boy meselesi???? sizce ne kadar önemliiiii??????

Amaan canım bizde sevgilimle aynı boydayız o anca 1-2 cm uzundur topuklu ayakkabı giyemiyorum mesela eskiden bende çok takıntılıydım bu konuda insan sevince bunların iç önemi kalmıyor sen mutluysan gerisinin hiç önemi yok düşünme bunları kim ne der demiş umrunda olmasın, boyu uzun olupta anlaşamadıktan sonra ne anlamı var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

niye komik olsun???

birbirini seven iki kişi görsün bakanlar 3-4 cm i değil.. siz de tabi..

Benim boyum 1.74 esimin ki de ayni. Yan yana durdugumuz zaman ben ondan uzun bile gozukuyorum vede yapilida bir insanim. Ilk basta bende cok takildim kendimden uzun oldun istedim. Ama bir muddet sonra bu o kadar da dert olmuyor. Arada uyum olduktan sonra geridi laf-I guzaf. Mutluluklar dilerim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Boyunuz kac ??

gecen hafta abimin nişanı vardı.kız abimden enaz 15 cm kısa.abim cok uzun kız baya kısa.benim eşimde benden 3-4 cm kısa.nişandan sonra kulağıma geldi nişandaki herkes bizi konuşmuş nişanlı çiftten cok. çok tatlıydınız,çok yakışıyorsunuz.pıtır pıtır çok sevimlisiniz falan dediler.yani bilmiyorum ama hiçte komik falan durdugumuzu söyleyen olmadı bugune kadar.hatta dediğim gibi herkes çok sevimli olduğumuzu söyler.çünkü biz birbirimize bakarken gözlerimizin içi güler,kendimizden geçeriz,etrafın bakışlarını görmeyizki :) ve inanın insanlar bunu gördüğü zaman boy konusunu dillendirmeye bile utanıyor.ama siz insanlara sürekli boy konusunu takıntı yaptıgınızı hissettirir,eşiniz yanınızdayken utanır,çekinirseniz insanlar kendinde o cesareti bulur.hatta abimle nişanlısının arasındaki boy farkı konuşuldu günlerce bizim boy farkımızdan çok :)) takılma lütfen böyle şeylere.oğlum var 2 yaşında ve o kadar mutluyuzki şükürler olsun...oğlumun iki insan görünce hemen ''babam annemi çok seviyo biliyomusun,annemde babamı çok seviyo'' diye anlatması herşeye bedel inan :) takılmayın böyle şeylere.tek sorun boy olsun...bizim aramızda oyle sorunlar vardıki takıntı yapmak istesek..meshep farkımı ararsın,benim ikinci,eşimin birinci evliliği oluşunamı yanarsın,aileler arasındaki kültür farkınımı problem edersin...:) neresinden tutmak istersen elinde kalır gibi duruyordu aslında bizim ilişkimiz.herkes bizim evliliğimize 3 ay ömür biçmişti.ama insan sevdikten sonra aşılamayacak sorun yok bence.

Açıkcası çok fark olunca hoş gözükmüyor gerçekten Ama 3 4 cm farktan ne olucak ki eger hoşlandıysan birşeyller hissettiysen bu kadr az bi farkı sorun yapma kendine. Mululugunuz o farkı kapatır

Erkeğin senden kısa olması ne kadar mı önemli?

Emin ol hiç önemli değil :) Karakterini analiz etmeye bak, sana uygun biri mi...

bence boy çok önemli ciftler arasında .

erkek uzun olmalı ,yanına yakışması lazım .

ne öyle ömür boyu topuklu ayakkabı giyemiceksin ,bunun dügün var gece eglenmesi var ,özel günü var..

gece kıyafeti giy altına da babett.. ne kadar şık !!

bence çok etkilenmediysen cocuktan kesinlikle vazgec..

kendimden örnek vereyim 1.74 boyum eşim 1.84 . ideal yani .yine de cok topuklu giyemiyorum düşün !

3-4 cm kapatılmayacak bir fark değil bence içten topuklu ayakkabılarla kendinize sorun etmeyin eğer tek takıldığınnız şey buysa karakteri düzgün ve güven veren biri olduktan sonra ...

Yani inanamiyorum gercekten bi kac yorumada baktim da.yahu gonlu guzel olsun.huyu guzel olsun neden komik durasiniz ki.her sey sekil degil,her sey topuklu ayakkabi degil.omur gecireceksiniz bir erkekle basa ne gelecegi belli degil kazasi var belasi var Allah korusun bir uzvunuza bisey olsa ya da esinize bisey olsa bosnacak misiniz?zannederim ki hayir.oyleyse dusunmeyin boyle seyleri.huyuna suyuna bakin.begenim vardi benimde dediginiz icin boyle yaziyorum yoksa hic begenmediginiz biriyle boyu farketmez evlilik zaten olmaz.mutluluklar dilerim.

o kadar güzel anlatmışsınki gercekten okurken cok imrendim.Allah mutlulugunuzu hiç bozmasınn.inşallah bizde o aşamaya gelir ve sizin kadar mutlu olabiliriz.cokkk ama cok teşekkür ederim örneğinle bana cok yardımcı oldun :):):)

Dışarıdan okuyordum konunu görünce hemen giriş yaptım ve mutlaka yazmalıyım dedim;

Eşim 1.60 bense 1.72'yim. İlk tanıştığımızda çok iyi birisi ama çok kısa diyordum. Sonra tanımaya çalıştım, o kadar iyi biriydi ki, boy konusuna hiç takılmadım bile. Aşık olduk, 14 yıldır birlikteyiz, 8 yıldır evliyiz 20 aylık da bi oğluşumuz var.
Babası oğlumuzu gören herkese annesi gibi selvi boylu olcak benim oğlum diyor :))) Kısacası biz kimsenin bizimle dalga geçmesine izin vermedik. Birbirimizi o kadar çok sevdik ki bi süre sonra boya farkımızı ancak çekindiğimiz fotolardan görmeye başladık.

Huzur ve mutluluk öyle birşey ki, dış görünüş teferruat. Birde daha önce de yazmıştım başka bir konuya ama tekrar yazmak istiyorum. "Eşimden şimdilik uzunum, yarının ne getireceği belli olmaz, kaza geçirir tekerlekli sandalyeye mahkum olabilirim, yürüyemeyebilirim." Eğer eşim beni o günde yanında gururla taşıyacak bir adamsa, doğru seçimi yapmışım demektir.

Mutluluklar diliyorum canım.

Şık ve dişi gösteren çok güzel ayakkabılar var artık. Hem topuklu ayakkabı sağlığa zararlı :))))

Hıııımmm, eşim yanıma çok da güzel yakışıyor. Beni yanında çok güzel taşıyor.

Sanırım siz görselliğe çok fazla önem veriyorsunuz. Sizin düşüncenizdir saygı duyarım.

çok takmamak lazım boy konusunu.hem sizden çok çok kısa değil ki.3 cm birşey olmaz.aynı boydaymışsınız gibi gözükeceksiniz.
önemli olan karakteri,size verdiği değer.çok iyi bir insansa boy en ufak dert.

teşekkür ederim iyikide giriş yapıp yazdınızzz :):) adınıza cok sevindim .belkide bunu kendim sorun yapmaktan vazgecersem insanları önemsemeyecek duruma gelirim . işte hep kacırdıgımız nokta bu o kdar güzel bişey yazmışsınızki tekerlekli sandalyeye mahkum olabilirim demişsiniz.biz işte bunu düşünmüyoruz hiç. cok sağolun gercekten demekki eşi kendinden kısa olan cok insan varmış :) ben sanki hiç yokmuş gibi kendime dert edindim :)) siz de gizli topuklu ayakkabı aldırdınızmı eşiniz için peki??:)

haklısın cnm teşekkür ediyorummm

Bende erkek arkadasimdan cok kisayim dalgami geciyorlardir arkamizdan

Aynen benimde sevgilimle benim aramda 25 cm var. Kimsede dalga geçmiyor.. Ama bayanın durumu tam tersi kadın daha uzun.
Konuya gelirsek belki biraz acımasızca olcak ama bende kendimden kısa biriyle birlikte olmak istemezdim. Görünüş açısından benden uzun olup beni koruyabileceğini hissettirmeli bana.:26:

Boyu sikinti yapma bence 2 gonul bir olsunda gerisi onemli degil.

ben 178 im benden kısa bir erkekle olmak istemem açıkçası.ama bence senin içine sinmemiş o yüzden konu açmışsın.hiçkimseyi değil sadece kendini dinle.senin kalbin beynin kabul ediyorsa bize hiç sorma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…