Bozuk para uzatmak

sanırım bozuk paraya değil ama suyu adamın almadığına bozulmuş arkadaşınız, bence arabaya park edecek alanın sıkıntısını yaşamış olabilir, empati yapın biraz.

Arkadasniz biraz abarmayi seviyor mu acaba bilemedim ben takilmam. Prenses Diana falan degilse bence takilmaya gerek yok
Ha ama iliski suresine aralarinda ki bağ ile de alakali tabi..
Biz esimle flort halinde iken, mesela bir gun benzin aliyordu petrolde marketler oluyor ya,surdan bir cikolata al da gel aslan parcasi demisti
sonuc 8 yillik flort 4 senelik evlilik
Gecinip gidiyoruz yani

Bozuk para dedi diye mi bozulmuş.
Su için bozuk verilir bunda ne var ki. Arkadasın fazla tripliymiş.

valla erkek arkadaşımın evi, ben işten dönerken benim evimden bir önceki semtte. bazen benden erken çıktığı için bir yere gideceksek geçerken ben alıyorum evden onu. 2 araba ile gereksiz dolanmamak için.
demek bu kız böyle bir şey yapmak durumunda kalsa adamı alır yerin dibine batırır. :)

Bi de su almaya git dedi diye bozulmuş
Tavır olarak da arabadan iniyor. E az önce in dedi diye bozulmuştu

Su almaya inmedi, bozuk parayi gösterdi, bu tarz muhabbetlere kendinizi küçük dusurmeyin derim.

Bi de su almaya git dedi diye bozulmuş
Tavır olarak da arabadan iniyor. E az önce in dedi diye bozulmuştu

beynim şurada yandı benim:
yani madem kıyafeti uygunsuz neden okula kardeşini o kıyafetle götürüyor.
hayır bi de ne kadar uygunsuz olabilir, file çorap giyip beline zincir dolamamıştır herhalde.
en kötü dizi çıkmış eşorfmanla terlik vardır ayağında.
ben olsam o halime aldırış etmeyen, laf sokmayan sevgiliyi daha çok severim.

Arakaşınız köşede bozuk para var onu al demesine mi kızmış? Yoksa kendisi gidip alacak diye mi Trip yapmış?
Eğer sorun su alacağı için bozuk para var demesi ise gayet normal, nihayetinde su alınacak, ne yani adam cüzdanından 200 liramı çıkarıp verseydi?
Eğer sorun Adamın inip almasını beklemesi ise; çok gereksiz çünkü şoför o, durup güzel park edeceğine kız gidip suyunu alsın diye durmuş işte, diğer türlüsü vakit kaybı olurdu, ne var ki bunda?
Her ikisindede arkadaşınız "ilgiye aç bir kişi" gibi davranmış. Çok rahatsız edici.
Karşıdaki bana değer veriyormu yada vermiyormu gibi sorularınızı, bu olaylarla cevap bulamazsınız. Bunun cevabını böyle basit-anlamsız şeylerde arayanlara, bu tarz olaylara böylesine fazla anlam yükleyenlere çok üzülüyorum.

Adamın yerinde olsam o arkadaşınızla birdaha görüşmezdim.

Kadın dedigin sevgilisini arabayla almaz, araba onun ayağına gelir astro, yapma böyle şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…