- 5 Temmuz 2017
- 4.413
- 7.489
- 108
- Konu Sahibi butterfly_11
-
bence ayrıl ya var böyleleri benimde kaynatam yoldan geçerken abimi görmezden gelmiş abim insan ya selam vermiş benim hatrıma bana nasıl diye sorar abimi görür görmezden gelir var böyleleriMerhaba hanımlar. daha önceki konumda da yazmıştım eşimin cahiliye devrinden kalma mantığı ve ailesine olan aşırı düşkünlüğü sebebiyle yaşanan problemler büyüdü ve patlama noktasına geldi. 6 haftadır ailemin yanındayım. problemin patlama noktası şu: ailelerimiz arası cok sıkı fıkı değildi eşimde bu konuda takıntılıydı cunku ailelerin arasının cok iyi olmasını ve örnek bi aileye sahip olmamızı istiyordu. bizde aileleri biraraya getirmek amacıyla aynı gün iki aileyi iftara davet ettik. tabi öncesinde esim bilinç altıma bir güzel işledi. bu bizim son şansımız ailelerin arası düzelmedikçe evliliğimizin düzelmeyeceğini artık son günlerimizin olduğunu söyledi. gelgelelim iftara benim ailem görümcem eşi annesi geldi fakat esimin babası gelmedi. benim ve ailemin yüzünü görmek istemiyormuş. misafirler gittikten sonra eşim benim babamın küçük oldugunu ve kendi babasını araması yada evine gidip konusması gerektiğini söyledi. bende bunun yanlış oldugunu benim ailemin zaten adım attıgını babası gelmeyerek kendisine ve yuvamıza değer vermediğini söyledim. yatagını ayırdı. ertesi gün işten doğru ailesine gitti ve bana msjlar atıyor sendene burada değilsin utanmıyormusun buraya geleceksin gelmiyorsan ara babanı sen aramazsan ben ararım herkese de ilan ederim gibi seyler söyledi. yani o gün bugundur ailemin yanındayım. bugune kadar hiç aramadı sormadı sadece msj attı evine dön kendine çeki düzen ver akıllanacaksan gel akıllanmadıysan aynı seyleri yasatırım gibi tabi hala aileme hakaret etmeye devam ediyor msjlarda. bugün de tek başıma dışarı çıkıp kendisiyle görüşmemi istiyor. reddettim bugüne kadar adım atmayan özür dilemeyen yanlışlarını kabul etmeyen kişiden hayır gelir mi. buarada 1 senelik evliyim ama evliliğimden hiçbirşey anlamadım hergun ailesinin yanındaydık ev bizim için oteldi. ailemden özür dilemeyi reddediyor asla buraya gelmeyecegını benım dısarı tek cıkmam gerektiğini söylüyor. yuvam yıkılacağı için çok üzülüyorum çok hayallerim vardı evimi çok seviyordum ama o adamla bi evlilik yurutebılecegıme inancım yok merhameti vicdanı yok cok kolay ıftıra atabilen biri. aglamadıgım tek günüm yoktu. bunları bile bile tekrar geri dönmem kendimi ateşe atmak olmaz mı. uzun oldu şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için.
hatalarını kabul etmiyor. aksine yine hergün ailesine gidebilecegını ve buna kimsenin karışamayacağını söylüyor. yani ben kendime çeki düzen vermezsem aynı seyler yaşanacakmıs. kendimi savundugum için hergun ailesine gitmeyi istemediğim için beni çeneci olmakla sucluyor.Aile takintisi mi var bu adamin
Tamam aileler le sizin aranizin iyi olmasi gerekir tabiki ama iki ailenin birbiriyle illaki iyi gecinmesi gerekmiyor. Ayrica baban illa ozur dileyecek ne demek yahu. Adam niye mecbur olsun!! Sinir oldum eşinize hatalarini anlayip pişman olmazsa donmeyin derim
Evet çok bencil sadece kendi duygulari var ve kendi ailesi var gibi düşünüyor. Onun mantigina gore erkekler kadinlardan üstündür ve erkegin dedigi olmalıdır. Benim anneme gitmeme izin veriyorsa insanligindanmis istese izinde vermeyebilirmis ve ben ailemi goremezmisimEgoya bak sen yaa. Ailecek kafayı yemişler resmen. Bu nasıl bi adam ya. Resmen şizofren. Sakın dönim deme. Kendini senden üstün görüyo bencil yaratık.
herşeyi ailelere bağlamıstı. aileler düzelmeden biz mutlu olamayacakmışız. çocuk yapmayı bile ailesine bağlamıştı artık. kendi ailesi olmadan asla benim ailemle vakit geçirmezdi. huzursuz olurdu.
Birileri tarafindan dolduruluyor gibi geldi.. O hatalarini kabul etmedikce zor gorunuyor isiniz Allah yardimciniz olsunhatalarını kabul etmiyor. aksine yine hergün ailesine gidebilecegını ve buna kimsenin karışamayacağını söylüyor. yani ben kendime çeki düzen vermezsem aynı seyler yaşanacakmıs. kendimi savundugum için hergun ailesine gitmeyi istemediğim için beni çeneci olmakla sucluyor.
Aynen bu bahsettiginz ozelliklere sahio bir adam la evliydi arkadasim. Oyleki onda birde kiskanclik varmis arkadasimi babasi yasindaki akrabalarindan kiskanip ayni odaya oturtmazmis. Ayrildi adamdan o zaman cok uzuldu ama sonra ne oldu biliyor musunuz,benim geri dönmememi anneme bağlamış. annemin aklıma girmiş oldugunu bana izin vermediğini düşünüyor. herzaman böyleydi. benim kimseyle yalnız kalmamı ıstemezdi insanlardan akıl aldıgımı oyuzden ailesinin evine hergun gitmek istemediğimi düşünürdü. cahil bir insan değilim. üni mezunuyum calısıyorum öğretmenim. kendi aklım yetiyor cok şükür. ama malesef kendine ters gelen her düşüncemi farklı insanlardan akıl aldıgıma yorumluyordu. hatta telefonuma yedekleme yapmış birara insanlarla ne konustum ne yazdım hepsini okumuş. psikopatlık derecesinde anlayacagınız
Esin 2 aile iyi olsun'un derdinde degil, derdi aile bağları olsa senin ailene karsi da samimi ve sevgi dolu olur.. Onun derdi kendi ailesi, onlari şişirtmek vs.. Takıntılı yani..ben takıntı yapmadım eşim takıntı yaptı. aileler çok samimi olsun istiyor. heryere birlikte cümbürcamaat gidelim istiyor.kendi ailesi olmadan benim ailemle vakit geçirmek istemiyor. mesela babam bir yere yemege davet ediyor arıyor oglum gel surada yemekteyız sızede yemek ısmarlayım dediğinde annem babam olmadan gelemem diyor. ailesine hata yapmıs oldugunu düşünüyor benım ailemle vakıt geçirirse
Kendi ailesine zirvelerde bi saygi beklerken senin annen hakkinda küstahça konuşabiliyor, nasil bi insan bu Allah askina? Konusturma lutfen bi daha annen baban hakkinda, herkes haddini bilsin.. Empati yok, saygi yok, samimiyet yok, ustune bence ciddi psikolojik problemleri var..ailemin evindeyim buraya gelmeyi ısrarla reddiyor annemin bulundugu yere adım atmayacagını söylüyor annemi takıntı haline getirdi. beni yalnız olarak istiyor ki duygusallıkla kandırabılecegını düşünüyor ama bu mantıkta bı adamla konusmam bile vakit kaybı
bir evliliğin yürümesi için kişilerin birbirlerine ve aile üyelerine her daim saygılı olmaları şart , eşiniz sizin ailenizi hiçe sayıyor ne demek baban küçük babamı arasın demek hem demekkı aıleler arası kultur farkı varkı anlasamıyorlar her daım gorusmelerıne de gerek yok ayrıca özel gunlerde bır araya geldıklerınde bırbırlerıne saygıda kusur etmesınler yeterlı kı kp nız sıze ve aılenıze buyuk saygısızlık yapmıs, bence tum mesajları delıl olarak mahkemeye sunun aıle bırlıgının olmadıgını esınızın sıze saygısızlık ve hakaret ettıgını kanıtlayın ve alın tazmınatınızı ayrılın bu adamdan koca olmaz..Merhaba hanımlar. daha önceki konumda da yazmıştım eşimin cahiliye devrinden kalma mantığı ve ailesine olan aşırı düşkünlüğü sebebiyle yaşanan problemler büyüdü ve patlama noktasına geldi. 6 haftadır ailemin yanındayım. problemin patlama noktası şu: ailelerimiz arası cok sıkı fıkı değildi eşimde bu konuda takıntılıydı cunku ailelerin arasının cok iyi olmasını ve örnek bi aileye sahip olmamızı istiyordu. bizde aileleri biraraya getirmek amacıyla aynı gün iki aileyi iftara davet ettik. tabi öncesinde esim bilinç altıma bir güzel işledi. bu bizim son şansımız ailelerin arası düzelmedikçe evliliğimizin düzelmeyeceğini artık son günlerimizin olduğunu söyledi. gelgelelim iftara benim ailem görümcem eşi annesi geldi fakat esimin babası gelmedi. benim ve ailemin yüzünü görmek istemiyormuş. misafirler gittikten sonra eşim benim babamın küçük oldugunu ve kendi babasını araması yada evine gidip konusması gerektiğini söyledi. bende bunun yanlış oldugunu benim ailemin zaten adım attıgını babası gelmeyerek kendisine ve yuvamıza değer vermediğini söyledim. yatagını ayırdı. ertesi gün işten doğru ailesine gitti ve bana msjlar atıyor sendene burada değilsin utanmıyormusun buraya geleceksin gelmiyorsan ara babanı sen aramazsan ben ararım herkese de ilan ederim gibi seyler söyledi. yani o gün bugundur ailemin yanındayım. bugune kadar hiç aramadı sormadı sadece msj attı evine dön kendine çeki düzen ver akıllanacaksan gel akıllanmadıysan aynı seyleri yasatırım gibi tabi hala aileme hakaret etmeye devam ediyor msjlarda. bugün de tek başıma dışarı çıkıp kendisiyle görüşmemi istiyor. reddettim bugüne kadar adım atmayan özür dilemeyen yanlışlarını kabul etmeyen kişiden hayır gelir mi. buarada 1 senelik evliyim ama evliliğimden hiçbirşey anlamadım hergun ailesinin yanındaydık ev bizim için oteldi. ailemden özür dilemeyi reddediyor asla buraya gelmeyecegını benım dısarı tek cıkmam gerektiğini söylüyor. yuvam yıkılacağı için çok üzülüyorum çok hayallerim vardı evimi çok seviyordum ama o adamla bi evlilik yurutebılecegıme inancım yok merhameti vicdanı yok cok kolay ıftıra atabilen biri. aglamadıgım tek günüm yoktu. bunları bile bile tekrar geri dönmem kendimi ateşe atmak olmaz mı. uzun oldu şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için.
Adam resmen ruh hastasiymis...aileyle gidilecek yer var gidilmeuecek yer var,ailenizle her gidilen yere kv,kp cagirmak zorunda degil kimse boyle sacmalaigida ilk defa okuyorum sakin sakin sakin donme kolay iftira atabilecek fitrattaki bir adamda duzgun bir kisilik cikmaz zaten,dmesi kolay diyeceksin ama ac bosanma davani biran once bosan,yoksa bu adamla cehennem hayatina bir omur devam edersin...babası teşrif etmediğini umursamayıp hala benim aileme hata buluyor neden babasını aramamışlar babası yaş olarak babamdan büyük oldugu için benim babam ayagına gidip neyin var neoldu neden gelmedin diye soracakmıs paşazadeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?