- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.556
- 83
- 37
izin nedir ya eşmisiniz siz köle mi? haber verilir okadar... gercekten komıgıme gıdıyor sankı dünya turuna cıkacaksınız sonucta bir arkdaşla buluscakanızÇok üstüne varma. Benzer konuyu çok açıp eşini boğma. Zamanla düzelir. Ama yavaş yavaş. Sabır gerek.
Benim eşim evliliğin ilk aylarında asla izin vermediği şeylere şimdi hiç ses etmiyor.
Konuşmak için doğru zaman çok önemli. Huyuna giderek konuş ilerleyen zamanlarda birde.
Kıskançlık değil bu senin hayatına saygı duymamak.
Evli de olsanız senin kendi arkadaşların olmalı, arada sırada görüşüp kafanı dağıtabilmelisin.
Eşin sana ve senin özel hayatına saygı duymuyor.
Bak benim sevgili kocam, bir gün girmiş actigim konuları okumuş, sonra buraya konu açmış, herkes onun ne kadar saygısız olduğunu söylemişti bende okuttum hepsini. Bir daha yapmadı. Şimdi ben sizin gibi gidip sarılsaydım hatasını anlamayacakti. Kızdım ve açıkça konuştum.
Siz bu konuyu konusacaginiz yere sarilmissiniz.
Biraz tavır yapsaydın, beni kisitliyorsun bunaldim artik sürekli akraba görmek istemiyorum deseydin, derdimi paylaşacağım konuşacağım kimse yok herkesle her sey konusulmuyor diye anlatsaydın.
O sarılmış sen de kapatmışsın.
Daha değişmez.
evet kızlar yorumları okudum ve sizlerde benim gibi dusunmussunuz, haklısınız eşimde ozguvensizlik var sanırım, çünkü ben onun akrabalarıyla da anlasiyorum kendisi onlara bile gidip gelmez beni bile eşimden fazla severler, kendi ailesiyle bile anlaşamayan bir tip. beni herseyden çok seviyormuş bazen bu sevgisi korkutuyor. ha annesiyle heryere gidebilirmisim gezebilirmisim yada ablasiyla falan.. resmen onlara güvenim varda sana yok demeye getiriyor. kızlar yokmu güven asilamanin bi yolu, benimde sevgimin tamamiyle bitmesinden korkuyorum..
niye annesıyle gezecen ... koskoca kadın. sende ona sende bundan sonra heryere benım babamla gıdeceksin de bak bakalım ne diyecek... cok sacma gercekten..demekkü sana güvenmıyor annesıne güvenıyor.. gerşeyın bir dozu var .. 5 yasında cocuk degılsın kievet kızlar yorumları okudum ve sizlerde benim gibi dusunmussunuz, haklısınız eşimde ozguvensizlik var sanırım, çünkü ben onun akrabalarıyla da anlasiyorum kendisi onlara bile gidip gelmez beni bile eşimden fazla severler, kendi ailesiyle bile anlaşamayan bir tip. beni herseyden çok seviyormuş bazen bu sevgisi korkutuyor. ha annesiyle heryere gidebilirmisim gezebilirmisim yada ablasiyla falan.. resmen onlara güvenim varda sana yok demeye getiriyor. kızlar yokmu güven asilamanin bi yolu, benimde sevgimin tamamiyle bitmesinden korkuyorum..
Benim esim boyleydi onu degistirmem duzeltmem tam tamina 8 yilimi aldi son 1 yildir tam istedigim gibi
O kadar sene Nasıl dayandınız tebrikler yani
Cunku bizimki degismek istiyordu o halinin beni mutsuz ettigini bildigi icin oda cok ugras verdi.
Sabir konusuna gelince onu bende bilmiyorum bi yay burcu olarak rekor kirdim sanirim kendimce
Ben o anlattıklarını 9 senedir yaşıyorum hiç birşey değişmiyor cildiriyirsun bağırıyorsun kiriyorsun belki bir iki gün değişmiş gibi yapar sonra yine aynı zaten bi müddet sonra kitlenip kalıyorsun evde kavga çıkması diye söylemiyorsun bile çoğu organizasyonu hiç birşey bizde değişmedi yani sizde değişir umarım yalnız dışarı çıkmam için 4 5 tane çocuğum olması lazımmış dusun birde bizim çocuğumuz olmuyor yani benim için hayal zaten 4 5 çocuklu insan nasıl çıksın dışarıya ayy çok uzun oldu üff öyle işte ammaaaannkızlar aranızda eşi çok kıskanç olan var mı ? ben artık bunaldim çekilmez oluyor bazen, ne sosyal hayatın oluyor ne iş ne arkadaş off yaa.. ailemden zaten çok uzağım 8 aydır göremiyorum yazın beraber gideriz seni tek gonderemem diyor neymis bensiz yapamazmis yalana bak!..
kursa gidiyorum o da mecburi yani. kurstan arkadaşlar var iki tane onlarla aram iyi, bize buyur hem açılmış olursun diyorlar,sagosunlar.. ama buaralari pek bilmedigimden genelde hep eşimin akrabalarına gidip geliyorum.. esiminde haberi olsun bari gideceksem diye düşünüp, gece söyledim, aşkım kurstaki bayan arkadaşlarım görüşmek istiyorlar bende istiyorum gidip gelmeyi, hem arkadaş edindimmi daha çabuk isinirim buralara dedim. saçmalama olmaz gidemezsin, okadar akraba var onlara git gel arkadaş nedir yaa dedi. noluyo be dedim guzellikle, insan gibi bişey sordum haberin olsun istedim senin şu tavrina bak, sen kankilerinle kahveye gidiyorsun ben birşey diyormuyum dedim..
bi sinir oldu montunu aldığı gibi kapinin önüne fırladı sigara içti. sonra normale dönmüş gibi sarıldı bende sarıldım içimden kendime kendime konustum inşallah bu huyun düzelir herseyime karisiyor sanki kreş çocuğuyum babam bile bana bukadar karışmadı falan filan.. aklıma geldikçe halâ sinir oluyorum, sosyal hayatim olsun istiyorum çalışmama da izin vermiyor arkadaşımda yok ee neyapmaya çalışıyor bu adam..?
aranızda kocası böyle olupta zamanla düzelen oldumu? kvdemle annem yeni evlisiniz gözünden bile sakiniyor diyorlar ama ben inanmiyorum karakter meselesi bence.. neyapmaliyim zamana mi biraksam, ustunemi gitsem, umursamasammi tikandim kızlar??
niye bosnmiyorsunuz böyle adamlardan. ozaman kendide 7-24 evde oturacak gezmicek bu ne ya hayatta cekememem. clcugunda yok yol al benceBen o anlattıklarını 9 senedir yaşıyorum hiç birşey değişmiyor cildiriyirsun bağırıyorsun kiriyorsun belki bir iki gün değişmiş gibi yapar sonra yine aynı zaten bi müddet sonra kitlenip kalıyorsun evde kavga çıkması diye söylemiyorsun bile çoğu organizasyonu hiç birşey bizde değişmedi yani sizde değişir umarım yalnız dışarı çıkmam için 4 5 tane çocuğum olması lazımmış dusun birde bizim çocuğumuz olmuyor yani benim için hayal zaten 4 5 çocuklu insan nasıl çıksın dışarıya ayy çok uzun oldu üff öyle işte ammaaaann
niye bosnmiyorsunuz böyle adamlardan. ozaman kendide 7-24 evde oturacak gezmicek bu ne ya hayatta cekememem. clcugunda yok yol al bence[/QUOTE
Ben ölsem diyorum bazen bende kendimi öldururum diyen bi insanbosverdim artık ben
canım Allah yardimcin olsun ona çocuk gibi büyük bir hediye vermek doğru mu yanlış mı bilemedim, ilk zamanlar çocuk olsun diyodum şimdi cesaret edemiyorumBen o anlattıklarını 9 senedir yaşıyorum hiç birşey değişmiyor cildiriyirsun bağırıyorsun kiriyorsun belki bir iki gün değişmiş gibi yapar sonra yine aynı zaten bi müddet sonra kitlenip kalıyorsun evde kavga çıkması diye söylemiyorsun bile çoğu organizasyonu hiç birşey bizde değişmedi yani sizde değişir umarım yalnız dışarı çıkmam için 4 5 tane çocuğum olması lazımmış dusun birde bizim çocuğumuz olmuyor yani benim için hayal zaten 4 5 çocuklu insan nasıl çıksın dışarıya ayy çok uzun oldu üff öyle işte ammaaaann
deniycem canım umarım anlarAynı seyi yapacaksin canim kiskanclik ne yapiyorsa sende ona izin vermiyeceksin sıkıyı gördügunde sana yaptiklarinin ne kadar sıkıcı bunaltıcı oldugunu anliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?