Böyle evlilik olur mu?

Adam gezmede tozmada yorulmuyor coluk cocugu ıcın ıste yoruluyor. Eve gelıp sonra dısarda arkadaslarında anasında danasında gezmıyor uyuyor. Beyın yorgunlugu ne kadar zor bısı. Ben bır ay yasadım isyerınde gozlerımı acamıyodum eve gelınce. Bi de siz yuk olmayın adama. Uyusun napsın oturup oyun oynamıyor bunye kaldırmıyor demek

Kimseye muhtac etmiyor ne isteseniz yapiyor madem bakici bulsun cocuklara. Siz de ne is buluyorsaniz ona kanaat edin cikin o evden. Evde oturup koca bekleyeceginize bari sosyallesirsiniz havaniz degisir.

Bazısını iş stresi, yorgunluğu bu hale getiriyor. Ama bi doktora gitmesi lazım böyle olmaz ki. Cinsellik falan nasıl bu durumda? Kötüdür diye tahmin ediyorum. Çok zor ya. Allah size sabır versin. Bir doktora ikna edin. Vitamin eksikliği falan vardır belki. Kilosu varsa o da etkili.
Benim eşim de eskiden böyleydi. 9 da yatardı, haftasonu hiç bir yere gitmek istemezdi. Ne zaman evden çalışmaya başladı. Adamın ruhu geri geldi. Geceleri beni uyutmuyor bu seferde. Belki cidden iş yorgunluğudur.
Bir de hareketsiz yaşam enerjiyi düşürüyor cidden..
Çözmek için kendisininde istemesi lazım. Güzelce konuşun bakalım bir iki kere.
Son olarak biz kadınlar çok programlı robot gibi 50 tane işin altından kalkıp hala enerjik olabiliyorken nu herifler 1 tane iş yapıp pert oluyor

Şiddet yok aldat mada yok. Ama bende mutsuzum. Böle yaşlanmak istemiyorum. Boşamaz zaten. Çocuklar rezil olur. Tersi çok pis çünkü.
Ay siz ne kadar da ben. Yazdiklarinizin hepsini okudum. Aynılar birebir. Ayrıştığımız yerler ise çocuğumuz yok olması mümkün de değil. Cinsellik 2 yıldır yok. İlgisizlik alakasızlık hersry aynı hep yorgun hep play-station oynayayım. Kpnusmayayım evi otel gibi kullanayım. Bi erken uyumuyor ayrı odalarda vakit geçirdiğimiz için yine görmüyprum. He bir de kavga bile etmiyor konusması var diye. Ben de böyle bir hayat geçirmek istemiyorum. Üstelik zaman aktıkça da korkup üzülüp saçlarımkn beyazlamasını seyrediyorum. Üni. Okuyorum bu arada mesleğimi elime alır almaz böyle bir hayattan kurtulmayı bekliyorum.

Malesef bazı erkeklerde aile evlilik bilinci oluşmamış. Ve asla hatalarını kabul etmiyor lar. Benim 3 evladım var aldığım kararlarda onları düşünmem gerekli. Madem sende çocuk ta yok ömrünü böle Bi adam la çürütme. Bırak onu o odada çek git yeni hayat kur kendine...

Sadece uyuması sorun değil ki bize enerji si kalmıyor. Ölü balık gibi eve geliyor. Ama iş çıkışı Bi faaliyet olsa arkadaşları ile içmek gibi nasıl canlanıyor uykusu açılır. Bu farkı görebiliyorum.. Hafta sonu sert Bi şekilde konuştum, tartıştık. 2 3 gündür iyi biraz kendine çeki düzen verdi ama bu kadar istikrar yok.. Çenem kapansın diye yalandan düzeliyor bir süre sonra gene aynı akışına devam bu seferde ben sesimi çıkarınca aa sende bana taktın sana yaranulmıuor diyor. Eşimi haklı bulanlar bide bu açıdan baksın. Evlilik nedir?.....

Ya yanlış anlamayın gerçekten ama hayattan zevk almıyor bence şuan. Bu sizinle alakalı da olmayabilir depresyon vs gibi bir durum olabilir. Ben geçen yıl bir ara böyle bir dönem yaşadım sadece okulda aktiftim eve gelince mutfağa bile girmezdim şuan bakıyorum da aslında zihnim ve vücudum error vermiş birikmişlerin sonucunda.

Benim tek tavsiye edecegim destek alin.

Ben 2 erkek cocuk annesiyim, ilgili bir esim var, gercekten yukumu hafifletir.
Evliligimizin 7 senesi boyunca calistim, son 2 senedir calismiyorum ev hanimiyim.
Ama sizin de dediginiz gibi, bizi kimseye muhtac etmez, bir dedigimizi de ikiletmez sukurler olsun.

Bu kadar iyi iken hersey, gordum ki bende sorunlar var ve psikolojik destek almaya basladim.
Derdin neydi de ne oldun demeyin, insanin hayatinda birsey duzgun giderken muhakkak baska seyler ters gidebiliyor.

Diyecegim o ki. muhakkak destek alin ve goreceksiniz size ne kadar iyi geldigini ve size ne kadar referans oldugunu.
Hayatiniz ve esiniz ile daha rahat mucadele edebileceksiniz.
Zamanla esinizin neden ve nicinlerini anlayacak, ona gore davranmayi da ogreneceksiniz.
Faydasi cok olacaktir.

Ama oncelik kendiniz, siz iyi olmazsaniz hic bir seyi iyi edemezsiniz.
Zaten evin yukunu ustlenmis vaziyettesiniz, tukeniyorsunuzdur gunden gune, bu kendinizi cildiracak gibi hissetmeleriniz de bu yuzden.
Siz kendiniz iyi olursaniz, esinizi de ona gore iyi yonetip onun da size destek saglamasina yardimci olabilirsiniz.

Esini hakli bulan yazilari okumadim ama esiniz hakli degil.
3 cocuk ve 3uzler, gercekten zorlu bir buyutme sureci gecirdiginizi ben tahmin edebiliyorum ki benim 2 tane erkek cocugum var neredeyse bazen cildirmak uzere buluyordum kendimi.
Evin icinde 2 cocukla su pandemi doneminde, hic enerjisini atamayan disari cikamayan, tabiri caizse duz duvara tirmanacak 2 cocuk beni mahvetmisti.
Dedigimi yineliyorum, esiniz hakli degil ve hakli hic bir sebebi yok.
O en azindan disari cikip kendisini desarz edebiliyor.
O calisiyorsa, siz de evinizde 4 donuyorsunuz, sanki bu hic bir sey mi?
Tabii ki degil, siz daha cok yipraniyorsunuz cocuklar ile.

Destek alin, kendiniz ve cocuklariniz icin muhakkak bir destek alin.
O zaman daha iyi anlayacaksiniz beni.

Aslında 2.koca hakkı olmalı...Biri böyle para getirsin, erkenden uyuyup ortadan kaybolsun...Diğeri de eğlenceli olsun akşama dek gezelim, gece de...

Aslında 2.koca hakkı olmalı...Biri böyle para getirsin, erkenden uyuyup ortadan kaybolsun...Diğeri de eğlenceli olsun akşama dek gezelim, gece de...
Bir karadeniz turkusu vardi,biri girer ahiraaa,biri yikar kaplariii...
Erkekler dese yikilirdi buralar

Hergun düzenli yemek yapma..yapamadım de lahmacun pizza falan aldır bi şaşırsın.bulasikta olmaz yanında otur adamın.fatih civelekoglu var psikolog onu youtubeden dinle.acaba anne rolünde bir eşmisiniz diye kafama takıldı.onu dinleyin belki kendinizden birşeyler bulursunuz.ev işlerini aksatın biraz mükemmel olmaya çalışmayın.

İhtimaller:
Kan değerleri veya hormonlarla ilgili bir sorunu var mutlaka checkup yapılmalı.
Adam depresyonda.
Büyütmesi zor üçüz çocuk, iş derken yorulmuş, mutsuz, bu da size yansıyor.
Sizi sevmiyor çocuklarımın annesi diye düzenini bozmak istemiyor.

Son madde hariç diğerlerinin çaresi var.
Evlilik terapistine gitseniz diyeceğim ama bu tip adamlar sıcak bakmıyor buna.

Bence depresyonda olan eşiniz. Bu enerjisizlik çok uyuma falan hep depresyon belirtileri...

Eşim 36 yaşına girdi

İşten geliyor, yemekten sonra 1 saat falan oturup bebekle beraber aynı anda uyuyor. Valla yorgun adam ne diyim

Biraz enerji verecek takviyeler almasını sağlayın olmazsa

Dün eşim dediğiniz gibi yaptı yemekten sonra direk uyudu ve çok bunaldım. Siz aylardır nasıl dayaniyorsunuz. Gündüz Zaten konuşacak kimsem yok. Akşam da saat 8de uyuyunca fenalık bastı bana.. valla eşinize vitamin takviyesi yapın yada psikolojik olabilir depresyon falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…