Ne yaptın ne yaptınerkek arkadaşıyla ayrıldılar. ben elimden geleni yaptım barıştırmaya çalıştım onları ama adam istemiyor
Çok uzun olmamış ama çok güzel bir cevap olmuş bence.Benimde bir arkadaşım var aynı sizin anlattığnız gibi.5 yıldır en yakın arkadaşız ama alışkanlıklarımda vs hiç ona benzemedim ve hicte kimse hakkımda oyle onun arkadasıyım diye bir sey cıkarmadı.Cıksa bile bu beni rahatsız etmezdi güler gecerdim.Sonucta kimsenin görmeden bir sey söylemesi dogru degil ve sanıyorum ki aklı basında hicbir insanda bunu demez.Kızın kendi yaptığı seyler özel hayatı onu ilgilendirir ki sevgilisiyle bir seyler yasamasını dogal karsılıyorum ben.Özel hayatı onu ilgilendirir bir hata yaptıysa da hep yanında oldum.Ve kimsenin özel hayatında yaptığı hatalar doğrular her neyse onun kötü biri kötü bir arkadas oldugunu göstermez aksine arkadaşımın arkadaşlığı dostluğu çok iyidir.Bir insanla arkadaşlığı bırakacaksanız onun dostluğuna bakın.İyi arkadas mı kıskanc mı bana kötülüğü oldu mu olmadı mı bunlara bakarak karar verin.Size kulp takan insanlar yani aklı basında olmayan kimileri bir gün hayatınızdan tamamen çıkar ama siz dostluğu kolay kolay bulamazsınız.Sizin dostluğunuz pekte iyi değil ama.Sizin için değilse kız için bırakın arkadaşlığınızı.Dostluk böyle bir sey değil.Her hatasında kimseyi takmadan yanında olmaktır.Dostluğu o ne der bu ne der diye mi sececegiz?Çok mu uzun oldu ne
Çok uzun olmamış ama çok güzel bir cevap olmuş bence.
Tam bir "İçimizdeki İrlandalı" vakasısınız.ben küçük bir şehirde üniversite okuyorum. burda bir arkadaşım oldu. kız arkadaşım. eskiden baya birileriyle gezmiş tozmuş. şimdi de bir sevgilisi var ve onunla birlikte olmuşlar. benim aklıma takılan ise şu. bu arkadaşımla görüşmeye devam etmeli miyim? yani sonuçta pek iyi anılmıyor ve ben de onun yanında göründükçe benim de hakkımda yalan yanlış dedikodular çıkmasından korkuyorum. onu da bu zor günlerinde bırakmak istemiyorum. ama kendim de zarar görmek istemiyorum. ne yapmalıyım bilmiyorumlütfen yardım
Cok guzel yorum olmuş diger bayanlarin ki de tabiki iyi arkadaş olsa buralara dokmezTam bir "İçimizdeki İrlandalı" vakasısınız.
Size güvenen kıza üzüldüm şu an. Kız sizi yakın arkadaşı bilirken siz onun özel hayatını KK' ya döküyorsunuz "aaa ne ahlaksız kızmış, aman sen uzak dur, senin kutsal bakire, masumlar kraliçesi imajına zarar gelmesin." desinler arkasından diye.
Burada bunu yapıyorsanız dışarıda da biri arkadaşınıza laf ettiğinde kendinizi aklamak adına onu gömeceksiniz belli ki.
Özel hayatını onaylayıp onaylamamak sizin için bi kriterse arkadaşlık etmeyin, silah zoruyla mı tutuyolar anlamıyorum ki. Yararınızdan çok zararınız dokunuyo zaten
buraya çok az kısmını yazdım canım. değişik hareketleri var kzın bazı şeyleri normal değil.Çok uzun olmamış ama çok güzel bir cevap olmuş bence.
sevgilisine falan bir çok kişi bu kızla ne işin var boşver tarzında konuşmuşlarBu durumdan rahatsızsan arkadaşlığını bitir.
Neden herkes arkadaşınıza "mağdur" gibi davranmış anlamadım.
Kendi isteyerek bilinçli yapmış. Kaldı ki sevgilisiyle birlikte oldu diye mesafe koymak istemiyorsunuz ki kızın genel olarak hareketli bi hayatı varmış. Herkes buradaki bayanlar kadar empati kuramıyor bu yüzden onun hakkında kötü bir düşünce varsa senin hakkında da öyle düşünen insan çok olacaktır okul ortamında. Bu sebepten mesafeni koy sana tek diyeceğim budur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?