• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyunun kısalığından dolayı üzülenler :((((((((((

Ben 1.48 boyundayım ve zayıfım ve zayıfta olmamdan dolayı hiç kimse yaşımı kondurmuyor inanamıyorlar 31 yaşında olmama rağmen 18-19 diyen çok. Abiye kıyafet özellikle mini giydiğimde de küçük gösteriyorum ama yapacak bir şey yok. Takıntı yapmıyorum artık ve eşimin boyu da 1.80 :1: herkes bizi yakıştırıyor yani. Ayrıca mesela çok beğendiğimiz oyunculardan da boyları kısa olanlar var mesela Hazal Kaya 1.50 boyunda Çağatay'ın Kıvanç'ın karşısında altına basamak koyulup oynuyordu. Bir de çekim açısıyla hallediyorlardı. Ben hiç yaşlanmıcam diyorum mesela 40 yaşıma geldiğimde hala beni 25 li yaşlarımda sanarlar herhalde bence sorun yapma kendine güven. Yakışacak kıyafetler giy boyunu uzun gösteren kıyafetler az topuklu tamamdır yürüyüşün de hep dik olsun. Saçlarını da yukarıdan bombeli olacak şekilde topla yüksek dursun vs. İnan erkekler de minyon tipli bayanları daha çok beğeniyorlar :34:

kocam ve beni örnek vermıssın teşkürr ederim..

ben 1.63

kocam 1.86

konu sahıbıne önerım,

sacını dötune kadar uzatma..

platform topuk asla gıyme..

önemlı olan buyun kısa olması degıl,vücudun fit olmasıdır..

millan vücudum da fit değil hiç hoş bi vucudum yok ve boyum da 1 53

snn boyun kaç cnm

1.55-56 civarı. Günlük hayatımda spor giyiyorum okula sürekli topuklularla gidilmiyor. Onun dışında rahat dolgu topuklular var. Özel günler de isteğim boyutta topuklu giyip çıkıyorum. Halimden gayet memnunum yani.

yüzü peki güzel mi güzel bi kız mı

güzellik göreceli birsey. bu konu hakkinda yorum yapamam ama söyle söyliim sana seytan tüyümü var bilmem ama herkesi kendine cekmesini biliyor cünkü kendiyle barisik;)

enerji meselesi bence güzelikte

yüzü peki güzel mi güzel bi kız mı

arkadaşım güzellik kişiye göre değişir.
göz kapağımın biri diğerine göre daha düşük (hayko cepkin kadar olmasa da)
ama buna rağmen çok beğeniyorum kendimi.
belki başkaları beni güzel bulmuyordur.
bu tamamen senin bakış açınla ilgili.
ve bakış açın ergenliğe yeni giren kızlar gibi.
burada insanlar sana önerilerde bulunup içini rahatlatmaya çalışıyorlar ama kendin de bi dikkat et verdiğin cevaplara, hepsi olumsuz.
ne diyebiliriz ki daha? boy uzatma ameliyatı ol o zaman
ama aklında olsun boyun 10 cm uzayınca dünya daha güzel görünmüyor insanın gözüne.

güzellik bakan gözdedir...
seni seven sevgilin eşin seni herkesten güzel bulursa bunuda dile getirirse anlarsın
her daim taze minyom şirin çıtır olucaksın
kartlaşma durumun yok
bence gayet hoş :32:

senin seven kimse yok işte bu boyum yüzünden kimsen,in dikkatini bile çekmiyorum çocuk muamlesei görüyorum

sanırım çevreniz bu durumu çok dile getirince sizde takıntı olmuş veya bazı insanlar hoşlanmadığınız şeyleri dile getirmekten hoşlanır... bence takıntı haline getirmeyin sporla vücudunuzu fit hale getirin ne bayanlar var boyu kısa olupta çok hoş,bakımlı,kendinden emin ve güzel.giyim tarzınızı değiştirebilirsiniz örneğin ispanyol paça aitına giydiğiniz ve kamufule ettiğiniz topuklularla veya yüksek belli pantolanr bacak boyunuzu daha uzun gösterir,uzun elbiseler yine topuklularla kombinlendiğinde ne hoş olur .saçınızı değiştirin topukluları hayatınıza sokun ve kimsenin boyunuz hakkındaki olumsuz sözlerine kulak asmayın.herkesin boyu,fiziği veya kendisiyle ilgili değiştirmek istediği yanları olabilir ama bunları geri plana atıp güzel yönlerinizi ortaya çıkarın:6:

Son düzenleme:
1.55-56 civarı. Günlük hayatımda spor giyiyorum okula sürekli topuklularla gidilmiyor. Onun dışında rahat dolgu topuklular var. Özel günler de isteğim boyutta topuklu giyip çıkıyorum. Halimden gayet memnunum yani.

peki kilon nasıl mu belin bacakların vücudunun hatları uyumlumu

Bence şükür etmelisinn.... kısa boylu olmak o kadarda uzuluncek bısey degıl..
mesela benım boyum uzun dıye sıkayetcıyım bende..uzun derken 1.69 felanım herkes manken gıbısın bılmem ne dıyo zayıfım ama gell gorkı...
hemen dezavantajlarıyla baslıyım sana... standart erkekler zaten kısa dıelım toplandık benden kısa erkekler olunca kompleks yapıyorum boyle mınyoncak aralarına karısmak ıstıyorum ama benn suzum suzumm devecı gıbı:31: ben esımle aynı boydayım... bı topluluga gırınce kendımı sırık gıbı goruyorum tamam bı cagla sıkel degılım ama etrafımdakı ıstısnasız butun kadınlar mınyon cıtı pıtılar cok sıkayetcıyım.....o bana daha kadınsı gelıyo.. boyle bı erkegın yanında cıtı pıtı durabılıyosun bence kıymetını bıl topuklu gıymekten bıle sogudum:36:

Son düzenleme:
Niye böyle saçma bir nedenden kendini üzüyorsun. Ağlamak ne demek, asıl sinir, üzüntüden dertler gelir.

Nerede uzun boylu erkek görsem, kıssa, minyon kız sevdalısı. Böyle çift çok var, açık açık dile getiren insanlar da çok.

.
Aynen öyle. Örnek vermek gerekirse ben 1.60 erkek arkadaşım 1.87 falan. Yan yana çok komik duruyoruz ama sorun değil yani. :)

BEN 21 YAŞINDAYIM VE BOYUM 1 53 HAYATIM BOYUNCA HEP BU BOYUM YÜZÜNDEN ÖZGÜVENİM YOK KENDİME GÜVENİM YOK BIKTIM ÇOCUK GİBİ GÖRÜNMEKTEN BOYU UZUN OLANLARI GÖRDÜKÇE HEP AĞLIYORUM :'((( var mı bnm gibi olanlar

Benimde boyum 1.57 kocam 1.90 :111::111::1:
Boyumla ilgili hiç bi zaman sıkıntı yapmadım çok şükür Rabbim sağlık versin yeterki :16:
Çok zayıf olma çok zayıflık kısa boyluları çocuk gibi gösteriyo bence Ben 1.57 boyumla ideal kilomun 50 olduğunu düşünüyorum arada alıp veriyorum ama en iyisi 50 Sende 1.53 isen 46 kg ideal bence Birde uzun saç kısa gösterir diyolar ama ben çok seviorum kendimi bildim bileli saçlarım hep belime kadardır :34: Çocuk gibi görünmekse sıkıntın saçını sarıya oyatabilirsin mesela bu seni olduğundan büyük gösterir

peki kilon nasıl mu belin bacakların vücudunun hatları uyumlumu

43 le 45 arası gidip gelen bir kilom var daha fazla olmadım ideal kilom 45. Çevremdekiler beğeniyor olumsuz bir eleştiri almadım.

Back
X