Ay siz ne kadar da ben. Yazdiklarinizin hepsini okudum. Aynılar birebir. Ayrıştığımız yerler ise çocuğumuz yok olması mümkün de değil. Cinsellik 2 yıldır yok. İlgisizlik alakasızlık hersry aynı hep yorgun hep play-station oynayayım. Kpnusmayayım evi otel gibi kullanayım. Bi erken uyumuyor ayrı odalarda vakit geçirdiğimiz için yine görmüyprum. He bir de kavga bile etmiyor konusması var diye. Ben de böyle bir hayat geçirmek istemiyorum. Üstelik zaman aktıkça da korkup üzülüp saçlarımkn beyazlamasını seyrediyorum. Üni. Okuyorum bu arada mesleğimi elime alır almaz böyle bir hayattan kurtulmayı bekliyorum.Şiddet yok aldat mada yok. Ama bende mutsuzum. Böle yaşlanmak istemiyorum. Boşamaz zaten. Çocuklar rezil olur. Tersi çok pis çünkü.
Malesef bazı erkeklerde aile evlilik bilinci oluşmamış. Ve asla hatalarını kabul etmiyor lar. Benim 3 evladım var aldığım kararlarda onları düşünmem gerekli. Madem sende çocuk ta yok ömrünü böle Bi adam la çürütme. Bırak onu o odada çek git yeni hayat kur kendine...Ay siz ne kadar da ben. Yazdiklarinizin hepsini okudum. Aynılar birebir. Ayrıştığımız yerler ise çocuğumuz yok olması mümkün de değil. Cinsellik 2 yıldır yok. İlgisizlik alakasızlık hersry aynı hep yorgun hep play-station oynayayım. Kpnusmayayım evi otel gibi kullanayım. Bi erken uyumuyor ayrı odalarda vakit geçirdiğimiz için yine görmüyprum. He bir de kavga bile etmiyor konusması var diye. Ben de böyle bir hayat geçirmek istemiyorum. Üstelik zaman aktıkça da korkup üzülüp saçlarımkn beyazlamasını seyrediyorum. Üni. Okuyorum bu arada mesleğimi elime alır almaz böyle bir hayattan kurtulmayı bekliyorum.
Sadece uyuması sorun değil ki bize enerji si kalmıyor. Ölü balık gibi eve geliyor. Ama iş çıkışı Bi faaliyet olsa arkadaşları ile içmek gibi nasıl canlanıyor uykusu açılır. Bu farkı görebiliyorum.. Hafta sonu sert Bi şekilde konuştum, tartıştık. 2 3 gündür iyi biraz kendine çeki düzen verdi ama bu kadar istikrar yok.. Çenem kapansın diye yalandan düzeliyor bir süre sonra gene aynı akışına devam bu seferde ben sesimi çıkarınca aa sende bana taktın sana yaranulmıuor diyor. Eşimi haklı bulanlar bide bu açıdan baksın. Evlilik nedir?.....
Hiç güleceğim yoktunAslında 2.koca hakkı olmalı...Biri böyle para getirsin, erkenden uyuyup ortadan kaybolsun...Diğeri de eğlenceli olsun akşama dek gezelim, gece de...
Bir karadeniz turkusu vardi,biri girer ahiraaa,biri yikar kaplariii...Aslında 2.koca hakkı olmalı...Biri böyle para getirsin, erkenden uyuyup ortadan kaybolsun...Diğeri de eğlenceli olsun akşama dek gezelim, gece de...
Ooo ayipsin,kessinlikkle:))Onlar olsa farklı der ya,
biri yapsın işleri öbürü gersin koynuma diye akılları fikirleri orda çünkü
Bence depresyonda olan eşiniz. Bu enerjisizlik çok uyuma falan hep depresyon belirtileri...Toptan yazayım, sabah çok erken kalkar. Beni öpmeden girmez. Vicdanını temizliyor. Eve güler yüzle gelir ama hiç bişey konuşmaz anlatmaz. Bişey varsa ben hep başkalarından duyarım bu hep böyleydi. İşi ağır ama hergün değil. Pazar günleri boş onuda zoraki alıştırdım bize ait yaptım o günleri de hep öldürür Dü eskiden. Ya kendi işi okurdu ya param yok Bi yere çıkmam derdi. Derdi de derdi. Ama ben artık alıştırdım yada artık o korktu pazar günleri bizim le ama nasıl anlatsam zoraki Bi görev gibi. Bizimle mutlu değil gibi ya. Misal sabah kalkar çok güzel bn i kahvaltı hazırlarım hep beraber yeriz içeriz. O isteri bütün gün yatayım TV izleyeyim keyif yapayım. Tamam hakkı ama sen zaten bütün hafta o moddasın Bi pazarda enerjin olsum Bi istediğin olsun. Yok zoraki Bi yere gideriz bişeyler yaparız. Geçen pazar karantina da var ya evdeyiz inanın akşam 7 de uyudu ya. Sabaha kadar hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?