böyle bir durumda siz olsanız napardınız? acil yardım lütfen

Eğer bu kadar önyargı iseniiz
Bu kişiye karşı böyle kuşkularınız varsa benim hakkımda da söyle düşünürler böyle düşünürler diyorsanız.
Her ne olursa olsun arkadaşlığınızı kesin ki zaten böyle arkadaşlık olmaz..

Kız madem kafanıza uymuyordu niye arkadaşlık ettiniz?
Oynak dediğiniz kişiyle arkadaş olmayın, bırakın onu olduğu gibi benimseyen insanları arkadaş görsün.

Benimde bir arkadaşım var aynı sizin anlattığnız gibi.5 yıldır en yakın arkadaşız ama alışkanlıklarımda vs hiç ona benzemedim ve hicte kimse hakkımda oyle onun arkadasıyım diye bir sey cıkarmadı.Cıksa bile bu beni rahatsız etmezdi güler gecerdim.Sonucta kimsenin görmeden bir sey söylemesi dogru degil ve sanıyorum ki aklı basında hicbir insanda bunu demez.Kızın kendi yaptığı seyler özel hayatı onu ilgilendirir ki sevgilisiyle bir seyler yasamasını dogal karsılıyorum ben.Özel hayatı onu ilgilendirir bir hata yaptıysa da hep yanında oldum.Ve kimsenin özel hayatında yaptığı hatalar doğrular her neyse onun kötü biri kötü bir arkadas oldugunu göstermez aksine arkadaşımın arkadaşlığı dostluğu çok iyidir.Bir insanla arkadaşlığı bırakacaksanız onun dostluğuna bakın.İyi arkadas mı kıskanc mı bana kötülüğü oldu mu olmadı mı bunlara bakarak karar verin.Size kulp takan insanlar yani aklı basında olmayan kimileri bir gün hayatınızdan tamamen çıkar ama siz dostluğu kolay kolay bulamazsınız.Sizin dostluğunuz pekte iyi değil ama.Sizin için değilse kız için bırakın arkadaşlığınızı.Dostluk böyle bir sey değil.Her hatasında kimseyi takmadan yanında olmaktır.Dostluğu o ne der bu ne der diye mi sececegiz?Çok mu uzun oldu ne

Çok uzun olmamış ama çok güzel bir cevap olmuş bence.

Canım sen bildiğimiz kapi önünde oturup gelini cekistiren şunun kızı böyleymiş gelip geçeni takip eden cekirdek citleyenler gurubuna girmissin haberin yok

bana arkadasini soyle sana kim oldugunu soyleyeyim demisler. diger arkadaslarima katilmiyorum,eger cikabilecek laflardan cekiniyorsan srni etkileyecekse bu durum arkadasligini bitirebilirsin ki ailene anlatsan bu durumu ailen de senin iyiligin icin ayni seyi soyler. fakat soyle de bir durum var sen arkadasina benzemezsin ama arkadasini kendine benzetebilirsin. bencilce olacak biraz ama herkes kendi iyiligini dusunsun boyle durumlarda

millet ne der sözünü yaşam felsefesini yapmışsın...
tabi ki arkadaşlığını kes....
sen hatasız ve düzgün bir insansın
o kız hiç yakışıyor mu sana...

hem sen zaten kızı içten içten harcamışsın
yanında olsan ne ,olmassan ne...

Tam bir "İçimizdeki İrlandalı" vakasısınız.

Size güvenen kıza üzüldüm şu an. Kız sizi yakın arkadaşı bilirken siz onun özel hayatını KK' ya döküyorsunuz "aaa ne ahlaksız kızmış, aman sen uzak dur, senin kutsal bakire, masumlar kraliçesi imajına zarar gelmesin." desinler arkasından diye.

Burada bunu yapıyorsanız dışarıda da biri arkadaşınıza laf ettiğinde kendinizi aklamak adına onu gömeceksiniz belli ki.

Özel hayatını onaylayıp onaylamamak sizin için bi kriterse arkadaşlık etmeyin, silah zoruyla mı tutuyolar anlamıyorum ki. Yararınızdan çok zararınız dokunuyo zaten

Her koyun kendi bacağından asılır. Etraf kendine baksın. Sizi tanıyan bilir tanımayan önemli değil bence.

Cok guzel yorum olmuş diger bayanlarin ki de tabiki iyi arkadaş olsa buralara dokmez

Herkes kiza yurumus ama Turkiye gercegi var burda kimse onun ozel hayatindan kime deyip kulaklarini kapatamiyor maalesef.
Hem milletin haberi olduysa özel hayat olmaz o kizinki Garip bir sey olmus.
Kendini kötu hissediyorsan görusmezsin kimse de seni yargilayamaz.

Önemli olan karekter yapınız ve fikriniz uyuşmuyorsa sürekli tartışma içersinde sen sürekli ona doğru yolu göstermek zorunda kalıyorsan görüşmeyi keserdim ama öyle değilse görüşmeye devam ederdim sonuçta hatasız kul yok , o çok namuslu geçinenlere aldanmayın kimbilir onlarda başkalarından neler saklıyorlar

Önemli olan karekter yapınız ve fikriniz uyuşmuyorsa sürekli tartışma içersinde sen sürekli ona doğru yolu göstermek zorunda kalıyorsan görüşmeyi keserdim ama öyle değilse görüşmeye devam ederdim sonuçta hatasız kul yok , o çok namuslu geçinenlere aldanmayın kimbilir onlarda başkalarından neler saklıyorlar

Bu durumdan rahatsızsan arkadaşlığını bitir.
Neden herkes arkadaşınıza "mağdur" gibi davranmış anlamadım.
Kendi isteyerek bilinçli yapmış. Kaldı ki sevgilisiyle birlikte oldu diye mesafe koymak istemiyorsunuz ki kızın genel olarak hareketli bi hayatı varmış. Herkes buradaki bayanlar kadar empati kuramıyor bu yüzden onun hakkında kötü bir düşünce varsa senin hakkında da öyle düşünen insan çok olacaktır okul ortamında. Bu sebepten mesafeni koy sana tek diyeceğim budur.

sevgilisine falan bir çok kişi bu kızla ne işin var boşver tarzında konuşmuşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…