bu 3.gece eşim annesinde ve ben hamileyim...

melniz

Hoşgeldin Meleğimmm
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2007
1.213
1
316
İzmir
hep aynı şeyler alın işte benim durumda aynı 4,5 aylık hamileyim büyük bi kavganın ardından evi dağıtıp annesine gitti bu gce 3, gece kendi ailem dışında eşimin tarafından arayıp kızım noldu iyimisin hamilesin ne oldu sana bişi yaptı mı(yapamaz da )diye soran yok ...

bende bu sefer kendi mi hırpalamıyorum nedense yüzünüde görmek istemiyorum bu bebeği benden daha çok isteyip beni ikna etti diye salak kafam diyodum artık onuda demiyorum vardır bi hayır diyorum anlıcanız gözüm kara

bayram da zehir her özel gün gibi bide 1. günü doğum günüm ilk senemiz dışında bir tek özel günüm hayırlı geçmedi büyük karar bu doğum günümeymiş bayramdan sonra açıcam dava sonu nereye giderse artık...çok yoruldum

canım ya..geçmiş olsun..
büyük bi kawga demişsin neden oldu ki?
böyle umursamaz vurdumduymaz adamlardan nefret ediyorum.
heleki eşide hamileyse 10 kat nefret sebebim. gerçekten....
ne kadar dolmuşsun anlat istersen................

bizde çok sebep var tartıştığımız belki küçük şeyler gelir insanlara ama artık olay saygı gösterilmeme ve düşüncesizlik konumuna gelince bi bakıyosun ben bu insanla neden hala beraberim evlilik bu değil diyosun sadce ben vericeksem ben yorulcaksam ben alttan alcaksam ne diye birinin sorumluluğunu alcam ki diyorum ,sonra bu davranışlara tartışmalara yansıyo

artık anlatınca mı rahatlıyorum yoksa susup konuyu kapatınca mı bilmiyorum ,ama gebelik kısmıında ki arkadaşlarla aynı ruh durumunda olmadığımı ve sadce doğmamış bebeğimin bile tadını çıkaramadığımı farkedince paylaşmak istedim orda herkes mutlu eşi yanında falan çoğu zaman okumak bile yoruyo

bugün ilk kez bebeğe badi aldım ama eve gelince açıp tekrar bakmadım bile ,bi kadının hayatında mutlu olmak istediği her anım mutsuz geçiyo ve sorumlusu malesef eşim dediğim insan bu yüzden karar verdim ayrılmaya...

çok üzüldüm canm ya..
hep içine ata ata işte artık kusma noktasına geliyo olaylar.
adama sorsak ben bişey yapmadım der.çünkü olay yalnızca o dk la sınırlı
değildir ki.önceside vardır.
sindirilmiş,hazmedilmiş duygular..
evlilikte zaten saygı bitti mi artık bişey arama herşey boş..
genede sakin ol.olay yatışınca al eşini karşına konuş.düşüncelerini söyle.
ondan sonra yön çizersin hayatına.
ama herşeyden önce içinde taşıdığın cana fazla yüklenme.o senin kalp atışlarınla uyuyor.
kendini yıpratma artık

yazdıkların sanki benim ağzımdan çıkmış gibi saygısızlık sevgiyi öldürüyor sona yaklaşılıyor

üzme kendini canım bebeğini düşün zamana bırak bakalım ne olacak sakın arayıpta sormada sakın kendini bi halt sanmasın kafanı dağıtmaya çalış .abdest al bol bol dua et belki şu mubarek günler hürmetine rabbim sana yardım eder.geldiği zaman da karşına al konuş sen artık baba olacaksın bana çocuğuma sahip çıkacağına kadın gibi evi terk edip ananın yanına gidiyorsun ben sana nasıl saygı güven duyayım çocumuza yarın birgün doğduğunda baban en ufak tartışmada valizini toplayıp anasının evine giden bir zavallıydımı diyeyim .sorun ne olursa olsun ne kadar büyükte olursa olsun çiftler kendi aralarında çözmeli 3, şahısları karıştırmamalı olaylar içinden çıkılmaz bir hale geliyor gereksiz yere yuvalar dağılıyor çocuklar babasız kalıyor yazıktır günahtır ya allah kötü niyetli kişilere fırsat vermesin eşinizede akıl fikir versin

adam olurmu bilemedim

benimkinden umudum varmı saygı konusunda yok

hepsi mi aynı olabilir

Rabbim yardımcın olsun

neolursa olsun esin seni yanliz birakmamali hamile bayansin 3gundur aramiyor hayret birsey annesidemi dusunememis cok memnun bu durumdan demek.kendi uzme canim ya bebisi dusun

zor gerçekten hem de çok zor bir de hamile olunca bu zorluk ,sıkıntı ikiye katlanıyor ,
gene olan hep çocuklara oluyor ,
böyle bir durumda yaşadığın tüm sıkıntı ona etki ediyor ne kadar düşüncesiz bir adammış bu halde yalnız bırakmış
sen de ailenin yanına gitsen en azından kafan dağılır yalnız düşünüp durmazsın ,başka ne nedilebilir ki Allah yardımcın olsun,
umarım eşin aklını başına toplar önce çocuğu sonra seni daha zora sokmaz.

İlk yıllar fırtınalı geçer çoğu evlilikte , ipler sağlamsa birçoğunda fırtınalar zamanla diner , pusula şaşmayı bırakır istikamet netleşir.
Üzülmeyin , ilklerin önemi büyük evet ama sonlar daha mühimdir.

Allah'ım yardım et hayırlı ise beri hayırsız ise geri... annem dilinden düşürmez bu sözleri.Rabbim ne hayırlıysa onu versin sana.Bebeğini düşün sağlığını düşün sen.Eğer düzelicek gibi değilse açarsın davanı ama sinirle de davranma.Bekle bakalım bayram sana ne getirecek.

bu gece arayıp annesini gelmicekse kapıyı ona göre kitlicem malum siz farkedemesenizde hamile kadınım yalnız kalıyorum demek istedim ama yapmadım ,ama yarın evine geldiğinde ona ilk diceğim şey baban eve gelince sende evine mi döndün demek olucak dolayısıyla bu şekilde kavga yine başlıcak ailesine karşı kendimi bozmasamda ona karşı bozuorum çünkü sevdiğim için evlendim ve belentilerim var.

(vakti zamanında annesi ile evi terkedip ananesine geldiler 1 ay sonra annesi evine döndü ve babası oğlunu istemediği için eşim 2sene ananesiyle kaldı ve o zaman maddi manevi ben vardım yanında ,çocuğunun eve dönmemesini mal mülk para için verdiği emek boşa gitmesin diye göz yuman kabullenen bi kadın.
şuan baba yaptırdıkları evinn inşaatında evde anne ve oğullar var yani,baba ile onlar kabul etmesede benim sayemde barışıldı ama hala birbirlerine yüz vermezler babası evde olsaydı gitmezdi yani offff her ayrıntıda bi yanlışlık var anlıcanız...)

gitmez sürmez ben annesi olmadığımdan katlanamıyorum kabullenemiyorum anlıcanız...

Budur. Kadınlar ah biz kadınlar kadınlığımızı kullansak neler neler yaptırırızda yapamıyoruz işte.
Biraz göz yaşı biraz duygu sömürüsü bak el pençe olmuyormu..

Ya ben olsam ararım .Başlarım ağlamaya hamile kadınım ben korkuyorum nasılda güvendim sana .Aşık oldum sevdiğim çocuğunu doğuracağım adam da bana bunları yapıyorsa vay benim halime der kapatırım telefonu oturur seyrederim sonra...Savaşta her şey mübah. Erkekleri biz işliycez dantel gibi.

Budur. Kadınlar ah biz kadınlar kadınlığımızı kullansak neler neler yaptırırızda yapamıyoruz işte.
Biraz göz yaşı biraz duygu sömürüsü bak el pençe olmuyormu..

onu eşlerin anneleri zaten yaptığı için, eşler yaptığı zaman çekilmez oluyoruz .

geri dönmesi yeterli değil ki benim için bebek isterken onu nelerin beklediğini tek tek anlattım,hamilelik başladığında şöyle hissediyorum şöyle yapsan iyi olur şöyle yapmalısın ...çok anlattım 1-2 gerisi yok kavgadan sonra ağlayarak anlattım zaten nasıl güvendim aşık olduğum adam sen misin baba olmak isteyen adan senmisin diye ,şimdi yapsam ki içimden gelmiyor hiç bişi değişmez sadece eve dönmüş olur 2 gün sonra yine aynı.gerçekten çok yoruldum çözüm üretmesi gereken ben dğilim artık madem bi karar verdim madem giden o ben hiç biyere gitmicem bu ev benim sayemde düzende borçsuz düzenimi bozamam bebek beklerken gitmeyi tercih eden o madem orda mutlu kalsın orda

sanırım yatmam lazım yarın çalışıyorum,teşekkür ederim günlerdir içime atmıştım rahatladım biraz...

Tabi insan için de olduğu zaman daha net oluyor biz kafamızda canlandırdığımız şekilde yorum yapabiliyoruz.Uyu canım uyu bebeğinde dinlensin.

kızlar erkeklerın kafası boyle ınce seylere basmıyor ama anasınında mı basmıyor.3 hafta once amelıyat oldum yumurta kıstınden hastaneden cıktım annemlere gıttım annem baktı bana esımde benımle beraber kaldı.ama olmadan once bıraz tartıstık bana dedı kı ben annemlerde kalıyım sen annende dedım kı olmaz kalamazsın benı bırakamzsın aynı seyı ben sana yapsam hosuna gıdermı ben tatılemı gıdıyorum.nese kabul ettı ama bır gun bana dedı kı esır etın benı ve ben buna cok alındım.neyse eve geldık.ben aldım esımı karsıma sımdı ıyıyım gıt ananın evıne esır etımıyım ben senı.yok eger sen esırsen ben nazı kampındayımtabı sonra kıvırmaya basladı ben oyle demek ıstemdım felan dıye kızlar erkeklerın kafa basmıyooooooooooooordelı edıyolar benı

kendi annelerine gelince yani kendi anneleri söz konusu olunca öyle bir basıyor ki kafaları canım malesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…