boy meselesi???? sizce ne kadar önemliiiii??????

o zaman tamm ya en büyük sıkıntınız bu olsun. insalr eşlerine o kadar kötü şeyler yapıyor ki hu<urunuz bozulmasın

Mutlumusunuz ona bak sen? Gerisinin hiçbir önemi yok canım, hem de hiçç..

aynen .adam gibi adam ...boy pos sorun etmek anlamsız aslında.ama biz kızlarrrr böyleyiz işte :)))

bence 3cm hiçbir şey değil.. benim sevgilimle aramda nerden baksan 47cm falan var o 205cm ben 158

Dev gibi erkeklerin yaninda adamin bacak boyu kadar kisacik kizlari gormek normal de 3 cm uzun olmak mi sorun? Bence daha sevimli sizin durumunuz

ben topuklu ayakabı hastasıyım :) ama sevgilim benden bi kaç santim uzun ben 1.69 um o 1.73. :) o yüzden giyemyorm ve düğünümde de giyemicemm (((

Valla canım benim 3 yıllık eski sevgilim benden 1 / 2 cm. kısaydı. Topuklu giyince dahada kısa duruyordu. Ama hiçmi hiç sorun etmemiştim. Gözüme bile görünmüyordu o fark inan bana. Ondan sonra biriyle görüştüm. Aynı boyda olmamıza rağmen bacak boyu kısa olduğu için benden kısa gözüküyordu. Sürekli dikkatimi çekiyordu, yolda bile dükkanların camından bize bakıyordum. Çok takılmıştım. Yapamadım zaten ayrıldım. İnsan sevince gözüne herşey güzel gözüküyorda sevgi olmayınca malesef çok zor.

Erkek arkadaşımla aynı boydayız ama bayanda 170 uzun boy olurken erkekte kısa görünüyor bana sen daha uzunsun galiba diyenler var ama yan yana aynıyız :) umursamıyorum bende onunla tanışmadan önce çok değil 7 8 cm olmalı diyordum erkek arkadaşımla aramda diye büyük konuştum yani :) İçten topuklu ayakkabıya gelince ben erkek arkadaşıma söyledim hiçte yanlış anlayıp gocunmadı. Normalde topuklu üzerinde duran biri değilim normalde sorun yok ama kardeşlerimizin düğününde topuklu giyinmek isterim abiyenin altına spor giyemem demiştim sende içten topuklu giyersin yine eşit oluruz demiştim oda gayet anlayışla mantıklı demişti :) dayım sağlık nedeniyle bir bacağı diğerinden kısa topuk kullanıyor eşitlemek iiçin hiçte belli olmuyor özel günlerde böyle yapabilirsiniz :)

Son düzenleme:
herkes demiş boy önemli değil ama bence ileride sorun olabilir. Sen etmesen, erkek arkadaşın edebilir. Şimdiden bişe söylemek zor. ama siz sorun etmezseniz, o zaman bu konu sorun olmaz. ama ileride sorun etmeyeceğinizin bir garantisi var mı?

Emre Altuğ- Çağla Şikel çiftine bakın

Kuzum icinde ona karsi sevgi olustuysa aman birakma.Benimde karsima esim cikincaa 3yas kucuktu kafami kullandim dalga gecerlermi demeden evlendim iyide ettim.onun gibisini bulamazdim.Ayakkabilarin duz taban olsun yeter.

belli bir yaştan sonra kemik erimesi oluyor eşitlenirsiniz hatta sen daha da kısa kalabilirsin bence bunu çok sıkıntı etme hem ne olmuş uyuştuktan sonra hiiiiiiiç önemli değil bence...

Simdi bana kizanlar olacaktir ama bu benim kendi fikrim. Suan bu konuyu dusunuyorsan iliskiniz ilerlediginde belkide kocan olacak ama sende sogukluk baslayacak belkide bir tartismanizda agzindan kacirip onun kalbini kiracaksin. Ben hayalindeki kisi nasilsa oyle birini bul derim. Mesela benim onceden basima gelmisti sirf bu yuzden istemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…