bu 3.gece eşim annesinde ve ben hamileyim...

ben konuşurken yaımda fikrine saygı gösterdiğim birileri olsunda tepkine baksınlar diye akşam ablamlara çağardım
şansıma bi misafir bi kalabalık oldu yine çektim odaya yalnızken söyledim
anlatmış kardeşi çok pişmanmış çok utanmış çok .... mış vs özür dilemişmiş..
kusura bakma ama senden özür dilemesi terbiyesizliğini dğiştirmez bendende özür dilicek paşa paşa gerçi dilesede affetmicem ya yinede dilice ahlaksız dedim ne demek ya abisinin durumu hiç ...sında değil alem peşinde...
bayağı bi sıvadım hoş ben hayalimdeki tepkiye ulaşamadım ama yapcak bişi yok
bide demez mi ben buraya çok başka umutlarla gelmiştim diye son görüşmemizden bu yana 3 gün geçti ne konuştuk ne görüştük ne değişti ne bekleyerek geldin ,nasıl bişi umut edersin anlamıyorum dedim...

gönderdim tabi tekrar anasını yanına kalsın daha orda, anasıda aradı zaten görüşmüş ama ortak yol bulamamışsınız dedi evet dedim bulun ama kızım olmaz böyle dedi onu bana değil oğlunuza anlatın deyip kestirip attım ben onlarla muhatap olmam artık, hemen bozuldu hanfendi ne bekliyosa

şimdilik durum bu hala ço kırgın ve sinirliyim kimseyi affetmeye niyetim yok henüz..

Allah yardımcınız olsun. Tepkilerinizi çok haklı buldum ama endişelenmemek elde değil evde yalnızsınız ne olur ne olmaz. Ya eşiniz gelsin evde süründürmeye devam edin ya da annenizi yanınıza çağırın bence. Allah korusun hertürlü şey olabilir

valla canım çok üzüldüm durumuna yaa.. o nası bi eşmiş hiç mi merak etmio aramıo sorumuo hadi onu geçtim kayınvaliden nie sormuo göndermio .. annesine çok bağlı galiba eşin her ne kadar kavgada etseniz kötü şeylerde yaşasanız sen şuan hamilesin ve biraz ince düşünmesi gerek inş herşey yoluna girer

hala yalnızım kafam karışık tecrüesi olan fikir verebilir mi nasıl bi yol izleniyor boşanmada ?

senin kayınvaliden bilinçli ve istekli bişeklde ortalığı karıstrmaya çalışyr gibime geldi canm,allah yardmcn olsun çok zor anlayabiliyorm senii,

babam bana kına gecesi olduğu gece eve döndüğümüzde kızım ne olur yarın bu düğün olmasın dedi. Dinlemedim babamı. Nişanlılık dönemiyle başlayan toplam 8 yıl süren bu dönem hayatımdan çok şeyi aldı götürdü. Hele ki olayda ailelerde varsa birşeyin düzelmesini asla beklemeyin

Son düzenleme:
hala yalnızım kafam karışık tecrüesi olan fikir verebilir mi nasıl bi yol izleniyor boşanmada ?

öncelikle çok geçmiş olsun.tüm sayfaları okuyamadım ama yaşadıklarınızı az çok tahmin edebiliyorum.
bir anne adayı olarak siz daha iyi bilirsiniz kadınlar bu dönemde çok daha hassas olurlar. (ben bizzat yaşamadım ama en azından çevremden gördüm)
eşinizden daha fazla ilgi-alaka-anlayış beklersiniz.
bu dönemde kocalara çok iş düşüyor. siz her zamanki siz değilsiniz.çok çok daha hassa olduğunuzu bilerek davranmalıydı.
tartışılmış, evi dağıtmış, çekip gitmiş vs hepsi yanlış.sesini yükseltmesi, alttan almaması çok çok yanlış.
şimdi asıl gerçekten pişman olup olmadığı önemli.
bebeğiniz sizin olduğu kadar onun da bebeği.gönül isterki tüm çocuklar anneli-babalı büyüsün.gönül isterki hiçbir yuva bozulmasın.dünya hali başımıza herşey gelebiliyor. haddim olmayarak söyleyeceğim; anladığım kadarıyla biraz sert mizaçlısın, çok fazla tolere eden bir yapın yok.
anne olmaya hazırlanıyorsun.bebeğinin babasız büyümemesi için bir şans vermeye değmez mi sence? bu kararı en sağlıklı sen vereceksin.bana kalırsa tekrar tekrar düşün. arada aldatma, evine bakmama, dayak vs yok ise diğer şeyler için bir şans daha verilebilir.
bizde eşimle ilk yıllarda çok tartışırdık.ben çok asilik yaptım.inadına o ne diyorsa zıttını yaptım.bir gün kolumdan tuttu kapının önüne koydu. o da ne için dışarı çıkacaktık.aramızda hiçbir tartışma vs yok. dur mutfaktan çöpü alayım dedim.bağırmaya başladı. kapının önüne koydu. biraz ağladım.sonra anahtarım vardı.girdim evime.3 gün falan konuşmadık.sonra aynı evde yaşamaya alıştık. o da daha sakin olmayı öğrendi. o zaman annemler onu istemedi ben zorla evlendim diye çekip gidemedim.şimdi ise o eve geri döndüğüme pişman değilim. 3 yıllık evliyim son 2 yıl büyük tartışmalar olmadan, kırmadan dökmeden geçti çok şükür.
umarım herşey gönlünce olur.sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
(işyerindeyim.biraz dağınık yazmış olablirim.affedin)

cnmm Allah sağlıklı mutlu büyütmek nasip eylesin ilk önce ayrıca da (sayfaların hepsini okumadım ama)
kaynınızın yaptığı iğrenç ötesi birşey kapının kilidini mutlaka ama mutlaka değiştir......ne demek cnmm alem yapmak için aile evine kız getirmek...

valla canim malesef hicte oyle olmuyor.. ben agladimiydi esim bosuna bana duygu somursu yapma aglaman zirlaman hic umrumda degil istedigin kadar agla dior gercektende umrunda olmuorr aman billah kardesi yada anasi olsa uzuntuden napacagini sasirirdi ama @

cusss valllaa cuusss diorum artik allahim ne igrenc bi durum... sakin ama sakin evini birakma derim bizim bi ayrilma durumumuz oldu ben annemgile gitmistim baktim bunlar sulalecek benim evime girmisler resim albumlerimden resimler filan almislar sonradan ogrendim ozel denen bisey yok yani heryeri karistirmislar utanmaz insanlar

epey zaman geçmiş umarım barışmışsınızdır
evliliğin ilk yılları oluyor bu durum
eşler her ne kadar baba olmaya kendilerini hazır hissetselerde malesef hazır olamıyorlar
zaman tanımak lazım
konuşarak çözmek lazım
konuşurken sonuç odaklı olup affetmek lazım diye düşünüyorum
çünkü ne kadar ters tepki alırsa erkek o kadar ters tepki veriyor
gülmeyi dene :)

malesef hiç bişi çözemedik denedik konuşmayı ama olmadı eve döndü ama 2 yabancıyız ona göre kendini affettirmesi gereken bi durum yok ...yazık onca geçmişe ...
sırf kendime üzülüyorum başka biiye deil ...

Şuan en ilgiye muhtaç olduğun zaman
Umarım en kısa sürede atlatırsın
Eşininde iyi bi dayağa ihtiyacı var
Ne güzel istediği olmuş ne diye huzursuzluğa devam ediyorki
O kadar büyük sorun neydi bilmiyorum-ki büyük bi sorun olduğunu da düşünmüyorum-
Ama sende takmıyor görünmeye bak canım
Bebeğin herşeyden,herkesten daha önemli
Ben hamilelikte herşeyi taka taka bebeğim doğunca huzursuz bi bebek oldu
Ve halen bazı zorluklarını çekiyoruz
Aman dikkat !

durumuna gerçekten çok üzüldüm canım hamilesin ondan bir parça taşıyorsun ve böyle davranıyor şu erkeklerin işine gelen olayları küçük görmelerine deli oluyorum.!!!bende şu an annemlerdeyim eşim tarafından aldatıldım artı vay niye söyledim diye dayakta yedim ne yapacağımı bilmiyorum 2 hafta oldu bunları neden anlatıyorum kötünün kötüsü var emin ol.imtahan çekeceğiz bu bi kesin.he bunları sineyemi çekmeliyiz hayır öyle olsa anneme gelmezdim.eşinle çok ciddi şekilde konuşmalısın..bu durumunda böyle yapan biri ilerde nasıl evlat yetiştirecek??? boşanmaya ben karar aldım ama korunmuyorduk hamilemiyim bilmiyorum 2 yıl dört gözle beklerken olmasın diye bakıyorum şimdi..

o insan ıyıkı benım bı akrabam ailemden biri değil okuduklarımın bu siniriyle kaldırıp basardım tokadı. bır erkeğin kadın gibi evi terketmesi hiç hoş değil. galıba annesıyle yaşamak ona rahat gelıyor evdekı gibi sorumluluk yok her şeyi nasılsa annesi halledıyor. ama evde sorumluluk bekleyen bi eş var hemde iki canlı , ettimi sana artı 2 sorumluluk
eminim sene istersin durumlar düzelsin sabah mutlu uyanayım işime huzurlu gideyım ama baştan bazı korkuların yaşanmaması ileride tekerrür etmesıne yol açar.. sabret , dua et.
ben olsam ne yaprdım dıyorum ama ınsan buyuk konuşmamalı neleri affedıyoruz yeri gelince...
seni gecelerce evde bırakıp gıtmesını kolay kolay affetme bence , ama bence. burası otel değil bir yuva üstelik sen hamilesın ya bı sancın tutsa evde bu sorumluluğu paylaşması lazım
canım benım ya keşke aynı şehırde olsak vallahı yanına gelıp sana destek olmak ısterdm. hiç canını sıkma yanlız değilsın kendı adıma söyluyorum ne problemın olursa olsun yardımına koşarız sanal alem dıye düşünme bız ne dostluklar kurduk

Ah güzelim insallah en kısa sürede iyi haberlerini alırız.. Aşk öyle bişey ki bir anda tekrar alevlenedebilir

Ah güzelim insallah en kısa sürede iyi haberlerini alırız.. Aşk öyle bişey ki bir anda tekrar alevlenedebilir

çok şükür daha iyiyiz aşkımız eskisi gibi olmasada en azından daha saygılıyız ikimizde cümle kurarken daha dikatliyiz ,çok zorladım bitsin die ama hiç vazgeçmedi bi şansı hakettiğini düşündüm umarım doğru apmışımdır 1 aa kadar oğlumuz dünyaya gelecek o vakitleri hatırlayınca umarım mutlu bir bebek olur diye dua ediyorum...

burayı böyle desk olan herkesi çok seviyorum çok saolunn

çok üzüldüm canım umarım senin için ne hayırlısıysa öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…