- Konu Sahibi flowers0805
-
Bu soruya nasıl cevap vereceğimi bilmiyorum. İnternetten tanıştığım kişilerdi. O kadar boşluktaydim ki her şeyin boşluğunu yaşıyordum. Hepsinin. Birinden mesaj gelmesine delirmiş gibi ihtiyaç duyduğum bir dönemdeydim. Karşı taraf niyetini belli ettiği halde ben mesaj gelmicek düşüncesiyle konuşmaya devam ettim. Kamera kabul ettim. Ertesi gün bitirdim konuşmayı iş işten geçince. Sonra yine bir iki ay önce konuşup da kamera açmadiğim onların açtığı benim açmadiğim kişiye ve diğer konuştuğum kişiye, nasılsa bir kez yaptım, diyerek vurdumduymaz bir şekilde, dünyadan öyle kopuktum ki, işte nasilsa bir kez yaptım diyerek diğerlerine de yaptım karşılıklı. Bunlar 2 hafta içinde olup bitti. Bir buçuk yıl oldu tam. Bu ne boşluğu bilmiyorum. Ama iğrenç biriyim ondan eminim.
Evli değilim dedim ya hiç arkadaşım konuşacağım kimsem falan yoktu o dönem. Hala yok arkadaşım ama konuşmuyorum artık kimseyle yaptıklarımı iğrenerek hatırlıyorum. Siz çocuğunuzu takip ederseniz başı boş bırakmazsaniz telefonda ne yapıyor diye önemserseniz, araştırırsanız habersizce farkettirmeden erken önlem alabilirsiniz inşallah. Ben kimsenin benim halime düşmesini istemem. Çocuklarınızı uçurumun kenarına atmayın. Ve kolay güvenmeyin . Ben dışardan bakınca hiç böyle biri olduğum anlaşılmaz. Sessiz, utangaç biriyim ama en aşırı derecede. Ve bunları yaptığımda 21, 22 yaşındaydım. Yani o yapmaz diye kolay güvenmeyin çocuklarınıza. Benim önceki iç dünyamla okula giderkenki, şimdiki iç dünyam arasında dağlar kadar fark var. Ama artık kimsenin mesajına muhtaç değilim. İş işten geçti ama o konuda daha güçlendim.Eskinin hatalari çam agacı altinda opusup koklasmakmis.. simdi net uzerinden karsilasmak tanismak sevismek var.. ne yazikki cok fazlada abaza var nette,.. ama bi hata etmissin kaldiki evli degilsin dimi? Kimseyi aldatmamissin.. ki ben eskiden cok kati kuralliydim ama evlendikten sonra anne olduktan sonra, herseyin teoride bizlere ogretildigi gibi olmadigini anladim. Ilerde nelerle karsilascaz evlatlarimiz neler yasiycak bilmiyoruz..Allah iyi insanlarla karsilastirsin hepimizi
Sağlıklı beyin yapısını sürekli koruyamiyorumYok gercekler filan değil dediğim Bence sorununuz başka .Hayata atilmak istemeyisinizin sebebi bu degilki bu yoldan gidince çözüm bulasınız .
Saglikli bi beyin olan oldu yapabilecegim bisey yok artik hayatima devam edebilmeliyim demeli.
Biraz da öfkeyle yaptım ben bunu hatırlıyorum. Kendime öfke özgüvensizim diye aileme öfke. Öfke duyduğumu hatırlıyorum bunları yaşarken .Bisey sorcamda.. bunlari cinsel bosluktan mi yaptin? Yoksa bu kisilerden hoslandigin donemlerde mi yaptin?
Bu cinsellik bizim kızlarda nasıl bir öcü, nasıl bir tabu, rezillik olmuşsa artık...
Kızım sen ne diyorsun ya? Hakikaten ne diyorsun?
Ne yaptın ki? Neymiş kamera açmışmış. Oldu her kamera açan o..pu mu oluyor da sen şimdi böyle yazıyorsun? Yahu millet adam öldürüyor, birilerine tecavüz ediyor da hapse girip hapisten çıkıyor, hayat devam ediyor ben ne yaptım ki? Diyor. Sen buraya gelmişsin bunu yaptığın için 'böyle bi kız' olmuşsun??
Tabiiki saydığın eylemler çok daha korkunç, kimi zaman da cezasız kalıyor.
Ama yaşadığımız ülke dolayısıyla bu hanımefendinin yaptığı olduğundan çok daha kötü gösteriliyor ve tasvip edilmiyor. Genç kızlarımız bu konuda çok dikkatli olmalılar. Zira karşıdaki şahıs kayıt yaparak ifşa sitelerine gönderebilir. Bunu görecek tanıdık birisi türlü olumsuzluklara yol açabilir. Ama olan olmuş bu saatten sonra hatayı anlayıp bir daha yapmamak üzere sayfayı kapatmak, yapacak bir şey olmadığına göre de kafaya takmamak icap eder. Olurda bir gün karşına çıkarsa sonuna kadar inkar et.
Kendimi geliştirmeye çalişmamin bir anlamı yok gibi. Hayat kursağimda kaldı. Kendimi sattım resmen. Şimdi ise çaresizim. Bunları yapmadan önce düşünecektin diceksiniz biliyorum ama düşünemedim. Şimdi ise yaşayamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?