• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyunun kısalığından dolayı üzülenler :((((((((((

evet haklısın çok belli ediyorum sürekli takıntım oldu arrtık:(

O zaman boyunu değil bunu düzeltmeye çalış.

Kafanı başka şeylerle meşgul et. Kitap oku, dil öğren, hobi edin. Spor yap böylece hem fit, hem sağlıklı görünürsün. Herhangi bir yeteneğin varsa ona yoğunlaş.
Bir de tarzını belirle. Kendine yakışan saç modelini yaptır. Giyimine önem ver, bir gözden geçir bakalım belki de sana gitmeyen bir şeyler vardır tarzında. Asla giymem dediğin kıyafetler olsun, onlara yaklaşma. Mesela ben karpuz kollu bluz giymem, beni yerin dibine sokar o kıyafet, komik birşey olurum. :27:

Sen sadece boyuna odaklanır ve yalnız onu değiştirirsem güzel olurum diye düşünürsen yerinde sayarsın. Çünkü boyun değiştirebileceğin bir özelliğin değil malesef..

yaşım 24
boyum 154
valla en son 12-13 yaşlarındayken üzülmüştüm herhalde.
ne olacak ki boyum uzun olsa?
çıtı pıtı bi kızım canım isterse 10 cm dolgu topuklarımı giyiyorum işte 164 oldum bile.
ama genelde düz ayakkabı tercih ediyorum.
bence dert edecek bir şey değil bu.

ama topuklu giyiyorsun topuklu giydiğin gözüküyor bişe değişmiyor ayakkabıyı çıkarınca yine kısasın işte:(

Tatlim turkiyede yasiyoruz 150 nin uzeri kendini nimetten sayiyor. Genlerimiz boyle :) fazla kisa degilsin.. inan degilsin.. sadece kafana takmissin bunu o kadar..

evet kendimi bildim bileli hep bu yüzden üzülüyorum zaten boyum yüzünden polis olamadım herşey içime oturdu:(

Senin sorununun boydan ziyade güzellik/çekicilik olduğunu düşünüyorum. Güzel yüz ve vücut hatları boyun kaç olursa olsun dikkat çeker. Kimi vardır boyu 1.50 ve şişmandır, güzel görünmez. Kimi vardır 1.60 boyunda, geniş kemikli vücut hatlarıyla, fit duruşuyla daha uzun ve güzel görünür. İş bence kemik yapısı ve hatlarda.

evet kesinlikleeee :)) güzellik gözüme güzel gelmiyor vücudum bu da beni sinir ediyor senin anlattgın gibi hatlarım hoş değil begenmiyorum bi de kısa olunca iyice psikolojim bozuluyor o bahsettgn güzel hatlar da yok bende yani

sen fiziksel özelliklerini beğeniyo musun peki
yoksa çevren mi seni strse sokuyo

boyun için boşa üzülme
onun yerinde nasıl daha güzel görünebilirim diye düşün ve kendine bi tarz yarat
olmazsa topuklu giyersin çok abatmamak şartıyla

ayrıca ben kimseye boyunu filan sormam normalde senin arkadaşların neden soruyo ki
acaba sen konuyu sürekli boyunun kısalığına getiriyo olabilir misin

kendine güvenmezsen mutlu olamazsın
o yüzden üzülmeyi bırak

sen fiziksel özelliklerini beğeniyo musun peki
yoksa çevren mi seni strse sokuyo

boyun için boşa üzülme
onun yerinde nasıl daha güzel görünebilirim diye düşün ve kendine bi tarz yarat
olmazsa topuklu giyersin çok abatmamak şartıyla

ayrıca ben kimseye boyunu filan sormam normalde senin arkadaşların neden soruyo ki
acaba sen konuyu sürekli boyunun kısalığına getiriyo olabilir misin

kendine güvenmezsen mutlu olamazsın
o yüzden üzülmeyi bırak

evet cnm iki lafımdan biri boyum çünkü o yüzden laf açılıyor :/ yüz olarak da güzel deglm ki bni motive edebilcek bi özellgm yok maalesef :(

evet kendimi bildim bileli hep bu yüzden üzülüyorum zaten boyum yüzünden polis olamadım herşey içime oturdu:(

Ah bak ista orda dur.. cocuklugumdan beri en buyuk hayalimdi polis olmak.. sinirda kaldigim icin giremedim.. o kadar cok uzuldum ki anlatamam sana.. sonra boy sinirini dusurduler bayanlarda.. bu sefer de yasimi doldurdugum icin giremedim :D
Ama simdi cok sevdigim bir isim var... kendi isim be severek yapiyorum..egr polis olsaydim bu isi yapamayacaktim.. kapanan bir kapi daha guzel baska bir kapiyi acti yani senin anlayacagin..

Simdi donup bakinca ne sacmaymis o kadar uzulmek diyorum.. seninki bence takinti olmus canim.. bunu ancak sen yenebilirsin.. oncelikle kisa boylu olmanin kotu bisey olmadigini kabul et.. cunku degil, hatta bir suru uzun erkek arkadasim var hepsi de minyon kadinlardan hoslaniyor.. erkeklerin cogu uzun kadinlari begenmiyorlar bile

topukluyu sevmiyorum işte daha spor giyinmeyi seviyorum oyle kıyafete de topuklu olmuyor çok kadınsı duruyor:((

İlla platform topuk giymene gerek yok ki.
Dolgu topuk giyebilrsin.
Hem 21 yaşındasın çok kadınsı durmaz bence.
Hem amaçta küçük durmamak değilmiydi sizin için?

evet kesinlikleeee :)) güzellik gözüme güzel gelmiyor vücudum bu da beni sinir ediyor senin anlattgın gibi hatlarım hoş değil begenmiyorum bi de kısa olunca iyice psikolojim bozuluyor o bahsettgn güzel hatlar da yok bende yani

Değiştirilebilecek ya da güzelleştirilebilecek özelliklerinin üstüne gidersen boyun önemi kalmaz senin için. :34:

Bu hatlar elde edilebilir ama, hem daha yaşın da küçük, metabolizman da hızlıdır, spor vs ile gayet güzel vücut hatları elde edebilirsin. Bu arada herkesin bayılarak baktığı Shakira'nın boyu 157 filan ;)

ama topuklu giyiyorsun topuklu giydiğin gözüküyor bişe değişmiyor ayakkabıyı çıkarınca yine kısasın işte:(

e kısa olayım daha güzel
minibüslerde dolmuşlarda asla eğilmiyorum çünkü kafam çarpmıyor.
lcwaikiki 13-14 yaş reyonundan giyinebiliyorum :52:
üniversitede çalışıyorum ama lise öğrencisi sanıyorlar.
lise 1 deki fotoğrafımla şimdiki arasında kaşlarımı aldırmam dışında bi fark yok. 11 yıl geçti halbuki :52: kısa ve minyon tipli olmak o kadar da kötü değil.
öğrenci bileti alırken yaşımı kanıtlamak zorunda değilim.
arkadaşlarım arasında adım "küçük kız, tatlı kız, cimcime"
eşim "ufacık boyu var türlü türlü huyu var" diye sever beni.
çocuk parklarındaki oyuncaklara binmem yadırganmıyor.
canım isteyince ayakkabı giyip uzun istemeyince kısa olarak hayatıma devam ediyorum :37:

dezavantajları: mutfak dolaplarına boyum yetmiyor (çözüm: eşim ya da erkek kardeşimi çağırıyorum)
otobüste yukardan tutunacak yerlere boyum yetmiyor (çözüm: yer veriyorlar ya da ben eşime tutunuyorum o yukarıda tutunacak yerlere tutunuyor)
kıyafetler hep mankenlerde durduğundan 10 cm uzun duruyor (dizüstü kıyafetler hep diz hizası oluyor. ama ben zaten dizüstü giymem o yüzden sorun yok)
insanlar biraz çocuk muamelesi yapıyor. (bu işin can sıkıcı yanı, henüz çözüm bulamadım, bundan hiç kurtulamıycaz herhalde :50:)

bence kendinle barış. 21 yaşından sonra uzamayacağına göre kendinle iyi anlaşmalısın.
enine çizgili hiçbir şey giyme.
bilekten bağlı ayakkabı giyme
saçlarını ortadan ayırma
bunlar daha da kısa gösterir.
yüksek bel giyebilirsin.
göğüs altından başlayan etekler elbiseler giyebilirsin

$Askýlý-Boydan-elbise-modelleri-2013.webp

valla ne yalan söyliyim ben erkekte de bayanda da çok kısa boyu sevmiyorum :ssz:
ama bu kadar üzülmeyi gerektircek özgüvenini kaybetcek bi durum oldugunu da düşünmüyorum herşey boyla bitmiyor :34:
en yakın arkadşım sizin boyunuzda ve kilosu da var amanınn rüzgar gibi estiriyor ortalıgı :27:

Tatlım ben de 1.58'im kısayım yani, ömür boyu bunu kendine dert edersen hem kendini hem yanındakilere hayatı zehir edersin, boy dediğin nedir Allah aşkına, ben ne kızlar gördüm 1.75 olan ama beynini geliştirmemiş, kendini geliştirmemiş, boyu 1.75 olsa kaç yazar öylelerinin :) Önce kendini geliştirmeye bak, güzellik boy pos gelip geçici. Yine de herkes kendini güzel alımlı hissetmek ister ama bunun boyla pek bi ilgisi yoktur, kıyafetine bakımına makyajına özen göster çek altına bide 11 cm stilettoları gör ondan sonra kendini :)

Ben boy kısalığımı sorun etmiyorum fazla aşılıyor her türlü ama sorun ettiğim uzun bi sevgili-eş istiyorum, uzun erkekler de genelde minyon hatunlardan hoşlanır böle bizim gibi çıtı pıtı bide öylesini buldum muuuuuuu tamam :52:

Kısa boyun çözümü bar. TOPUKLU :) onlarla rahat edemem diyosan yüksek taban ayakkabılar çıkmış acabip rahat. Ama uzun boy öyle mi .. boyun uzun diye daha büyük gorunuyosun ve en onemlisi artık erkekler de çok uzun olmadığı için kendine uygun birini bulman çok zor oluyoo :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet cnm iki lafımdan biri boyum çünkü o yüzden laf açılıyor :/ yüz olarak da güzel deglm ki bni motive edebilcek bi özellgm yok maalesef :(

bence sen kendine yeterince özen göstermiyosun
kendini beğenmediğin için bakımlı olmak ta istemiyosun sanırım

bak benim sınıf arkadaşım da kısa boyluydu ve kendine pek bakmazdı
sürekli kendisiyle dalga geçerdi boyuyla ilgili ama neşeli bi kızdı
saçlarını saçma sapan yapardı iyice çirkinleştirirdi kendini

sonra bi gün saçlarını kestirdi farklı bi tarzda yaptı
fönledi maşaladı birşeyler yaptı
hafif ince topuklu ayakkabılar giymeye başladı
giyim tarzını değiştirdi

yani o kadar hoş oldu ki anlatamam
çıtı pıtı çok hoş bi kız oldu
o da dünya güzeli miydi sanki
kendine bakmasa kimsenin dikkatini çekmiyodu
sonra biraz bakım yapınca baya baya değişti
herkes çok güzelsin demeye başladı ondan sonra

bence sen de kendine yeni bi başlangıç yap

Ah bak ista orda dur.. cocuklugumdan beri en buyuk hayalimdi polis olmak.. sinirda kaldigim icin giremedim.. o kadar cok uzuldum ki anlatamam sana.. sonra boy sinirini dusurduler bayanlarda.. bu sefer de yasimi doldurdugum icin giremedim :D
Ama simdi cok sevdigim bir isim var... kendi isim be severek yapiyorum..egr polis olsaydim bu isi yapamayacaktim.. kapanan bir kapi daha guzel baska bir kapiyi acti yani senin anlayacagin..

Simdi donup bakinca ne sacmaymis o kadar uzulmek diyorum.. seninki bence takinti olmus canim.. bunu ancak sen yenebilirsin.. oncelikle kisa boylu olmanin kotu bisey olmadigini kabul et.. cunku degil, hatta bir suru uzun erkek arkadasim var hepsi de minyon kadinlardan hoslaniyor.. erkeklerin cogu uzun kadinlari begenmiyorlar bile

bnm sevgilim oldu bi tane boyumdan hep laf sokardı bna çok üzülürdüm ama belli etmzdim onakoyan şeyler arasındadır bu da polislik dışında bilmiyorum ben kimse bni sevmeyecek herhalde bu dünyada

bnm sevgilim oldu bi tane boyumdan hep laf sokardı bna çok üzülürdüm ama belli etmzdim onakoyan şeyler arasındadır bu da polislik dışında bilmiyorum ben kimse bni sevmeyecek herhalde bu dünyada

Valla dev gibi adamla geziyorum yanimda kimse de bir sey demedi bugune kadar.. boyle dusunmekten vazgecmen lazim. Tqbi ki sevecekler seni, cok yanlis bi dusunce bu

Benım ablam da 1.50 :)) çok şirin bence, eğer kilolu değilseniz bence minyon tipli insanlar çok tatlı, ayrıca yaşlarından genç gösteriyor olmaları ileriki yıllar için çok büyük bir avantaj, böyle şeyleri kafanıza takıp üzülmeyin, hayat kısa , boşverin üzülmeye degmez.

Aynen ağzınıza sağlık ne güzel demişsiniz :46:

bence sen kendine yeterince özen göstermiyosun
kendini beğenmediğin için bakımlı olmak ta istemiyosun sanırım

bak benim sınıf arkadaşım da kısa boyluydu ve kendine pek bakmazdı
sürekli kendisiyle dalga geçerdi boyuyla ilgili ama neşeli bi kızdı
saçlarını saçma sapan yapardı iyice çirkinleştirirdi kendini

sonra bi gün saçlarını kestirdi farklı bi tarzda yaptı
fönledi maşaladı birşeyler yaptı
hafif ince topuklu ayakkabılar giymeye başladı
giyim tarzını değiştirdi

yani o kadar hoş oldu ki anlatamam
çıtı pıtı çok hoş bi kız oldu
o da dünya güzeli miydi sanki
kendine bakmasa kimsenin dikkatini çekmiyodu
sonra biraz bakım yapınca baya baya değişti
herkes çok güzelsin demeye başladı ondan sonra

bence sen de kendine yeni bi başlangıç yap

ben zaten bakımlıyım yüzüm güzel degl ama ki paspal deglm hiç olmadım hep bakmlıydım makyaj fln hep yaparım ama işte bni bozan şey boyum veüzerime yakıışmayan kıyafetlerr

Back
X