ezik hissettim? tam tersi sen hiç evlenmemişsin ve ondan 8 yaş küçüksün. her yönden artıları olan sensin neyin eksikliği?? ah ahh biraz kendine güven.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…