- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #20.081
gurbetkızım napan
slm kızlar nasılsınz..aklıma bişi takıldı
bilenler cevab yazarmı
şimdi doktor bana fitil verdi kullanıyorum
ama her kullandıktan sonra gusul alıorm
abdesti bozuomu.bozmuo gibi gelio mantıken.ama namaz kıldığım için vesveseye düşmek istemiorm
alttan muayineden sonra bile alıorm..bilen varmı
slm kızlar nasılsınz..aklıma bişi takıldı
bilenler cevab yazarmı
şimdi doktor bana fitil verdi kullanıyorum
ama her kullandıktan sonra gusul alıorm
abdesti bozuomu.bozmuo gibi gelio mantıken.ama namaz kıldığım için vesveseye düşmek istemiorm
alttan muayineden sonra bile alıorm..bilen varmı
slm kız naber ?
slm canim hosgeldin iyilik bugun sessiz burasii senden naber?
cnm muayeneden sonra bende gusul aliyorum.icim rahat etmiyor.ama fitili kendin kullaniyorsun onda bi sorun olurmu bilmiyorum.sonucta bir tedavi bu.
canim benim ,.sorularlaislamiyet.com dan aldim bu yaziyi insallah yardimci olabilmisimdir...
Değerli kardeşimiz;
Gerek ağız, burun, kulak gibi yollardan, gerekse makat veya ön taraftan ilâç kullanılmasıyla abdest bozulmadığı gibi, gusül de gerekmez. Kullanılan ilâcın mahiyetinin değişik olması da bu hükmü değiştirmez. Yani gerek ağızdan alınan hap ve şurup, gerekse burun ve kulağa konan merhem ve damla abdesti ve guslü gerektirmediği gibi, makat ve ön taraftan konan fitil ve benzeri ilâçlar da hiçbir şekilde abdesti ve guslü gerektirmez.
Bugun kimseler yok galiba ... ?
Napiyim canım can sıkıntısından patlıyorum ..slm canım nasolsn
herkese merhabaaanasılsınız canlarım
ben de iyiym gurbet kızım ne olsuunnnn.. Bugün adetim bitti gibi oldu, 2 kez banyo yaptım neyse sonra biz durmadık yaramazlık yaptık
sonrasında kanamam oldu acaba normal mi ya aklıma takıldı:44:
Nasil bir kanama cok mu yoksa az mi ? devam etti mi birde?
yok bitanem çok değil.. Devam da etmedi, adetin sonunda olur ya öyle azar azar geliyo
Belki o zaman adetin bitmemistir canim , hic basima gelmedi boyle birsey adet sonrasi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?