bu adama ne demeli? neyapmalı?

Çok sevindim!!!! Benim 8 yılımı çaldı bu tipler. Çat diye ayrıldım , arkama bile bakmadım. hâlâ inanamıyorlar , egoları balon gibi söndü.
kendiside kabullenemiyor benim evden gitmemi. en ufak tartışmada ara babanı gelsin alsın diyen bir adam. ama sevgime cok güveniyordu gidemeyeceğimi gitsem bile 3 gün sonra tıpış tıpış geri döneceğimi düşünüyordu. şimdide 2. evlilik yapma ihtimalime takmış. 2. evlilik daha zor olurmuş dayak yesem bile sesimi çıkaramazmışım falan filan. hala psikolojik baskı yapıyor

Şaka mi bu yaa ne zannediyorlar kendilerini bosver kac kurtul

Esinizin genlerinde ruh hastalıgı var sanırım. Uzak durun, avulatlarınız görüssün. Tehditkar mesajlar atarsa da sakın silmeyin, davada kanıt olur.
Bu adamdan da ailesinden de hayır gelmez.

Şaka mi bu yaa ne zannediyorlar kendilerini bosver kac kurtul
aynen öyle yaptım. çok şükür iyiyim artık. msjlarında hala bizim hatalı oldugumuzu ona ragmen kendısının dışarı gel görüşelim demesini cok buyuk bır adım atma olarak görüyor ve benim naz yaptıgımı düşünüyor :)

Valla git gorus aklinda ne varsa soyle rahatla sonra da yoluna bak canim bu yuksem egolar hic bitmez bende de vardi bi tane

Esinizin genlerinde ruh hastalıgı var sanırım. Uzak durun, avulatlarınız görüssün. Tehditkar mesajlar atarsa da sakın silmeyin, davada kanıt olur.
Bu adamdan da ailesinden de hayır gelmez.
kendisi çok normal olmadığını kabul ediyor. tedavi görmesini söylediğimde de benim hasta oldugumu benim tedavi görmem gerektiğini söylüyor. mesela psikolojide yansıtma olarak bildiğimiz kavramı bire bir yaşıyor. kendi yaptıklarını yaşadıklarını sanki ben yapmışım gibi gösteriyor

Valla git gorus aklinda ne varsa soyle rahatla sonra da yoluna bak canim bu yuksem egolar hic bitmez bende de vardi bi tane
ailemin evindeyim buraya gelmeyi ısrarla reddiyor annemin bulundugu yere adım atmayacagını söylüyor annemi takıntı haline getirdi. beni yalnız olarak istiyor ki duygusallıkla kandırabılecegını düşünüyor ama bu mantıkta bı adamla konusmam bile vakit kaybı

bildiğin manyak yahu..
davayı da sen aç iyice mor olsun..

Kendisi kraliyet ailesinden geliyorsa haklı tabi, derhal babanızın özrü gerekir
Yürek mi yemiş bu adam! Vallahi aileme ne kadar adım atarsa ben de onunkine o kadar atarım. Anaları ne yediriyor bu oğluşlarına anlamıyorum, kendilerini fazla önemsiyorlar.

Ya kapınıza gelip sizin ailenizden özür dilemeli yada yalnızlığa mahkum edilmeli !

Hem aileni istemiyor hem barismak istiyor boyle durumlar dikiş tutmuyor annene neden takti kafayi

kesinlikle evime gelmez ve ailemden özür dilemezmiş. hatta annemin bulundugu yere adım atmazmıs oyuzden benimle dışarıda görüşmek istiyor.

O seni çoktan gözden çıkarmış gibi.
Ömürlük davranmadığı her halinden belli.
Tekmeyi bas gitsin.
Kolay değildir eminim ama çekilmeye değer bir kahır göremedim.

Hem aileni istemiyor hem barismak istiyor boyle durumlar dikiş tutmuyor annene neden takti kafayi
benim geri dönmememi anneme bağlamış. annemin aklıma girmiş oldugunu bana izin vermediğini düşünüyor. herzaman böyleydi. benim kimseyle yalnız kalmamı ıstemezdi insanlardan akıl aldıgımı oyuzden ailesinin evine hergun gitmek istemediğimi düşünürdü. cahil bir insan değilim. üni mezunuyum calısıyorum öğretmenim. kendi aklım yetiyor cok şükür. ama malesef kendine ters gelen her düşüncemi farklı insanlardan akıl aldıgıma yorumluyordu. hatta telefonuma yedekleme yapmış birara insanlarla ne konustum ne yazdım hepsini okumuş. psikopatlık derecesinde anlayacagınız

kesinlikle evime gelmez ve ailemden özür dilemezmiş. hatta annemin bulundugu yere adım atmazmıs oyuzden benimle dışarıda görüşmek istiyor.

Bence dik durun, dışarıda da girişmeyin. Kendi ailesine saygı duyulmasını isteyen adam sizin ailenize de saygı duymalı. Nedir bu bencillik. Saygısızlığı kendisi yapmış, birisi özür dileyecekse o kişi ne babanız ne de siz değilsiniz

Takintili huzursuz bi tip iyi dusun taşin

Tüm bu konuşmalar WhatsApp yada mesaj şeklindedir umarım.

Bu dallamadan baya bi tazminat alırsın diye tahmin ediyorum.

Canım şok oldum aynısı benim eşim . doktora git diyorum .sen delisin sen doktora git diyor . ikinci evliliğini yapsan seni döver diyor iftira atıyor. Ben de iki gündür annem lerdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…