bu ne demek pardon? sen olsan napardınSen zaten onun arkadasi degilsinki neyine dertleniyosun ???
bana göre değil. olsa yıllardır yanında olmazdım ama kendi geleceğim için de endişelenyorum. yapmadığım şeylerden kulp takılmasındanBirlikte olmak bu kadar korkunc utanc verici ayiplanicak cevredendışlanıcak arkadasliginizi kesicek bir sey mi?
biraz daha açabilir misiniz durumuÖncelikle ön yargılardan kurtulun..
Neden bu önyargin?bu ne demek pardon? sen olsan napardın
erkek arkadaşıyla ayrıldılar. ben elimden geleni yaptım barıştırmaya çalıştım onları ama adam istemiyorBu zor günleri derken? Ne yaşıyor?
Sana ne gibi bi kulp takilabilir ?bana göre değil. olsa yıllardır yanında olmazdım ama kendi geleceğim için de endişelenyorum. yapmadığım şeylerden kulp takılmasından
mesele biriyle birlikte olması değil. kız da biraz oynaklık var. yani birlikte olduğu insanla ayrı kaldılar kısa bir süre. o kısa sürede bile sevgilisi oldu. birlikte olduğunu duyunca zaten en büyük destekçisi ben oldum. ama rahat durmuyr. yapma etme diyorum dinlemiyor.Neden bu önyargin?
Biriyle birlikte oldu diye dunyanin en kotü şeyini mi yapti, sana nasil zarar gelebilir boyle bi durumdan ?
Sen onun arkadasi degilsin cunku arkadasligimi kesmeli miyim diye soruyosun
Benim bildigim bi arkadas her ne yaparsa yapsin ki birlikte olmayi da en kotü şeymiş gibi lanse ediyosun, yaninda olmasi lazim.
erkek arkadaşıyla ayrıldılar. ben elimden geleni yaptım barıştırmaya çalıştım onları ama adam istemiyor
Lutfen kes o kizla arkadasliginimesele biriyle birlikte olması değil. kız da biraz oynaklık var. yani birlikte olduğu insanla ayrı kaldılar kısa bir süre. o kısa sürede bile sevgilisi oldu. birlikte olduğunu duyunca zaten en büyük destekçisi ben oldum. ama rahat durmuyr. yapma etme diyorum dinlemiyor.
Canım madem oncesini biliyorsun bu kıza iyi demiyorlar neden arkadaşlık ettin ettin ama yari yolda bırakacaksın olmadı işte ya baştan mesafe koyacaktin yada yada devammesele biriyle birlikte olması değil. kız da biraz oynaklık var. yani birlikte olduğu insanla ayrı kaldılar kısa bir süre. o kısa sürede bile sevgilisi oldu. birlikte olduğunu duyunca zaten en büyük destekçisi ben oldum. ama rahat durmuyr. yapma etme diyorum dinlemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?