- 9 Eylül 2007
- 21.428
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi pamukannesi
-
Aynen..Annelik yarışı başlamış grupta, tatlı tatlı laf sokmuş bu sevgi kelebeği de
Arkadaşlar herşeyi çocuklarımız için yapmıyor muyuz? Herkes bi şeylerden fedakarlık ediyor mutlaka... Bunları seve seve yapmalıyız. Bu tür anlaşmazlıklar çok üzücü. Birine katılamıyorsan diğerine katılırsın lütfen biraz duyarlılık yazmış biri de.. Ben ne diyorum onlar ne diyo daha... Oy oyyy
Farklı farklı kişilerden gelen Mesajların bi kısmı şu şekilde.... 1) Temizlik işi konuşuldu, uzatmaya gerek yok... 2) daha temizliğe başlamadan verilen karar ezilmeye başlandı 3) o zaman neden belirtmiyorsunuz da şimdi karşı çıkıyorsunuz? Lütfen herkes uysun. Haksızlık yapılmasın.. 4) duyarlı olalım verilen kararlara. 5) 1 saatini de mi ayıramıyorsun 6) bi kaç kişiden başka kimse sorun yapmıyor neden böyle oluyor 7) sende toplantıdaydın.. Değildim diyorum.. Sınıf annesine soruyor orda mıydı diye :) 8) tşk ederiz herşey için bişey yapmanıza gerek kalmadı.kolay gelsin size temizlik iptal 9) biz belirli veliler pano cam duvar temizliğini yapalım. Neyse görevimiz bize düşen Atalım üstümüzden 10) diyecek bişey yok hayret yaa 11) senıf annesine ithafen; sen bizim önderimizsin. Birilerine kızıp iptal etme yapalım temizliğimizi... Herşey çocuklarımız için sonuçta... Sonuçta benim kızım orda ders görüyor, evden çok orada vakit geçiriyor... Böyle işte mesajlar
Farklı farklı kişilerden gelen Mesajların bi kısmı şu şekilde.... 1) Temizlik işi konuşuldu, uzatmaya gerek yok... 2) daha temizliğe başlamadan verilen karar ezilmeye başlandı 3) o zaman neden belirtmiyorsunuz da şimdi karşı çıkıyorsunuz? Lütfen herkes uysun. Haksızlık yapılmasın.. 4) duyarlı olalım verilen kararlara. 5) 1 saatini de mi ayıramıyorsun 6) bi kaç kişiden başka kimse sorun yapmıyor neden böyle oluyor 7) sende toplantıdaydın.. Değildim diyorum.. Sınıf annesine soruyor orda mıydı diye :) 8) tşk ederiz herşey için bişey yapmanıza gerek kalmadı.kolay gelsin size temizlik iptal 9) biz belirli veliler pano cam duvar temizliğini yapalım. Neyse görevimiz bize düşen Atalım üstümüzden 10) diyecek bişey yok hayret yaa 11) senıf annesine ithafen; sen bizim önderimizsin. Birilerine kızıp iptal etme yapalım temizliğimizi... Herşey çocuklarımız için sonuçta... Sonuçta benim kızım orda ders görüyor, evden çok orada vakit geçiriyor... Böyle işte mesajlar
Çok mantıklı. Keşke yazsaydım. Dört bi yandan saldırınca dondum kaldım be yazacağımı bilemedim açıkcası.Canim aynen şöyle yanıt yaz.
Anlamamakta ısrar ediyorsunuz tekrar kisaca yaziyorum. KABUL ETMİYORUM. sınıf temizliğini ben yapmayacağım. Siz yapmak istiyorsanız buyrun yapın. Üzerimde baskı kurarak ve beni suçlayarak bu iş olmayacak. Bu çirkin tutumunuz için de sizleri kınıyorum.
Bana haber verilmeden direk beni etkileyen bir karar alınmış. Toplanti sonrasi sordugum halde kimse bana bu karardan bahsetmedi. Benim adima o karara kim tamam demiş ise buyursun o temizliğini yapsın. Ben kimsenin çocuğu maaşlı çalışanı değilim. Kafanıza göre bana görev atayıp bunları yapmayınca böyle kıyameti koparamazssiniz. Çocuğum içinde yapacağım fedakarlığa ben karar veririm. Herkes kendine gelsin haddinizi fazlasıyla aşmaya başlıyorsunuz.
Temizlik konusu eğer bir gereklilik ise para toplayabiliriz temizlik yaptıririz gibi alternatiflere acigim. Ama bunun haricinde benim efor sarfedecegim konular icin bana sormadan karar ALINAMAZ.
Zaten tüm anneler de katılmiyorken siz hangi birlikten hangi duyarlılıktan bahsediyorsunuz? Sanki insanlar işlerinden izin alıp gelip sınıf temizliyorlar. Gelmiş duyarlılık, birlik vs den bahsediyorsunuz.
Amaç üzüm yemek olsa bir şekil uzlasilir o üzüm yenir. Kaldiki ben musait olmadigimi farkli bor alternatif cozume hazir oldugumu vs guzellikle anlattim. Siz ben anlattikca ustume gelip beni sindirmeye calisiyorsunuz. O sebeple burada acikca goruyorum ki amaç temizliği çoktan geçti.
Bu sartlar altinda temizlik mevzu kapandiysa sizin bileceginiz is. Yine kafaniza gore orta yol bulunmadan alinmis nir karar. Artık iyice despotlasip ne dediğinizi farkında değilsiniz.
Falan filan yaz şekerim. Bundan sonra da whatsapp grubundan ayril. Kocanın telini gönder. Artık sınıf anneleri ile ben değil kocam muhattap olacak. Glfalqn filan yapabilirsin ya da çok üstüne gelirlere öyle yap
Diyecek birşey bulamadım.Her konuda ki bu tarz acziyet insanların üstünden ne zaman kalkacak acaba?11) senıf annesine ithafen; sen bizim önderimizsin. Birilerine kızıp iptal etme yapalım temizliğimizi...
Çok mantıklı. Keşke yazsaydım. Dört bi yandan saldırınca dondum kaldım be yazacağımı bilemedim açıkcası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?