• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyunun kısalığından dolayı üzülenler :((((((((((

Kilo, burun, göğüs vb bunlar çözülebilecek şeyler takacaksan bunlara tak ve artık bunların çözümü de basit. Ama boy öyle değil.. Uzunsa kısaltamazsın, kısaysa uzatamazsın. Mecbursun o halinle barışmaya.. Boyunu sevmeye mecbursun :) Böyle düşün birde.. Fazla kilon varsa biraz zayıfla o zaman boy bence sorun olmaz.. Ben 1.68 im benden çok kısa sanırım boyu 1.50 olan bi arkadaşım vardı ama boyu ona yakışıyordu çıtı pıtı bişeydi :) Giyimine dikkat et platform bence de giyme dolgu topuk tercih et çok yakışır. Bende topuklu ayakkabı sevmem ama dolgu topuğa bayılıyorum :) Çokta şık duruyor bence..

Kolayı var topuklu ayakkabı topuklu giymem diyorsanda boy uzatan gizli tabanlıklar var yanı herşeyin bi kolayı var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Üzülmeyin anam mesela topuklu kısa boylulara daha çok yakışıyor. Ben de kisayim 160im ama daha kısa olmak isterdim açıkçası :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

konu sahıbı azcıkta olsa rahatlasın dıye mı dedın, yoksa cıdden olmak ıster mıydın? :1:

Evet ben de isterdim. Belirtmiştim zaten.

Keşke ben de 1.50 boyunda mini minicik, şirin, ince yapılı bir tip olsaydım.

Ama 1.55 boyunda 65 kilo geniş omuzlu, koca göbekli öküzümsü bişeyim. :27:

Benim annem 1,48 boyunda ve gençken Belgin Doruk, Elizabeth Taylor, Türkan Şoray karışımı bir şeymiş. Onun gibi olsaydım da varsın 1.48 olsaydım.. :31:

Sevgili Türk kadınları bırakın artık şu boy takıntısını. Güzel olduktan sonra 1.50yken de 1.80ken de güzelsiniz.

Uzun boy güzeldir algısı yüzünden bu istek bizim millete tuhaf geliyor. Kısa boylu olmayı kusur olarak görüyorlar.

Bazısı diyor 1.70 olmayı kim istemez. Ben istemem, gayet ciddiyim istemezdim. Fazla uzun boylu erkekleri beğenirim ben bir kere, bana göre uzun tabi. Ha diceksiniz onlar seni beğeniyor mu, evet hem de çok. :1:

Ne olmuş bu konu görmeyeli böyle...
Boyumdan bahsetmeden objektif bir yorum yapmıştım. Ama madem konu bu raddeye gelmiş, ben de rahatsızlığımı yazayım.

Kısa boyluya moral vercem diye uzunları yermeye gerek yok. 1 metrelik arkadaş deve gibi yakıştırması yapmış uzunlara, kendi de cüce gibi oluyor herhalde hesaba göre. Sahip olamadığına b.k atmaya bayılıyor bazıları. Kompleks ve kıskançlıkları belli etmeden yorum yapsa keşke böyleleri.

Madem kısa boy konusuna uzunlar da karıştırılmış, ben de söyleyeyim. 1.75 boyundayım ve şu zamana kadar boyuma çok iltifat aldım. Pek kısa boy sevene rastlamadım, burdaki yorumların aksine. Uzun boylu olmak çok güzel birşey. Ben uzunları beğeniyorum ve herşeyi yakıştırıyorum, kilo sorunu olmadıkça. Bu da benim genel görüşüm.

1.50 boyundaki "en uzun bacaklı", ama 1.75 boyunda "ufacık bacaklı"
bayanlardan bahseden yoruma çok güldüm. Azıcık ufak atın yahu, komik oluyor. 1.50 boyunda bir insanın uzun bacaklı olma ihtimali yok. Uzun bacaklı olmak marifet mi, değil, ama okuduğum yorumun saçmalığı karşısında dayanamadım. :)

Boy Allah vergisi, övünmek de yermek de saçma. Ben dilerim herkes boyunu sevsin memnun olsun. Ama çok rica edicem, kendinizde olmayana boşuna çamur atmayın. Kendinizi de kandırmayın. Komplekslerinizi yenin, yenemiyorsanız da bu kadar belli etmeyin bari. Uzun ya da kısa, kendisiyle barışık ve özgüveni sözde değil özde yerinde olan bayanları takdir ediyorum.

Bir kadına kısa boy daha iyi mi oluyor? Bunu ancak kısa boylu türk kadını söyler zaten :) kısa boylu demek kısa bacak demek..kısa bacaklı kadının güzel vücutlu olma şansı zaten yok eğer öyle olsa tüm modeller upuzun bacaklılardan seçilmezdi..

Boyum 1.70 keske 1.75 olsaydım..mini eteğimi topuklumu giydiğim zaman bildiğin model oluyorum herkeste bayılıyor ;) ha kısa boylular küçük gösterir olayı çok komik bir argüman ayrıca :) yasım 27 ve bana çoğu zaman reşit olup olmadığım soruluyor..genç durmak yüzle alakalı bir durum boyla değil...boyla genç duran tek insan tipi ÇOCUKTUR..

Bişey yazmıcamtım ama burda sana destek olmaya çalışan arkadaşa senin boyunda olmak istemezdim diyebildiğine göre benim yorumumuda kaldırabilirsin :43:

bu kişiye kalmış biş ey ben kendim sevmiyorum çok uzun boylulaı çok kısaları da ayrıca mankenlerin de güzel bi vücuda sahip oldugunu düşünmüyorum ki manken olmak model olmak gibi amacım hiç olmadı 1 70 olmayıda istemezdim1 53 olmak da istezdim . Yorumunu da kaldırmam söz konusu değil fikrini söylemişsin

Güzel yorum olmuş:)
Konu sahibesi gerçekçi ol sadece. Şimdi yok efendim uzun kadına iyi değil, sizin gibi de olmak istemezdim gibi şeylere ne gerek var. ( bence isterdin orası ayrı )
Ben de 1.61 boyundayım, 1.70-1.75 olsam da güzel olurdu, ama böyle de şikayetim yok.
Şimdi uzun boya çamur atmanın alemi yok. Desen ki 2 metre kadın da çok uzun onu da istemem, anlarım.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

bişe sorcam sen bni tanıyomusun da böyle konuşuyosun herkes aynı şeyi sevmek zorunda mı ? evet 1 61 miş boyun gayet iyi 165 ten fazlasını bn begenmiyorum bu benim göz zevkim sen begeniyorsundur he orası bni ilgilendirmez

bende 1.52 yım iki cocugum var kimse inanmiyor benim olduklarina :) bir de ben babetten başka ayakkabi giyemem ayaklarım acir 2 cm topukta bile:) biraz daha uzun olaydik iyiydi ama napalim bunada şükür sağlık yerinde olsun :)

konu sahibi bu kadar uzun olmak istemezdim zaten demişş
o kadar uzun boyda gözüm yok normal boylu olsam yeter dese anlarım da
bi geçin o safsataları allasen kim manken gibi boya sahip olmak istemez ki
uzun boyluları yerecek yer aramayın
1.70 boyundayım keşke topuklu giyebilsem de biraz daha uzatabilsem boyumu :ssz:

ya benm manken olmak gibi bi amacım yok ne tuhaf insnasınız yaherkes sizin gibi düşünmek zorunda mı uzun boylu olmayı istemek zorunda mıyım ben.Bn bana çocukça muamele yapılmasından şikayetciyim normal bi boyum olsun sadece yaşımı gösteriyim derdindeyim başkası mode gibi olmak manken gibi olmak istiyormuş bu bni ilgilendirmiyor

Ben 163 üm. Bana da bazen çocuk muamelesi yapıyorlar. 153 olmaya gerek yok çocuk muamelesi için. :) Kimi çok uzunlar çocuk gibi dururken kimi kısa boylular da çok büyük gösteriyor. Kısaca bunun boydan çok yüz ile alakası var bence.

Oooo pardon bu yorumu atlamışım aşağılık kompleksiymiş toplum yarası :)))))

Kesinlikle katiliyorum.
Konu sahibi arkadas teselli edilecek die uzun boylular yerden yere vurulmus.
Yok neymis topuklu giyebiliyorlarmis yok herkes kucuk zannediyormus..
Zaten bunlari yapan sadece kisa boylularmis gibi.
Uzun ya da kisa kimsenin boyuyla alay etmem.
Bende 1.70 boyundayim bununla da ovunmem ama bu kadar olumsuz yorum karsisinda insan kendini kotu hissediyor.
Sanirsinki mukemmel olanlar sadece kisa boylular.
Uzun boylularda bi halt yok.
Pehhh!! :ssz: :ssz:

1. siben uzun boyluları yerden yere vurmadım zatn ben çok uzun boy hayalim yok bnm kısa olmaktan şikayetciyim. Ayrıca topuklu giyerm yazmamışım ki giymiyorum. O arkadaşlar da iyi niyetle yazmış kısa boy küçük genç gösteriyor diye yani size laf atan yok ayrıca benim şu açtıgım konudabi sorunumdan bahsetmişim siz konuyla alakasız olarak yorumlardan kendinize pay çıkarıp kendi üzerinize alınmanız çok abes

1. siben uzun boyluları yerden yere vurmadım zatn ben çok uzun boy hayalim yok bnm kısa olmaktan şikayetciyim. Ayrıca topuklu giyerm yazmamışım ki giymiyorum. O arkadaşlar da iyi niyetle yazmış kısa boy küçük genç gösteriyor diye yani size laf atan yok ayrıca benim şu açtıgım konudabi sorunumdan bahsetmişim siz konuyla alakasız olarak yorumlardan kendinize pay çıkarıp kendi üzerinize alınmanız çok abes

Bende size soylemedim zaten.
Size moral vermek icin sacmalayanlara soyledim.
Uzun boyluyum ve bunu yeren, laf soyleyenlere alinip yorum yapmam da gayet normal.
Tamam moral vermek istersin, kisa boylulara neyin nasi yakistigini soylersin ama yok uzun boylular deve gibi , yok topuklu onlarda abes durur vs gibi yorumlar yaparak uzun boylulara laf atmazsin.

Su son cumlelerimde size degil, dedigim gibi size moral vermek icin sacma sapan konusanlara..:ssz:

bu boy konuları hep aynı şekilde sonlanıyo

birileri teselli vericem diye laf arasında uzunları aşağılayıp kısaları yüceltir
uzunlar da fırsat bu fırsat diyip bin beterini yapar

uzun boyundan rahatsız olanlarla ilgili konular da açıldı
onlar da aynı şekilde uzun boyluları yüceltip kısaları aşağıladı
neden böyle yapılıyo anlamış değilim

ayrıca başkasının yaptığını şeyden rahatsız olduysanız düzgün cümlelerle ifade edebilirsiniz
aynı şeyi kendiniz yapınca o kınadığınız insandan ne farkınız kalıyo ki

ben de uzun boylularla ilgili bitakım yakıştırmalardan rahatsız oldum ama gidip te kısa boyluları da küçük düşürmeye çalışmıyorum
çünkü iyiniyetli şekilde yorum yapan diğer insanları kırmak istemem
ve bu fizikel bi durum
güzellik çekicilik te vücut tipiyle ilgili
her kısa çok çıtı pıtı güzel olmaz
her uzun çok zarif narin görünmez
bu anlamda bi genelleme yapmak doğru değil bence

insanlar birbirlerini kırmak için fırsat kolluyo resmen
çok üzücü gerçekten

Kilo, burun, göğüs vb bunlar çözülebilecek şeyler takacaksan bunlara tak ve artık bunların çözümü de basit. Ama boy öyle değil.. Uzunsa kısaltamazsın, kısaysa uzatamazsın. Mecbursun o halinle barışmaya.. Boyunu sevmeye mecbursun :) Böyle düşün birde.. Fazla kilon varsa biraz zayıfla o zaman boy bence sorun olmaz.. Ben 1.68 im benden çok kısa sanırım boyu 1.50 olan bi arkadaşım vardı ama boyu ona yakışıyordu çıtı pıtı bişeydi :) Giyimine dikkat et platform bence de giyme dolgu topuk tercih et çok yakışır. Bende topuklu ayakkabı sevmem ama dolgu topuğa bayılıyorum :) Çokta şık duruyor bence..

kilom normal:) burun ve göğsm güzell Allahtan onlardan yana bi sıkıntı yok :))) tek sorunum biraz kısa olmam ama o da degşmiyor yapcak bişe yok gerçekten de haklısın ...

bu boy konuları hep aynı şekilde sonlanıyo

birileri teselli vericem diye laf arasında uzunları aşağılayıp kısaları yüceltir
uzunlar da fırsat bu fırsat diyip bin beterini yapar

uzun boyundan rahatsız olanlarla ilgili konular da açıldı
onlar da aynı şekilde uzun boyluları yüceltip kısaları aşağıladı
neden böyle yapılıyo anlamış değilim

ayrıca başkasının yaptığını şeyden rahatsız olduysanız düzgün cümlelerle ifade edebilirsiniz
aynı şeyi kendiniz yapınca o kınadığınız insandan ne farkınız kalıyo ki

ben de uzun boylularla ilgili bitakım yakıştırmalardan rahatsız oldum ama gidip te kısa boyluları da küçük düşürmeye çalışmıyorum
çünkü iyiniyetli şekilde yorum yapan diğer insanları kırmak istemem
ve bu fizikel bi durum
güzellik çekicilik te vücut tipiyle ilgili
her kısa çok çıtı pıtı güzel olmaz
her uzun çok zarif narin görünmez
bu anlamda bi genelleme yapmak doğru değil bence

insanlar birbirlerini kırmak için fırsat kolluyo resmen
çok üzücü gerçekten

Evet haklısın durmunu anlatan olmuş kısa boy daha iyi uzun boy daha iyi deyen olmuş vs . ama hakaretli yorumlar da olmuş. Ben kısalığımdan şikayet ediyorum kız bana gelmiş sen de manken olmak isterdin diyo sen nerden biliyorsun ki benim neyi isteyip istemediğimi çok uzun olmak istemem yazdım öyle bi şey yani hiç düşünmedim çünkü çok uzun olıyım manken olıyım diye şuan çünkü sıkıntım normal bi boyumun olması. Sen uzun boy sevebilirsin 180 olmak istersin ben istemem yani bnm kendi düşüncem. Bi salak da gelmiş egosunu tatmn ediyor mankenim modelim bacagm uzun şuram uzun diye laf atmış herkese kendince.Neyseki sözün özü gönlü kıran kırdı..

İnsan fiziksel özelliklerinden çok kişiliği ve yaptıkları ile kendinden bahsettiriyor ve bunlarla gururlanıyorsa bilin ki kendini geliştirmeye başlıyor demektir.
Boya üzülmek, boyum uzun olsun demek boş geliyor bana...
işte benim hayyalim. bumudur budur. :46::46::46:

İyi de arkadaş zaten senin boyunda olmak istemezdim derken aşağılamak için söylemediki.benim de boyum kısa ve ben hep "1.60 olsam bana yeterdi" derim.hiç "1.70 olsam keşke" demedim.beğenmediğim için mi, yo hayır beğeniyorum, 1.70 güzel bir boy.ama 1.50 küsür boyundaki bir insanın direk 1.70 olma isteği saçma olmazmı sence de.1.60 bile bize ywter yani, arkadaş onu demek istiyor.kırıcı yorumlar yapmaya gerek yok

Evet bende kendilerini ispata giriştikleri için anlatmak istemedim daha fazla ben de yorumunu bu şekilde anladim konu sahibinin...

Dediginiz gibi 1.50 boyunda olup sooyyleee 1.70 1.80 olsaydim mi denir yoksa 1.60 olsam iyi olurdu yeter bana mi denir?

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

ha bi de sunu söyleyim. kisa boylular allah askina topuklu giymesin. tamam uzuyorsunuz her ne kadar uzun olmak istemeseniz(!) de, topuklu ayakkabi uzun bacaga yakisir. siz kisa bacagin altına topugu cektiginizde badilik badilik degisik oluyorsunuz. ben bu boyumla dev gibiysem sen de cucesin o zaman :) napak yani simdi siz kendinizde olmayana camur atarken boooyle karsidan bakalim mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X