- 22 Mart 2024
- 86
- 35
- 3
- 30
- Konu Sahibi zeytinagaci1
-
Evet son tedavide yalnızca femara kullandım, usg de 1 yumurtam vardı 19,5 mm olmuştu doktor çatlatma iğnesine gerek yok gayet iyi büyümüş hemen çatlar dedi gün aşırı değerlendirmemizi söyledi.Tabi öncelikle doktorunuz bilir fakat hemen aşılama düşünmenizi önermem, çünkü benim doktorum şöyle söyledi her ay ki korunmasız ilişki de gebelik oluşma şansının %20 olduğunu söyledi, elbette ilk deneme de de gebelik oluşabilir fakat böyle de bir ihtimal var. Bu yüzden en az 1 yıl yumurtlama tedavisi görmeniz daha mantıklı. Benim de gebelik olmamış olsaydı 4-5 ay daha tedaviye devam etme düşüncem vardı çok şükür ki pozitifi gördüm. O yüzden sizde sabırlı olun lütfen zamanla herşey çok güzel oluyor. İyi dilekleriniz için de çok çok teşekkür ederim inşallah tez zamanda sizde sağlıcakla pozitifi görürsünüz. Bu süreçte bol bol dua edin
Dizleri kendine doğru çekip uzanmak baya geçiriyorBu akşam sol yumurtalık ve karın ağrısı oldu bende
Gün mün halim kalmadı deseydinValla yaaaa eşim az önce soruyordedim yeter, niye hani çok önemliydi bu ay günaşırı gerekiyordu diyo dhdjdj dedim valla en önemli hafta bitti, yeter artık
Bende 16 martta yaptırdım femara kullandım dun test yaptım 2 tane çift çizgi cıkınca betaya baktırdım 4.51 cıktı ama ne var ne yok bilmiyorum beklemedeyimMerhabaaa kızlar
Ben 18 martta ovitrelle yaptırdım yumurtam 18mmdi. Şuan beklemedeyim, beklenen adet tarihim 5/6 Nisan. Öncesinde femara kullandım bu arada.
Bu ay yaptıran benzer durumda olan varsa burda toplaşalım dedim :) bakalım olacak mı biraz heyecanlıym
Çok uzun sürmedi geçti Çok şükürDizleri kendine doğru çekip uzanmak baya geçiriyor
İğnenin etkisi henüz geçmemiş olabilirBende 16 martta yaptırdım femara kullandım dun test yaptım 2 tane çift çizgi cıkınca betaya baktırdım 4.51 cıktı ama ne var ne yok bilmiyorum beklemedeyim
Resmen tamamen hiç bir belirtim yok. 12. Günüm bugün yarın veya cuma test yapacağımHanımlar nasılsınız, var mı ağrısı sancısı belirtisi olan? Test yapan? 14.günü gelen var mı ?
Beklenen Adet tarihiniz ne zamandıResmen tamamen hiç bir belirtim yok. 12. Günüm bugün yarın veya cuma test yapacağım
Benim bugün iğneden sonraki 7. Günüm. Bende çok fazla kasık ağrısı var. Bi de göğüslerim çok ağrıyor. Başka bi belirti yok şimdilikHanımlar nasılsınız, var mı ağrısı sancısı belirtisi olan? Test yapan? 14.günü gelen var mı ?
Pek bilgim yok ben adetim gecikmeden yapmayacağım, iğne etkisi sürüyor da olabilir geçmiş de olabilir :/Benim bugün çatlatma ignesinden sonra 12 günüm regl 5 gün var erken gebelik testi yapsam çıkar mı sizce
2 Nisan 6 günüm kaldıA
Beklenen Adet tarihiniz ne zamandı
14 veya 15. Günlerde test yapılabilir sanırım şuan erken olabilirBenim bugün çatlatma ignesinden sonra 12 günüm regl 5 gün var erken gebelik testi yapsam çıkar mı sizce
Bugün evlilik yıl dönümümüz olursa eşime süpriz yapmak istedim aslın da dışarı çıkacagım akşam test alıp yapıcam negatif görürsem de regl olmayı bekliycem kan testi için hayırlısı neyse o olsun bakalım14 veya 15. Günlerde test yapılabilir sanırım şuan erken olabilir
Yapmayın bence ben yaptım belirsizlik çok kötü insanın içi içini yiyor şimdi adetimi bekliyorum yaomak için 1-2 nisandan sonra yapıcamBenim bugün iğneden sonraki 7. Günüm. Bende çok fazla kasık ağrısı var. Bi de göğüslerim çok ağrıyor. Başka bi belirti yok şimdilik
Yok yok zaten yapmamYapmayın bence ben yaptım belirsizlik çok kötü insanın içi içini yiyor şimdi adetimi bekliyorum yaomak için 1-2 nisandan sonra yapıcam
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah gönlünüze gore olurYok yok zaten yapmamben hastanede beta hcg testini çalışıyorum. Günde bi sürü insana pozitif sonuç veriyorum ama kendime 8 aydır sadece bi defa beta hcg baktım bu konuda dirayetliyim
Benim daha var, zaman da geçmiyor sanki2 Nisan 6 günüm kaldı
Amin inşallah rabbim gönlünüzdekini kolaylıkla hayırlı bir şekilde versinBugün evlilik yıl dönümümüz olursa eşime süpriz yapmak istedim aslın da dışarı çıkacagım akşam test alıp yapıcam negatif görürsem de regl olmayı bekliycem kan testi için hayırlısı neyse o olsun bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?