Bu akşam annemin evine dönüyorum

Hayati kendinize zindan etmeyin.
Huzursuz bir yuva yerine oglunuz ile cok mutlu olmanizi dilerim.
Elbet zordur Ilk basta ama siz cok guclu bir kadinsiniz

Hem aldatma hem şiddet var ve medenice ayrılıyoruz yazmışsınız töbe yarap donuna kadar alırdım o adamın tazminat nafaka ne varsa elinde yarısı zaten senin üstüne alabileceğim hakkım olan ne varsa sonuna kadar alırdım.

bende bugün baba evine geldim oğlum için medenice ayrılıyoruz ve içim çok huzurlu. Elimden gelenin fazlasını yaptım olmadı zor biliyorum ama geçecek elbet.

Üzülmeyin lütfen.
Düşünsenize aldığınız nefes artık size başka gelecek.
Rahatlayacaksınız emin olun. Elbette kolay olmayacak ama böyle tiplerle yaşayan insan bence her şeyi başarabilecek güçtedir !

Allah razı olsun allahım kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemezmis bunlar da bizim imtihanimiz şükür ler olsun saglikli 2 tane evladim var
Sen çok mutlu ve huzurlu ol.
Köpek olsun kapılarda bir bardak su vereni olmasın.
Kolları kırılsın.
Bebeklerine ve sana çok mükemmel hayat diliyorum.

Sen neden gidiyorsun ???
O gitsin.
Sana ve çocuğuna bakmak zorunda .
Sen bütün düzenini bozacaksın o gelip keyifmi çatıcak.
Öyle adamın aklini alırım.

hayatinizda acilacak olan yeni sayfaya guclu basliklar atmak icin toparlanmaniz lazim

Hayirlisi olsun alisma süreci elbet olacak,bu arada özel değilse nedenlerinizi öğrenebilir miyiz? Aileniz ilgili dede annane iseler cocuk icin kotu olacağını dusunmuyorum, siz de zamanla yavas yavas duzeninizi kurarsiniz, yeni hayatinizda huzur mutluluk ve ask diliyorum size..

hakkınızda hayırlısı olsun
her son yeni bir başlangıçtır
yeni bir düzen kurup mutlu olunca
eski anılar yavaş yavaş terkeder sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…