Boyun eğen adamla yapabilir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
isinde karar sahibi olmakla ilişkide karar sahibi olmak farkli olabilir. benim esimde kendi isini yapiyor. orda kararlar aliyor gayet guzel. almak zorunda zaten. stratejik kararlar aliyor hatta. ama iliskide kendini yormak istemedigi icin ve bastan iliski dinamigimiz boyle oldugu icin asla karar verici taraf olamiyor

Olsun yine de okurum
Haftaya kadar yapacak pek işim yok düşünme sürecinde fikir verir en azından bak gelecekte böyle olabilir diye, teşekkür ederim :)

Ama bende de o yok işte.
Ben mesela o kadar yavaşlığa gelemem, fatura gelse geldiği gün falan öderim ben.
Niye? Çünkü iş hemen hallolsun, sorumluluklarımı yerine getireyim sonra kafamı dara sokmayayım.

Bir de neden hayatımın kararları başkasında olsun yani, bana çok ters.
Benim hayatımsa kararları ben alırım, ben çıldırırım biri benim yerime karar verse diklenirim.

Ben de bazen ona bırakayım diyorum, adam da dönüp bana bakıyor anlamamış gibi
Nasıl bırakacaksın ki?
Daha dün oldu işte, ben haftaya şöyle yapayım dedi bir şey hakkında
Benim ağzımdan ilk çıkan "Sen unutursun onu şimdi"

Biz anne olmuşuz bence fark etmeden
Ay sinirimden gülüyorum

Aklımdan geçmiyor değil ama aşkımı hemen harcamak istemiyorum, biraz daha zaman vericem...

Yorulmuyor musun?
Delimisin beynim yanıyor yorgunluktan , yarın çocuğun okuluna karar vermemiz gerek , tabiki son söz benim sorumluluğa bakarmısın

Siz böyle mutluysanız sorun yok .belki fazla baskınsınız ondan da olabilir .kendi karekterinde de vardır
Ben espiri yaptım öyle tabi .ama yinede insan evlilikte ortak almalı kararları diye düşünüyorum .çünkü vereceğiniz yanlış bir karar ilerde başınıza kakılabilir .

Evet pilot
Ama aldığı bi' karar yok ki orada düğmelere basıyor yani temel motor skill ler var tabii ki o kadar da değil
Düğmeye basar
Yani hatta yine ona uçuşlarını biri tepeden inme veriyor o düğmelere basıyor
Diyorum bazı havayollarında uçuşunu seçebiliyormuşsun falan belki değiştirir onda bile gözü yok adamın
Ama dediğin gibi egosuz bi' insandır dediği egoist gibi görünse ben kaş kaldırıp bakıyorum özür diliyor hemen
Buradaa konularımda yok totosu kalkar onun, yok kendini beğenmiş olur dediler
Yok kalkmıyor, beğenmiyor da kendini hala
O yönü iyi şimdi
Kalkıp çıkar karı kız kovalar diye korkmuyorum
Ben pilot, yakışıklı, zengin olsam hava atardım ahshdjf
Ben sıradan bi insanım diyor

kesinlikle katılıyorum yaaa.
türüne tek aykırı babamı gördüm ben. onun dışında hepsi ya dedigin gibi ya da meyilli.

o kadar dominant kadın arasinda tabiki sen de dominant olursun. bence erkekler de dominant kadindan daha cok etkileniyo.

İnsanlar da ne şımarıksın diyor dışarıdan dimi
"Ben ne dersem o oluyor" deyince gözlerini belertip bakıyorlar
Allahım belki alışılıyordur ya

Kaptan sadece uçağı kaldırıp indirmez ki zaten :)
Bütün mürettebattan sorumludur .kaptan pilot mu yardımcı mı bilmiyorum ama farketmez uçaktan yolcu indirme hakkına sahip .uçuşun güvenliği kaptandan sorulur yani.alıcağı yanlış bir karar bir sürü insanın hayatına mal olabilir .
Gerektiğinde manuel indirir uçağı tehlike anında vs .yani pilotluk eğitimi almış kişi bir sürü testten geçer .o yüzden karar almak çok çok önemli aslında onlar için hızlı doğru karar almak zorunda
Tabi özel hayatlarında farklı olabilir insan ama pasif bir meslek değil .masa başı bir iş değil .
Ben uçarken pilot erkek arkadasım oldu .ama benimki çok çapkındı mesela.yoğun iş tempomuz vardı yürütemedik .

Eşim ağırbaşlıdır kararlarıma genelde pek karışmaz, aldığım kararları destekler. Dediğim, istediğim şeylere de uyar ve ben memnunum aslında bu durumdan. Yönetmek gibi değil aslında ama kendisi uysal biri. Sadece büyük kararlarda, kafasında netleştirdiği bir sonuç varsa kararından dönmez. Siz demekki eşinizin daha net ve kararlarını yöneten, biraz daha sivri biri olmasını istiyorsunuz. Doğru mu anladım.

ben aslan burcuyum. genel olarak yonetmeyi ve lider olmayi da seviyorum. ama bu bir yere kadar iste. ne zamanki benim gercekten de vir cocugum oldu o zaman cildirma noktasina geldigimi ve ne kadar doldugumu farkettim. tamam yonetmek kendi basima karar almak falan bunlar iyi hos ama surekli degil. su an iki cocuklu biri olarak full benim adima karar veren biri olsa keske ihtiyacindayim. tanidigim kadinin birinin kpss başvurusunu bile esi yapiyor. ohh hic dert tasa dusunme yok :)
sevgilinizin burcu ne

Dışarıya ayak yapıyorlar demek ki örnek 1 babam esip gürler ama vız gelir tırıs gider anneme :)

Onu da duymuştum işleri stresli olan, karar alması gereken adamlar mesela daha çok dominant kadınları tercih edermiş sürekli karar almaktan yoruldukları için
Aa evet ben size soru soracaktım aslında da onu şimdilik askıya aldım devam etme kararı alırsam yine dönüp soracağım thy ile ilgili :)

Çok sivrilik sevmem ama bazı şeylerin yükünü de benden alsın, ben de biraz ooh bu görev de onda diyeyim isterim

hayir mutlu degilim. aslinda bende oyle cok baskin biri degilim. hatta dogal yapim suzme saflardan. ama zaman icinde boyle olmam gerektiği icin bunu ogrenmis oldum. boyle olmak icin ekstra efor sarfetmem gerekiyor. dogal yapimda dominantlik yok. belki de bu yuzden cok yorgunum.

Ben yay burcuyum o da kova burcu
Sizinki ne burcu?
Yaa ne güzel işte benim mesela bürokrasiyle ilgili bi sıkıntım oldu ben kendim kalkıp hallettim ya bi desene yardım edeyim ben de çözeyim falan yok cıx çünkü ben her şeyi hallederim zaten

Allahtan bende dominantlık var o yüzden belki yürütürüm gözüyle bakıyorum

terazi.

Valla okurken kendimi gördüm. Ben asi özgürlükçü kendi kendime yetebilen bir insanım. Oldukça dik baslıyımdır. Bir yerde bana değil başkasına haksızlık yapılsa bile mudahale ederim. Hayatıma neyi nasıl yapacağıma biri karışsın asla kabullenmem.bu yüzden ilişkilerim hep bir dengesiz olur. Küçüklüğümden beri bu böyle. Erkek gibi bir çocukluk geçirdim hatta.
Uni de boyle dışardan aşırı yakışıklı oğlanlarla konuşurken boyle mıy mıy mıy
öyle mi ??
Hmm.. gibi konuşmalar geçerdi aramızda ay nasıl sinir olurdum. Ya heybete bak konuşmaya bak. Yani o kadar yakışıklı adam konusunca pikaçu. Hatta bir keresinde oyle bir arkadaşlık edindim sürekli sen bilirsin ,olur ,yapalım ,gidelim, söyle boyle. İyi tamam ben de asiyim zaten isteyipte bulamadığım çöpsüz üzüm ama yooooo öyle olmuyormus o işler. Cok sıkıldım hani bir omur geçmez ki. Azıcıkta hani ses çıkarsın diyorum yok.
Sonra Bir çocuk çıktı karşıma. Cok Yakışıklı da değil öyle hani. Kavga ile tanıştık. Cok uzun mesele. Ben asiyim o benden asi. Ben inadım o benden inat. Sinir oluyorum ama içimde de acayip bir his. Gitmiyor. Gel zaman git zaman arkadaş olduk. Ben buraya gideceğim diyorum. O bana daha mantıklı bir şey diyor hayır aslında soyle yaparsan daha iyi olur gibi yani. Hem zekasına hayran kalıyorum. Hemde evet ya oyle yapayım diyip onu yapınca kendime sinir oluyorum. Yani onu ele geçiremiyorum zekası cok yönlü çalışıyor yetişemiyorum. Cok etkilendim Hayatımı kısıtlamadan beni çekip çeviriyor hoşuma da gidiyor. Bir yere gidilecekse o plan yapıyor sana danışıyor ne dersin diye. sen hayır diyemiyorsun bile plan o kadar iyi ki. Daha uzatmayayım. Yani özetle şunu anladım ki ben dominant karakterim ama karşımda da benim gibi birini bekliyormuşum. Yıllarca kankalık yaptık en iyi arkadasım oldu. Şimdide nişanlım. Hem kafa dengim hem sevdiğim insan. Emin’im sizde cok seviyorsunuzdur ama yine de Bence biraz daha bekleyin derim belki de tam aradığınız şeyi bulursunuz ya da zamanla ben bu adamı cok seviyorum diyip evlenirsiniz. Zaman göstersin bence acele etmeyin Yani sizi biraz kendime benzettim açıkcası o yüzden yazmak istedim.sevgiler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…