böyle eşi olan varmı ? yardım

izin nedir ya eşmisiniz siz köle mi? haber verilir okadar... gercekten komıgıme gıdıyor sankı dünya turuna cıkacaksınız sonucta bir arkdaşla buluscakanız

Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum Ada'mın huyu bu ne yaparsanız yapın değişmez . Sizde eşinizi göndermeyin o Zaman kısasa kısas yani .O çıkarken iyi siz çıkınca mı özlüyor sensiz yapamıyor ,boş laflar bunlar , kendisi çıkıp çıktığında sizde arkadaşınızı arayın geliyorum diye Nasıl oluyormuş hasta bu erkekler !

Gerçi şaşırmamam lazım bu duruma ama yine de kalkıp konu açması ilginç ne üzerine açmış onu merak ettim asıl ,tepkinizi koymasaydınız bu şekilde devam edebilirdi erkeklere yüz vermemek lazım

Siz korkarsanız değişmez.

Ama o korkarsa bir şeyler değişebilir.

niye annesıyle gezecen ... koskoca kadın. sende ona sende bundan sonra heryere benım babamla gıdeceksin de bak bakalım ne diyecek... cok sacma gercekten..demekkü sana güvenmıyor annesıne güvenıyor.. gerşeyın bir dozu var .. 5 yasında cocuk degılsın ki

ne kadarlık evlısınız bılmıyorum ama zamanla taslar yerıne oturur merak etme. sadece ona evllıgın bırbırını kısıtlamak olmadgnı anlat. bırnırınıze nefes alabılcegınz ortam elde edın. seven kıskanır evet cok da guzel bısey ama fazlas da zarar. bunu esınızle cok guyzel bı dılde anlatın derım ben ..

O kadar sene Nasıl dayandınız tebrikler yani

Cunku bizimki degismek istiyordu o halinin beni mutsuz ettigini bildigi icin oda cok ugras verdi.
Sabir konusuna gelince onu bende bilmiyorum bi yay burcu olarak rekor kirdim sanirim kendimce

Cunku bizimki degismek istiyordu o halinin beni mutsuz ettigini bildigi icin oda cok ugras verdi.
Sabir konusuna gelince onu bende bilmiyorum bi yay burcu olarak rekor kirdim sanirim kendimce

Bir yay burcu olaraktan kendimde hiç sabır yok
Eşinizinde istediğinden tabi birazda olmuş yoksa ne kadar mücadelede verseniz olmazdı sevindim sizin adına ciddi anlamda inanılmaz yoruyor öbür türlüsü

Ben o anlattıklarını 9 senedir yaşıyorum hiç birşey değişmiyor cildiriyirsun bağırıyorsun kiriyorsun belki bir iki gün değişmiş gibi yapar sonra yine aynı zaten bi müddet sonra kitlenip kalıyorsun evde kavga çıkması diye söylemiyorsun bile çoğu organizasyonu hiç birşey bizde değişmedi yani sizde değişir umarım yalnız dışarı çıkmam için 4 5 tane çocuğum olması lazımmış dusun birde bizim çocuğumuz olmuyor yani benim için hayal zaten 4 5 çocuklu insan nasıl çıksın dışarıya ayy çok uzun oldu üff öyle işte ammaaaann

niye bosnmiyorsunuz böyle adamlardan. ozaman kendide 7-24 evde oturacak gezmicek bu ne ya hayatta cekememem. clcugunda yok yol al bence

Adamı kıvama getirecek ortam oluşmuşken sarılıp konuyu kapatmak niye? Bir de kendi kendime konuştum diyorsun. Kendi kendine çözebilecek misin bakalım?
Tavrını sürdür huzurum bozulmasın, kavga olmasın diye sineye çekip evde oturmaya devam etme. İlk zamanlar nasıl alıştırırsan öyle gider.
Arkadaş sahibi olunca ne oluyormuş keşke bunu da sorsaydın eşine. Arkadaş deyince altından ne imalar çıkıyor merak ettim şahsen.

Arkadaş nedir yaa? ne demek!!!! Her insanın arkadaşı olması lazım. Kusura bakma ama insan yedisinde ne ise yetmişinde de o dur büyüklerimiz boşuna söylememişler bunu.BELLİKİ ÇOK BENCİL YADA KENDİNE GÜVENİ YOK
Eşin kaç yaşında acaba merak ettim ?

adam seni köle yapmış, sen hala düzelir mi diyorsun. evlilik böyle birşey değil arkadaşım. boşanmadığın sürece köle olarak kalacaksın. müneccim olmaya gerek yok.

yaşını soranlar olmuş 28 yaşında, tek tek cevap yazamadigim için kusuruma bakmayın kızlar, biraz rahatsızım, eşim beni bunaltıyor ama bi okadar da üstüme düşüyor anlam veremiyorum çorba çay ilaç falan getiriyor çocuğu gibi öpüp seviyor ama bu nasıl sevgi yaa ben sürekli onunla olamam kiz arkadaslarimada ihtiyacım var, bende hoop diye herkesle arkadaş olmuyorum zaten ama ona göre yoldan gecenle sanki kanki oluyorum..tuhaf bi adam..

Aynı seyi yapacaksin canim kiskanclik ne yapiyorsa sende ona izin vermiyeceksin sıkıyı gördügunde sana yaptiklarinin ne kadar sıkıcı bunaltıcı oldugunu anliyorlar

canım Allah yardimcin olsun ona çocuk gibi büyük bir hediye vermek doğru mu yanlış mı bilemedim, ilk zamanlar çocuk olsun diyodum şimdi cesaret edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…