Hanımlar merhaba,
Çok sevdiğim ve yakın olduğum bir arkadaşım ayın başında hastaneye yatırıldı. Ciddi bir durum değildi ama doktorlar yatarak tedaviyi uygun gördü ve o an acile birlikte geldiğimiz için (akşamında da beraberdik) yanında refakatçi olarak ben kalabileceğimi söyledim. Arkadaşın bu şehirde ailesinden kimse yok. Doktorlar 2-3 gün dediği için ben bu süre zarfında idare ederim diye düşündüm, ilk 3 gün yanında kalmak sorun olmadı. Lakin sonraki süreçlerde ne annesi diğer şehirden kalkıp geldi yanına ne de çevresinden refakat edebilecek başka biri çıktı. Hal böyle olunca ben hastaneye kısıldım kaldım, arkadaşı da bırakıp gidemedim. Bir hafta kadar yanında ben kaldım gece gündüz. Bir haftanın sonunda bi eve gidip gelmem gerektiğini söyledim. O da bana, gece evde kal istersen deyince kabul ettim ve öyle yaptım. Ertesi gün sabahtan gelmemi istedi ancak ben uykusuz ve yorgun olduğum için sabah değil akşamüzeri gelebileceğimi söyledim. Bunun üzerine tartıştık ve bana, bir daha gelmemi istemediğini söyledi. Benim de ağrıma gitti ve tamam gelmem o zaman dedim. Bu sebeple bana inanılmaz tavır aldı ve bir haftamı onunla geçirmiş olmamı anında silmiş oldu bu insan. Söylediğim zaman ise ben neticeye bakarım gibi bir cevap verdi. Saçma tavrına rağmen vicdan yaptığım için, fikrin değişirse söylersin, gelirim dedim. Ona da olumsuz cevap verdi. O günden beri de konuşmuyoruz. Sizce kim haklı? Ben iletişimi kestim artık kesinlikle ilgilenmiyorum. Karşımdakinin nankör olduğunu düşünmekte haksız mıyım sizce?
Yahu ben doğumu kendi başıma yaptım eşim gorevdeydi ve gurbetteydim ha bide dışarı çıkma yasağı vardı kimse gelememisti kimseye darilmadm.kusmedm en zor operasyonlardan biri bence doğum eve bile kendim gittimHanımlar merhaba,
Çok sevdiğim ve yakın olduğum bir arkadaşım ayın başında hastaneye yatırıldı. Ciddi bir durum değildi ama doktorlar yatarak tedaviyi uygun gördü ve o an acile birlikte geldiğimiz için (akşamında da beraberdik) yanında refakatçi olarak ben kalabileceğimi söyledim. Arkadaşın bu şehirde ailesinden kimse yok. Doktorlar 2-3 gün dediği için ben bu süre zarfında idare ederim diye düşündüm, ilk 3 gün yanında kalmak sorun olmadı. Lakin sonraki süreçlerde ne annesi diğer şehirden kalkıp geldi yanına ne de çevresinden refakat edebilecek başka biri çıktı. Hal böyle olunca ben hastaneye kısıldım kaldım, arkadaşı da bırakıp gidemedim. Bir hafta kadar yanında ben kaldım gece gündüz. Bir haftanın sonunda bi eve gidip gelmem gerektiğini söyledim. O da bana, gece evde kal istersen deyince kabul ettim ve öyle yaptım. Ertesi gün sabahtan gelmemi istedi ancak ben uykusuz ve yorgun olduğum için sabah değil akşamüzeri gelebileceğimi söyledim. Bunun üzerine tartıştık ve bana, bir daha gelmemi istemediğini söyledi. Benim de ağrıma gitti ve tamam gelmem o zaman dedim. Bu sebeple bana inanılmaz tavır aldı ve bir haftamı onunla geçirmiş olmamı anında silmiş oldu bu insan. Söylediğim zaman ise ben neticeye bakarım gibi bir cevap verdi. Saçma tavrına rağmen vicdan yaptığım için, fikrin değişirse söylersin, gelirim dedim. Ona da olumsuz cevap verdi. O günden beri de konuşmuyoruz. Sizce kim haklı? Ben iletişimi kestim artık kesinlikle ilgilenmiyorum. Karşımdakinin nankör olduğunu düşünmekte haksız mıyım sizce?
babası hayatta değil, annesi de sadece telefonda arayarak ilgilendi. arkadaş hastanede 16 gün falan kaldı yani 16 gün ben mi kalacaktım başında? 1 haftada her şeyim aksadı.Anası babası kaç gün geçtiği halde gelmemiş siz bakmışsınız günlerce tabi ki siz haklısınız. Ailesinin gelmemesinin hırsını sizden çıkarmış. Ben olsam bir daha yüzüne bakmam
ayakta gezmesini engelleyen bir durumu yoktu, dediğine göre benim gelmediğim günler operasyon falan geçirmiş ama öyle yatağa bağlı olmasını gerektiren bişey yoktu.Hastalığı neydi ki?
Açıkçası ailesinden bile olsanız sen git dinlen diye kendi teklif etmesi gerekirken hem bunu yapmamış hem de üzerine triplenmiş hiç hoş değil. Arayıp sorsa da dönüş yapmanıza lüzum yok.
ona göre hatalı olan benmişim, yanında olmam gerekirken olmamışım. operasyonlar geçirirken olmamışım, onu yalnız bırakmışım.Aslinda sizde de biraz kabahat var.Herkesin kendi isi,gucu var.Keske en basta soyleseydiniz.Bu gece kalirim ama yarin istersen anneni ara diye.Kardesim bile olsa bu hastanede refakatci kalma isi birilerinin destegiyle daha kolay.Iki kisi donusumlu kalabilir.Arkadasinizin yaptigi hos degil.Nankorluk.O yuzden kimse icin kendinizden odun vermeyin.Sonucta kotu olan siz oluyorsunuz.Hatasini anlayip ozir dilemezse tekrar gorusmeyin bence.
ayakta gezmesini engelleyen bir durumu yoktu, dediğine göre benim gelmediğim günler operasyon falan geçirmiş ama öyle yatağa bağlı olmasını gerektiren bişey yoktu.
bunu bana düzgün bir üslupla söyleyebilirdi veya bu kadar büyütmesine, tavır almasına ne gerek vardı sahiden?1 hafta yanında kalmışsınız, belki korkmuş endişe etmiş olabilir hasta psikolojisinden sabah erkenden gel demiş olabilir ama bunu tartışmaya çevirip bidaha gelmeni istemiyorum falan demesi bencede nankörlük, işte bir insana istediğin kadar iyilik yap 1 gün yapamazsan senden kötüsü yoktur
Silin hayatinizdan.Hatasini anlayacagi yok.Kafaniz rahat eder.Yok sayin kendisini.ona göre hatalı olan benmişim, yanında olmam gerekirken olmamışım. operasyonlar geçirirken olmamışım, onu yalnız bırakmışım.
Evet bende aynı fikirdeyim büyük haksızlık yapmış , tepene çıkmış 1 hafta kalmışsın zaten biraz dinlenip gelir misin tekrar demesi yeterdi tam tersi gelmeni istemiyorum demişbunu bana düzgün bir üslupla söyleyebilirdi veya bu kadar büyütmesine, tavır almasına ne gerek vardı sahiden?
sonuçta ben de keyfimden gitmedim değil, 1 haftada işim gücüm aksamış ben de mahvolmuşum.
Arkadaşınız haksız ve nankör biri, yanına kimsenin gelmemesi boşuna değilmiş demek ki.. sizde mesafenizi koyun bundan sonra.Hanımlar merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?