Boşluk, belirsizlik, sancı

takintiliiii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2015
222
59
13
Evet tam da bunlar.
Neden varım ben? Kimlik sorgulama yaşını da geçtim. Berbat bir ruh haline sahibim.
Zihnim konuşuyor durmadan konuşuyor.
Allah? Evet var ama neden beni yarattı ki?
Gerçekten bana neden sorulmadı? Böyle biri olacağıma ceset yutan toprak olmayı isterdim. Şu an bir cesedim; kokuşmuş, cehennemde bir ceset.
Allah'a inanıyorum. Hatta komik olanı bir de kapalıyım. Ne namaz ne niyaz. Dini yöne çekmeyin dini tartışmaya girecek olsam buraya yazmazdım.
İstemiyorum kapalı olmak, açık olmak da istemiyorum. Elimde kahve ya da çayımla sokaklarda dolaşıp sigaramı içmek istiyorum.
Erkek de istemiyorum. Aşk aptallık, sevişmek boş.
Arkadaş, aile istemiyorum. Mükemmel bir ailem var ama ben onları hak etmiyorum.
Ben Allah'ı hak etmiyorum. O muhteşem bir varlık, merhametli. Beni koruyor ama ben ne yapıyorum?
Neler yaptım?
Hiç olmak istiyorum, hiç. Varolmamış olmak istiyorum. Yok olmak, benim gibi biri olmasın. Hesaba çekilmek istemiyorum, korkuyorum. Bu hayatta yaşayamıyorum, korkuyorum.
Çok kötüyüz, kötülükler ve günahlar midemi bulandırıyor artık.
Dünya tamamen son bulsa keşke. Hepimiz toptan geberip gitsek.
İntihar etmek istemiyorum, salak mıyım edeyim? Hem günaha gireceğim hem de aileme büyük yıkım yaşatacağım. Öleceğim varsa her türlü ölürüm o an. Allah böyle yazmış sonuçta.
Tek kişilik dünyamda delirecek gibi oluyorum, yaşamaya adapte olamıyorum.
Ne olacak ruhu hasta insanların akıbeti orada?
Kaldıramıyorum anlıyor musunuz? Boğuluyorum, yaşamıyorum, deliriyorum. O an orada varım ama yokum.
Hissetmiyorum yaşadığımı.
Aptalım, korkağım, ruh hastası pisliğin tekiyim!
Yaşamam anlamsız, belki de şu an bilim kadını olabilecek birinin yerini tutuyorum ama ben oturduğum yerden yaşamın yanımda akıp gidişini seyrediyorum.
Beddualar, küfürler, saçma sapan düşünceler çıkmıyor aklımdan.
Yükseliyorum ah işte diyorum yapıyorsun kızım aferin ilerle durma diyorum ama o içimdekiler var ya işte 'hop nereye lan dur dur işimiz bitmedi henüz' diyor ve bana tecavüz etmelerini izliyorum. Allah razı olsun arada serbest bırakıp nefes almama yardım ediyorlar.
Kim lan bu diyorum aynaya bakınca. Kimsin ulan sen? Kadın mısın erkek misin edepsiz misin hanım hanımcık mısın dindar mısın dinsiz misin zeki misin aptal mısın korkak mısın cesur musun güçlü müsün güçsüz müsün nesin sen ne ne?
Hiçbir şey yapmak istemiyorum, ne dizi izlemek ne ders çalışmak ne müzik dinlemek ne aşk yaşamak ne çıkıp gezmek ne yaşamak ne ölmek.
Boğuluyorum düşüncelerimde boğuluyorum. Yardım et Allah'ım diyorum yardım et delirip seni inkar edeceğim diyorum bazen yok mu acaba diyorum ama var biliyorum.
Ah sanırım kabullenmeliyim deli olduğumu. Ve kendim gibi bir deli bulup iki kişilik dünya kurmalıyım.

Depresyondasın sanırım. Bir hafta daha bu sıkıntıların geçmese bir uzman gitmelisin.Ayrica bazı şeyleri oluruna bırak kafaya takma.Kadere inanmak aslında bu gibi sıkıntılarda kurtarıcı oluyor

Deli olsan deli oldugumu kabulleneyim demezdin.Neyi bu kadar dert ediyorsun tam olarak?Kiz sen okula gitmek istiyordun galiba yanlis mi hatirliyorum.

neden kendini sevmiyorsun? kötü bir şeyler mi yaşadın? bide her konunun sonunda evlenip, kaçsam mı deniliyor da evlilik çözüm mü? elinde kahvenle sokakta sigara içmen için engel ne? kapalı olman mı? bugün kapalı bir bayan benden çakmak istedi mesela.

hesaba çekilmekten korkmuyorum, geceleri vicdanımın sızlamasından korkuyorum kim günahsız ki. kendini sevmezsen, kendini düşünmezsen kimse seni düşünmez zaten bunu hep söylüyorum. sen kendini sevmedende bu vücutla, bu kafayla yaşamak zorundasın kendini sevmeyrek sadece işleri zorlaştırıyorsun.

Nickin bile takıntılı :))
Depresyondasın, kafanı nedenlerle niçinlerle, seni daha da boğan sorularla dolduracağına ,
ilgini yöneltebileceğin, kanalize olabileceğin alanlara yönelmeni tavsiye ederim

Koca bulma, terapi al. Felsefe okumaya acayip müsaitsin bir de olumlu yönden bak..
İstemiyorsan da başını aç, kimsenin baskısına boyun eğme.
Koca istemiyorum aslında aklım karışık duygu durum bozukluğuna sahibim ani isteklere boyun eğiyorum başımı açmak bilemedim sonra onun için de pişman olabilirim.
İnanın çok karışığım.

Depresyondasın sanırım. Bir hafta daha bu sıkıntıların geçmese bir uzman gitmelisin.Ayrica bazı şeyleri oluruna bırak kafaya takma.Kadere inanmak aslında bu gibi sıkıntılarda kurtarıcı oluyor
Terapi alıyorum lakin başka hastalığımı iyi etmeye çalışıyorum ve depresyonda değilim hatta fazla iyiyim.
Teşekkür ederim bu arada

Deli olsan deli oldugumu kabulleneyim demezdin.Neyi bu kadar dert ediyorsun tam olarak?Kiz sen okula gitmek istiyordun galiba yanlis mi hatirliyorum.
Evet tam da oyum ben ne yaparsam yapayım dağılmıyor şunlar aklımdan. İnanın bir şeyi dert ettiğim de yok ondan belirsizlik, boşluk yazdım. Somut olsa keşke koca, sevgili, kaynana, görümce, aile bla bla

23 yaşındayım şunları yazdım ama bunalımda bile değilim garip siz anlam verirsiniz diye yazdım, yardım alıyorum bu hafiflemiş yanım düşünün artık :)) özür dilerim bu arada.

Yaşamakta istemiyorsun, ölüp hesaba çekilmekte. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Bence yeterince boş vaktim var bu yüzden böyle olmuşsun. Bir dışarı çık hava al iyi gelir.
İsterseniz boş vaktimi sizle paylaşabilirim :) ben anlam veremiyorum belki birileri verir diye yazdım buraya ya da öylesine, teşekkür ederim :))

Ben sanırım yanlış anlaşıldım ben evlenmek istemiyorum ki bu en son düşüneceğim şey biri dedim ben bu kadın ya da erkek olabilir. Sonrasında da değişik bir dünya :)
Kendimi sığdıramıyorum bir kalıba zorlanıyorum, ergen gibiyim. Ya anlam veremiyorum cidden neden böyle diye. Ve sigara içmek için demedim ben yani öyle salaş bir şey giyip kendime dikkat etmeden takılmak istiyorum. Eğer kapalıysan bunun hakkını vermek lazım.
Kendimden sıkıntım da yok ki sıkıntım olsa ne olacak böyle yaratıldık bir kere lakin anlam veremediğim şeyler yaşıyorum, yok olmak istiyorum cidden bakın güzel çirkin kapalı açık değil direkt yok olmak. Hiç varolmamış gibi.

Düşün düşün yoktur işin demişler.Düşünme yaşa. Nasıl mutluysan onu yap ki mutsuz olma

Nickin bile takıntılı :))
Depresyondasın, kafanı nedenlerle niçinlerle, seni daha da boğan sorularla dolduracağına ,
ilgini yöneltebileceğin, kanalize olabileceğin alanlara yönelmeni tavsiye ederim
Teşekkür ederim de o an dünyadan kopmuş gibi oluyorum toparlanırım ya eminim

Durumunuz için ne teşhis koydu dr?
Diğer rahatsızlıklarınız ne?
Ne kadar süredir böylesiniz?
Hayatta sizi en çok ne incitti?
Çok fazla soru sordum biliyorum ama böyle birini tanıdığım için soruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…