- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi Yumusaksurat
-
26 yaşında mıymışYaa adam ne kadar kibar.. Arkadaşınız tam tersi hanzoBence arkadaşınız da erkek arkadaşından özür dilesin ve 26 yaşnda genç bir kadn olarak daha mantklı adımlar atsn. Ota moka trip atlmaz yani.. Sonra atılması gereken gerçek bir.sebep olsa değeri kalmaz o tribin
Kızlar biraz üzüldü arkadasım bunları okuyunca ama o mesaj atmadan adam attı simdi. Kalbini kırdıysam özür dilerim kötü Bi niyetim yoktu falan diye... Okutuyorum merak etmeyin. Bi silkelendi sanki. D
Evet konu sahibi yazdı26 yaşında mıymışben 18 -19 sanmıştım
1 yıl olmuş cicim ayı kalmış mıdırDaha cicim aylarındalar sanırım. Adam neye özür dilediğini anlamamıştır bile. Trip yemektense özür dilerim böylece konu uzamaz deyip dilemiştir
Kızlar biraz üzüldü arkadasım bunları okuyunca ama o mesaj atmadan adam attı simdi. Kalbini kırdıysam özür dilerim kötü Bi niyetim yoktu falan diye... Okutuyorum merak etmeyin. Bi silkelendi sanki. D
Erkeklere müstehak işte. Evlenince anam dı ablamdı derken kadını mahvediyorlar mı desem acaba1 yıl olmuş cicim ayı kalmış mıdırgerçi hanım kızımız prenses olduğu için cicim ayı bi 10 yıl daha sürer ama neyse jajfjdjd. Garibime üzüldüm, özür diliyor ama ne için dilediği hakkında zerre fikri yok
Skjskj. D. DErkeklere müstehak işte. Evlenince anam dı ablamdı derken kadını mahvediyorlar mı desem acaba
Ne var parayı alıp suyu kendi alsa, eline mi yapışıyor?
Bu kadar premses havalarında olmaya gerek yok.
Ben bu tarz kızların gerçek dünyada yaşamadığını, çok fazla medya diziye maruz kaldığını düşünüyorum.
Adam yine ısrar edip almış arabaya, orada bırakıp gidecekti su için kapris yapıp inen arkadaşınızı.
Evlenemez ki ayol zatenYanlış anlamayın ama arkadaşınız bu şekilde prenses sendromlarıni asamadigi taktirde evlendiği zaman çok hayal kırıklığına uğrar. Altı üstü bir su adam düşünememiş. Şayet ki sürekli adamın tavrı bu yondeyse o başka ama aşın lütfen bu durumları. Böyle bir dünya yok her gün prensesler gibi davranilsin
Olur mu öyle şey, belli kurallar, kalıplar var onlara bağlı mutluluk.ben de kadın yada erkek insanların pratik düşünememesini, belli kurallara kalıplara kendilerini sıkıştırmalarını anlamıyorum.
yani suyu kimin aldığının ne önemi var ? önemli olan beraber zaman geçirmek.
Çok çocukça düşünceler. Yeri gelecek evlendikleri zaman eşin vakti yoksa markete pazara kendisi belki çıkacak kendi işlerini kendi halledecek bu sendromlarla çok zor. Her şeyi karşı taraftan beklememek lazım bu beklenti kişiyi çok üzer. Anlatılan durumda ters bir laf edilmemişEvlenemez ki ayol zatenhangi akli basinda adam boyle biriyle evlenir
Bir yıla yakındır beraberler. Su parası istememiş işte susadım demiş sadece. Yani eline o parayı almak istememiş. Bozuk veya kağıt sorun değil, parayı istememiş sadece ağrına gitmiş. Bide araba park edilmeyecek bir yerde değilmiş. Sessiz sakin Bir caddede durmuş zaten market için
Lütfen kendine gelsin. Karşısındaki kişi ne güzel kıymet veriyor ki haksız olmasa bile özür diliyor. Belki neye kırıldığını bile anlayamadi. genel olarak erkekler bu kadar derinlemesine düşünen varlıklar zaten degilKızlar biraz üzüldü arkadasım bunları okuyunca ama o mesaj atmadan adam attı simdi. Kalbini kırdıysam özür dilerim kötü Bi niyetim yoktu falan diye... Okutuyorum merak etmeyin. Bi silkelendi sanki. D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?