Böyle anlayissizlik olmaz olsun!!!

Kendi kendime iyiyim canim... Yoksa bir özür bir pismanlik gösterisi asla yok! Hic konusmak yaninda oturmak yahut sesini dahi duymak istemiyorum,sebebinide bilmiyorum! Ben gidiyorum dese koymayacak gibi geliyor
Sen biraz toparlanmaya calis tatlim erkeklerin dogasinda var dusuncesizlik cocuklar farkindami bu durumun

konunu okudumda aklımdan birtek bişeye emin olamadım problem hiçde öle abartılacak bi problem yada tartışma değil bence eşiniz başka şeyleri yani sorunları bahane edip bu konu üzerine kondurmuş galiba diyosunuzya başka sorunlarda var eşimle diye galiba eşiniz onları sorun edip hıncını bu olaya yüklemiş bence hem o nerden biliyormuş elin karısının kızının annesine daha çok yardım ettiğini ama nankör bu erkekler

Son zamanlardaki is yogunluguna bagliyorum ben

Arkadasım iki çocuk ve eşin senden beklentide sınır tanımıyor.

Söylediklerinde bir tek gözün mü kaldı başka hanımda lafına takıldım...Bunun altında başka bir birikim varsa bilemem ama durum anneye hizmet vs ken nerden buraya cephe açmak aklına geldi?

Konuyu öyle saptırmışsın ki haklıyken haksız konuma sen düşmüşsün eşin bağırıp çağırıp üste çıkmış tv syretmiş.

Aileler konusmadıgı ve iki çocugun oldugu için banko gelin geliyorsun eşine .Nasıl olsa bir yere gidemez

Tuhaf olan kayınvalidene yaklaşımın iyi,aranız iyi,kendisini severim diyorsun,görümcenle gayet güzel anlaşmıssınız ,alışveriş okey ama yardıma gelemem dediginde sorun degil demissin.

EEE eşin neden bu tarz bir tutumda ki? Ya çok ev içiyle haşır neşir ki pek çok erkek herşey normalken hiçbirşey farketmez,gelin kaynana sorun yaşarken de görmez-duymaz-konuşup yorum yapmaz kaçınır.Senin eşin durduk yerde seni eleştirmiş,bunun sebebini ancak sen bilirsin.

Sen konunda yüzde 99 haklısın.şu başka kadın konusu dışında,o konuyu açman kızdırmış olabilir.Diğer konuda taviz verme.belki tüm ailenin senden beklentisi daha daha gelinlik yapman olabilir,sözcü eşin olabilir.medeni bir biçimde sakinken bu eleştirisinin sebeplerini konuşmaya çalış.Ve beklentiler ne olursa olsun ne kadarını yapabileceginin altını çiz.orta yolu bulmanız ümidiyle ...

Ailenle kendi bağlarını olsun koparma sakın.Allah huzur versin.

Allah razi olsun yorumunuz icin tesekkur ederim... Akliniza takilan birkac soruya cevap vermeye calisayim;

Alisveris konusunda gorumcemle anlastik,fakat son dakika o gün doktor randevusu oldugunu söylemesinden dolayi yardima gelememsine sorun degil dedim...
Esi söyledigim o lafta suradan kaynaklaniyor; esim bana "baskalarinin karilari,kizlari senden daha iyi gelinlik yapiyor anneme" dedigi icin o sinir aninda gozunmu kaldi dedim,beni kiyasladigi icin! Ki elimden geleni ardima koymuyorum bana kalirsa varsin memnun olmasin artik hic umrumda degil... Cok iyi anladim ki bu dunyada esine dahi yaranamiyor insan,hatta evladina
Baska sormak istedigin varsa aciklama getiririm bende hayirli aksamlar....

Yolculuktan dönüyorlar diye sizin onlara gidip yemek-temizlik yapmanıza gerek yok ki.
Keşke bu kadar iyi bilmeselerdi sizi.
Şimdi bu incelikler sizin göreviniz haline gelmiş.
Kocanız, nankörün önde gideniymiş kusura bakmayın.
Allah sabır versin, o adamın da gözünü açsın.

Aminn Allah razi olsun,insAllah acilir gözleri ve nasil bir yanlista oldugunu anlar... Benim ona ve ailesine gösterdigim özverinin binde birini kendi aileme göstermemistir! Ona görede hakli sebepleri vardir,ama sirf bunu bile bahane edip yapmayabilirdim,aslinda yapmaya gözüm olmasa herseyi bahane edebilirdim! Insan gibi davrandim,hayvan gibi bir tavirla karsilastim! Napim vardir bunda da bir hayr insAllah....

Yok merak ettiğim için , kırmak icin demedim bu sözleri bana da kalsa bazen endazenin kaçması şaşmasını hak ediyor bu adamlar:)
Sadece yapıcı bir eleştiri yapmaktı amacım.Eşin ya aşırı müdahaleci kadın işine çok karışan erkeklerden yada birileri gizliden şişiriyor demek istedim.Bazen biz dibimizdekini göremeyiz ama resim uzaktan net gözükür.O anlamda.Bazen bir laf ederiz karşı tarafa bin koz veririz buydu kastettiğim.

Bence de yıpratma kendini ...hemen hemen hepimiz evliyiz herkesin başından gelen geçen şeyler var.Kendi adıma diyebilirm ki kimseye yaranmak mümkün değil zaten...Hayatını istedigin minvalde kendi ellerinle şekillendirmeli insan.Yoksa geçip giden yıllara çok acıyorsun.

Allah yardımcın olsun arkadasım,dilerim herşey yoluna girer.Tavrını koy ama uzlaşmacı da ol...

Yok yanlis anlamadim,kirilmadim da :)
Dediginiz gibi keske yapabilsem, kendimi yipratmadan yasayabilsem ama beceremiyorum... Dogru demisler,insan ne yaparsa kendine yapar diye... InsAllah geriye dönüp baktigimda pismanliklarla dolu bir gecmisim olmaz....

ne olmuş yani görümcen yapsaymış alışverişi eşinin başka sorunları varmış gibi gelio Sorun çıkarmak ister gibi bir hali var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…