bizde çok sebep var tartıştığımız belki küçük şeyler gelir insanlara ama artık olay saygı gösterilmeme ve düşüncesizlik konumuna gelince bi bakıyosun ben bu insanla neden hala beraberim evlilik bu değil diyosun sadce ben vericeksem ben yorulcaksam ben alttan alcaksam ne diye birinin sorumluluğunu alcam ki diyorum ,sonra bu davranışlara tartışmalara yansıyo
artık anlatınca mı rahatlıyorum yoksa susup konuyu kapatınca mı bilmiyorum ,ama gebelik kısmıında ki arkadaşlarla aynı ruh durumunda olmadığımı ve sadce doğmamış bebeğimin bile tadını çıkaramadığımı farkedince paylaşmak istedim orda herkes mutlu eşi yanında falan çoğu zaman okumak bile yoruyo
bugün ilk kez bebeğe badi aldım ama eve gelince açıp tekrar bakmadım bile ,bi kadının hayatında mutlu olmak istediği her anım mutsuz geçiyo ve sorumlusu malesef eşim dediğim insan bu yüzden karar verdim ayrılmaya...
İlk yıllar fırtınalı geçer çoğu evlilikte , ipler sağlamsa birçoğunda fırtınalar zamanla diner , pusula şaşmayı bırakır istikamet netleşir.
Üzülmeyin , ilklerin önemi büyük evet ama sonlar daha mühimdir.
Budur. Kadınlar ah biz kadınlar kadınlığımızı kullansak neler neler yaptırırızda yapamıyoruz işte.
Biraz göz yaşı biraz duygu sömürüsü bak el pençe olmuyormu..
Bırakalım meydanı onlara o zaman onlar yapsın ben hamile halimle durayım evde pehh.onu eşlerin anneleri zaten yaptığı için, eşler yaptığı zaman çekilmez oluyoruz .
Ya ben olsam ararım .Başlarım ağlamaya hamile kadınım ben korkuyorum nasılda güvendim sana .Aşık oldum sevdiğim çocuğunu doğuracağım adam da bana bunları yapıyorsa vay benim halime der kapatırım telefonu oturur seyrederim sonra...Savaşta her şey mübah. Erkekleri biz işliycez dantel gibi.
Tabi insan için de olduğu zaman daha net oluyor biz kafamızda canlandırdığımız şekilde yorum yapabiliyoruz.Uyu canım uyu bebeğinde dinlensin.geri dönmesi yeterli değil ki benim için bebek isterken onu nelerin beklediğini tek tek anlattım,hamilelik başladığında şöyle hissediyorum şöyle yapsan iyi olur şöyle yapmalısın ...çok anlattım 1-2 gerisi yok kavgadan sonra ağlayarak anlattım zaten nasıl güvendim aşık olduğum adam sen misin baba olmak isteyen adan senmisin diye ,şimdi yapsam ki içimden gelmiyor hiç bişi değişmez sadece eve dönmüş olur 2 gün sonra yine aynı.gerçekten çok yoruldum çözüm üretmesi gereken ben dğilim artık madem bi karar verdim madem giden o ben hiç biyere gitmicem bu ev benim sayemde düzende borçsuz düzenimi bozamam bebek beklerken gitmeyi tercih eden o madem orda mutlu kalsın orda
sanırım yatmam lazım yarın çalışıyorum,teşekkür ederim günlerdir içime atmıştım rahatladım biraz...
kızlar erkeklerın kafası boyle ınce seylere basmıyor ama anasınında mı basmıyor.3 hafta once amelıyat oldum yumurta kıstınden hastaneden cıktım annemlere gıttım annem baktı bana esımde benımle beraber kaldı.ama olmadan once bıraz tartıstık bana dedı kı ben annemlerde kalıyım sen annende dedım kı olmaz kalamazsın benı bırakamzsın aynı seyı ben sana yapsam hosuna gıdermı ben tatılemı gıdıyorum.nese kabul ettı ama bır gun bana dedı kı esır etın benı ve ben buna cok alındım.neyse eve geldık.ben aldım esımı karsıma sımdı ıyıyım gıt ananın evıne esır etımıyım ben senı.yok eger sen esırsen ben nazı kampındayımtabı sonra kıvırmaya basladı ben oyle demek ıstemdım felan dıye kızlar erkeklerın kafa basmıyooooooooooooor delı edıyolar benı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?