Bu ay çatlatma iğnesi olan var mı?

Ben de seninle aynıyım :) 18 Mart'ta gece 23:00 da ovitrelle vurdum. 20 Mart 11 de aşılama oldum. Dün de hastalandığım için doktora gittim kanda da bakılmış 2,56 çıktı. Yani benim iğnenin etkisi bugün yarın tamamen geçecek. Artık inşallah pozitif görürsem kesin gözü ile bakacağım. Eve test depoladım 2-3 gün sonra yapmaya başlayacağım:))

Ben de seninle aynı günlerde çatlatma iğnesi ve aşılama oldum. Dün gece betahcg bakıldı 2,56 yani 7. Gün sıfırlandı diye düşünüyorum.
18 mart da yapıldı çatlatma iğnesi ama dün gece silk çıkmıştı benim de. Dur bakalım yarın ne olacak teşekkür ederim canım cevabın için belirtin var mı

18 mart da yapıldı çatlatma iğnesi ama dün gece silk çıkmıştı benim de. Dur bakalım yarın ne olacak teşekkür ederim canım cevabın için belirtin var mı
Ben de 18 Mart'ta gece yaptım.
Ben 2 gündür grip vari bir hastalığa yakalandım ama heryerim ağrıyor, yemek yiyemiyorum, duygusalım ve yüzümde sivilceler çıktı ama bunların hepsi hastalıktan da olabilir. O yüzden atlattıktan sonra tüm belirtilerime bakacağım :)
Benim bir kızım var onda göğüs hassasiyeti ve gece rüyamda bir yemeği canımın çok istemesi ile anlamıştım adetime 6 gün kala.

Allah bağışlasın canım. Bende iştah artması oldu bide göğüslerim koltuk altına doğru ağrıyor ağırlaştı gibi normalde uçları acısı olurdu adete yakın

Allah bağışlasın canım. Bende iştah artması oldu bide göğüslerim koltuk altına doğru ağrıyor ağırlaştı gibi normalde uçları acısı olurdu adete yakın
Çok teşekkürler. İnşallah bu ay güzel haberler alırız. Bu başlık altında 3 kişi aynı günü bekliyoruz sanırım :) hayırlısı inşallah.

Çatlama iğnesinden sonra ne zaman ilişki olmamalı arkadaşlar, tam anlamadım çünkü mesela bugün 5 de iğne olursam ne zaman ilişkiye girmeliyim
Bugün 17.00de olduysanız perşembe sabah 05.00 ilişki saati. Yani ben doktorumun söylediğini söylüyorum 36 saat sonra ilişki olmalı demişti

Selamlar kızlarr ben de iki tane bir sağ da bir solda 20mm yumurta vardı birde sağda 9 vardı geriden gelen umutsuz.16 lart akşam 10.30 da ovutrelle yaptım 18 mart öğlene doğru 11 25 de aşılamam yapıldı.ortalama aynıyız 2 gün öndeyim sanırım.hiç test yapmadım.ama heves bekliyorm aşılamanın 12.günü beta baktıracam inşallah.rabbim ramazan hürmetine hepimizin gönlüne göre versin inş

Merhaba,

Ben de 20 Mart sabahı Ovitrelle oldum. Bu ikinci çatlatma iğnesi deneyişim. 3 aydır çocuk deniyoruz. Umarım bu ay mutlu haberi alırız. Beklenen adet tarihim 5/6 Nisan. Beklemedeyim.
3 ayda çatlatma iğnesi vs tavsiye ettiyse doktor iyiymiş genelde 1 sene gebelik olmadığı takdirde başlıyorlar tedaviye

Hanımlar bir şey soracağım. İğne yapıldı belirtilen saatlerde ilişki oldu ve sonrasında bir hafta boyunca günaşırı oldu. Burası okey. Doktor günaşırı devam et demişti ya, şimdi takip ettiğim programdan da baktığımda benim yumurtlama haftam bitti. Hadi ona güvenmeyeyim 18inde iğne oldum 8 gün oldu yani yine.. Beklenen adet tarihine kadar günaşırı ilişki şart mı? Bunu bir görev gibi yapmak çok zorluyor beni. 1 haftayı değerlendirdik işte yetmez mi

İnşallah iyi bir kaç gün karın ağrım oldu artık o da yok siz nasılsınız var mı belirti
Kasık ağrım ve hafif göğüs ağrım dışında bir şey hissetmiyorum şimdilik :) son sefer daha ağır geçirmiştim yan etkileri. Bu sefer o kadar kötü geçmiyor.

Yeter bence sabah bide ise git bilmem ne bugun bende es geçtim artık

Merhabalar, sakın ümidinizi kaybetmeyin. 4 yıldır evliyim 7 aydır gebelik istiyorum. Pkosum var, bende sizin gibi yumurtlama tedavisi gördüm. 1 kez klomen, 2 kez femara+ovitrella, 1 kez yalnızca femara. Şuan beta sonucum pozitif. İlk beta değerim 6 küsürdü, bugün 76 küsür oldu. Cumartesi tekrar beta bakılacak umarım sağlıkla yükselir ve gelişir. Diyeceğim o ki hiç stres, telaş yapmayın. Kilonuz varsa birkaç kilo da olsa verin. Ben bu süreçte diyet+spor ile 4,5 kilo verdim. Umarım en kısa süre de güzel haberi alırsınız.

Çok teşekkürler yanıtınız için. Ben de 3,5 yıllık evliyim 9 aydır istiyoruz. Pkos var dedi amh 4küsür, ultrasonda da pcos görüntüsü var dedi. Ama adet düzensizliğim ve kilom yok zayıfım hatta. Direkt femara ile başladık bakalım eğer olmazsa aşılama yapalım diyecektir muhtemelen. Ama olmazsa biraz ara vermeyi düşünüyorum hemen tekrar gitmem galiba doktora siz çatlatma iğnesi olmadığınız ay sadece femara kullanıp gebe kaldınız? Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim bu arada umuyorum değerleriniz sağlıkla yükselir ve sağlıkla kavuşursunuz bebişe

Tabi öncelikle doktorunuz bilir fakat hemen aşılama düşünmenizi önermem, çünkü benim doktorum şöyle söyledi her ay ki korunmasız ilişki de gebelik oluşma şansının %20 olduğunu söyledi, elbette ilk deneme de de gebelik oluşabilir fakat böyle de bir ihtimal var. Bu yüzden en az 1 yıl yumurtlama tedavisi görmeniz daha mantıklı. Benim de gebelik olmamış olsaydı 4-5 ay daha tedaviye devam etme düşüncem vardı çok şükür ki pozitifi gördüm. O yüzden sizde sabırlı olun lütfen zamanla herşey çok güzel oluyor. İyi dilekleriniz için de çok çok teşekkür ederim inşallah tez zamanda sizde sağlıcakla pozitifi görürsünüz. Bu süreçte bol bol dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…