bu 3.gece eşim annesinde ve ben hamileyim...

herkese çok teşekkür ederim beni anlamaya çalıştığı için...

bu gecede yalnızım gelir mi gelmez mi bilemem ama dün gece yapamadığımı bu sabah yaptım ve kayınvalıdemı arayıp eve gelmediğine göre benle muhatap olmak istemiyo heralde bende onla muhatap olmak istemiyorum söyle lütfen hamile karısını 3 gece yalnız bırakabiliyosa artık hiç gelmesin dedim...öğlen eve geldim işten aradı kayınvalıdem gelcem dye gel dedim ,ne oluyo neden artışıyosunuz derken (eşim ketumdur anlatmaz ki anlatmamış) o anlatsın falan dedim ama sinirden bi başladım ki sormayın sadece eşim değil onun davranışları hakkındaki düşüncelerimide anlattım epey bi konuştuk ,allahtan sakin ve olgun davrandı yoksa baya bi kötü olcaktık , herkes gibi oturun konuşun çözülmücek şeyler değil ani kararlar almayın seni sevdiğini biliyorum falan dedi,ne kadar yok mok dediysen ses etmedim artık çok üstüne gitmeyim diye..

kafamız dağılsın alışverişe gidelim diye ısrar etti 1 saat bayram ya bana bayram gelmiyo hiç boşver dedim ,o da eşiyle bi bayram ayrıymış gözler dolu anlatınca yine yufka yüreğim dayanamadım işte kalktık gittik alışverişe 3-5 bişi aldık bana ve bebişe çok gerekmedikçede konuşmadım o saatten sonra çünkü beynen ve bedenen daha çok yoruldum bugün konuştukça...

ama düşüncelerim aynı bu sefer kimseyi alttan alcak halim yok herkes ne sorumluluk alması gerekiyosa alacak hoş hiç göresim konuşasım yok ama malüm bayram eve gelmese annemlere gelecek

ıyı yapmışsın canım ıcıne atma hıc bır seyı konuş.bazen ınsan sınır oluyor hıc bır sey dıyesı gelmıyor susuyor sadece ama susun ca da kafasının ıcınde o kadar cok konusuyor kı sankı dılıne dokulse yetiştıremıcekmıssın gıbı...bosver sen dert etme esınle bırıbırınızı sevıyorsanız halledersınız..ama ıletışım sart..

eşim hala yok ...

bugün benim doğum günüm...

canım benım ıyıkı dogdun bız san partı yaparız burda sıkma canını bosver gelmezse gelmesın ıcındekı mucızeyı dusun bebısın o senın artık annesın sen

kızlaaaaaaaaaaaaar hadı morel verelım bıraz dogum gunuymus arkadsın bakmayın oyle

iyiki doğdun iyi ki bebeşinin doğumunu göreceksin ve kimbilir o bebişle ne güzellikler yaşayacaksın

canım benim çok saol nedense o kadarda üzülmüyorum bebişin hareketlerini hissediyorum şuan belki ondan

karar almam kolaylaşıyo davranışlarıyla...

sen kararını dogurnca al bence canım sımdı sırası degıl bebışının keyfını cıkar.

Ah erkekler biz karilarina gelince aslan kasiliyorlar ama annelerinin yaninda sut dokmus kedi gibiler.

Kayin validelerde ne anliyor ki surekli sorun cikarmaktan??? Hic mi acimalari yok 4,5 aylik hamile yaa

Kafami basmiyor anlamiyorum ki. Hic birsey yapamiyorsan bir alo de yaa!!!

Cok sinir oluyorum boyle durumlara, farkinda degiller oynadiklari bu pis oyunun kotu biteceginden.

Kim neyi kazanmis alacak annesi babasi ayrilmis bir bebek ve esini seven bir kadin ortada kaldiginda???

doğum günün kutlu olsun melniz. Allah hakkınızda hayırlı olanı versin..

canım ne desek bos boyle gunlerde ınsan esını tabıkı yanında ıster gımesının nedenı ne bılmedıgımden sanada destek olamıyorum ama allah hakkında hayırlı olanı nasip etsin bebegın mutlu olsun ınsallah babası gelsın de

Bugün benim de doğumgünüm doğumgünün kutlu olsun kendilerince onlar kendilerini ağırdan satıyorlar bugünde de hamile halinle yalnız bırakmış ya seni bence onun kullanma tarihi geçmiş

gelmedi

gelmemesi için dua ediyorum artık bitti bende...

bugün ben yine edeosizlik yapmayım diye anasına babasına uğradım ve anneme geçtim .ablamlar falan geldi bı 30 dk sonra eniştem dedi ben çıkıyom nereye dedik x(eşim) geldi aşağıda aramıştı daha evvelden abi çıkalım diye demez mi ,ee dedim anama babama uğramıcakmıymış daha sonra uğrucakmış demez mi bende koptu asfalyalar enişteme sayarsın bi güzel üstelik doğum günüm yaa ...biz içerde kritik yaparken cıkmış bile

neyse 8 gibi uzandım başım çok ağrıyo diye annemin komsularıda uürayınca kalkmadım ama ablamların pasta almaya gittiğini falan duydum hep misafirler gidince kalktım pasta kesicez diye ne göreyim diğer eniştelerimide gelip almışlar dışardalar yani,ararsın en büyük eniştemi siz ne yapmaya çalışıyonuz size kim dedi gidin derdini öğrenin niye böle yapıyomuş diye bugün doğum günüm xtakmıyosa sizde mi saygısızsınız niye gidiyonuz yazıklar olsun .....

çok canım sıkkın duramadım evde cafeye geldim şimdi direk eve gitmek istiyorum kimseyi görmek istemiyorum göndermiyolar karnımdaki cana yazık elim ayağım tutmuyo sinirden bari o almasaydı demekten alamıyorum kendimi lanet olsun bana böyle bi insanı seçtim diye ...

Ne diyeceğimi bilemedim canım allah senin ve bebeğinin yardımcısı olsun, eşine de akıl fikir versin.

Son düzenleme:
kafe kapatıyomuş malesef cıkıp yine kalabalığa girmem gerekiyo allahım sen yardım et bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…