annesinde kalmak istiyorsa kalır kimse kimseyi zorlayamazki..dua et annemin evinde kalcaksın dememiş...bence haksız olan sizsiniz.nacizane bu benim görüşüm...kızlar erkeklerın kafası boyle ınce seylere basmıyor ama anasınında mı basmıyor.3 hafta once amelıyat oldum yumurta kıstınden hastaneden cıktım annemlere gıttım annem baktı bana esımde benımle beraber kaldı.ama olmadan once bıraz tartıstık bana dedı kı ben annemlerde kalıyım sen annende dedım kı olmaz kalamazsın benı bırakamzsın aynı seyı ben sana yapsam hosuna gıdermı ben tatılemı gıdıyorum.nese kabul ettı ama bır gun bana dedı kı esır etın benı ve ben buna cok alındım.neyse eve geldık.ben aldım esımı karsıma sımdı ıyıyım gıt ananın evıne esır etımıyım ben senı.yok eger sen esırsen ben nazı kampındayımtabı sonra kıvırmaya basladı ben oyle demek ıstemdım felan dıye kızlar erkeklerın kafa basmıyooooooooooooor delı edıyolar benı
hep aynı şeyler alın işte benim durumda aynı 4,5 aylık hamileyim büyük bi kavganın ardından evi dağıtıp annesine gitti bu gce 3, gece kendi ailem dışında eşimin tarafından arayıp kızım noldu iyimisin hamilesin ne oldu sana bişi yaptı mı(yapamaz da )diye soran yok ...
Bende bu sefer kendi mi hırpalamıyorum nedense yüzünüde görmek istemiyorum bu bebeği benden daha çok isteyip beni ikna etti diye salak kafam diyodum artık onuda demiyorum vardır bi hayır diyorum anlıcanız gözüm kara
bayram da zehir her özel gün gibi bide 1. Günü doğum günüm ilk senemiz dışında bir tek özel günüm hayırlı geçmedi büyük karar bu doğum günümeymiş bayramdan sonra açıcam dava sonu nereye giderse artık...çok yoruldum
annesinde kalmak istiyorsa kalır kimse kimseyi zorlayamazki..dua et annemin evinde kalcaksın dememiş...bence haksız olan sizsiniz.nacizane bu benim görüşüm...
kendi annelerine gelince yani kendi anneleri söz konusu olunca öyle bir basıyor ki kafaları canım malesef...
aynen canım oyle aman ya alsın analarını baslarına calsınlar ne dıyım kı baska....
ayy ne güldüm yaaaynen valla salla ya aman ben artık takmıyorum ki valla.tatlı canımı neden inciteyim onlar için sende takma boşver...
melnizcim ocak anneleri gurubundanım ben de
insan grupta harala gürele gidiyor
ama aramızdan birinin çok derin bir derdi olduğunu hiç farketmemişiz
zor bir durum yaşamadan ahkam kesmek istemem
Allah hakkınızda hayırlısı ne ise inşallah onu versin
umarım herşey senin ve bebeğin için çok güzel olur
ben de boşandım boşandığımda hamileydim, ikiz annesi olma sevincini yaşattı rabbim bana..
çocuğunun huzursuz bi ortamda yaşayıp sorunlu bi birey olmasını istemiyorsan eğer boşanma kaçınılmaz..
hakkınızda hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?