• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyunun kısalığından dolayı üzülenler :((((((((((

ben de onu anlayamadım
kız zaten boyum kısa diye problem etmiş çoğu kişi iyi yönlerini göstermeye çalıştı
buraya gelip te mankenim de mankenim diye hava atmaya çalışmanın bi alemi yok bence
yazan arkadaşlar kusura bakmasın ama gerçekten bana komik göründü yani

ki ben de uzun boylularla ilgili bitakım yorumlardan rahatsız oldum aşağılamaya çalışanlar oldu teselli vericez diye ama uygun bi dille söyledim ve çok takılmadım açıkçası
onlar söyledi diye ben de diğerlerini aşağılayıp kendimi övmeye çalışmam yani
çünkü benzer durumdaki insanlar kırılabilir

ki bazıları uzun boyundan şikayet ederek konu açıyo ve onlara da uzun boyun avantajları ile ilgili yorumlar yapılıyo bu sefer
bu yorumlar yapılırken de kısa boyun dezavantajları dile getiriliyo konu sahibini ikna etmek için
yani o yüzden bana saçma geldi bazı yorumlar
fiziksel özellikler üzerinden nispet yapmak hoş değil bence

kesinlikle bir insanın elinde olmayan doğustan gelen genetik özellikleri yüzünden övünmesi kadar gereksiz birşey yok insan bence beyni ile yaptığı şeylerle övünmeli.insanlığıyla bide

'Boyunun kısalığından dolayı üzülünler' başlığına gelip de 'Hıııı benim boyum çok uzun bi kere manken gibiyim' demek nasıl bir zekanın ürünüdür? Neyin kafasıdır? :1:

ben de onu anlayamadım
kız zaten boyum kısa diye problem etmiş çoğu kişi iyi yönlerini göstermeye çalıştı
buraya gelip te mankenim de mankenim diye hava atmaya çalışmanın bi alemi yok bence
yazan arkadaşlar kusura bakmasın ama gerçekten bana komik göründü yani

ki ben de uzun boylularla ilgili bitakım yorumlardan rahatsız oldum aşağılamaya çalışanlar oldu teselli vericez diye ama uygun bi dille söyledim ve çok takılmadım açıkçası
onlar söyledi diye ben de diğerlerini aşağılayıp kendimi övmeye çalışmam yani
çünkü benzer durumdaki insanlar kırılabilir

ki bazıları uzun boyundan şikayet ederek konu açıyo ve onlara da uzun boyun avantajları ile ilgili yorumlar yapılıyo bu sefer
bu yorumlar yapılırken de kısa boyun dezavantajları dile getiriliyo konu sahibini ikna etmek için
yani o yüzden bana saçma geldi bazı yorumlar
fiziksel özellikler üzerinden nispet yapmak hoş değil bence

aynen teselli vereceğim derken öyle bir aşağılamışlar ki uzun boylu insanları sanki uzun boylu insanların hepsi yaşlı gösteriyor,

saçma geldi bana da bayağı yani ben aşırı uzun değilim (1.70) fakat öyle bir anlatmışlar ki acaba bende mi bir sorun var dedim kendi kendime

ben uzun boylu bayanları gayet hoş buluyorum kısa olup ta çok beğendiklerim var herkesin güzelliği kendine.

herkes kendisiyle barışık olsa keşke.Allahın yarattığı herşeyin ayrı bir güzelliği hoşluğu var.

aaa inanmıyorum ya iyimişş:)))))))))))) peki yaşın kaçsenn:)

23 yaşımdayım şimdi evlliyim ama ergenken yani 16 lı 18 li yaşlarımda iken çok takıntı yapardım hatta hiç unutmam lisedeyken bi çocuk hep beni keserdi uzaktan sonra bende ona bakmaya başladım sonrasında arkadaşından haber göndermiş yüzü güzel ama ben konuşurken o duyamaz sesim yetişmez falan diye ne rezil olmuştum arkadaşlarım hep dalga geçerlerdi yere bakarak sesim geliyomu falan diye :52::52::52::52:

'Boyunun kısalığından dolayı üzülünler' başlığına gelip de 'Hıııı benim boyum çok uzun bi kere manken gibiyim' demek nasıl bir zekanın ürünüdür? Neyin kafasıdır? :1:

ego tatmini cnm kibirli beyinler işte:))

Harika bir boyun var ne giysen manken olursun uygun kiloda ve fizikteysen..basit bir jean tişört bile sende dikkat çeker ..sen topuklu giyince model olursun kısa boylular giyince normal boyda insan olurlar aradaki tej fark o..bence rahat rahat giy zaten artık platform modası yok stiletto kullanabilirsin

Ahahaha😄hiç güleceğim yoktu,ego tatmincileri sizi😄

Acaip saçmalamışsın sence ego tatminine ihtiyacım olsa bile bunu sanalda beni hiç görmemiş insanlar üzerinden mi yaparım..proporsiyondan bahsediyosun iyi hoşta mantık hatası yapmışsın 1.50 boyunda bir insanın bacak boyunun uzun olma ihtimali var mı ?

İstediğim konuya istediğim yorumu yazarım! Eğer kısa boylu arkadaş 1.73 boyundakine senin boyunda olmak istemezdim kadına kısa boyluluk yakışıyor yazabiliyorsa bende bir kadına ne yakıştırdığımı çok net yazarım bu insana..ha sen kaldıramamışsın belliki yazdıklarımı o da senin sorunun

cogu zamanki gibi yine hakveriyorum sana, senin boyunda olmak istemezdim de ne demek
sunu anlamak cok önemli, insanlar boylarini ve görünüslerini kendileri secmiyor ne uzun ne kisa
kendimizi ifade ederken dikkat etmemiz gerekiyor

senin boyunda da olmak istemezdim
diyen birine, bunlari demende hic bir sorun görmüyorum
ego tatminiymis :)))) biz konu sahibine senin boyunda olmak istemezdim desek ne tepkiler gelirdi
iki yüzlü olmamak lazim

Back
X