Bu ay çatlatma iğnesi olan var mı?

Evet son tedavide yalnızca femara kullandım, usg de 1 yumurtam vardı 19,5 mm olmuştu doktor çatlatma iğnesine gerek yok gayet iyi büyümüş hemen çatlar dedi gün aşırı değerlendirmemizi söyledi.

Bende 16 martta yaptırdım femara kullandım dun test yaptım 2 tane çift çizgi cıkınca betaya baktırdım 4.51 cıktı ama ne var ne yok bilmiyorum beklemedeyim

Benim bugün çatlatma ignesinden sonra 12 günüm regl 5 gün var erken gebelik testi yapsam çıkar mı sizce

Hanımlar nasılsınız, var mı ağrısı sancısı belirtisi olan? Test yapan? 14.günü gelen var mı ?
Benim bugün iğneden sonraki 7. Günüm. Bende çok fazla kasık ağrısı var. Bi de göğüslerim çok ağrıyor. Başka bi belirti yok şimdilik

14 veya 15. Günlerde test yapılabilir sanırım şuan erken olabilir
Bugün evlilik yıl dönümümüz olursa eşime süpriz yapmak istedim aslın da dışarı çıkacagım akşam test alıp yapıcam negatif görürsem de regl olmayı bekliycem kan testi için hayırlısı neyse o olsun bakalım

Benim bugün iğneden sonraki 7. Günüm. Bende çok fazla kasık ağrısı var. Bi de göğüslerim çok ağrıyor. Başka bi belirti yok şimdilik
Yapmayın bence ben yaptım belirsizlik çok kötü insanın içi içini yiyor şimdi adetimi bekliyorum yaomak için 1-2 nisandan sonra yapıcam

Yapmayın bence ben yaptım belirsizlik çok kötü insanın içi içini yiyor şimdi adetimi bekliyorum yaomak için 1-2 nisandan sonra yapıcam
Yok yok zaten yapmam ben hastanede beta hcg testini çalışıyorum. Günde bi sürü insana pozitif sonuç veriyorum ama kendime 8 aydır sadece bi defa beta hcg baktım bu konuda dirayetliyim

Amin inşallah rabbim gönlünüzdekini kolaylıkla hayırlı bir şekilde versin yapınca haber edin merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…