bu adama ne demeli? neyapmalı?

Valla bence kesinlikle tek gorusme. Devir fena sana zarar verebilir.. ayrica kocan daha adam olamamis ki sana koca olsun.ne demek ailelerin arasi iyi olmazsa bosarim. Onemli olan sizsiniz. Benim babam ve kp arasi iyidir. En son dugunde gorustuler. 2 senelik evliyim. Biri bursada ben eskteyim. Bayramdan bayrama arasirlar o kadar.

Seni tek çağırmasından şüphelendim, mutlaka yanında güvendiğin birileri olsun.

Ailene sen sahip çıkıp ezdirme ki ailen de senin mutluluğun için istemedikleri şeyi yapmak zorunda kalmasınlar.

Konunun öncesi var mı? Eşin tamamen saçmalıyor, ne demek babasının ayağına gidip özür dilemek falan. Baban kötü bişey mi yaptı?

Ne güzel anlatmissiniz yaşadıklarımı tek tek yazmışsınız. Iste ben böyle bir hayata 14 ay katlanabildim. Sabredemedim daha fazla. Kendisi babani ara seni gelsin alsin dedi defalarca ve en sonunda aradim. Ailemin yanına geldim 6 hafta geçti. Ne annesi ne babasi ne ablası bir kez olsun aramadilar bile. Gozden çıkarmışlar beni. Istedikleri gibi bir köle bulabilirlerse iki tane alsınlar. Ben kendimi ezdirmedigim icin savundugum icin suçlu oldum. Kimsrye birsey anlatmami istemiyorlardi. Hatta es kisisi telefonuma yedekleme yapmış tum konuşmalarımi tek tek okumus. Bana etmedigi iftira hakaret kalmamıştı.

Hayır aksine babam herşeyi sineye çekti. Mesela babannem 2 hafta yogun bakimda yattı hic arayip sormadilar vefat etti başsağlığı dilemediler. Benim babam yas olarak kendi babasindan küçük oyuzden hep benim babamin adım atması gerektiğini söylüyor.babasi çok kinci bir insan. Gecen sene kurban bayraminda koylerine gittik. 5 gun boyunca hic gezmeden evde bahcede vakit gecirdik. Amcam anneannem koylerine cok yakın hic goturmeyi teklif etmediler. Ben gitmek istedigimi soyledim bakarız diye ertelediler hep. Artik ist a donmemize son gun kala gitmek istiyorum diye direttim esimle tartistik babasi da girdi araya ve ogunden beri benimle konuşmuyor selamimi dahi almaz

Bnecede bu adamla evlilik yürümez zaten siz evinizde yemek verip her iki tarafıda çağırmışsınız yanbi bide babanızın o adama gidip özür dilemesi anlamsız siz çocuk değilsinizki akıllanasınız yani evlilikte birey karşı taraftaki eşini değiştirmeye çalışıyosa zaten o evlilik bitmiştir sizin için boşanmak en iyi çözüm gibi gördü ben

Cok tehlikeli insanlar bunlar, namus iftirasi bile atabilirler, Allah korusun.. Esinin yaptiklari hata degil, karakteri bu ne yazikki, psikolojisi de berbat.. O adam gibi dursa kimse agzini acamaz, her zaman soylerim, iş kocada biter.. Insan mutlu olmak icin evlenir, bu eziyet hayati icin degil, babamizin evinde rahat mi batiyor da evleniyoruz?

Son düzenleme:
Evet haklısın. O tarz bi iftirada atti zaten yasadiklarim cok basitmis ayrilmaya deger degilmis altinda baska mevzular ariyormus

Haklısınız normal olmadığı apaçık ortada .

Evet haklısın. O tarz bi iftirada atti zaten yasadiklarim cok basitmis ayrilmaya deger degilmis altinda baska mevzular ariyormus
Hicc pabuç birakma, nasilsa alnin açık Allah in izniyle.. Psikolojik baskisina halen devam ediyor, adama bak ya.. Insan bi dusunur, birazcik pisman olur, bi alttan alir, nasil is bu boyle..

Hicc pabuç birakma, nasilsa alnin açık Allah in izniyle.. Psikolojik baskisina halen devam ediyor, adama bak ya.. Insan bi dusunur, birazcik pisman olur, bi alttan alir, nasil is bu boyle..
Olurmu 6haftadan sonra ilkkez telefonda konustuk adam ayni adam hicbirseyden pişmanlığı yok. Benim degismemi duzelmemi beklemis.

"Canim ben burada cok iyiyim biliyormusun:) benim ailemde bana kiymetli sen daha ailenle kal büyü sonra seni idare eden insallah birini bulursun ama bu devirde oda zor.senin bana dedigin gibi kendini toparla kendine gel demicem cunku hic umrumda degilsin, sen kiymet bilmeyen bir insansin"diye umursamaz bir msj atardim

Olurmu 6haftadan sonra ilkkez telefonda konustuk adam ayni adam hicbirseyden pişmanlığı yok. Benim degismemi duzelmemi beklemis.
Neyin degisecekmis mesela? Aileni filan mi silip atacakmissin? O cok yuce, saygideger ailesine köle olmayi mi kabul edecekmissin? (hoş, köle olsan da yaranamazsin da)
Bence baban gitsin ozur dilesin paşa ailesinden, sonucta suclu mutlaka sizsiniz!

Canım ya neler yaşamışsın. O eşin olacak adam çok pişman olacak ama artık çok geç
Dönme canım sen değil o kendini düzeltmeli.
Ailenizin bir hatası var mı bilemiyorum ama siz kız evisiniz erkek tarafı gelir özür babinda konuşur ve gelinini evine götürür.Eşlerin arası düzelsin diyede ellerinden geleni yapar.
Bunu yapmayacaklarsa,eşin düzelmeyecekse dönme.

Onun ozguveni cok fazla kendisi ve ailesi mukemmel problemsiz. Benim ailem suçu benim arkamda olmaları. Düğün olacağı zaman hic maddi beklenti içine girmemeleri hatalari bu

Beklentisi o zaten. Ben tıpış tıpış eve gidecekmisim. Kendimi savunmami ceneci olarak görüyor.

Sakın ama sakın ailenizi Eşinizin ailesi için küçük dusurmeyin.
Ailesi için sizi bosayacak , ama siz onun için ailenizi küçük dusureceksiniz öyle mi ?
Çok uyaniklar pess boylesini de ilk defa duyuyorum...

Senin babandan kendi babasina gormek istedigi saygiyi, damat ve kucuk olarak o babana gostermiyor. Madem babaya komut verilebiliyormus yemege gelmesini saglasaydi. Ortak bi noktada gorusturme plani, ki burasi da sizin ev oluyor cok mantikli, ama gelmeyerek plani bozan kendi babasi olmus. Daha neyi zorluyor. Gorusme. Bana kalirsa ayril gitsin ailecek saygisiz, uyumsuz, sorunlu insanlar. Barissan bile kopek gibi pisman olmadan, ailem umrumda bile degil bize bir sey olmasin yeter demeden barisma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…