Boşanmış Erkekle evlilik olur mu ?

Kafanı yormaya değmez. . Görüşmeyi kes.. bir daha da bu şekilde biriyle görüşme... belli ki sen kaldıramıyacaksın..

Bende senin düşündüklerini düşünürdüm.. Kıskançlığımıda yenemezdim.. Her harekette acaba eski eşinedemi böyleydi diye düşünürüm..
Keşke anlatmasaymış.. Biz eski ilişkilerimizi bile konuşmadık hiç. Ne eşim duymak ister nede ben.. Yüzeysel olarak biliyoruz,okadar.. Benim vukuatım daha fazla olmasına rağmen yinede istemem konuşmak..

Başarı olarak görenlere lafı yapıştırıyorum valla boşanmış bir kadın olarak, öylece kalıyorlar. Boşandığımda da lafımı esirgememiştim, şimdi hayran hayran bakıyorlar güçlü duruşuma... Milletin neler söylediği sizin tepkilerinize bağlı aslında, konuşturmayın ve sadece kendi kararınızla evlilik yoluna girin bence. Evlilik çok zor iş, mecburiyet olarak başlatılırsa yürütülemez...

İşin kötüsü ben de de aynen böyle hissediyorum Boşanmış bir adamla evlenirsem devamlı kıyasa giderim, ve eski evliliğine duyduğum kıskançlığın öfkesini adamdan çıkartırım gibi hisediyorum. Hatta Allah korusun bu öfke ve kıskançlıkla başka bir erkekle flört yoluna gitmekten korkuyorum.Bilinçli yapmam bunu ama kafaya takarım ve davranışlarım buna göre olur otomatikmen.

Öte yanda bu adamı kaçırırsam pişman olur muyum ? Daha iyisinin karşıma çıkacağının garantisi yok, ve sıfır bir erkeğin çıkacağının da. Yaş ilerledikçe sıfır bir erkek bulma olasılığı da azalıyor. Off, Allah yardımcım olsun ne diyeyim, hayat bazen çok zor. Karar vermek çokzor.

Yazının her satırında ayrı ayrı utandım bir kadın olarak. Kadınlar evlenip kanat altına alınması gereken aciz yaratıklar değildir. Sahiplenilmesi gereken sokak köpekleri de değildir kadınlar. Nikah kazanılması gereken bir zafer değildir diğer kadınlara karşı. Evlenmeyen kadın da evde kalmaz sadece evlenmemiş olur. Evlilik iki insanin birbirini sevip hayatlarını birleştirmesidir. Senin tabirinle evde kalmamak için evlenilmez. Biz kadınlar bu tip ilkel ortaçağ fikirleriyle kendimize yaklaştıkça erkekler bize ne yapsa az. Sen evde kalmamak için evlen güzelim. Seni sevmeyen, senin de sevmediğini adamın koynuna gir. Gerekirse dayağını yer kocandan. Kocamdır döver de sever de dersin. Aldatsın seni ama sen peşinde koş. Çünkü sinek kadar koçan olsun başında dursun. Aman diyeyim sahipsiz kalma. Çünkü Allah o ayakları sana kendi ayakların üzerinde durasın diye vermedi. Aman diyeyim kendini geliştirmeyi, hayatını yaşamayı falan boş ver. Çünkü kadın dediğin evlenecek, yavrulayacak ve ölecek. İnsana resmen derdini öpeyim dedirtiyorsunuz. Tamam evlenmek isteyebilirsiniz de bunu düzgün dile getirin bari genç kızlara yanlış örnek olmayın.

Öncelikle 30 yaş evlilik icin gec kalınmış bir yas degil ben de 30um hic de bu düşüncelerde degilim hatta acelem bile yok çünkü evlilik nasip kismet işidir bazen cok istersin olmaz ama en ummadigin anda dogru insan karsina cikar, bilemezsin. Hayatı akışına bırakmak en guzeli
Yalnız kalmaktan neden korkuyorsun, yalnız mi yasiyorsun?
Bu zamanda 30 yaş üstü bekar erkek daha az ama yok değil. Nasıl ki biz 30a kadar bekar kaldiysak, erkekler de artık bekarlığı tercih edebiliyorlar. Hatta erkekler icin avantaj bile. Sorumluluk yok, cinselligi de kadinlara gore daha ozgur yaşayabiliyorlar, bu acidan bakildiginda erken evlenen kadar evlenmeyen de çok.
Bosanmis bir erkekle evlilik hakkindaki dusuncelerini de cok dramatik buldum. Sevgilisi olup ayni evde yaşamış da olabilir, evlenme arifesinde ayrilmis da olabilir. Yani o bahsettiğin ilk heyecanlari evlenmese de yasamistir. Bu kadar duygusal bakmamalisin.
Şöyle dusunmek lazim, sen hic aşık olmadin mı? O da haliyle birseyler yasamis, gecmisi var. Adamin gecmisini cok takacaksan, bosanmis biriyle evlenme, bekar birini bul derim

Sıfır erkek ne demek yaaa....
Böyle düşünmeniz çok yanlış
Zaten kendinde itiraf ediyorsun bu adamla evlenirsem şöyle olur böyle olur diye hic evlenme sanada yazik o adamada....
Arkadaşım sen cidden uzak dur bu adamdan 30 yaş geç değil...
İnşallah 0 km!!!! biriyle evlenirsin...

kendiniz için kullandığınız tabirleri çok kötü
30 yasindakiker tabakta kalan son çerez falan
bunlar ne kadar kotu sözler
gerçekten sevseydiniz kendinizi bunları kendinize yakistirmazdiniz

Ne demek" gelinligi benim sayende giydin""Bu nasil hastalikli bir vesvese.Derhal kendine gel.Bu kadar kucuk girme kendini.Ben 38 im bekarim,bosanmisim.Ben bile senin kadar dusunmuyorum..Kafana neyi kakacakmis bir kere ondan 8yas kucuksun ve hic evlenmemissin.Bir kez evlenmeyi eziklik gorenlerin yaninda sukse olarak gorenler de varmis.
Bir yasima daha girdim suan.

Cok kafaya takacaksan hic evlenmemis bul .Yok degil 30 yas nedir ki.Calisiyor musun?Cevre ister biraz yeni insanlarla tanismak.Kadinlarla da yakin ol kardesi vardir oglu yegeni vardir...

Pardon da 30 yaşı ne abartmışssınız?

Yok aşk olmazmıs bu yaşta, geçmişmişşş, inşallah olursun da gününü görürsün (örnek var ben...)

Gerçekten Düşünceleriniz den utanmalisiniz

+1

Sifir erkek nedir ya?

Kriz gecirecegim simdi. Yazdikca cozutuyorsunuz.

Belki o heyecanı duyuyorlar ama o heyecan çoktan bitti ve hatta nefrete bile dönüştü. Bir sebep vardı ki bitti di mi? Kimse kendisine heyecan duyduran, deli gibi aşık olduğu birini ve mükemmel bir evliliği bitirmek istemez.

Sayemde beyaz gelinliği giydin hadi yine iyisin diyen bir koca hiç duymadım, hatta ilk kez böyle bir fikir duydum. İsterse 10 evlilik yapmış olsun bu farketmez. Ayrıca bunu hiç evlilik yapmamış biri de diyebilir. Bak ben seni 30unda aldım, sayemde evde kalmadın diyebilir. Tabi böyle bir kafa varsa...

Bence kendine çok haksızlık ediyorsun, çerez tabağında kalan son çerez olarak düşünülüyorsa o insanın aklından şüphe duyarım. Ben 27imde evlendim. Ne farkeder? 30a merdiven dayamakla 30 arasındaki fark ne? Bebek için 35 hatta 40 yaşa kadar süre var...

Hem zaten bu işler kısmet işi. Kimi 20sinde evlenir bin pişman olur, kimi 30unda evlenir gayet de mutlu olur. Veya tam tersi de olabilir.

Siz yeter ki iyi yönlerinize odaklanın. Daha kendi içinizde şüpheleriniz varken, insanlar size nasıl yaklaşsın?

Kasımda 28 olcam. Benden altı üstü 2 yaş büyüksün, abartıyorsun yaş olayını. Daha gençsin yani. Kendini küçümseyecek bi durumun yok.

30 yaş nedir ya? Niye kendini boşanmış insana mecbur hissetme saçmalığı? Yanlış anlamayan boşanan insanları aşagılamıyorum ama artık 30 oldum bekar birisi çıkmaz karşıma düşüncesi çok saçma. Keşke şimdi ki aklım olsa da 30 yasına kadar bekleseymişim.. Ayrıca çok ezik gördüm sizi. Kimse almadı seni en azından ben evliliği tattım diye düşünür mü fln.. Çok ilginç. Silkelenin ve kendinize gelin lütfen

bir de adamın eski karısı aklına geldikçe Adami aldatabilirmis
Bu forumda daha nasıl kadinlar göreceğiz acaba

Yuh! Durun bakalim daha ne inciler dokulecek acaba konu sahibinden.

Konu sahibinin yasantisini, hayat tarzini merak etmiyor degilim. 30 yasindaki yetiskin bir kadin nasil bu kadar sig dusunebiliyor hayret ediyorum.

Eşinin 2. evliliği diye kıskançlıktan öfkelenip, başkalarıyla otomatik olarak flört etme yolu nedir ya hu?

Bence siz bu adamla hiç başlamayın, yazıktır.

Ayrıca erkeklerin çoğu masumiyetlerini, "sıfırlıklarını" ergenlikte kaybediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…