- 26 Eylül 2014
- 4.536
- 9.919
- 358
yaşını soranlar olmuş 28 yaşında, tek tek cevap yazamadigim için kusuruma bakmayın kızlar, biraz rahatsızım, eşim beni bunaltıyor ama bi okadar da üstüme düşüyor anlam veremiyorum çorba çay ilaç falan getiriyor çocuğu gibi öpüp seviyor ama bu nasıl sevgi yaa ben sürekli onunla olamam kiz arkadaslarimada ihtiyacım var, bende hoop diye herkesle arkadaş olmuyorum zaten ama ona göre yoldan gecenle sanki kanki oluyorum..tuhaf bi adam..
halinize sukredin guvenilmek elbette daha güzel, eşimle benim aramda kültür farkida var belki ondanda kaynaklanıyor bilemiyorum..Ben evlenmeden önce, evleneceğim kişi çok kıskanç olsun maço olsun beni hep kisitlasin gibi saçma isteklerim vardı
Annem çok kizardi, kıskanç adamla hayat geçmez psikolojini bozar derdi
8 aydır evliyim, bazen eşimin beni hiç kiskanmadigini dusunurum
Esim de sen kocaman bireysin her seyin doğrusunu yanlışını bilirsin zaten der
Kiskanildigimi hissetmiyorum ama böyle bir hisse ihtiyacım var mı ondan da emin olamiyorum
Çünkü gerçekten çok rahat bir evlilik hayatim var
Arkadaşlarımla, ailemle plan yaparken onlara söz verirken hiç tedirginlik yaşamıyorum
Çünkü biliyorum ki eşim her zaman saygı duyacak ve beni engellemeyecek
Sanırım bu güven hissi kiskanilma duygusundan daha güzel
Eşinizi yavaş yavaş alistirin, surekli inatlasarak çözüm olmuyor erkeklerde
Benden sana tavsiye bi kere miyim kelimesini hiç kullanma gidebilir miyim yapabilir miyim çünkü hep hayır olur o sorunun cevabı gidicem haberin olsun de ben yandım sen yanmadeniycem canım umarım anlar
diren demekle olmuyor canım küs kalsamda kavga etsekte anlamiyor adam problemli olaylar büyümesin diye o anlık öyle yapmam gerekti sadece..Evlenmeden hoşuna gidiyo muydu kıskançlıkları? Adam bildiğin hakaret ediyo. Düzeltirsin belki ama sarılarak değil. Diren azıcık ya.
diren demekle olmuyor canım küs kalsamda kavga etsekte anlamiyor adam problemli olaylar büyümesin diye o anlık öyle yapmam gerekti sadece..
Bunun adı basit bir kıskançlık değil. Bildiğin ruhsal bozukluk. Eşini tedavi olması için ikna etmelisin..Çok üstüne varma. Benzer konuyu çok açıp eşini boğma. Zamanla düzelir. Ama yavaş yavaş. Sabır gerek.
Benim eşim evliliğin ilk aylarında asla izin vermediği şeylere şimdi hiç ses etmiyor.
Konuşmak için doğru zaman çok önemli. Huyuna giderek konuş ilerleyen zamanlarda birde.
Valla canım benim esi de aynı gerçi ben çalışıyorum ama çalışmaya başlamam bile olaylı oldu istemedi felankızlar aranızda eşi çok kıskanç olan var mı ? ben artık bunaldim çekilmez oluyor bazen, ne sosyal hayatın oluyor ne iş ne arkadaş off yaa.. ailemden zaten çok uzağım 8 aydır göremiyorum yazın beraber gideriz seni tek gonderemem diyor neymis bensiz yapamazmis yalana bak!..
kursa gidiyorum o da mecburi yani. kurstan arkadaşlar var iki tane onlarla aram iyi, bize buyur hem açılmış olursun diyorlar,sagosunlar.. ama buaralari pek bilmedigimden genelde hep eşimin akrabalarına gidip geliyorum.. esiminde haberi olsun bari gideceksem diye düşünüp, gece söyledim, aşkım kurstaki bayan arkadaşlarım görüşmek istiyorlar bende istiyorum gidip gelmeyi, hem arkadaş edindimmi daha çabuk isinirim buralara dedim. saçmalama olmaz gidemezsin, okadar akraba var onlara git gel arkadaş nedir yaa dedi. noluyo be dedim guzellikle, insan gibi bişey sordum haberin olsun istedim senin şu tavrina bak, sen kankilerinle kahveye gidiyorsun ben birşey diyormuyum dedim..
bi sinir oldu montunu aldığı gibi kapinin önüne fırladı sigara içti. sonra normale dönmüş gibi sarıldı bende sarıldım içimden kendime kendime konustum inşallah bu huyun düzelir herseyime karisiyor sanki kreş çocuğuyum babam bile bana bukadar karışmadı falan filan.. aklıma geldikçe halâ sinir oluyorum, sosyal hayatim olsun istiyorum çalışmama da izin vermiyor arkadaşımda yok ee neyapmaya çalışıyor bu adam..?
aranızda kocası böyle olupta zamanla düzelen oldumu? kvdemle annem yeni evlisiniz gözünden bile sakiniyor diyorlar ama ben inanmiyorum karakter meselesi bence.. neyapmaliyim zamana mi biraksam, ustunemi gitsem, umursamasammi tikandim kızlar??
pardon evlimisiniz?Adam sana hakaret ediyor. Kendi arkadaşlarıyla gezip seni sadece akrabaya gönderiyor. Arkasından iş çevireceğini falan mı düşünüyor? Amacı ne? Adam gibi konuşsana. Büyümesin diye öyle yapılmaz. Benim içim almazdı o adama sarılmayı.
markete falan gitmeme bişey demiyo canım zaruri ihtiyaçlara karışmaz hergün taksimlere giderdim bi isim için onada mecburiyetten olduğu için karışmadı, sadece çevreden müthiş derecede korkuyorCnm öncelikle dusunmen gereken hayatını hep birinin istekleri doğrultusundami yasamak istiyorsun??Bi ornek verim sana benim kp cok kıskancmış zamanında kvmi gondermezmis biryere bir nevi eve kapamış.Suan kv evden çıkamayan markete tek başına hastaneye bile gidemeyen biri..Çünkü baskılar onu zamanla olabildiğince pasif kendi kararını alamayan kendi işini yapamayan biri haline getirmiş..10 yıl sonra bu durumda olmayacağının bi garantisi var mı??
ahh ahh evlilik yolunda gitmezse bosanirim kafalari vardı bende şimdi eser kalmadı o halimden, gerçi lafta halâ gururluyum senden korkmuyorum bosanirim diyorum ama nerdeee... ailemden yardım istemiştim ellerinden bişey gelmedi biz kizimizi ezdirmeyiz bile demediler..off ne çok doluyumValla canım benim esi de aynı gerçi ben çalışıyorum ama çalışmaya başlamam bile olaylı oldu istemedi felan
Hala annemlere tek gidemem 3 sene oldu annemlerle aram 3 saat ama onsuz olmaz yapamazmis bensiz yani huylu huyundan vazgeçmez
Çok kavgalar da ettim ama yok değişmiyor sen eğer geçim etmek istiyorsan huyuna gidiyorsun istemiyorsan hergün ya kavga yada bosanacan
Bende ne yapayım tek kötü huyu bu ama o bensiz de dışarı çıkmaz öyle çok nadir yani
pardon evlimisiniz?
eşiniz nasıl biri? zor yanları nelerdir?4 yıldır
eşiniz nasıl biri? zor yanları nelerdir?
tamam peki, güzel ifade ettiniz, peki banada yardımcı olurmusunuz benim neyapmam lazım mesela? hep suratmi yapiyim kızıp doviniyimmi? guzelliklede konustum, kizginda, kuserekte.. başka cozumleriniz varsa dinlerim lütfen, ihtiyacım var..Eşim yurtdışında çalışıyor ben de burda. Mühendisiz. Zor yanımız özlem. Başka bişey yok. Her akşam görüntülü konuşuyoruz. Akşamları arkadaşlarımla yemeğe çıksam sadece afiyet olsun der.. Kaçta dönücen kimlesin bile demez. Bizim hayatımız bu aptalca kıskançlıklara yer veremeyecek kadar zor zaten. Ama çözümü elimizde değil. Elinizde olan şeyler için birbirinize eziyet etmeye değer mi? İnsanın insana ihtiyacı var. Biriyle oturup kahve içmek sohbet etmek ister. Her kadının kız arkadaşları olmalı şöyle canı sıkılıdı mı kafa dağıtabileceği. Hepimizin sorunları oluyor. Ama senin eşin seni eziyor. Birey olarak görmüyor.
Anlatıkların benim eşimin yaptıkları yanında hiç bi şey malesefkızlar aranızda eşi çok kıskanç olan var mı ? ben artık bunaldim çekilmez oluyor bazen, ne sosyal hayatın oluyor ne iş ne arkadaş off yaa.. ailemden zaten çok uzağım 8 aydır göremiyorum yazın beraber gideriz seni tek gonderemem diyor neymis bensiz yapamazmis yalana bak!..
kursa gidiyorum o da mecburi yani. kurstan arkadaşlar var iki tane onlarla aram iyi, bize buyur hem açılmış olursun diyorlar,sagosunlar.. ama buaralari pek bilmedigimden genelde hep eşimin akrabalarına gidip geliyorum.. esiminde haberi olsun bari gideceksem diye düşünüp, gece söyledim, aşkım kurstaki bayan arkadaşlarım görüşmek istiyorlar bende istiyorum gidip gelmeyi, hem arkadaş edindimmi daha çabuk isinirim buralara dedim. saçmalama olmaz gidemezsin, okadar akraba var onlara git gel arkadaş nedir yaa dedi. noluyo be dedim guzellikle, insan gibi bişey sordum haberin olsun istedim senin şu tavrina bak, sen kankilerinle kahveye gidiyorsun ben birşey diyormuyum dedim..
bi sinir oldu montunu aldığı gibi kapinin önüne fırladı sigara içti. sonra normale dönmüş gibi sarıldı bende sarıldım içimden kendime kendime konustum inşallah bu huyun düzelir herseyime karisiyor sanki kreş çocuğuyum babam bile bana bukadar karışmadı falan filan.. aklıma geldikçe halâ sinir oluyorum, sosyal hayatim olsun istiyorum çalışmama da izin vermiyor arkadaşımda yok ee neyapmaya çalışıyor bu adam..?
aranızda kocası böyle olupta zamanla düzelen oldumu? kvdemle annem yeni evlisiniz gözünden bile sakiniyor diyorlar ama ben inanmiyorum karakter meselesi bence.. neyapmaliyim zamana mi biraksam, ustunemi gitsem, umursamasammi tikandim kızlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?