- 28 Kasım 2015
- 38
- 11
- 18
- 26
- Konu Sahibi kartanesi_13
-
Ablacim herkesin kusuru var buna inan sana moral vermek için demiyorum kiminin görüntüsünde kiminin beyninde kiminin ruhunda
Bak okuluna odaklan , eminim ameliyatı da vardır bunun onu da araştırın Kafana bu kadar takma çözümsüz bisey değildir bu ne estetikler yapılıyor da bu oran mi ayarlanamayacak
Ablacim herkesin kusuru var buna inan sana moral vermek için demiyorum kiminin görüntüsünde kiminin beyninde kiminin ruhunda
Bak okuluna odaklan , eminim ameliyatı da vardır bunun onu da araştırın Kafana bu kadar takma çözümsüz bisey değildir bu ne estetikler yapılıyor da bu oran mi ayarlanamayacak
Şimdi bi abla mesaj atti ameliyat hakkinda onu arastiricam. Keske o sekilde duzelse. Oyleyse gercekten cok mutlu olurum. Bu saatte ilgilendiginiz icin tesekkur ederim :)Ablacim herkesin kusuru var buna inan sana moral vermek için demiyorum kiminin görüntüsünde kiminin beyninde kiminin ruhunda
Gozumde hemanjiom tanisi konulmus bebekken ve zararsiz oldugu buyuyunce kendiliginden gecicegini soylemis profesor aileme. Ve gecmis zamanla fakat sonra tekrar o gozumde buyudukce buyumeye baslamis degismis aileme bu konuyu acamiyorum cok uzulurler diye. Doktora gitmedim o yuzden.teknoloji çağında yaşıyor olmamızın en kötü yanı bu herhalde.özellikle kadınsak hepimiz hep çok iyi görünmeli ve asla rahatsızlanmamalı hep dinç olmalıyız.
öncelikle doktora göründünüz mü? gözlerinizde görüş açısından vb bir problem var mı?eğer ameliyatla düzeliyorsa düzelttirebilirsiniz belki.
hepimizin kusurları var,kendinizi kötü hissetmeyin.isterseniz psikologla görüşün biraz daha iyi hissedersiniz.
Şimdi bi abla mesaj atti ameliyat hakkinda onu arastiricam. Keske o sekilde duzelse. Oyleyse gercekten cok mutlu olurum. Bu saatte ilgilendiginiz icin tesekkur ederim :)
Saat gecenin 2'si ve ben bu konu yuzunden uyuyamiyorum. Artik uykularim kaciyor. Kendimi cok yalniz hissediyorum ve depresyona girmekten korkuyorum. Sorunum dış görünüsum. Dogustan gelen bir goz kusurum var. Sag gozum ve sol gozum birbirinden farkli bunu nasil anlatabilirim bilmiyorum ama bir sabah kalktigimda kendimi hayko cepkin gibi hissediyorum. Su hayatta istedigim tek sey normal insanlar gibi olmak. Bazen diyorum ki keske dunyanin en cirkin insani olsam ama yine de gozlerim esit olsa. Ayni olsa diger insanlar gibi normal olsa. Aynaya bakinca kendimi bazen seviyorum ama ne zaman birisi fotografimi cekse ya da video cekse asil goruntuyle karsi karsiya kaliyorum. Bununla yasayamiyorum artik cok yalniz hissediyorum kendimi. 17 yasindayim ve sinava hazirlaniyorum psikolojim cokmus durumda ailemle uzulmesinler diye konusamiyorum. Lutfen bana yardimci olum deliricem
Süper bir yanıt olmuş soylenebilecek en güzel doğrular. ...agziniza sağlık. ...Kusursuz olmak mumkun mu?
Kusursuz olan sadece Yaratici'dir.
Mimar Sinan'i bilirsin. Kanuni doneminde yasamis buyuk mimar...
Yaptigi her eserde mutlaka bir seyi kusurlu birakirmis.
Kusursuz olanin sadece Allah oldugunu ifade etmek icin.
Olurken de 100 e tamamlamamis yasini onda bile bi kusur birakmistir. 99 da vefat etmistir.
Insanlarin kusursuz oldugunu dusunsene.
Nasil yuksek egolarimiz olurdu...
Nasil bi kibir...
Yaratan da eksik oldugumuzu bilelim diye kusurlu yaratti bizi.
Tek kusurun gozlerinin orani olsun. Ya gormeseydi o gozler...ve tedavisi olmasaydi.
Seni cok rahatsiz ediyorsa ve psikolojini bozacak raddeye gelmisse zamani geldiginde bi operasyonla duzeltebilirsin.
Yasinin cok kucuk olmasi su an dis görünüşüne bu kadar odaklanmana sebep oluyor.
Gulse Birsel' i bilirsin. Kadinin kemerli bir burnu var. Baskasinda olsa mudahale ederdi ama kadin kendiyle o kadar barisik ve o kadar ozguvenli ki burnu uzerinden espiriler yapabiliyor.
Iyi ki hepimizin kusuru var.
Yeter ki kalbimizde beynimizde olmasin kusur.
Gerisi onemli degil.
Ne kadar güzel bir kalbin var. Ailenin senden daha fazla üzüleceğini düşünüyorsun. Onları incitmemeye çalışıyorsun. Bense en ufak sorunumu dile getirip onları çok üzüyorum. Ama ailen bilmeli senin bu durumdan rahatsız olduğunu, ameliyatla düzelebileceğini ki ona göre onlar da gerekli olanları yapıp sana yardımcı olabilirler.Gozumde hemanjiom tanisi konulmus bebekken ve zararsiz oldugu buyuyunce kendiliginden gecicegini soylemis profesor aileme. Ve gecmis zamanla fakat sonra tekrar o gozumde buyudukce buyumeye baslamis degismis aileme bu konuyu acamiyorum cok uzulurler diye. Doktora gitmedim o yuzden.
Saat gecenin 2'si ve ben bu konu yuzunden uyuyamiyorum. Artik uykularim kaciyor. Kendimi cok yalniz hissediyorum ve depresyona girmekten korkuyorum. Sorunum dış görünüsum. Dogustan gelen bir goz kusurum var. Sag gozum ve sol gozum birbirinden farkli bunu nasil anlatabilirim bilmiyorum ama bir sabah kalktigimda kendimi hayko cepkin gibi hissediyorum. Su hayatta istedigim tek sey normal insanlar gibi olmak. Bazen diyorum ki keske dunyanin en cirkin insani olsam ama yine de gozlerim esit olsa. Ayni olsa diger insanlar gibi normal olsa. Aynaya bakinca kendimi bazen seviyorum ama ne zaman birisi fotografimi cekse ya da video cekse asil goruntuyle karsi karsiya kaliyorum. Bununla yasayamiyorum artik cok yalniz hissediyorum kendimi. 17 yasindayim ve sinava hazirlaniyorum psikolojim cokmus durumda ailemle uzulmesinler diye konusamiyorum. Lutfen bana yardimci olum deliricem
Tesekkur ederimSüper bir yanıt olmuş soylenebilecek en güzel doğrular. ...agziniza sağlık. ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?