• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyunun kısalığından dolayı üzülenler :((((((((((

BEN 21 YAŞINDAYIM VE BOYUM 1 53 HAYATIM BOYUNCA HEP BU BOYUM YÜZÜNDEN ÖZGÜVENİM YOK KENDİME GÜVENİM YOK BIKTIM ÇOCUK GİBİ GÖRÜNMEKTEN BOYU UZUN OLANLARI GÖRDÜKÇE HEP AĞLIYORUM :'((( var mı bnm gibi olanlar
bende 1,53 boyundayım
ve çok seviyorum bu halimi
her yere sığabiliyorum:9:
çok daha şirin, naif, minyon oluyoruz
olduğumuz yaştan daha küçük gösteriyoruz
ne giysek yakışııyor :23:
kendini sevmezsen bu halinle
kimse de seni sevmez beğenmez
kısa boylu olmayı avantaja çevirmelisin
ben herkesten farklı olduğumu düşünüyorum
bu beni mutlu ediyor
etrafına bak, herkes aynı boyda nerdeyse
bi özellikleri yok
oysaki bizim bi farkımız var üzülmeye hiiiiiiiiiç gerek yoook
:8:

o konu aça kişiyi biliyorum. Senin eşin demi kısa ve sennin boyun kaç. Hem bn öyle manken gibi olmak fln istemedim boyum 1 60 olsaydı ya çocuk gibi olsaydım sadece bunu isterdim

Yok o kisa degil, virgul az kalmis sanirim aramizdaki farka, unlem mi demeliydim acaba...
Ben 1.55, o da 1.85
Ve bunu takan tek kisi kv adayi... :))

x olsaydi y olsaydilar ile omrunu curutecegine kabullenip kendini disari atmani oneririm...
Ben hic giymem ama topuklu ayakkabi alternatifin var hem de, bu kadar takilmana degmez...

Benlen kocamın arasında da 30 cm var :37:

Yanlız ben şuna takıldım neden platform topuk giyme dedin :44:

ıyıce boyun kısalığı vurgulanıyor platform topukla..

gıyılcekse stıletto tarzı gıyılmelı..yada benım gıbı babet,spor ayakkabı gıy cık..kasmaya gerek yok..

pek çok doktorlara gittim ama nafile hiç sonuç çımadı

hadi yaa bnm de denemedgm şey kalmadı internetteki siteleden ama yok yok. Boy uzatma ameliyatı diye bi ameliyat yapıyorlar ama onun da maliyeti aşırı derecede yüksek :((((

Seni bunalima sokmuslar anlasilan.haline sukret sagliklisin elin ayagin tutuyor yuruyebiliyorsun. Engelli kardeslerimiz ne yapsin soyler misin.. saglikli oldugun yuruyebildigin icin her gun Allaha sukretmelisin..insanlari da kafana takma onlar once bir kendi hayatlarina baksinlar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende 1,53 boyundayım
ve çok seviyorum bu halimi
her yere sığabiliyorum:9:
çok daha şirin, naif, minyon oluyoruz
olduğumuz yaştan daha küçük gösteriyoruz
ne giysek yakışııyor :23:
kendini sevmezsen bu halinle
kimse de seni sevmez beğenmez
kısa boylu olmayı avantaja çevirmelisin
ben herkesten farklı olduğumu düşünüyorum
bu beni mutlu ediyor
etrafına bak, herkes aynı boyda nerdeyse
bi özellikleri yok
oysaki bizim bi farkımız var üzülmeye hiiiiiiiiiç gerek yoook
:8:

ben çok basit oldugumu düşünüyorum ve bana hiç bi kıyafet de takışmıyor ve senn de dediğin gibi kendimi sevmedgm için kimse de bni sevmiyor

Sana artı katacak bir boy değil ama öyle üzülüp kahrolacak bir boyda değil topukla kurtaracağın bir boy
hem hayatında değiştiremeyeceğin şeyleri kafana takıp üzülme üzüldüğün yanına kalır.

hadi yaa bnm de denemedgm şey kalmadı internetteki siteleden ama yok yok. Boy uzatma ameliyatı diye bi ameliyat yapıyorlar ama onun da maliyeti aşırı derecede yüksek :((((

ameiyatı falan sakın düşünme canım rabbim aglık sıhat versin açıkcası ben alıştım millletin deli deli bakmasına :1:

Sana artı katacak bir boy değil ama öyle üzülüp kahrolacak bir boyda değil topukla kurtaracağın bir boy
hem hayatında değiştiremeyeceğin şeyleri kafana takıp üzülme üzüldüğün yanına kalır.

evet haklısın maasef değişmiyor üzülsem de ölsem de degşmiyo:(

Bende 158 im arkadasim153 kilo almayinca sorun yok minyon ve genc

Sağlığınıza şükredin. Ne dertler ne sorunlar var dünyada. Benim bir yakınım da kısa boyundan şikayet ederdi hep. Meme kanseri oldu bu yılın başlarında. İki küçük çocuğu var:( Lütfen boyunuzu dert etmeyin. Allah sağlık versin, gerisi boş...

Keşke ben de 1.50 boyunda mini minicik, şirin, ince yapılı bir tip olsaydım.

Ama 1.55 boyunda 65 kilo geniş omuzlu, koca göbekli öküzümsü bişeyim. :27:

Benim annem 1,48 boyunda ve gençken Belgin Doruk, Elizabeth Taylor, Türkan Şoray karışımı bir şeymiş. Onun gibi olsaydım da varsın 1.48 olsaydım.. :31:

Sevgili Türk kadınları bırakın artık şu boy takıntısını. Güzel olduktan sonra 1.50yken de 1.80ken de güzelsiniz.

Ameliyat falan olunur mu canım boy uzatmak için. Kemiği kırıp araya bişeyler koyuyolar öyle uzatıyorlar.Niye boyuna takıyorsunki ben de 1.60 ım 27 yaşındayım,liseye mi gidiyosun diyolar.Yani okadar alıştımki artık.Hoşuma gidiyor,40 lı yaşlara gelince olduğumuzdan daha genç göstericez.Minyon tipliler hep böyledir.Benden 2 yaş küçük kardeşim 1.73 boyunda ve herkes ablan mı diyor.:1:.Boyuna takılmana gerek yok,boşver.Japonlar napsın :6:

Minyon kadin kadar guzeli var mi yau.. bu kadar avantajli bir seyden neden sikayet ediyorsunuz ki.. bence cok daha zarif cok daha guzel..

bn hiç minyon olmak isteyen görmedim hemen boyun kaç diyorlar tanıştıgım insanlar boy herkes için çok önemli :(

Bence sen çok fazla takmışsın bu konuya, insanlara da farkında olmadan belli ediyorsun. Yoksa kimse yeni tanıştığı kişiye direk boyunu sormaz, yani en azından bana kimse sormadı bugüne kadar.

BEN 21 YAŞINDAYIM VE BOYUM 1 53 HAYATIM BOYUNCA HEP BU BOYUM YÜZÜNDEN ÖZGÜVENİM YOK KENDİME GÜVENİM YOK BIKTIM ÇOCUK GİBİ GÖRÜNMEKTEN BOYU UZUN OLANLARI GÖRDÜKÇE HEP AĞLIYORUM :'((( var mı bnm gibi olanlar

Ah be guzelim saniyor musun ki uzun boylu olunca hayat gulluk gulistanlik.
Ne kiyafet bulabiliyorsun ne ayakkabi.boy uzadi mi ayak da buyur haliyle.sirik gibi duruyorsun öyle.kilon da varsa masallah hukumet misali.....
Inan ki minyon tipli olmak isterdim.
Hafif hissetmek koca koca topuklulari giymek isterdim.ama bu boyla topuklu giyersem uzaya ulasabilirim sanirim.

benim boyumda 1.53 eğer kilolu değilsen bu boy avantajlı bile oluyo bence bizden daha kısalar var onlar ne yapsın 1.45 olduğunu bi düşün bide :)

ya ben gibi 163 olup hah boyum iyi deyip 87-88 kilo olaydın ne yapacaktın:52::52::52:
kadınları mutlu edemezsin arkadaş:1::1::1::1::1:

Back
X