biliyor musunuz? burada bu konuyu acana kadar hiç aklıma gelmemişti böyle şe
aklımda daha önceden hiç böyle birşey yoktu. ta ki kendisi yıllardır kardeşim deyip yiyip içip gezdiği tozduğu kız arkadasını kötüleyecek kadar. kızı tanımam etmem. küstüler diye kızın zamanında yaptıgı ettiği herşeyi gelip bana anlattı. anlattıkları şeyleri de kendisi de yapıyor bu arada. onu kınıyor ama kendi yaptıklarını görmüyor. ve diyor ki '' ben bu kızla yıllardır nasıl takılmışım benim adımı da kirletti'' bu sözü üstüne benim aklıma takıldı. arkadasını eleştirdiği ne varsa kendsi de yapıyor. o bile ''benim adımı da kirletti'' şeklinde ifade kullanıyorsa o zaman benim adım da bu kişiyle kirlenir diye kendimi düşünmekten alamadım. onu bu konusmamıza kadar yasadıklarıyla hiç yargılamadım ve erkek arkadasından ayrılırsan bu sorunu birlikte çözeriz maddi manevi dedim. sevgilisiyle her ayrıldığında aralarını yapmak için neler neler yaptım. kendisinin arkadası hakkında böyle konuşması çok çirkindi. konustugu arkadası da su an evli üstelik. evli bir kadının adını yaymaya çalışıyor. o zaman da zor günler geçiriyordu yine. bırakmak istemedim onu. çok kararsız kalıp buraya konu actım.