bu 3.gece eşim annesinde ve ben hamileyim...

annesinde kalmak istiyorsa kalır kimse kimseyi zorlayamazki..dua et annemin evinde kalcaksın dememiş...bence haksız olan sizsiniz.nacizane bu benim görüşüm...

her zaman dıyorum ben,,hamıleyken onemlı kararlar alma..bıraz uzaklassın evden eger cok buyukse sorunlarınız.. Erkeklerde nedense hamılelık donemlerınde gercekten canavara donuyorlar.. Sadece anlasmazlıksa sorununuz.. Bence durun bıraz bekleyın su dogumu hayırlısıyla bebek kısmetıye bereketıyle gelırmıs,, yuvaya huzur getırırmıs..
Aılesıne gelınce, klasık aynı haller ıste takmayın.. Umarım sorunlarınız hallolur,,lutfe kendınızı uzmeyın,, ve evet ıs olacagına varır..sadece dogumu dusunmeye bakın,,ınanın hıcbısey ıcın degmez..uzmeyın kendınızı hamılesınız...

annesinde kalmak istiyorsa kalır kimse kimseyi zorlayamazki..dua et annemin evinde kalcaksın dememiş...bence haksız olan sizsiniz.nacizane bu benim görüşüm...

sızın gorusunuz tabı saygı duyarım ama benı o durumda bırakıp gıdemez ıyı gunde yanımdaysa kotu gunumdede olması lazım.bır ınsan nıye evlenır gunu gun etmek kotu bırsey oldugunda da tekmeyı vurmak ıcınmı?annemde kal dese ıtıraz etmezdım kı ben o yanımdaysa olur.ana kuzusu degılım ben

aynen canım oyle aman ya alsın analarını baslarına calsınlar ne dıyım kı baska....

ayy ne güldüm yaaaynen valla salla ya aman ben artık takmıyorum ki valla.tatlı canımı neden inciteyim onlar için sende takma boşver...

ayy ne güldüm yaaaynen valla salla ya aman ben artık takmıyorum ki valla.tatlı canımı neden inciteyim onlar için sende takma boşver...

ne takcam ya bosver ozur dıledı zaten bırdaha hayatta benı esır ettın felan dıyemez cunku bılıyor basına gelecegıbelkı onemsız gelebılır aslında cok cok da onemlı degıl belkı ama tavız vermemek lazım sonra alıskanlık yapar bırdaha durduramzsın...bugun kucuk bır hatasını affedersın yarın daha buyuguyle gecer karsına

Nedir bu erkeklerde anne merakı? Ömürlerinin sonuna kadar evlenmesin bunlar anneleri bunları ayaklarında sallasın uyutsun büyütsün Kendi çocuğun olacak yahu insaf!

Erkeklerin evlendikten sonraki aile düşkünlüğü,aşkı gözlerimi yaşartıyor...

Herşey kadını elde edip imzayı atana kadar.

Bende senin yerinde olsam bir taksi tutar firsat bu firsat der annemin veya ablamin yanina giderdim, biraz kafa dinlerdin.
Niye evde yanliz kalacaksinki?
O kac adim geliyorsa bende o kadar adim atardim evliligimde, daha fazla atinca bosa gidiyor malesef.

Hamilelik donemi gercekten zordur duygusaldir ve yaninda omuz ister hayaller tatli telaslar

Lakin sonrasi daha zor daha fazla beklenti ve sorumluluk gelir eger esiniz bunun farkindaysa ne guzel degilse sizi cok daha zor gunler bekliyor...

Simdiden ozellikle maddi gucunuzu kuvvetlendirin ani kararlar almayin seyredin ve simdiden ipleri almazsaniz elinize sonrdan ciddi olaylar yasayacaksiniz...

Sevgi ve baglilik sahip cikscaksa size donsun..

Bikere aglamayin karsisinda gucsuz saniyorlar yoksa

melnizcim ocak anneleri gurubundanım ben de
insan grupta harala gürele gidiyor
ama aramızdan birinin çok derin bir derdi olduğunu hiç farketmemişiz

zor bir durum yaşamadan ahkam kesmek istemem
Allah hakkınızda hayırlısı ne ise inşallah onu versin
umarım herşey senin ve bebeğin için çok güzel olur

nişanlılık evresnd çok sorun yaşadım ailelerden dolayı şimdi resmen korkuyorum keşke daha bekleseydm diyorum ama düğünüme üç hafta kaldı

bir de benm düşüncem tartışma konusu hiç önemli değil ne olduğunun önemi yok karşındaki seni anlamıyorsa büyük sorun olmuş küçük sorun hiç önemi yok
saygıyı aşıyosa zaten olay ciddidir ben eşime hep söylüyorum şimdiden dolduruyorum saygı ve güven sevgiden daha önemli bemm içn diyorum

Her özel günün, her güzel günün mahvolması duygusunu bilirim.
Bizim de nedense her özel günümüzün içinde hep başkaları olmuştur, şimdiye kadar tabi.
Hakkınızda hayırlısı olur inş.
Rabbim sizin için ve bebeğiniz için hayırlısını nasip etsin, güzel günler göstersin inş.

hiç canını sıkmaa bırak kalsın bebegini düşün kendinii eger gitdiyse anasınaa sende annei getir evee

nafakanıda çatır çatır alırsınn çünkü evden giden oo

benm eşimde aynı şeyleri yasattı bana aa pardon benmki evi terk etmedi ama 1 hafta boyunca bi kelime dahii etmedi o davranşlarını gördkçe sinirlerim dahada laçka oldu,sancılarm oluyor geceleri ne oldu ii değilmisn die bile sormadı!çok sinr bozucuydu psikolojm darmadğn onun yüzündn,ailesi yüzünden benmle ben bu haldeyken saatlerce tartstı bide üstüne yüzüme bakmadı,böle kocalarda var yaniii sen canını skma,

artık erkekler evlenmenın ve aile olanın farkına varmadan sankı evcilik oyunuymuş gıbı sanıyorlar... dun cafede, sahilde, avm el ele gezmek gibi sanıyorlar evlılıgı.. evlenıp aynı evde yaşamanın farklılıgını ancak evlenınce anlayı sudan çıkmiş balık gıbı oluyorlar...

20 25 yaşındakı genç adama hala bebek muamelsi yapan ve kendını hala bebek hısseden erkekler ne yazıkkı eşin kıymetını, çocugunun degerını anlaması yıllarını alıyor.. ve sırada da saçını süpürge eden kadın çoktan bıtmiş oluyor((

ben de boşandım boşandığımda hamileydim, ikiz annesi olma sevincini yaşattı rabbim bana..
çocuğunun huzursuz bi ortamda yaşayıp sorunlu bi birey olmasını istemiyorsan eğer boşanma kaçınılmaz..
hakkınızda hayırlısı..

nerden biliceksin canımcım herşeyin yeri ayrı sevinç içinde olan insanları bunaltmak istemem

umarım sen ve bebeklerin için hayırlısı neyse o olmuştur canım ama yine üzüldüm senin sorumluluğun dahada çok ben şimdiden daha alamadığım kaarlar için bebğim için üzülüyorum kimbilir sen neler yaşadın...

her zamn esınde de sendede kaybetme korkusu olucak ozellıkle de bır erkek de mutlaka..bır erkek ben olmasam yapamaz dıye dusunmeyecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…