- 20 Mart 2014
- 830
- 1.021
- 63
- 47
- Konu Sahibi butterfly_11
-
Sinyallerini aldık aslında. Nişanlıyken yüzük attım. Çünkü beni ailesiyle ayni evde oturtturmak istedi. Ama her yasadigimiz problemde kendisi de ailesi de geri adim attilar. Özür diledi herseferinde. Bende de asilamayacak problemler degil seviyorum da diyerek goz gore gore evlendim. Ilk 1. Ay da problemler basladi. Çünkü ailesinin evinden çıkmıyorduk. Çalıştığım için yoruluyordum. Tesetturluyum babasi enistesi surekli evde oldugu icin hep basortu ile oturmak zorundaydim. Cok sıkıntılar çektim. Birkez daha denemek istiyor. Ama aynı zihniyetteki bir adamla birkez daha denemek vakit kaybindan ve daha fazla yipranmisliktan baska birsey kazandirmaz banaEşinizin psikolojik problemleri var ve bunun sorumlusu da ailesi.. herşey de erkeğin dediği olur mantığıyla büyümüş.
Peki evlenmeden önce hiç sinyallerini vermedi mi??
Şuanda da bi kaybınız yok çocuğunuz olmadığı için arada hiç bi bağ kalmıyor.
Ne güzel mesleğiniz var, dolayısıyla maddi kaygınız da olmayacak.
Siz zaten eşinizi çözmüşsünüz, doğruyu yanlışı görebiliyorsunuz, daha vakit kaybına gerek var mı?
Aynen öyle. Bizim karı koca olarak gecinmemozden daha onemliydi ailelerin gecinmesi. Bi tartisma yoktu kırgınlık vardi toplum icinde zaten biraraya geliniyordu. Ama onun derdi vıcık vıcık iliski derler ya ondan ostiyordu. Annesi babasi olmadan benim ailemle vakit geciremezdi. Amcam kızını evlendirirken ailesine davetiye vermedi onun icin bile tartıştı benimle.Böyle manyak tipler evlenmesin ya. Ne ilgisi var ailelerin görüşmesiyle evliliğin. İki insanın anlaşması çok kolay gibi bir de gelinin annesi damadın annesiyle, babası babasıyla, bacısı bacısıyla mı uyum içinde olacak. Çok komik.
Evet çok bencil sadece kendi duygulari var ve kendi ailesi var gibi düşünüyor. Onun mantigina gore erkekler kadinlardan üstündür ve erkegin dedigi olmalıdır. Benim anneme gitmeme izin veriyorsa insanligindanmis istese izinde vermeyebilirmis ve ben ailemi goremezmisim
Çabalama bence kurtulduğun için kutlama yap bence. Yuvan yıkılıcaksa yıkılsın kolay kurulmuyor biliyorum ama böyle ziyan olursun sinir hastası olursunMerhaba hanımlar. daha önceki konumda da yazmıştım eşimin cahiliye devrinden kalma mantığı ve ailesine olan aşırı düşkünlüğü sebebiyle yaşanan problemler büyüdü ve patlama noktasına geldi. 6 haftadır ailemin yanındayım. problemin patlama noktası şu: ailelerimiz arası cok sıkı fıkı değildi eşimde bu konuda takıntılıydı cunku ailelerin arasının cok iyi olmasını ve örnek bi aileye sahip olmamızı istiyordu. bizde aileleri biraraya getirmek amacıyla aynı gün iki aileyi iftara davet ettik. tabi öncesinde esim bilinç altıma bir güzel işledi. bu bizim son şansımız ailelerin arası düzelmedikçe evliliğimizin düzelmeyeceğini artık son günlerimizin olduğunu söyledi. gelgelelim iftara benim ailem görümcem eşi annesi geldi fakat esimin babası gelmedi. benim ve ailemin yüzünü görmek istemiyormuş. misafirler gittikten sonra eşim benim babamın küçük oldugunu ve kendi babasını araması yada evine gidip konusması gerektiğini söyledi. bende bunun yanlış oldugunu benim ailemin zaten adım attıgını babası gelmeyerek kendisine ve yuvamıza değer vermediğini söyledim. yatagını ayırdı. ertesi gün işten doğru ailesine gitti ve bana msjlar atıyor sendene burada değilsin utanmıyormusun buraya geleceksin gelmiyorsan ara babanı sen aramazsan ben ararım herkese de ilan ederim gibi seyler söyledi. yani o gün bugundur ailemin yanındayım. bugune kadar hiç aramadı sormadı sadece msj attı evine dön kendine çeki düzen ver akıllanacaksan gel akıllanmadıysan aynı seyleri yasatırım gibi tabi hala aileme hakaret etmeye devam ediyor msjlarda. bugün de tek başıma dışarı çıkıp kendisiyle görüşmemi istiyor. reddettim bugüne kadar adım atmayan özür dilemeyen yanlışlarını kabul etmeyen kişiden hayır gelir mi. buarada 1 senelik evliyim ama evliliğimden hiçbirşey anlamadım hergun ailesinin yanındaydık ev bizim için oteldi. ailemden özür dilemeyi reddediyor asla buraya gelmeyecegını benım dısarı tek cıkmam gerektiğini söylüyor. yuvam yıkılacağı için çok üzülüyorum çok hayallerim vardı evimi çok seviyordum ama o adamla bi evlilik yurutebılecegıme inancım yok merhameti vicdanı yok cok kolay ıftıra atabilen biri. aglamadıgım tek günüm yoktu. bunları bile bile tekrar geri dönmem kendimi ateşe atmak olmaz mı. uzun oldu şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için.
Amin. Insallah. Cok bencil insanlar kendi ailesi cok kıymetli cok değerli ama sanki brn ağaçta buyumusum benim ailem yok bi hiç gibi davraniyor cok saygisizliklar yaptı anneme babama sesini yukselttiEsin 2 aile iyi olsun'un derdinde degil, derdi aile bağları olsa senin ailene karsi da samimi ve sevgi dolu olur.. Onun derdi kendi ailesi, onlari şişirtmek vs.. Takıntılı yani..
Davete babasi gelmiyor, halen senin babani paspas etmeye calisiyor kendi babasina.. Azıcık hakkaniyetli biri ise, babasina sormasi lazim neden gelmedin diye..
Ustune bi pismanlik yok, gönül alma yok.. Isin zor.. Allah kolaylik versin..
Bende kendime hayret ediyorum gercekten. Buarada bu şizofren kavramını birçok kişi söyledi. Davranışları normal değil. En ufacik tartışmada ailesini arayan. Vazolari hatta caydanliklari deviren kiran bir adam. Cok sabrettim ama buraya kadardi. Kendi de normal olmadığını kabul ediyor fakat tedaviye yanaşmıyormesajları şimdi okudum çok fazla aklı başında birine benziyorsunuz. böyle anormal insana bir yıl nasıl dayandınız ya da nasıl anlamadınız normal olmadığını evlenmeden önce. yani şizofren gibi. kendi kendine kurup oynuyor. bir gün babana takıyor bir gün annene bir gün sana. olmayan şeyi oldu sanıyor falan aman dikkat edin
Bende kendime hayret ediyorum gercekten. Buarada bu şizofren kavramını birçok kişi söyledi. Davranışları normal değil. En ufacik tartışmada ailesini arayan. Vazolari hatta caydanliklari deviren kiran bir adam. Cok sabrettim ama buraya kadardi. Kendi de normal olmadığını kabul ediyor fakat tedaviye yanaşmıyor
Aynen öyle. Cok ileri görüşlü beyefendi. Benimle psikolojik savaşına devam ediyor. Hala uğraşıyor. Korkutarak geri donecegimi düşünüyoraman dikkat edin. onunla tek kalmayın sakın. taaaa sizin 2. evliliğinize bile senaryo yazıyor valla ürkütücü
Merak ettim, kendi kizlari surekli kendi evlerindedir, enisteleri de avuclarindadir bunlarin her daim degil mi? Kizimiz surekli bizimle olsun, damadimiz etrafimizdan ayrilmasin, ama gelin kendi ailesini silsin unutsun kafasi.. Ve damada ve damat ailesine muhtesem bi saygi.. Yaniliyor muyum?Sinyallerini aldık aslında. Nişanlıyken yüzük attım. Çünkü beni ailesiyle ayni evde oturtturmak istedi. Ama her yasadigimiz problemde kendisi de ailesi de geri adim attilar. Özür diledi herseferinde. Bende de asilamayacak problemler degil seviyorum da diyerek goz gore gore evlendim. Ilk 1. Ay da problemler basladi. Çünkü ailesinin evinden çıkmıyorduk. Çalıştığım için yoruluyordum. Tesetturluyum babasi enistesi surekli evde oldugu icin hep basortu ile oturmak zorundaydim. Cok sıkıntılar çektim. Birkez daha denemek istiyor. Ama aynı zihniyetteki bir adamla birkez daha denemek vakit kaybindan ve daha fazla yipranmisliktan baska birsey kazandirmaz bana
Birebir aynısı. Kendi kızları haftanın neredeyse 7 Günü ailesinin yanında. Damatlari cok kiymetli cunku her istediklerini alir yapar arabayla taşır. Dunurleri de cok kıymetli. Ama ben agacta yetistim benim ailem cevrem yok gibi. Benim ailemle vakit gecirmek veya biryere gitmek saygısızlığın en büyüğü mantigina sahipler. Beni gelin olarak almislar ve onlarin olmusum. Aileme gondermesine izin veriyorsa insanligindanmis istese onu bile yapmayabilirmisMerak ettim, kendi kizlari surekli kendi evlerindedir, enisteleri de avuclarindadir bunlarin her daim degil mi? Kizimiz surekli bizimle olsun, damadimiz etrafimizdan ayrilmasin, ama gelin kendi ailesini silsin unutsun kafasi.. Ve damada ve damat ailesine muhtesem bi saygi.. Yaniliyor muyum?
Bir de o enisteyi öve öve bitiremezler, kizlarinin kocasi cunku, ama ogullari o eniste gibi diger aileye azıcık yaklassa kiyamet kopar..
Merhaba hanımlar. daha önceki konumda da yazmıştım eşimin cahiliye devrinden kalma mantığı ve ailesine olan aşırı düşkünlüğü sebebiyle yaşanan problemler büyüdü ve patlama noktasına geldi. 6 haftadır ailemin yanındayım. problemin patlama noktası şu: ailelerimiz arası cok sıkı fıkı değildi eşimde bu konuda takıntılıydı cunku ailelerin arasının cok iyi olmasını ve örnek bi aileye sahip olmamızı istiyordu. bizde aileleri biraraya getirmek amacıyla aynı gün iki aileyi iftara davet ettik. tabi öncesinde esim bilinç altıma bir güzel işledi. bu bizim son şansımız ailelerin arası düzelmedikçe evliliğimizin düzelmeyeceğini artık son günlerimizin olduğunu söyledi. gelgelelim iftara benim ailem görümcem eşi annesi geldi fakat esimin babası gelmedi. benim ve ailemin yüzünü görmek istemiyormuş. misafirler gittikten sonra eşim benim babamın küçük oldugunu ve kendi babasını araması yada evine gidip konusması gerektiğini söyledi. bende bunun yanlış oldugunu benim ailemin zaten adım attıgını babası gelmeyerek kendisine ve yuvamıza değer vermediğini söyledim. yatagını ayırdı. ertesi gün işten doğru ailesine gitti ve bana msjlar atıyor sendene burada değilsin utanmıyormusun buraya geleceksin gelmiyorsan ara babanı sen aramazsan ben ararım herkese de ilan ederim gibi seyler söyledi. yani o gün bugundur ailemin yanındayım. bugune kadar hiç aramadı sormadı sadece msj attı evine dön kendine çeki düzen ver akıllanacaksan gel akıllanmadıysan aynı seyleri yasatırım gibi tabi hala aileme hakaret etmeye devam ediyor msjlarda. bugün de tek başıma dışarı çıkıp kendisiyle görüşmemi istiyor. reddettim bugüne kadar adım atmayan özür dilemeyen yanlışlarını kabul etmeyen kişiden hayır gelir mi. buarada 1 senelik evliyim ama evliliğimden hiçbirşey anlamadım hergun ailesinin yanındaydık ev bizim için oteldi. ailemden özür dilemeyi reddediyor asla buraya gelmeyecegını benım dısarı tek cıkmam gerektiğini söylüyor. yuvam yıkılacağı için çok üzülüyorum çok hayallerim vardı evimi çok seviyordum ama o adamla bi evlilik yurutebılecegıme inancım yok merhameti vicdanı yok cok kolay ıftıra atabilen biri. aglamadıgım tek günüm yoktu. bunları bile bile tekrar geri dönmem kendimi ateşe atmak olmaz mı. uzun oldu şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için.
Insanlık boyle olmaz yalniz, once o algisini degistirsin koca kişisi..Birebir aynısı. Kendi kızları haftanın neredeyse 7 Günü ailesinin yanında. Damatlari cok kiymetli cunku her istediklerini alir yapar arabayla taşır. Dunurleri de cok kıymetli. Ama ben agacta yetistim benim ailem cevrem yok gibi. Benim ailemle vakit gecirmek veya biryere gitmek saygısızlığın en büyüğü mantigina sahipler. Beni gelin olarak almislar ve onlarin olmusum. Aileme gondermesine izin veriyorsa insanligindanmis istese onu bile yapmayabilirmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?