- 22 Temmuz 2015
- 832
- 268
- 103
- Konu Sahibi gibigibi88
-
Allah yardımcın olsun suan.bende ayni durumdayim cuma günü de ben baba evine gidiyorum hemde 2 çocuğumla kizim henüz 6 aylik okadar zor ki seni cok iyi anlıyorum11 yillik iliskim 7 yillik evliligim bitiyor. Kavga etmeden oglumuz icin medenice ayriliyoruz. İcim okadar burukki 7 yildir yasadigim evden ayrilacagim. Bu sizi bu yeni hayat korkusu ne zaman gecer
Ama iki kadın arasında kesinlikle maddi manevi farkliliklar vardır ya. Eşit şartlarda değillerdir.Bı arkadaşım iki çocuğuyla bosandi,4 sene oldu karalar bağlayıp yaş tutuyor hala.
Diğer arkadaşım bir cocukka boşandı,ise girdi ev aldı,5 sene oldu onunda,çok mutlu. Yani demem o ki size bağlı herşey. Hayatı nasıl yaşamak isterseniz öyle yaşarsınız.
İşe girip mutlu olan ailesiyle yaşamak zorunda kaldi,mutsuz olan ayrı evde eski kocasini sayiklamakla geciriyor gunlerini. Bir adım ileri gidebilmis değil 4 senedir. Emin olun ağlayanin hayati digerine göre çok ilerideAma iki kadın arasında kesinlikle maddi manevi farkliliklar vardır ya. Eşit şartlarda değillerdir.
Tamam düşünce yapısı da çok önemli ama sosyoekonomik faktör lerde çok onemli
Ayrılma.11 yillik iliskim 7 yillik evliligim bitiyor. Kavga etmeden oglumuz icin medenice ayriliyoruz. İcim okadar burukki 7 yildir yasadigim evden ayrilacagim. Bu sizi bu yeni hayat korkusu ne zaman gecer
Özel değilse 6 aylık bebekle ayrılma sebebiniz nedir? Kurtarma şansı hiç mi yok?Allah yardımcın olsun suan.bende ayni durumdayim cuma günü de ben baba evine gidiyorum hemde 2 çocuğumla kizim henüz 6 aylik okadar zor ki seni cok iyi anlıyorum
O kadar uzun ki 15 gunde 1 ömürlük seyleri yasadim ben be olursa katlanmaya raziyim ama bana gidmem için eziyet ediyor susuyorum dayanmaya çalışıyorum evlat larim icin ama cok yoruldum hem siddet hem aldatma varÖzel değilse 6 aylık bebekle ayrılma sebebiniz nedir? Kurtarma şansı hiç mi yok?
Ah çok kötü şerefsiz adam,böyle olması daha iyi ilerde acabalariniz olmaz en azından. Gerçekten çok uzuldum,Allah yüreğinize ferahlık versin.O kadar uzun ki 15 gunde 1 ömürlük seyleri yasadim ben be olursa katlanmaya raziyim ama bana gidmem için eziyet ediyor susuyorum dayanmaya çalışıyorum evlat larim icin ama cok yoruldum hem siddet hem aldatma var
Allah razı olsun allahım kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemezmis bunlar da bizim imtihanimiz şükür ler olsun saglikli 2 tane evladim varAh çok kötü şerefsiz adam,böyle olması daha iyi ilerde acabalariniz olmaz en azından. Gerçekten çok uzuldum,Allah yüreğinize ferahlık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?