- Konu Sahibi zeynebimsilam
-
Demek ki bahane ariyormus esiniz. Genellikle yemegi ben yapacaksam baskasinin alisveris yapmasindan hoslanmiyorum. Yada ben evde temizlik yapacaksam evde herhangi birini listeyi eline tutusturup markete yolluyorum. Her evin duzeni farkli tabi. Siz mesgulseniz gorumceniz tabiki gidebilir. Hanimlar aralarinda anlastiysa esiniz karismamaliydi. Veya esinizde gidebilirdi alisverise.
Hayir konusmadik,gün icindeki bi kac mesajdan kendini hala sonuna kadar hakli gordugunu anladim... Ayri odalarda yattik,aksamda kayinvalidemlerde iken hic konusmadik... Nedense yuzunu goresim dahi yoktu!
ne olursa olsun ayrı yataklarda yapmakla hata etmişsin canım bu şekilde daha çok gerilirsiniz siz ağız tartışması yaptınız fiziksel bir şiddete uğramadın hakarette işitmedin ha psikolojik şiddet görüyosun ancak bu durumun düzelmesini istiyosan bir an önce konuş
Konus konus nereye kadarkarsinda nato mermer nato kafa bir es dururken? Ben ancak kendimi yipratiyorum beni anlamadikca mahvoluyorum....
Aynen dediginiz gibi olacakti iste,ben temizlige giristigimde gorumcemde tam yemege girisecegim vakit alisverisi yapmis gerekli malzemeleri getirmis olackti... Hala anlam veremiyorum neydi derdi :/
Kocanın derdini ben sana söyleyeyim ;fazla yüz bulmuş
Birdahaki sefere bir temizlikçi tut kayınvalidenin evini temizlettir,akşam yemeğinede dışarı görürün.
Ödesin parasını beyfendi,öyle yaparsan daha kıymetli olursun emin ol.
kv ye daha iyi gelinlik yapan el kızı kimmiş,biri gidip orda temizlik yemek falan yapıyosa,ordan gaza gelmiştir eşin.
1 kere yapıp 10 kere söylemen lazım ki kıymet bilinsin.Sessizce görev gibi işleri yapar gelirsen kimseden bi teşekkür bile göremezsin,üstüne böyle daha fazlasını beklerler.
Eşin çok büyük haksızlık etmiş,sana bi özür borçlu.Özrünü dileyene kadar burnu sürtsün bence.
Yok ben aptalim yaparim gene birdahaki seferlere de... Allah rizasi icin ve kayinvalidem icin yaparim sorun degil ! Varsin o görmesin napim onun insanligi sonuctaha bu arada,birdahaki sefere yapacak bir kayinvalide evi kalirsa....
Yok ben aptalim yaparim gene birdahaki seferlere de... Allah rizasi icin ve kayinvalidem icin yaparim sorun degil ! Varsin o görmesin napim onun insanligi sonuctaha bu arada,birdahaki sefere yapacak bir kayinvalide evi kalirsa....
kusura bakma ama arkadasim o zaman sende hak ediyorsun
Ya o zaman hep dert yanacaksin susup oturacaksin sen kendi kendini paraliyosun kaynanan sıkıntıni bilmiyo ee o zaman kimin ruhu duydu kim uzuldu sana sen boyle davrandign surece kocan seni iki kat daha ezecek nasil olsa cekiyosun
su cumle durumu ozetler saniyorum; esek olursan, semer vuran cok olur
Sizin bu düsünceleriniz bana normal geliyor herkese geldigi gibi,sonucta ben insanim ve insanlik gorevlerinden bitanesini yerine getiriyorum sadece ve yapmasam kimsede neden yapmiyorsun deme hakkina sahip degil bu konularda hem fikiriz...
Size birde sunu söyleyeyim esim dünki tartismada bide sunlari söyledi, ben kötü koca olsam seni zorlasam sana neler neler yaptiririm mecbursun tabiki gelinlik yapmaya! Ya zten ben istegimle yapiyorum neyin kafasini yasiyorsun öyle degil mi? Mecburmusum bide,yapmak zorundaymisim ama yapmiyormusum elin karilari daha iyi gelinlik yapiyormus!!!!
Kafam 1 milyon arkadaslar,yasadigim soktan hala kurtulabilmis degilim... Ama dediklerinizde haklisiniz,hem yapip hemde söylemek konusunda! Artik yapacak baska bisey kalmiyor elde,sayet bundan sonra bir esim ve kayinvalidem kalirsa hem yapip hemde biktirana kadar söyleyecegim kocama!!
erkekler ne zaman eşlerini hizmetçi olarak görmekten vazgeçeck çok merak ediyorum....
sen üstüne düşeni yapmışsın şimdiye kadar halada yapıyosun daha ne olsun yani...
başka sorunlarınızında olduğunu söylemişsin belliki bahanesi bu konu oldu patlamak için...
konuşma şeklide tavrıda çirkin ve daha da kötüsü haksız durumda eşin...
inşallah düzelir...
Buradaki herkese göre haksiz da,bir kendine göre hakli !!! Bosuna kürek cekiyor,bosuna ümitle özür bekliyomusum gibi geliyor...
Arkadasim iyimisin sesin solugun cikmiyor ne yaptin halledebildinmi merak ettim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?