Böyle yaşamaktan bıktım

Küçüğüm bak hayko Cepkine hepimiz bayılıyoruz. Önemli olan senin psikolojin bozulmasın. Sınavı atlat sonra ailenle konuş doktor işini.

Insallah yuce rabbim benim de karsima boyle iyi kalbi guzel insanlar cikarir. Doktora gidicem yaz tatilinde suanlik bir gorme problemim yok sadece estetik olarak rahatsizim. Cook tesekkur ediyorum. Butun samimiyetinizle bana yardimci oldugunuz icin. Kendini
Herkes dis gorunuse onem verince ister istemez kendime sorun ettim tabi benim yasimin genc olmasi sinav stresi felan birlesti patliycak yer ariyordum artik. Suan daha iyiyim. Yavas yavas taslar yerine oturdu. Cook tesekkur ederim guzel yorumunuz icin :)

canım emin ol kusursuz dört dörtlük kimse yok sadece kimininki göz önünde kimininki görünmeyen bir yerde hepsi bu bence bu teknolojide onunda çaresi vardır artık doktorlar bir tek insan yaratamıyorlar

Emin ol kusurlarımıza kimse bizim kadar dikkat etmiyor canım:) Belki farkında bile değiller sen canını sıkma. Eğer cok rahatsız olursan ilerde doktora gidersin düzeltilebilir.Şimdi önceliğin sınavın olsun. :)

Son düzenleme:
kimse kusursuz değil ki ... herkesin bir kusuru var ama illa değiştirmek istiyorsan estetik yaptırabilirsin bi araştır bence mutlaka imkan vardır

Insallah cok tesekkur ederim. Arastiricam ama nasil arastiricam ne yapicam hic bilmiyorum. Yani ben daha once kimsede gormedim boyle bir rahatsizlik o yuzden.
iyi bir göz doktoruna görünebilirsin önce
devlet hastanesine de gidebilirsin o seni yönlendirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…