bu 3.gece eşim annesinde ve ben hamileyim...

allah bilir onları yanına çekip seni haksız göstermeye çalışıyor dik dur karşısında vazgeçme terbiyesiz bayram günü hamile halinle yazık

şu son cümlen var ya işte iş orda bitiyor onlar aldatınca hakaret edince şiddet uygulayınca adam gibi adam olmayınca biz utanıyoruz onlardan kendimizden kendimize reva gördüğümüzden ama onlar utanmıyor işte utanmıyor nasıl bir varlıklarsa anlamıyorum yoksa utanma duyguları olsa bu yaşanan sorunların hiçbiri olmaz herkes yerini değerini bilir karşılığını da alır ama biz utanırız onlar utanmaz hayret

burda okuduklarım beni şok ediyor coğu zaman film gibi yani...kadın hamile bayram ve doğumgünü adam nerde evi terk etmiş..pes yani neden böyle oluyor acaba bu nasıl evlilik bu nasıl kocalık ben cok sinirleniyorum bu tarz seylere o ne biçim kaynana ya zorla yolla oğlunu evine amacın ne be kadın..

neyi nasıl anlatayı bilmiyorum en son kefeden girmiştim bayramın 1.günü tekrar anneme döndüm ki babam hariç herkes aşağıda enişteler dönmüş ama x beyefendi yok
herkes bi yandan nerdesin sen haber verilmez mi falan filan o kadar bunaldımki kendimi evden nasıl attığımı bilmiyorum,neyse meğer eniştemler x falan yukarı çıcaklarmış hem aramız düzelcekmiş pasta kescekmişiz bahane olcakmış falan ben ortada olmayınca o da direk eve gitmiş acaba eve mi gittim diye çok merak etmiş beyefendi güye ama o akşam hiç aramadı anassı aradı sadece açmadım tabiii
bi kızarsın eniştemlere ne merak ediyosunuz size kim dedi onu ikna edin getirin diye benim ne istediğimi sormadınız bile derken ...ablamlarda kalcaktım ama herkes bana o kadar sert olduğum için bozulunca gitmedim annemle cıktık yukarı babam biliyo bişiler olduunu hoş konuyu biliyo ama vakti değil diye karışmıyodu daha ..
eve cıkınca hava almaya cıktım balkona bi baktım eniştemler ablamlar aşağıda hala eniştemi sesi geliyo haklı haklı diye söyleniyo tafralı ama haklı diye bana demediğinden eminim onlara çıkışım diye kızdı çünkü bana ,alırsın telefonun enişteleri aradım tekrar ben size gidin görüşün kim halı yorum yapın mı dedim şimdi söyleniyosunuz diye en büyük eniştemi aradığımda annemın sesini duydum telefonda kadın bı daha inmiş meğer x le ne konustular diye merakından,bi inersin aşağı hem anneme hem enişteme elefonda diceklerimi dedim bana sordunuz mu onu dinlemeye giderken de şimdi bide haklı diye yorum yapıyosunuz diye evi dağıtıp gitmekle olmuyo benim burnumdan getircekmiş dediklerimi getirsinde görelim dedim ben tepki gösterince susuyolar tabiii ,ertesi gün ablamlar bile beni değilde annemi arayabildiler napıyonuz gelin diye beni bile arayamadılar ..

ertesi akşam gittim ablamlara diğer ablamlarda orda bu akşam için plan yapıyolar çiğ köfte yapcaz burdasın demi diye ağzımı arıyolardı bende belli olmaz deyince ısrarlardan anladım x gelirse ben gelmem dedim dün akşam barışmaya geldi sen neden bu kadar tepki verdin yapıcı olman lzm deyince ben koptum yine anlatırsın herşeyi ki eniştem ayrıntılı bilmiyodu beni dinleyince sen çok farklı şeylerden şikayetçisin o çok farklı anlamışki farklı şekilde anlamış dedi ki bana hak verdiler ki 4-5 gündür hiç haberleşmediği eşinle akşamın 11:30 unda eniştemlerin verdiği fikirle geldiyse hiç gelmesin aklı yokmu kaç gündür merak etmedide şimdi ne oldu geldi yani ,ben daha da çok üzüldüm çünkü ne anlatmak istediğimi neyin çabasını verdiğimi anlamamış eşim dediğim insan ki buda farklı düşünce yapısına sahip olduğumuzu kanıtlıyo demekki hiç anlaşamıcaz dedim içimden.
aynı akşam annesi babası gelmiş anemlere allahtan yoktum anem babam ey yağdırmışlar kaç gündür ne akla hizmet hamile karısını bırakıyo hiç demediniz mi çabuk dön evine diye o gitmiyosa siz gidip kalsaydınız ona bişi olduğunda x ten sonra sana sorardım hesabını ne cevap verirdin o zaman demiş ki sen hiç aramamışın bile 2 gün hani gelin değil kız almıştınız demiş ...

neyse tabiki plana dahil edilmedi akşam üzeri aradı açmadım herkes aç maç dedi ama yok dedim açmadım 30 dk sonra bi daha aradı bi dinleyim büykleri dedim ve açtım nerdesin geliyim konusalım dedi ok dedim geldi yukarı cıkmadı ben indim aşağıya gittik başladık konusmaya 2-2bucuk saat ha sakin ha hararetli konuşmaya çalıştık ama sonuç hüsran 6 gün aramayıp şimdi konuşmak isteyince eski endişesini görürüm dedim ama malesef o endişe o üzüntüyü göremedim tamam benden daha çok yanaşıyo barışmaya ama dediğim gibi belki hamile olmamdan dolayı benim eninde sonunda barışcağımı mı düşünüyo bilmiyorum ama eski korkusunu hissetmedim çünkü o da vazgeçmiyodu saçma sapan huylarından anlaşamadık sonuçta daha hazır değiliz ortak yolu bulmaya dedim ve kestirip attım ya dank edicek toplucak kendini yada bu iş burda bitecek kendi iyiliğim için bu şekilde yapmalıyım çünkü annen kaç kere git evine oğlum dedi diye sorduğumda HİÇ cevabını aldım 1 hafta idare eder 1 ay idare eder sonra başlar kavgalar babayla kavgalar idare etsin bakalım işini gücünü görsün bakalım oğlunun benim hiç bişi yapamıcamı sanıyo heralde !düşüne biliyo musunuz oğluna git oğlum evine hamile karını yalnız bırakma dememiş yaa,bide yalandan anneme ahlayıp vahlamış saçını başını yolasım varda ahlakım müsait değil işte :95::95::95:

Bırak şu karaktersizi ya hamilelik bu neye benzer bi anda herşey olabilir telefona bile uzanamazsın bu halde bırakıp giden insan iyi günde yanında olsa ne olur allah herkese vicdan versin diyorum o kadar o nasıl annedir ki bir kere oğluna git demesin aklım almıyor almıyor

sonunda öyle olcak sanırım şuan dedim zaten biz hazır değiliz anlaşmaya nerde kalcaksan haber ver ben eve gitmek istiyorum işe gitmem daha rahat oluyo malum hamile kadınım dedim ,madem evinde kimse git demiyo ona kalsın bakalım görmek istiyorum neler olcak ...

daha ne kadar gözümde düşücekler bilmiyorum...
40 dk öce yatıyorum kapının açılmaya çalışıldığını duydum bi korkuyla uyandım ki anlatamam ,kapı açılmadan yetiştim ki sürden zaten açılmazdı delikten bi baktım bi kız kapıyı açmaya çalışıyo yanlış kapıya gelmiştir gecenin 03:00 ünde dicektimki eşimin kardeşini gördüm kapıyı açtım önce bi geri çekildiler sonra sadece kaynım içeri girdi şaşkın şaşkın diğerleri kapıda hala 2 kız 2 erkek gelmişler ellerinde içki poşetleri zaten leş kokuyodu neyse 1 dk dedim odama gidip üstüme bişi aldım malum evde yalnızım ve hamile kadınım yani ..
geldim yine hole o bana bakıyo ben ona noldu dedim? -of yaa yürğimi ağzıma getirdin gece gece dedim
-korktun mu diyo
-korkmak ne kelime elim ayağım boşandı ,dedim
-ben senin evde olduğunu bilmiyodum bugün mü geldin vs diyo
benden özür dilicene mahcup olccağına dediğine bak durum ortada zaten ne anlatsın...
-yoo dedim bayram için gittim annemlere onun dışında evimdeyim dedim
utansın diye keşke haber verseydin dedim, nerrdee utanmak
-ben bilmiyodum neysee yok zaten dedi
döüp gitt aaakadaşleryla
ben kalakaldım öyle tanrım adam bi kere bile nasılsın dememiş bayramımı kutlamamış ben evde yokum diye almış anahtarı dükkandan almış arkadaşları gecenin 3 ünde evime geliyo ya içmeye
elim ayağım boşaldı gördüğünüz gbi yatamadım ablamı arayım dedim uyuyomuş eniştem çıkınca ona anlattım şok oldu adamcağız gelim alıym seni dedi yo dedim yarın isten sonra gelirim sadece korktum sinirlerim bozuldu saat geçte olsa paylaşayım dedim
ok bi abdest al dua nı oku iyi hissedersindedim yaptım ama yatamadım size anlatayım dedim
asıl konu şimdi ne yapsam ?

canim Allah yardimcin olsun
huzur bozmada ustlerine yok zatiii
sen kendine bak hamilesin zaten takma arkadasim

Eşini arayıp agzına geleni say ne terbiyesizlik nasıl bir aile ne duruma düşürüyor yuvasını bence ara ya evine gelsin yada boşanma davasını aç de anahtarlarınıda değiştir madem gelmeyecekse çok büyük terbiyesizlik..

hemen kilidi değiştir canım

hala şaşkınım
açıp sıvasam mı ?
sakin mi konussam?
kimseye ses etmeden kilidi mi değiştirsem?

bilsem emin olsam ben anlatınca tepki koycağını ailesine hemen utandırıcam ama emin olamıyorum işte tek emin olduğum dün kardeşinin yaptığından haberinin olmaması çünkü akşam aradım bilgisayarla ilgili bişi sordum biliyodu evde olduğumu yani..

evimde benim koltuklarımda içki içip bilgisayarımda müzik dinlediklerini benim fotolarıma bakıp yengen bu mu aa evde beşikte var gibi konuşmalar geçiceğini hatta belki yatağımı bile kullandıklarını hayal edince alt üst oluyorum tüylerim diken diken oluyo..gece yaşadığım korku karnım içim ağrıyo hala ,sabaha kadar uyumadan işe gelmek te cabası...

bence eşine bu olayı anlat ama kızarak bağırarak deil daha sakin. mesela dün gece böle böle oldu çok korktum bebeğe bişey olucak sandım sancılandım geçmeseydi hastaneye gidicektm Allahtan geçti daha sonra falan de biraz duygu sömürüsü yap.

Hala anlatmadınız mı ? belli neyin alemini yapacakları alkol olan yerde her türlü pislik olur ..

eger senı su hamıle halınlen anlamıorsa
kavga cıkarıorsa
bebegıde senıde uzuyorsa
ustune ustluk arayıp sormuorsa aılesı ve kendısı
bırak SONSUZA DEK ANASINDA KALSIN........

anlamadığım anahtar onda ne arıyor ? eşinden mi almış,

eşini ara durumu anlat ve anahtarı değiştir ve anahtarın neden değiştiğini bilsin

hemen kilidi değiştir canım.

Ve olanlarıda anlat.

Herkes yerini bilsin.

bu nedir ya okuduklarıma inanamıyorum resmen senin gitmeni bekliyorlar gecenin bir yarısı nasılsa gitti diye evine geliyorlar hemen kilidi değiştir eşine de anlat ama ama daha ne denir bilmiyorum

insanlar sınırlarını bilmeliler ..burda okuduklarım bazen beni boğuyor gıcık oluyorm
saygısızlar ..eşinizle konuşun hangi hakla anahtar onlarda..şu evli insanlara aileleri saygı duymayı öğrensin artık...

ben bu durumu yaşasaydım hemen eş müsfettesini arar gecenin o saatinde arar söylerdim çok ciddi olurdum konuşurken hiç öyle lütfen falan olmazdım ve müsfetteyede söyler kilidi değiştirirdim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…