Böyle bir tepki beklemiyordum. Çok üzgünüm...

hizmetli yerine temizliği siz yapıyorsanız, öğretmen yerine de ders verin olsun bitsin.. Ne saçma bir sistem, ayrıca neden hafta da 1 gün çocukların başında 40 dakika veli duruyor ki? çocuk annesini neden okulda dadılık yaparken görsün ne saçma bir şey..

Farklı farklı kişilerden gelen Mesajların bi kısmı şu şekilde.... 1) Temizlik işi konuşuldu, uzatmaya gerek yok... 2) daha temizliğe başlamadan verilen karar ezilmeye başlandı 3) o zaman neden belirtmiyorsunuz da şimdi karşı çıkıyorsunuz? Lütfen herkes uysun. Haksızlık yapılmasın.. 4) duyarlı olalım verilen kararlara. 5) 1 saatini de mi ayıramıyorsun 6) bi kaç kişiden başka kimse sorun yapmıyor neden böyle oluyor 7) sende toplantıdaydın.. Değildim diyorum.. Sınıf annesine soruyor orda mıydı diye :) 8) tşk ederiz herşey için bişey yapmanıza gerek kalmadı.kolay gelsin size temizlik iptal 9) biz belirli veliler pano cam duvar temizliğini yapalım. Neyse görevimiz bize düşen Atalım üstümüzden 10) diyecek bişey yok hayret yaa 11) senıf annesine ithafen; sen bizim önderimizsin. Birilerine kızıp iptal etme yapalım temizliğimizi... Herşey çocuklarımız için sonuçta... Sonuçta benim kızım orda ders görüyor, evden çok orada vakit geçiriyor... Böyle işte mesajlar

Canim aynen şöyle yanıt yaz.

Anlamamakta ısrar ediyorsunuz tekrar kisaca yaziyorum. KABUL ETMİYORUM. sınıf temizliğini ben yapmayacağım. Siz yapmak istiyorsanız buyrun yapın. Üzerimde baskı kurarak ve beni suçlayarak bu iş olmayacak. Bu çirkin tutumunuz için de sizleri kınıyorum.

Bana haber verilmeden direk beni etkileyen bir karar alınmış. Toplanti sonrasi sordugum halde kimse bana bu karardan bahsetmedi. Benim adima o karara kim tamam demiş ise buyursun o temizliğini yapsın. Ben kimsenin çocuğu maaşlı çalışanı değilim. Kafanıza göre bana görev atayıp bunları yapmayınca böyle kıyameti koparamazssiniz. Çocuğum içinde yapacağım fedakarlığa ben karar veririm. Herkes kendine gelsin haddinizi fazlasıyla aşmaya başlıyorsunuz.

Temizlik konusu eğer bir gereklilik ise para toplayabiliriz temizlik yaptıririz gibi alternatiflere acigim. Ama bunun haricinde benim efor sarfedecegim konular icin bana sormadan karar ALINAMAZ.

Zaten tüm anneler de katılmiyorken siz hangi birlikten hangi duyarlılıktan bahsediyorsunuz? Sanki insanlar işlerinden izin alıp gelip sınıf temizliyorlar. Gelmiş duyarlılık, birlik vs den bahsediyorsunuz.

Amaç üzüm yemek olsa bir şekil uzlasilir o üzüm yenir. Kaldiki ben musait olmadigimi farkli bor alternatif cozume hazir oldugumu vs guzellikle anlattim. Siz ben anlattikca ustume gelip beni sindirmeye calisiyorsunuz. O sebeple burada acikca goruyorum ki amaç temizliği çoktan geçti.

Bu sartlar altinda temizlik mevzu kapandiysa sizin bileceginiz is. Yine kafaniza gore orta yol bulunmadan alinmis nir karar. Artık iyice despotlasip ne dediğinizi farkında değilsiniz.

Falan filan yaz şekerim. Bundan sonra da whatsapp grubundan ayril. Kocanın telini gönder. Artık sınıf anneleri ile ben değil kocam muhattap olacak. Glfalqn filan yapabilirsin ya da çok üstüne gelirlere öyle yap

Hayatımda böyle bir şey duymadım... Ne demek anneler sınıf temizliği yapacak... Şuurları yerinde mi acaba ?

Ben en baştan kabul etmezdim böyle birşeyi, ne derlerse desinler... Öğretmen mi karar vermiş böyle bir şeye ?

bu ne ya kantini falanda veliler isletsin sonra ogretmen olarakda siz gorev yaparsınız bazı veliler vardır boyle atlarlar herseye on planda olmak icin kesin onların fikridir otursun onlar yapsın mecburmuyum canım orada calısnan vardır muhakkak onlar yapsın

Şimdi ben çok hayvani bişey yazdım cevap olsun diye. Ama farklı farklı kişilerden gelmiş mesajlar bunlarsa çok takılacak bişey yok gibi. Sen on kişiyi karşına alınca kendini kötü hissetmis olabilirsin. Millet sanki laf söylemiş olmak için söylüyor.
Sallanacak birsey yok gibi.

100kisiye laf anlatma,ara sinif annesini de ki, devlet okulunda velilerin böyle temizlik vs gorevler verilmesi gönüllülük iliskisidir zorla yada baskiile olmaz ve yasal degil siz zaten bunu biliyorsunuzdur. Ben yine de alınan karari bozmamak icin uygun görülen 5 tl yi vereceğim. .artik bu konu uzerinden anneligim vs laf edilmesine engel olmanizi istiyorum madem onder sizmissiniz aksi takdirde yasal yollara basvurmakdan çekinmeyecegim milli egitiminbuise sicak bakmayacagi ortada yonetm de okul aile birligi de bunu goze alamaz

Çok mantıklı. Keşke yazsaydım. Dört bi yandan saldırınca dondum kaldım be yazacağımı bilemedim açıkcası.

11) senıf annesine ithafen; sen bizim önderimizsin. Birilerine kızıp iptal etme yapalım temizliğimizi...
Diyecek birşey bulamadım.Her konuda ki bu tarz acziyet insanların üstünden ne zaman kalkacak acaba?
Sınıf Sultan'ınız almış gemleri eline.

11 numara çok pis yan
Çok mantıklı. Keşke yazsaydım. Dört bi yandan saldırınca dondum kaldım be yazacağımı bilemedim açıkcası.

Whatsapp dan yaz diye gönderdim ama diğer yazılanları okuyunca çok aşırı kaçar bu yanıt. Eğer aklına gelmiyorsa bazı bölümleri alintilayip biraz yumuşatmak yazabilirsin bence.

11 numara çok iğrenç bir insan. Direk sınıf annesi yardakcısı. Sınıf annesi ise grup lideri olmuş gercekten sanırım. Ya da 11 sayesinde öyle oluyor olmak uzere bilemiyorum. Senin ona itaat etmemen kadını çıldırmış da olabilir. Liderlik yarışı gibi çünkü.

Şimdi başka kimler karşı çıktıyasa git onlarla bir görüş bakalım ne düşünüyorlar. Yanına bir kaç kişiyi toplanan iyi olur canım

Aman bosver gitsin dusunme mecburi bisey degil.
zaten oyle veliler varki resmen ogretmeni parmaginda oynatip ne kadar gereksiz uste vazife olmayan sey var yapiyolar.ondan sonra herkes uymak zorunda kaliyor.
sozde kitabida devlet veriyo ama neymis diger sinifin ogretmeni baska kitap aldirmis.bizde ondan alalim diyolar ogretmene sonra herkes almak zorunda cunku odevi ondan veriyor ogretmen.
okul acildigindan beri setti kitapti kac kere aldik.velilerin istemesiyle.

millette yani,okulda bulunsunda iater temizlik yapsın,ister gevezelik...
işte 2-3 veli çıkıp yeni yeni şeyler çıkarıyo..gereksiz gereksiz işler..yapacak işleri yok zaar..

Artık bazı veliler sapıttı çok temizlik hastasıysalar okula yollamasınlar çocuklarını dısarı da çıkarmasınlar. Bizde çocuk olduk okula gittik hayatımda böyle bir şey görmedim. Herkesin evladı var bu abartı nedir.

Deli mi bunlar

Ben evimde cam silmem okulda mı sileceğim

Ayrıca öğle saatinde okulda velinin ne işi var

Okul idaresi nöbetçi öğretmen ne işe yapar

Bir de çalışan çalışmayan anne ayrımı nasıl bir şey

Benim bilinen mesleğim var çalışıyorum da benim evime gelen temizlik yapan kişi çalışmıyor mu

O öğretmeniniz de ilginç pis bulan bir kere temizlerse temizlesin her hafta temizlik mi olur

Akıllılar bir de ilk hafta orada olmayanları yazmış ki ikincisi olmasa bile siz temizlemiş olacaksınız ilk seferde

Sınıf annesi 11 numara ve iki yandaş daha temizlesin onlar size değil siz onlara garip garip bakın

Ne kadar da cam silmeyi seven insanlarımız varmış

Birde çocukların başında durmak neden nöbetçi öğretmenler yok mu?Sizin veliler bayağı sahiplenmişler okulu.

Oğlumun bir arkadaşı vardı annesi her teneffüs okuldaydı.Şimdi 6.sınıftalar hâlâ kadın okulda.Beden dersinde koştuklarında sırtına havlu falan koyuyor.O da silerdi oğlunun masayı falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…