Böyle anlayissizlik olmaz olsun!!!

Aynen dediginiz gibi olacakti iste,ben temizlige giristigimde gorumcemde tam yemege girisecegim vakit alisverisi yapmis gerekli malzemeleri getirmis olackti... Hala anlam veremiyorum neydi derdi :/

Hayir konusmadik,gün icindeki bi kac mesajdan kendini hala sonuna kadar hakli gordugunu anladim... Ayri odalarda yattik,aksamda kayinvalidemlerde iken hic konusmadik... Nedense yuzunu goresim dahi yoktu!

ne olursa olsun ayrı yataklarda yapmakla hata etmişsin canım bu şekilde daha çok gerilirsiniz siz ağız tartışması yaptınız fiziksel bir şiddete uğramadın hakarette işitmedin ha psikolojik şiddet görüyosun ancak bu durumun düzelmesini istiyosan bir an önce konuş

Konus konus nereye kadar karsinda nato mermer nato kafa bir es dururken? Ben ancak kendimi yipratiyorum beni anlamadikca mahvoluyorum....

Konus konus nereye kadar karsinda nato mermer nato kafa bir es dururken? Ben ancak kendimi yipratiyorum beni anlamadikca mahvoluyorum....

o zaman yapacak bişey yok tatlım ne diyim ben eşini sen bilirsin o zaman böyle devam edeceksin ama bir yerde ikinizde patlıycaksınız daha büyük sorun çıkacak sen yavaştan yavaştan kendini garantiye al bence ha bide fedakarlıklarından vazgeç artık

Aynen dediginiz gibi olacakti iste,ben temizlige giristigimde gorumcemde tam yemege girisecegim vakit alisverisi yapmis gerekli malzemeleri getirmis olackti... Hala anlam veremiyorum neydi derdi :/

Kocanın derdini ben sana söyleyeyim ;fazla yüz bulmuş
Birdahaki sefere bir temizlikçi tut kayınvalidenin evini temizlettir,akşam yemeğinede dışarı görürün.
Ödesin parasını beyfendi,öyle yaparsan daha kıymetli olursun emin ol.

Yok ben aptalim yaparim gene birdahaki seferlere de... Allah rizasi icin ve kayinvalidem icin yaparim sorun degil ! Varsin o görmesin napim onun insanligi sonucta ha bu arada,birdahaki sefere yapacak bir kayinvalide evi kalirsa....

Yok ben aptalim yaparim gene birdahaki seferlere de... Allah rizasi icin ve kayinvalidem icin yaparim sorun degil ! Varsin o görmesin napim onun insanligi sonucta ha bu arada,birdahaki sefere yapacak bir kayinvalide evi kalirsa....

O zaman bu boyle devam eder gider sen dert sahibi oldugunla kalirsin

kusura bakma ama arkadasim o zaman sende hak ediyorsun

Aptallık demiyelimde,iyi niyet diyelim.kıymetini bilmiyorsa eşin onu yoracaksın.
İki kere versin bakalım temizlikçi ve yemek parasını,bak nasıl kıymetliyor seni.
Gene kayınvaliden için yapmış olacaksın ama yorulan sen değil eşinin cebi olacak.

kusura bakma ama arkadasim o zaman sende hak ediyorsun

Ya o zaman hep dert yanacaksin susup oturacaksin sen kendi kendini paraliyosun kaynanan sıkıntıni bilmiyo ee o zaman kimin ruhu duydu kim uzuldu sana sen boyle davrandign surece kocan seni iki kat daha ezecek nasil olsa cekiyosun

Ya o zaman hep dert yanacaksin susup oturacaksin sen kendi kendini paraliyosun kaynanan sıkıntıni bilmiyo ee o zaman kimin ruhu duydu kim uzuldu sana sen boyle davrandign surece kocan seni iki kat daha ezecek nasil olsa cekiyosun

su cumle durumu ozetler saniyorum; esek olursan, semer vuran cok olur

bu işyerinde de böyledir.Yaptığı işi herkese duyuran,reklamını yapan kişi terfi alır,sessizce çok iş yapan da kötü çalışan olarak görülür.
Ben de eskiden sessizce iş yapardım,baktım kimsenin benim ne yaptığımı görücek zamanı,enerjisi yok,ben reklam yapmadığım sürece söylemediğim sürece asla kimse ne kadar uğraştığımı,emek verdiğimi bilmicek ben de başladım her yaptığımı anlatmaya.bi iki teşekkürden sonra insan reklam yaparak ne kadar iyi bişey yaptığını anlıyo.kendi evimde bile iş yaptığımda mutlaka söylüyorum,annem sağolsun bi eline sağlık demeden geçmiyo o zaman.
tevazu göstermeyin teşekkürünüzü alın,kimse kaynanasının evini temizlemek zorunda değil.

su cumle durumu ozetler saniyorum; esek olursan, semer vuran cok olur

Oyle canim uzuluyorum anlattiklarina burda aklimizin yettigince tavşiye vermeye calisiyoruz ama bi turlu anlatamiyoruz tamam kaynanan iyi olabilir ama tartismanizinda sebebi o kadinin haberi yok ama sizde firtina kopuyor o zaman ne diyelim biz sana boyle devam et adam sana bu sekilde olmaz diye imalarda bulunuyo sen haktj temizlik kaynanam iyi diyosun psikolojin sagligin elden gidiyo ne iyilignden bahsediyosun yaaa

Kafam 1 milyon arkadaslar,yasadigim soktan hala kurtulabilmis degilim... Ama dediklerinizde haklisiniz,hem yapip hemde söylemek konusunda! Artik yapacak baska bisey kalmiyor elde,sayet bundan sonra bir esim ve kayinvalidem kalirsa hem yapip hemde biktirana kadar söyleyecegim kocama!!

Onu diyorum işte baksana sen isteyerek yapıyorsun ama gene kıymetin yok demekki ne haketmiyorlar..Bu arada böyle işlere erkeklerin karışması da ayrı saçmalık. Ne işleri varsa bırakın hanımlar nasıl biliyosa öyle yapsın değil mi ama?

İste bu kadar sen degl onlar dusunsun

erkekler ne zaman eşlerini hizmetçi olarak görmekten vazgeçeck çok merak ediyorum....
sen üstüne düşeni yapmışsın şimdiye kadar halada yapıyosun daha ne olsun yani...
başka sorunlarınızında olduğunu söylemişsin belliki bahanesi bu konu oldu patlamak için...
konuşma şeklide tavrıda çirkin ve daha da kötüsü haksız durumda eşin...
inşallah düzelir...

Buradaki herkese göre haksiz da,bir kendine göre hakli !!! Bosuna kürek cekiyor,bosuna ümitle özür bekliyomusum gibi geliyor...

Arkadasim iyimisin sesin solugun cikmiyor ne yaptin halledebildinmi merak ettim seni

Kendi kendime iyiyim canim... Yoksa bir özür bir pismanlik gösterisi asla yok! Hic konusmak yaninda oturmak yahut sesini dahi duymak istemiyorum,sebebinide bilmiyorum! Ben gidiyorum dese koymayacak gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…