Boyun eğen adamla yapabilir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu kadar mı pasif?
Ne kadar pasif?
Bilmek istiyorum
Ben gibi durumda olan kadınları görmek duymak istiyorum
Şöyle söyleyeyim çalışmıyorum, 2.5 yaşında oğlum tam gün kreşte. Ne alınacak,nereye gidilecek hep dediğim olur. 4.5 senelik evliyim evi 45 kere temizlemedim sen yorulma der o yapar. Çocuk bakar sen dinlen der. Ben mutluyum yani. Hatta 2.yi istiyor ben hazır değilim diye istemiyorum

Ben de biraz daha zaman verip görücem galiba
Bir de konuyu tekrar masaya yatırdığımda vereceği tepki önemli
Hala bir karar almazsa artık histeri değil cinnet geçirebilirim çok ciddiyim.
Haklısın valla cinnetlik bir durum olabiliyor gerçekten. Sakin olmakta fayda var yine de.

Bu konu kafanı şimdiden bu kadar kurcalıyorsa evlenince, o kelebekler uçmayı bırakıp tek tek konunca daha büyük bir sorun olarak göreceksin. Adama saygın git gide azalacak, mutsuz ve sevgisiz bir kadın olacaksın.

Haha aynı tiple 10 yıldır evliyim arkadaşım 2 de çocuk yaptım , bende senin gibiyim eşimde peki karıcım modunda gel gel git git ,patron ne derse o der her yerde her konuda patronda benim tabiki bu arada ama valla bişey diyimmi aynı karakterde olsa anlaşamazdık sanki ya ...

Sonuçta evlenmeden önce az çok bu kişiliğini bilerek evlilik kararı almışsınızdır.Kimseden değişmesini beklememek lazım,yok kimse değişmiyor çünkü.Değişmez.Ailesi tarafından öyle yetiştirildiği için,bu durum karakteri olmuş onu suclamamak lazım.Kaldı ki inanın sizin gibi o da dedigim dedik olsa suanki durumdan cok daha zor bir durumla karşılaşırdınız.Bir kere zıtlıklar birbirini tamamlar.İki tarafın inat olması anne-çocuk/eşler/arkadaşlar hepsi için çooook zor.Bu yüzden bence şükredin ki tek sorun bu olsun.Sorunsuz kişi,sorunsuz evlilik olmaz

Ben yapamam ki ben dominant bir karakterim eşimde öyle iki inatçı keçi gibi anlaşıyoruz
Tabi bu da bir karakter değişeceğini sanmıyorum

esim anlattiginiz gibi. o da bana ben karar almayi sevmem derdi. kararlari ben ala ala bir bakmışım ki artik adam dusunmuyor bile. kendi yedigini ictigini bana sorar hale geldi. bisi arayacak mesela onune bakmaz aramaz. dogrudan bana sorar. cok rahatsizim bu konudan. bunu degistirmeye de calisiyorum ama değişmiyor. bastan yanlis bir rol dağılımı oldu. bu tip adamlara onlardan daha pasif kadin lazim bence ki kendileri karar almayi ogrensin

Bazı durumlarda hoş gelse de, rahatsız eden bir durum olur kritik noktalarda..
Bilemedim valla..

Her şeyin ortası karar da onu da bulmak mesele..

Allahım vallahi bildiniz üzülme diyor, üzülecek ne var diyor

Keşke erkeklerde bir ayar düğmesi olsa. Ortası yok mu bunların

Bize denk gelmiyor herhalde olanı

Hani konun o Gangsta ben de okuyayım bir onu

Yani ben kendim de çok değiştiğim için hemen umutsuz vaka sendromuna bağlamak istemiyorum ama ben istediğim için değiştim, onların da istemesi ve adım atması lazım.

Aahsdfkgjhd. Aynen. Ne yapalım, bilmem sen ne istersin
Ne yiyelim, bilmem sen ne istersin çıldırıcam

Bi' de her şey bana bağlı

Artık çıldırdığım noktada bana "s*ktir git de gidicem" dedim
Demiyor ahsjdkdj

Bugün tam da kendi kendime yalnız hissediyorum dedim.
Dışarıdan bakan için pamuk gibi adam ne var...

Ben yetişkin-yetişkin ilişkisi istiyorum
Sürekli ona ne yapacağını ben söylemek istemiyorum
Bazı şeyleri kendiliğinden düşünsün istiyorum
İpi bana atmış, ben sola çevirsem sola, sağa çevirsem sağa

Ben de konuyu neden açtım bilmiyorum
İçimde var biri gaza getirsin de basıp gideyim diye mi yoksa belki ben gibileri vardır oluyordur, yürüyordur diye mi
Kendi kafam da çok karışık
Çok büyük çıkmaz yok, ben yönlendirdiğim sürece gider bu böyle
Ben ileride acaba çıkmaza sürer mi diye düşünüyorum
Aslında ben de bilmiyorum şu an o dediğiniz çok doğru
Herkesin bir eksisi var benimkinin şükür çok büyük eksi değil ne bileyim bi kabalık, hayvanlık, vb gibi bir şey değil
Ama bir şekilde adama öğretmem lazım biraz kontrol almayı

Allahım vallahi bildiniz üzülme diyor, üzülecek ne var diyor

Bize denk gelmiyor herhalde olanı

günlük hayatta insanlara teselli verirken öyle yapıyoruz hepimiz. bizle alakali bisey degilse ilk olarak üzülme bosver deriz, canını sıkma duzelir deriz

Ama seviyorum
Yani çok kötü bir özellik değil sadece hep yönetmem lazım
Amaaan yönet iste bosver yonetilmekten iyidir. Sevmesen ayril madem hosuna gitmiyosa derdim ama seviyomussun gormeyiver bu özelligi de nolacak. Annesi oyle alistirmissa sen de zamanla aksine alistirabilirsin mesela. Demekki adama hic fikri sorulmamis sen surekli fikrini sor o zaman alisir bi zaman sonra o da fikir belirtmeye baslar.

Şu 1 hafta düşüneyim bunları söyleyeceğim
Hoş söyledim daha önce de ama dünkü histerik halimi ilk defa gösterdim normalde güzelce bak canım, bak tatlım şeklinde söylüyordum
Dün o da bir "noluyoruz" oldu
Annem de seni çok ciddiye almamış şimdiye kadar anlamamış o ciddiyetini dedi
Dün artık sıyırınca tamam konuşalım dedi haftaya konuşucam seninle dedi

Dışarıya karşı güçlü, sözünü dinleten ama bana boyun eğense yapabilirim. Ama herkese boyun eğen biriyse pek saygı duyamam sanırım hatta sinirlenirim.

Çok değil. Ensesine vurup ekmeğini alırlar, o da sinirimi bozuyor.

Bunlari onun cozmesi gerekmez mi canim? Tamam seviyorsun, birlikte olmak istiyorsun ama inan cok fazla efor sarfetmeye degmiyor. Eger karsindaki "o" adamsa kendiliginden gelisiyor zaten her sey, icine siniyor bir kere.

Ben kendimden verdikçe zaten böyle yıprandım...

Koyun gibi güdecen hayatın boyunca. Çok yorucu ve yıpratıcı. Olmaz. Herkese boyun eğen bir tipse zaten gözünde karınca kadar kalıyor. Erkek olarak saygı duyamıyorsun.

Ya koyun da demek istemiyorum seviyorum kıyamıyorum :/

Teshisiniz cok dogru. Istemediginiz de acik.Hayat sizin,karar sizin.

Baştan beri mi mutlusunuz yoksa siz de zorlandınız mı alışana kadar

Belki de sorumluluk almak istemiyordur.
Herkese mi oyle yoksa sadece size mi?

Genel böyle
Her şeyin sorumluluğu da kadının omzunda olmaz ama.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…