sevgilisine falan bir çok kişi bu kızla ne işin var boşver tarzında konuşmuşlar
bir noktada kendimi de düşünmek zorundayım. yani ben 1 senedir elimden geleni yaptım rahat bir kız kendini geleceğini ailesini hiç düşünmüyor ve ben de zarar görmek istemiyorum. bir çok arkadaşıyla arası bozuldu yanında sadece ben kaldım.Herkes kiza yurumus ama Turkiye gercegi var burda kimse onun ozel hayatindan kime deyip kulaklarini kapatamiyor maalesef.
Hem milletin haberi olduysa özel hayat olmaz o kizinki Garip bir sey olmus.
Kendini kötu hissediyorsan görusmezsin kimse de seni yargilayamaz.
mesele sevgilisiyle birlikte olması değil hala beni anlamıyorsunuz iyi gözle bakmıyor kimse kıza. hiç bir arkadaşı kalmadı benden başka sadece ben varım kaç yıllık arkadaşı bile ottan b*ktan sebeplerle arayı actıBu durumdan rahatsızsan arkadaşlığını bitir.
Neden herkes arkadaşınıza "mağdur" gibi davranmış anlamadım.
Kendi isteyerek bilinçli yapmış. Kaldı ki sevgilisiyle birlikte oldu diye mesafe koymak istemiyorsunuz ki kızın genel olarak hareketli bi hayatı varmış. Herkes buradaki bayanlar kadar empati kuramıyor bu yüzden onun hakkında kötü bir düşünce varsa senin hakkında da öyle düşünen insan çok olacaktır okul ortamında. Bu sebepten mesafeni koy sana tek diyeceğim budur.
özel olarak gelip bana anlatmıyor herkese yasadıklarını kolayca anlatabiliyor. kimseye anlatma bak bunları dediğimde yeterince rezil oldum zaten boşver diyor. bir o kadar da rahat.Cok guzel yorum olmuş diger bayanlarin ki de tabiki iyi arkadaş olsa buralara dokmez
bir noktada kendimi de düşünmek zorundayım. yani ben 1 senedir elimden geleni yaptım rahat bir kız kendini geleceğini ailesini hiç düşünmüyor ve ben de zarar görmek istemiyorum. bir çok arkadaşıyla arası bozuldu yanında sadece ben kaldım.
Ne gibi meselâ?buraya çok az kısmını yazdım canım. değişik hareketleri var kzın bazı şeyleri normal değil.
erkek arkadaşıyla ayrıldılar. ben elimden geleni yaptım barıştırmaya çalıştım onları ama adam istemiyor
arayı ne sebeple acacagım.bir noktada kendimi de düşünmek zorundayım. yani ben 1 senedir elimden geleni yaptım rahat bir kız kendini geleceğini ailesini hiç düşünmüyor ve ben de zarar görmek istemiyorum. bir çok arkadaşıyla arası bozuldu yanında sadece ben kaldım.
1 yıllık bir arkadaşlık. ben de bu sebepten bırakamıyorum zaten. düşün yani sevgilisyle bile konusmaya gittim araları düzelsin mesafemi koyacağım zatenİnsanlar dostlarını yaşam tarzına yakın seçmeli ama sizinki kaç senelik arkadaşlıkmış bu sebepten bırakılır mı bilemedim. Düşene bir tekme daha atmak gibi geldi bana
mesele de bu zaten. çok fazla kişi biliyor. sadece bu durumu değil benimle tanışmadan önceki yaşadıklarını da herkes biliyor.Düşüncen küçük bi yer için doğru.
Çünkü hiç bi kız namusuna hiç bişey yapmadığı halde laf gelsin istemez.
Ben istemem açıkçası.
Haa benimde sevgilisiyle birliktelik yaşayan arkadaşlarım var ama onu herkes bilmez.
Bende devam ederim arkadaşlığıma.
Ama eğer ki benim namusuma laf gelicek adar durumlar ilerlerse kendimide düşünmek zorundayım.
Canim o zaman uzak dur niye bunlari bile bile daha arkadasligina devam ediyorsunözel olarak gelip bana anlatmıyor herkese yasadıklarını kolayca anlatabiliyor. kimseye anlatma bak bunları dediğimde yeterince rezil oldum zaten boşver diyor. bir o kadar da rahat.
mesele sevgilisiyle birlikte olması değil hala beni anlamıyorsunuz iyi gözle bakmıyor kimse kıza. hiç bir arkadaşı kalmadı benden başka sadece ben varım kaç yıllık arkadaşı bile ottan b*ktan sebeplerle arayı actı
arayı ne sebeple acacagım.
1 yıllık bir arkadaşlık. ben de bu sebepten bırakamıyorum zaten. düşün yani sevgilisyle bile konusmaya gittim araları düzelsin mesafemi koyacağım zaten
mesele de bu zaten. çok fazla kişi biliyor. sadece bu durumu değil benimle tanışmadan önceki yaşadıklarını da herkes biliyor.
biraz daha açabilir misiniz durumu
Arkadaşın gerçekten iyi biriyse neden onunla ilişkini kesesin ki? Kim ne derse desin. O eleştirenler kendilerine baksınlar. Şimdi böyle şeyleri yaşamayan çok az insan var üniversitelerde. Onlar kendilerine baksınlar. Ben hiç bir arkadaşımı böyle şeyler yaşıyor diye yalnız bırakmam. Ama her önüne gelenle oluyorsa o ayrı tabi. O hoş olmaz da. Bir sevgilisi var ve onunla bazı şeyleri yaşıyorsa bu arkadaşlığını bitirmeni gerektirmez.ben küçük bir şehirde üniversite okuyorum. burda bir arkadaşım oldu. kız arkadaşım. eskiden baya birileriyle gezmiş tozmuş. şimdi de bir sevgilisi var ve onunla birlikte olmuşlar. benim aklıma takılan ise şu. bu arkadaşımla görüşmeye devam etmeli miyim? yani sonuçta pek iyi anılmıyor ve ben de onun yanında göründükçe benim de hakkımda yalan yanlış dedikodular çıkmasından korkuyorum. onu da bu zor günlerinde bırakmak istemiyorum. ama kendim de zarar görmek istemiyorum. ne yapmalıyım bilmiyorumlütfen yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?