bu adama ne demeli? neyapmalı?

Aile takintisi mi var bu adamin

Tamam aileler le sizin aranizin iyi olmasi gerekir tabiki ama iki ailenin birbiriyle illaki iyi gecinmesi gerekmiyor. Ayrica baban illa ozur dileyecek ne demek yahu. Adam niye mecbur olsun!! Sinir oldum eşinize hatalarini anlayip pişman olmazsa donmeyin derim

bence ayrıl ya var böyleleri benimde kaynatam yoldan geçerken abimi görmezden gelmiş abim insan ya selam vermiş benim hatrıma bana nasıl diye sorar abimi görür görmezden gelir var böyleleri

hatalarını kabul etmiyor. aksine yine hergün ailesine gidebilecegını ve buna kimsenin karışamayacağını söylüyor. yani ben kendime çeki düzen vermezsem aynı seyler yaşanacakmıs. kendimi savundugum için hergun ailesine gitmeyi istemediğim için beni çeneci olmakla sucluyor.

Egoya bak sen yaa. Ailecek kafayı yemişler resmen. Bu nasıl bi adam ya. Resmen şizofren. Sakın dönim deme. Kendini senden üstün görüyo bencil yaratık.

Çok bencilmiş eşiniz bu şekilde evlilik sürmez bence ayrılarak iyi yaparsınız ailenize saygı duymayan size de duymaz

Egoya bak sen yaa. Ailecek kafayı yemişler resmen. Bu nasıl bi adam ya. Resmen şizofren. Sakın dönim deme. Kendini senden üstün görüyo bencil yaratık.
Evet çok bencil sadece kendi duygulari var ve kendi ailesi var gibi düşünüyor. Onun mantigina gore erkekler kadinlardan üstündür ve erkegin dedigi olmalıdır. Benim anneme gitmeme izin veriyorsa insanligindanmis istese izinde vermeyebilirmis ve ben ailemi goremezmisim

Arkadaşım eşin gerçekten normal değil. Düzeltmeye çalışma, egosu yüksek falan değil çünkü bildiğin hasta. Sinir sistemini iyice bozmasına izin verme. Bırak kendi ailesiyle mutlu mesut yaşasın.

herşeyi ailelere bağlamıstı. aileler düzelmeden biz mutlu olamayacakmışız. çocuk yapmayı bile ailesine bağlamıştı artık. kendi ailesi olmadan asla benim ailemle vakit geçirmezdi. huzursuz olurdu.

Hiç normal değil neden evlenmiş acaba

Birileri tarafindan dolduruluyor gibi geldi.. O hatalarini kabul etmedikce zor gorunuyor isiniz Allah yardimciniz olsun

Aynen bu bahsettiginz ozelliklere sahio bir adam la evliydi arkadasim. Oyleki onda birde kiskanclik varmis arkadasimi babasi yasindaki akrabalarindan kiskanip ayni odaya oturtmazmis. Ayrildi adamdan o zaman cok uzuldu ama sonra ne oldu biliyor musunuz,

Adam bosanma davasini sonuclandirmadan evlendi imam nikahi ile. Arkadasimda bunu davaya sunup hatirisayilir bir nafaka almaya basladi. Kucuk yasta evlendigi icin okumamisti disardan okudu cok guzel mevkilere gelip kendisini hakeden bir adamla evlendi ve dunyalar tatlisi bir kiz cocugu var . herkesin imrwnecwgi bir evlilik yasiyor .. Demem o ki su an uzuleceginiz seyler ileride oh be iyiki kurtulmusum diyeceginiz seylere donusebilir..

Esin 2 aile iyi olsun'un derdinde degil, derdi aile bağları olsa senin ailene karsi da samimi ve sevgi dolu olur.. Onun derdi kendi ailesi, onlari şişirtmek vs.. Takıntılı yani..
Davete babasi gelmiyor, halen senin babani paspas etmeye calisiyor kendi babasina.. Azıcık hakkaniyetli biri ise, babasina sormasi lazim neden gelmedin diye..
Ustune bi pismanlik yok, gönül alma yok.. Isin zor.. Allah kolaylik versin..

Kendi ailesine zirvelerde bi saygi beklerken senin annen hakkinda küstahça konuşabiliyor, nasil bi insan bu Allah askina? Konusturma lutfen bi daha annen baban hakkinda, herkes haddini bilsin.. Empati yok, saygi yok, samimiyet yok, ustune bence ciddi psikolojik problemleri var..
Süren bi evlilik hakkinda keskin yorumlar yapmayi sevmiyorum ama bu adamla nasil olur, hic bilemedim.. Cocuk olsa neler yapar, dusunemiyorum bile..

Son düzenleme:
Boşan diyemem,ama burnunu sürttürüp tamam sen haklıydın demedende dönmeyin...

bir evliliğin yürümesi için kişilerin birbirlerine ve aile üyelerine her daim saygılı olmaları şart , eşiniz sizin ailenizi hiçe sayıyor ne demek baban küçük babamı arasın demek hem demekkı aıleler arası kultur farkı varkı anlasamıyorlar her daım gorusmelerıne de gerek yok ayrıca özel gunlerde bır araya geldıklerınde bırbırlerıne saygıda kusur etmesınler yeterlı kı kp nız sıze ve aılenıze buyuk saygısızlık yapmıs, bence tum mesajları delıl olarak mahkemeye sunun aıle bırlıgının olmadıgını esınızın sıze saygısızlık ve hakaret ettıgını kanıtlayın ve alın tazmınatınızı ayrılın bu adamdan koca olmaz..

Bu kişi kendi bireyselliği olmayan ailesine düşkün değil bağımlı olan biri. Hep kendi istedikleri olsun ister herşeyin en iyisini onlar bilir onlar saygı hakeder. Kendilerini mükemmel sanan adam hatasını anlayıp özür dilemez bence sadece seni daha da yıpratır ki evlilik bence iki kişi arasında yapılır eskidendi o düzen bunu beceremeyen hala anlamayan zihniyetler evlenmesin. İki aileye karsi esit mesafede durup denge kurabilen ve kendi ailelerini öncelik verenler yürütebiliyor. Diğerleri bir çeşit işkence.

Adam resmen ruh hastasiymis...aileyle gidilecek yer var gidilmeuecek yer var,ailenizle her gidilen yere kv,kp cagirmak zorunda degil kimse boyle sacmalaigida ilk defa okuyorum sakin sakin sakin donme kolay iftira atabilecek fitrattaki bir adamda duzgun bir kisilik cikmaz zaten,dmesi kolay diyeceksin ama ac bosanma davani biran once bosan,yoksa bu adamla cehennem hayatina bir omur devam edersin...

Eşinizin psikolojik problemleri var ve bunun sorumlusu da ailesi.. herşey de erkeğin dediği olur mantığıyla büyümüş.

Peki evlenmeden önce hiç sinyallerini vermedi mi??
Şuanda da bi kaybınız yok çocuğunuz olmadığı için arada hiç bi bağ kalmıyor.
Ne güzel mesleğiniz var, dolayısıyla maddi kaygınız da olmayacak.
Siz zaten eşinizi çözmüşsünüz, doğruyu yanlışı görebiliyorsunuz, daha vakit kaybına gerek var mı?

Benim eşimde zamanında ailesine çok düşkündü ,Onlarca kavgamız olmuştur ,benim ailemide çok sever gidip gelmek isterdi kendi ailesinede sürekli gitmek isterdi.

Ama ben ne yaptımmm !!! Adamı seve seve kendi evine yönlendirdim ,Şimdi sadece evinde vakit geçirmek istiyor.
Sevgi saygı ve iyi bir ikna kabiliyeti herşeyi çözer.
Ama sizinki kopmuş Allah yardımcınız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…