- 29 Eylül 2015
- 222
- 59
- 13
- Konu Sahibi takintiliiii
-
neden kendini sevmiyorsun? kötü bir şeyler mi yaşadın? bide her konunun sonunda evlenip, kaçsam mı deniliyor da evlilik çözüm mü? elinde kahvenle sokakta sigara içmen için engel ne? kapalı olman mı? bugün kapalı bir bayan benden çakmak istedi mesela.
hesaba çekilmekten korkmuyorum, geceleri vicdanımın sızlamasından korkuyorum kim günahsız ki. kendini sevmezsen, kendini düşünmezsen kimse seni düşünmez zaten bunu hep söylüyorum. sen kendini sevmedende bu vücutla, bu kafayla yaşamak zorundasın kendini sevmeyrek sadece işleri zorlaştırıyorsun.
kendine bir hedef koy mesela. ben sıralasam hedeeflerimi, gerçekleştirebileccek ömrün var mı dersin. kendim için, hedeflerimi başarmanın tatminini yaşayabilmek için, iyi bi hayat için yaşıyorum bende
Koca istemiyorum aslında aklım karışık duygu durum bozukluğuna sahibim ani isteklere boyun eğiyorum başımı açmak bilemedim sonra onun için de pişman olabilirim.Koca bulma, terapi al. Felsefe okumaya acayip müsaitsin bir de olumlu yönden bak..
İstemiyorsan da başını aç, kimsenin baskısına boyun eğme.
Terapi alıyorum lakin başka hastalığımı iyi etmeye çalışıyorum ve depresyonda değilim hatta fazla iyiyim.Depresyondasın sanırım. Bir hafta daha bu sıkıntıların geçmese bir uzman gitmelisin.Ayrica bazı şeyleri oluruna bırak kafaya takma.Kadere inanmak aslında bu gibi sıkıntılarda kurtarıcı oluyor
Gidiyorum çünkü :)Neden doktora gitmeyi düşünmüyorsunuz?
Evet tam da oyum ben ne yaparsam yapayım dağılmıyor şunlar aklımdan. İnanın bir şeyi dert ettiğim de yok ondan belirsizlik, boşluk yazdım. Somut olsa keşke koca, sevgili, kaynana, görümce, aile bla blaDeli olsan deli oldugumu kabulleneyim demezdin.Neyi bu kadar dert ediyorsun tam olarak?Kiz sen okula gitmek istiyordun galiba yanlis mi hatirliyorum.
23 yaşındayım şunları yazdım ama bunalımda bile değilim garip siz anlam verirsiniz diye yazdım, yardım alıyorum bu hafiflemiş yanım düşünün artık :)) özür dilerim bu arada.Hepsini okuyamadım yemin ederim içim çürüdü.
Bu nedir ya yaşın kaçki?
Bi toparlan bi kendine gel bunlar nasıl kafalar .
Benim için herkesin bir varoluş sebebi var..
Bana öyle geliyor.
Kendi sebeplerini bul ve onlara tutun.
Acil yardım al.. benide bunalıma soktun:))
İsterseniz boş vaktimi sizle paylaşabilirim :) ben anlam veremiyorum belki birileri verir diye yazdım buraya ya da öylesine, teşekkür ederim :))Yaşamakta istemiyorsun, ölüp hesaba çekilmekte. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Bence yeterince boş vaktim var bu yüzden böyle olmuşsun. Bir dışarı çık hava al iyi gelir.
Ben sanırım yanlış anlaşıldım ben evlenmek istemiyorum ki bu en son düşüneceğim şey biri dedim ben bu kadın ya da erkek olabilir. Sonrasında da değişik bir dünya :)neden kendini sevmiyorsun? kötü bir şeyler mi yaşadın? bide her konunun sonunda evlenip, kaçsam mı deniliyor da evlilik çözüm mü? elinde kahvenle sokakta sigara içmen için engel ne? kapalı olman mı? bugün kapalı bir bayan benden çakmak istedi mesela.
hesaba çekilmekten korkmuyorum, geceleri vicdanımın sızlamasından korkuyorum kim günahsız ki. kendini sevmezsen, kendini düşünmezsen kimse seni düşünmez zaten bunu hep söylüyorum. sen kendini sevmedende bu vücutla, bu kafayla yaşamak zorundasın kendini sevmeyrek sadece işleri zorlaştırıyorsun.
Teşekkür ederim de o an dünyadan kopmuş gibi oluyorum toparlanırım ya eminimNickin bile takıntılı :))
Depresyondasın, kafanı nedenlerle niçinlerle, seni daha da boğan sorularla dolduracağına ,
ilgini yöneltebileceğin, kanalize olabileceğin alanlara yönelmeni tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?