eşim hala yok ...
bugün benim doğum günüm...
nerden biliceksin canımcım herşeyin yeri ayrı sevinç içinde olan insanları bunaltmak istemem
Bugün benim de doğumgünüm doğumgünün kutlu olsun kendilerince onlar kendilerini ağırdan satıyorlar bugünde de hamile halinle yalnız bırakmış ya seni bence onun kullanma tarihi geçmiş
gelmedi
gelmemesi için dua ediyorum artık bitti bende...
bugün ben yine edeosizlik yapmayım diye anasına babasına uğradım ve anneme geçtim .ablamlar falan geldi bı 30 dk sonra eniştem dedi ben çıkıyom nereye dedik x(eşim) geldi aşağıda aramıştı daha evvelden abi çıkalım diye demez mi ,ee dedim anama babama uğramıcakmıymış daha sonra uğrucakmış demez mi bende koptu asfalyalar enişteme sayarsın bi güzel üstelik doğum günüm yaa ...biz içerde kritik yaparken cıkmış bile
neyse 8 gibi uzandım başım çok ağrıyo diye annemin komsularıda uürayınca kalkmadım ama ablamların pasta almaya gittiğini falan duydum hep misafirler gidince kalktım pasta kesicez diye ne göreyim diğer eniştelerimide gelip almışlar dışardalar yani,ararsın en büyük eniştemi siz ne yapmaya çalışıyonuz size kim dedi gidin derdini öğrenin niye böle yapıyomuş diye bugün doğum günüm xtakmıyosa sizde mi saygısızsınız niye gidiyonuz yazıklar olsun .....
çok canım sıkkın duramadım evde cafeye geldim şimdi direk eve gitmek istiyorum kimseyi görmek istemiyorum göndermiyolar karnımdaki cana yazık elim ayağım tutmuyo sinirden bari o almasaydı demekten alamıyorum kendimi lanet olsun bana böyle bi insanı seçtim diye ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?