- 16 Temmuz 2017
- 184
- 117
- 23
- 34
- Konu Sahibi butterfly_11
-
kendiside kabullenemiyor benim evden gitmemi. en ufak tartışmada ara babanı gelsin alsın diyen bir adam. ama sevgime cok güveniyordu gidemeyeceğimi gitsem bile 3 gün sonra tıpış tıpış geri döneceğimi düşünüyordu. şimdide 2. evlilik yapma ihtimalime takmış. 2. evlilik daha zor olurmuş dayak yesem bile sesimi çıkaramazmışım falan filan. hala psikolojik baskı yapıyorÇok sevindim!!!! Benim 8 yılımı çaldı bu tipler. Çat diye ayrıldım , arkama bile bakmadım. hâlâ inanamıyorlar , egoları balon gibi söndü.
Şaka mi bu yaa ne zannediyorlar kendilerini bosver kac kurtulbabası teşrif etmediğini umursamayıp hala benim aileme hata buluyor neden babasını aramamışlar babası yaş olarak babamdan büyük oldugu için benim babam ayagına gidip neyin var neoldu neden gelmedin diye soracakmıs paşazadeye
aynen öyle yaptım. çok şükür iyiyim artık. msjlarında hala bizim hatalı oldugumuzu ona ragmen kendısının dışarı gel görüşelim demesini cok buyuk bır adım atma olarak görüyor ve benim naz yaptıgımı düşünüyor :)Şaka mi bu yaa ne zannediyorlar kendilerini bosver kac kurtul
Valla git gorus aklinda ne varsa soyle rahatla sonra da yoluna bak canim bu yuksem egolar hic bitmez bende de vardi bi taneaynen öyle yaptım. çok şükür iyiyim artık. msjlarında hala bizim hatalı oldugumuzu ona ragmen kendısının dışarı gel görüşelim demesini cok buyuk bır adım atma olarak görüyor ve benim naz yaptıgımı düşünüyor :)
kendisi çok normal olmadığını kabul ediyor. tedavi görmesini söylediğimde de benim hasta oldugumu benim tedavi görmem gerektiğini söylüyor. mesela psikolojide yansıtma olarak bildiğimiz kavramı bire bir yaşıyor. kendi yaptıklarını yaşadıklarını sanki ben yapmışım gibi gösteriyorEsinizin genlerinde ruh hastalıgı var sanırım. Uzak durun, avulatlarınız görüssün. Tehditkar mesajlar atarsa da sakın silmeyin, davada kanıt olur.
Bu adamdan da ailesinden de hayır gelmez.
ailemin evindeyim buraya gelmeyi ısrarla reddiyor annemin bulundugu yere adım atmayacagını söylüyor annemi takıntı haline getirdi. beni yalnız olarak istiyor ki duygusallıkla kandırabılecegını düşünüyor ama bu mantıkta bı adamla konusmam bile vakit kaybıValla git gorus aklinda ne varsa soyle rahatla sonra da yoluna bak canim bu yuksem egolar hic bitmez bende de vardi bi tane
kendiside kabullenemiyor benim evden gitmemi. en ufak tartışmada ara babanı gelsin alsın diyen bir adam. ama sevgime cok güveniyordu gidemeyeceğimi gitsem bile 3 gün sonra tıpış tıpış geri döneceğimi düşünüyordu. şimdide 2. evlilik yapma ihtimalime takmış. 2. evlilik daha zor olurmuş dayak yesem bile sesimi çıkaramazmışım falan filan. hala psikolojik baskı yapıyor
Merhaba hanımlar. daha önceki konumda da yazmıştım eşimin cahiliye devrinden kalma mantığı ve ailesine olan aşırı düşkünlüğü sebebiyle yaşanan problemler büyüdü ve patlama noktasına geldi. 6 haftadır ailemin yanındayım. problemin patlama noktası şu: ailelerimiz arası cok sıkı fıkı değildi eşimde bu konuda takıntılıydı cunku ailelerin arasının cok iyi olmasını ve örnek bi aileye sahip olmamızı istiyordu. bizde aileleri biraraya getirmek amacıyla aynı gün iki aileyi iftara davet ettik. tabi öncesinde esim bilinç altıma bir güzel işledi. bu bizim son şansımız ailelerin arası düzelmedikçe evliliğimizin düzelmeyeceğini artık son günlerimizin olduğunu söyledi. gelgelelim iftara benim ailem görümcem eşi annesi geldi fakat esimin babası gelmedi. benim ve ailemin yüzünü görmek istemiyormuş. misafirler gittikten sonra eşim benim babamın küçük oldugunu ve kendi babasını araması yada evine gidip konusması gerektiğini söyledi. bende bunun yanlış oldugunu benim ailemin zaten adım attıgını babası gelmeyerek kendisine ve yuvamıza değer vermediğini söyledim. yatagını ayırdı. ertesi gün işten doğru ailesine gitti ve bana msjlar atıyor sendene burada değilsin utanmıyormusun buraya geleceksin gelmiyorsan ara babanı sen aramazsan ben ararım herkese de ilan ederim gibi seyler söyledi. yani o gün bugundur ailemin yanındayım. bugune kadar hiç aramadı sormadı sadece msj attı evine dön kendine çeki düzen ver akıllanacaksan gel akıllanmadıysan aynı seyleri yasatırım gibi tabi hala aileme hakaret etmeye devam ediyor msjlarda. bugün de tek başıma dışarı çıkıp kendisiyle görüşmemi istiyor. reddettim bugüne kadar adım atmayan özür dilemeyen yanlışlarını kabul etmeyen kişiden hayır gelir mi. buarada 1 senelik evliyim ama evliliğimden hiçbirşey anlamadım hergun ailesinin yanındaydık ev bizim için oteldi. ailemden özür dilemeyi reddediyor asla buraya gelmeyecegını benım dısarı tek cıkmam gerektiğini söylüyor. yuvam yıkılacağı için çok üzülüyorum çok hayallerim vardı evimi çok seviyordum ama o adamla bi evlilik yurutebılecegıme inancım yok merhameti vicdanı yok cok kolay ıftıra atabilen biri. aglamadıgım tek günüm yoktu. bunları bile bile tekrar geri dönmem kendimi ateşe atmak olmaz mı. uzun oldu şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için.
Hem aileni istemiyor hem barismak istiyor boyle durumlar dikiş tutmuyor annene neden takti kafayiailemin evindeyim buraya gelmeyi ısrarla reddiyor annemin bulundugu yere adım atmayacagını söylüyor annemi takıntı haline getirdi. beni yalnız olarak istiyor ki duygusallıkla kandırabılecegını düşünüyor ama bu mantıkta bı adamla konusmam bile vakit kaybı
kesinlikle evime gelmez ve ailemden özür dilemezmiş. hatta annemin bulundugu yere adım atmazmıs oyuzden benimle dışarıda görüşmek istiyor.Kendisi kraliyet ailesinden geliyorsa haklı tabi, derhal babanızın özrü gerekir
Yürek mi yemiş bu adam! Vallahi aileme ne kadar adım atarsa ben de onunkine o kadar atarım. Anaları ne yediriyor bu oğluşlarına anlamıyorum, kendilerini fazla önemsiyorlar.
Ya kapınıza gelip sizin ailenizden özür dilemeli yada yalnızlığa mahkum edilmeli !
benim geri dönmememi anneme bağlamış. annemin aklıma girmiş oldugunu bana izin vermediğini düşünüyor. herzaman böyleydi. benim kimseyle yalnız kalmamı ıstemezdi insanlardan akıl aldıgımı oyuzden ailesinin evine hergun gitmek istemediğimi düşünürdü. cahil bir insan değilim. üni mezunuyum calısıyorum öğretmenim. kendi aklım yetiyor cok şükür. ama malesef kendine ters gelen her düşüncemi farklı insanlardan akıl aldıgıma yorumluyordu. hatta telefonuma yedekleme yapmış birara insanlarla ne konustum ne yazdım hepsini okumuş. psikopatlık derecesinde anlayacagınızHem aileni istemiyor hem barismak istiyor boyle durumlar dikiş tutmuyor annene neden takti kafayi
kesinlikle evime gelmez ve ailemden özür dilemezmiş. hatta annemin bulundugu yere adım atmazmıs oyuzden benimle dışarıda görüşmek istiyor.
Takintili huzursuz bi tip iyi dusun taşinbenim geri dönmememi anneme bağlamış. annemin aklıma girmiş oldugunu bana izin vermediğini düşünüyor. herzaman böyleydi. benim kimseyle yalnız kalmamı ıstemezdi insanlardan akıl aldıgımı oyuzden ailesinin evine hergun gitmek istemediğimi düşünürdü. cahil bir insan değilim. üni mezunuyum calısıyorum öğretmenim. kendi aklım yetiyor cok şükür. ama malesef kendine ters gelen her düşüncemi farklı insanlardan akıl aldıgıma yorumluyordu.
Tüm bu konuşmalar WhatsApp yada mesaj şeklindedir umarım.
Bu dallamadan baya bi tazminat alırsın diye tahmin ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?