- Konu Sahibi zeytinagaci1
-
Göğüs ağrısı vs oluyormuş diyorlar. Bende de ağrı yok sadece göğüs ağrısı var. Kaç yumurtan vardı aşılama sırasında19 martta hayır sadece ara ara karnıma vuruyordu 5 saniye sürüyordu artık o da yok
Ayrıca bu 2. Aşılamam ilk aşılama tutmadı malesef 1 yumurtam vardı 17 mm bu sefer 3 tane umudum var ama yinede sevinemiyorum korkuyorumBende yok 3 tane iksij 18 bi 20 peki sizin
Bende de 3 tane gördü doktorum ikisi 17 biride 22Bende yok 3 tane iksij 18 bi 20 peki sizin
Ya aslında aşılama ihtimali düşük olan bir tedavi lakin bence 3 yumurta gayet güzelAyrıca bu 2. Aşılamam ilk aşılama tutmadı malesef 1 yumurtam vardı 17 mm bu sefer 3 tane umudum var ama yinede sevinemiyorum korkuyorum
Doktor önce sordu ikiz gebelik sorun olur mu sizin için olmaz derseniz bence yapalım 22 mm olan zaten çatlar aşılama zamanına kadar iki tane 17 ile yapalım onlar kalır demişti3 yumurta ile aşılama yapılıyor mı
Ben 24 36 ve 48 saatlerin de girilmesi gerekiyor diye biliyorumÇatlama iğnesinden sonra ne zaman ilişki olmamalı arkadaşlar, tam anlamadım çünkü mesela bugün 5 de iğne olursam ne zaman ilişkiye girmeliyim
Merhaba,Merhabaaa kızlar
Ben 18 martta ovitrelle yaptırdım yumurtam 18mmdi. Şuan beklemedeyim, beklenen adet tarihim 5/6 Nisan. Öncesinde femara kullandım bu arada.
Bu ay yaptıran benzer durumda olan varsa burda toplaşalım dedim :) bakalım olacak mı biraz heyecanlıym
Sizinki de gayet iyiBende de 3 tane gördü doktorum ikisi 17 biride 22
Evet o da doğal yolla gibi sadece spremler yıkanıp ayiklaniyor ve rahme itiliyorYa aslında aşılama ihtimali düşük olan bir tedavi lakin bence 3 yumurta gayet güzel
Çatlatma iğnesinin etkisi bugün tamamen geçmiş bende test negatife döndü bugünSizinki de gayet iyi
Ben yapamadım evde test yok bana yakın eczanede yok bu hafta içinde yapmaya çalışacağımÇatlatma iğnesinin etkisi bugün tamamen geçmiş bende test negatife döndü bugün
O testlerde güvenmeyin ya her şeyin hayırlısı olsun inşallah negatifden pozitife dönen çok kişi varÇatlatma iğnesinin etkisi bugün tamamen geçmiş bende test negatife döndü bugün
Bence yapma boş ver ama cuma günü testte çıkar diye düşünüyorum sen ne düşünüyorsunBen yapamadım evde test yok bana yakın eczanede yok bu hafta içinde yapmaya çalışacağım
Bilmiyorum ki hafta sonu acilden yapılıyor mu gebelik testi cumartesi günü yapsaydıkBence yapma boş ver ama cuma günü testte çıkar diye düşünüyorum sen ne düşünüyorsun
Cumartesi de olur ama acilden yapılmıyor sanırımBilmiyorum ki hafta sonu acilden yapılıyor mu gebelik testi cumartesi günü yapsaydık
Ben hep acilden gebelik testi yaptım ama hiç hafta sonuna denk gelmedi olmasa pazartesiyi bekleyeceğimCumartesi de olur ama acilden yapılmıyor sanırım
Bir de aşılama gününden sonra benimki cuma günü 10. Gün oluyor o yüzden pazartesiyi beklemeliyimBilmiyorum ki hafta sonu acilden yapılıyor mu gebelik testi cumartesi günü yapsaydık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?