selamlar 2 gün önce aileminde tanıdıgı kişi benimle görüşmek istediğini söyledi.açıkçası benimde begentim vardı ama hiç aklıma gelmezdi.neyse herşey o kadar hızlı geliştiki.bugün görüştük herşey güzel mükemmel ama benim kafama takılan bi sorun var. benden 3 4 cm kısa kendisi. ya ben ince yapılı zayıf biriyim boyumda uzun.oda cok kilolu değil zayıf ama benden kısa( komik dururuz diye dert ettim kendimeeeee siz olsanız napardınız
selamlar 2 gün önce aileminde tanıdıgı kişi benimle görüşmek istediğini söyledi.açıkçası benimde begentim vardı ama hiç aklıma gelmezdi.neyse herşey o kadar hızlı geliştiki.bugün görüştük herşey güzel mükemmel ama benim kafama takılan bi sorun var. benden 3 4 cm kısa kendisi. ya ben ince yapılı zayıf biriyim boyumda uzun.oda cok kilolu değil zayıf ama benden kısa( komik dururuz diye dert ettim kendimeeeee siz olsanız napardınız
gecen hafta abimin nişanı vardı.kız abimden enaz 15 cm kısa.abim cok uzun kız baya kısa.benim eşimde benden 3-4 cm kısa.nişandan sonra kulağıma geldi nişandaki herkes bizi konuşmuş nişanlı çiftten cok. çok tatlıydınız,çok yakışıyorsunuz.pıtır pıtır çok sevimlisiniz falan dediler.yani bilmiyorum ama hiçte komik falan durdugumuzu söyleyen olmadı bugune kadar.hatta dediğim gibi herkes çok sevimli olduğumuzu söyler.çünkü biz birbirimize bakarken gözlerimizin içi güler,kendimizden geçeriz,etrafın bakışlarını görmeyizki :) ve inanın insanlar bunu gördüğü zaman boy konusunu dillendirmeye bile utanıyor.ama siz insanlara sürekli boy konusunu takıntı yaptıgınızı hissettirir,eşiniz yanınızdayken utanır,çekinirseniz insanlar kendinde o cesareti bulur.hatta abimle nişanlısının arasındaki boy farkı konuşuldu günlerce bizim boy farkımızdan çok :)) takılma lütfen böyle şeylere.oğlum var 2 yaşında ve o kadar mutluyuzki şükürler olsun...oğlumun iki insan görünce hemen ''babam annemi çok seviyo biliyomusun,annemde babamı çok seviyo'' diye anlatması herşeye bedel inan :) takılmayın böyle şeylere.tek sorun boy olsun...bizim aramızda oyle sorunlar vardıki takıntı yapmak istesek..meshep farkımı ararsın,benim ikinci,eşimin birinci evliliği oluşunamı yanarsın,aileler arasındaki kültür farkınımı problem edersin...:) neresinden tutmak istersen elinde kalır gibi duruyordu aslında bizim ilişkimiz.herkes bizim evliliğimize 3 ay ömür biçmişti.ama insan sevdikten sonra aşılamayacak sorun yok bence.
Boyunuz kac ??
bence boy çok önemli ciftler arasında .
erkek uzun olmalı ,yanına yakışması lazım .
ne öyle ömür boyu topuklu ayakkabı giyemiceksin ,bunun dügün var gece eglenmesi var ,özel günü var..
gece kıyafeti giy altına da babett.. ne kadar şık !!
bence çok etkilenmediysen cocuktan kesinlikle vazgec..
kendimden örnek vereyim 1.74 boyum eşim 1.84 . ideal yani .yine de cok topuklu giyemiyorum düşün !
Dışarıdan okuyordum konunu görünce hemen giriş yaptım ve mutlaka yazmalıyım dedim;
Eşim 1.60 bense 1.72'yim. İlk tanıştığımızda çok iyi birisi ama çok kısa diyordum. Sonra tanımaya çalıştım, o kadar iyi biriydi ki, boy konusuna hiç takılmadım bile. Aşık olduk, 14 yıldır birlikteyiz, 8 yıldır evliyiz 20 aylık da bi oğluşumuz var.
Babası oğlumuzu gören herkese annesi gibi selvi boylu olcak benim oğlum diyor :))) Kısacası biz kimsenin bizimle dalga geçmesine izin vermedik. Birbirimizi o kadar çok sevdik ki bi süre sonra boya farkımızı ancak çekindiğimiz fotolardan görmeye başladık.
Huzur ve mutluluk öyle birşey ki, dış görünüş teferruat. Birde daha önce de yazmıştım başka bir konuya ama tekrar yazmak istiyorum. "Eşimden şimdilik uzunum, yarının ne getireceği belli olmaz, kaza geçirir tekerlekli sandalyeye mahkum olabilirim, yürüyemeyebilirim." Eğer eşim beni o günde yanında gururla taşıyacak bir adamsa, doğru seçimi yapmışım demektir.
Mutluluklar diliyorum canım.
çok takmamak lazım boy konusunu.hem sizden çok çok kısa değil ki.3 cm birşey olmaz.aynı boydaymışsınız gibi gözükeceksiniz.
önemli olan karakteri,size verdiği değer.çok iyi bir insansa boy en ufak dert.
Bende erkek arkadasimdan cok kisayim dalgami geciyorlardir arkamizdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?