Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

slm kızlar nasılsınz..aklıma bişi takıldı
bilenler cevab yazarmı
şimdi doktor bana fitil verdi kullanıyorum
ama her kullandıktan sonra gusul alıorm
abdesti bozuomu.bozmuo gibi gelio mantıken.ama namaz kıldığım için vesveseye düşmek istemiorm
alttan muayineden sonra bile alıorm..bilen varmı

cnm muayeneden sonra bende gusul aliyorum.icim rahat etmiyor.ama fitili kendin kullaniyorsun onda bi sorun olurmu bilmiyorum.sonucta bir tedavi bu.

kuzular bugun gezme gunumuz
oglen kankama gittim 7 aylik hamis kendisi
simdide esimle 2. kankamiza gidiyoruz gece de orada kalacagiz.bei meraketmeyin anacimm.gelirim arada yaniniza

canim benim ,.sorularlaislamiyet.com dan aldim bu yaziyi insallah yardimci olabilmisimdir...

Değerli kardeşimiz;
Gerek ağız, burun, kulak gibi yollardan, gerekse makat veya ön taraftan ilâç kullanılmasıyla abdest bozulmadığı gibi, gusül de gerekmez. Kullanılan ilâcın mahiyetinin değişik olması da bu hükmü değiştirmez. Yani gerek ağızdan alınan hap ve şurup, gerekse burun ve kulağa konan merhem ve damla abdesti ve guslü gerektirmediği gibi, makat ve ön taraftan konan fitil ve benzeri ilâçlar da hiçbir şekilde abdesti ve guslü gerektirmez.

cnm muayeneden sonra bende gusul aliyorum.icim rahat etmiyor.ama fitili kendin kullaniyorsun onda bi sorun olurmu bilmiyorum.sonucta bir tedavi bu.

çok saoln kızlar içimi rahatlattınızzzzzzzz saolnnnnnn

ben de iyiym gurbet kızım ne olsuunnnn.. Bugün adetim bitti gibi oldu, 2 kez banyo yaptım neyse sonra biz durmadık yaramazlık yaptık
sonrasında kanamam oldu acaba normal mi ya aklıma takıldı:44:

Belki o zaman adetin bitmemistir canim , hic basima gelmedi boyle birsey adet sonrasi ...

canım sabah abdest aldım, sonra dışarı çıkmıştım geldikten sonra bi baktım abdestim yine bozulmuş.. Akşam tekrar abdest aldım, sonra ilişki oldu... Sonrasında kanamam oldu, adet bitiminde olan kanama olur ya leke leke.. Aynen onun gibi ama aklıma takıldı yaa:44: netten baktım adet bitmediyse çok zararlı diyo ama benim bitmişti, offf çok pişman oldum şimdik:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…